Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
+1 szavazat a szombat mellett 😄
vagy vasárnap 10-tõl (nálunk)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sippie
inkább a hétfõ a para, van aki amiatt nem vesz ki egy szabit. Amúgy tarthatnák igazán szombaton a superbowlt, jobb lenne mindenkinek 😄
ReszegKoldus
Nekem nem sok, de mindenesetre magas lóról nagyobbat lehet esni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

MrSpock
Jó akkor úgy írom,hogy a nem hazai pálya elõnyét élvezõ csapat. 😊 Tudom nem lehet itt sem hibázni,akár egy filmes topikban! 😄

Go Jeff Go!!!!

Shep
9ers mióta volt esélytelenebb, mindenhol õket mondták, bukik is õket hozták ki -3,5-el akkor? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ulvar
2 hét múlva mi lesz?

A Harbaugh család Superbowlt nyert, ez fix...azon filózunk haverral hogyan készül fel anyu és apu meg a család az ünnepi kajákkal. 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MrSpock
Jó két meccs volt,és bejött amiben titkon reménykedtem. A 2 "esélytelenebb" nyert.
Nagy döntõ lesz az biztos. Flacco magabiztosan,és megbízhatóan játszik,eleinte még döcögött pár átadás,de aztán belejött,és a hiper-szuper Pats védelem sem nagyon tudodd mit kezdeni. De ami meglepõ volt,hogy ennyire inpotens támadójátékot mutattak fel,illetve nem. Brady enervált volt,és az elkapói is elejtegették a labdákat.
49eseknek tetszett a támadójátékuk. Döntõben több esélyt adok nekik,a sokoldalúbb offense miatt. De majd meglátjuk 2 hét múlva mi lesz.

Go Jeff Go!!!!

Jakuza001
Hat ezen nincs csodalkoznivalo. 😛

Shep
Hát nem gondoltam volna ,hogy ilyen simán kikap a Pats, bár az összefoglalót látva, nem igazán voltak ott a pályán, fõleg Brady nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hypo
Gratula mind két csapatnak!! Remélem izgalmas SB lesz és gyõzzön a jobbik.

Darthmushroom
ja elég vicces, facen nézem minden Pats drukker ism. gratulál a Ravensnek. viszont a Ravens fanok meg ócsároljak a Pats-t meg Brady-t h milyen csicska/ák.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Miért, mi baj velük?
Ha már ott tartunk Tony Gonzalez jobban megérdemelt volna egy gyûrût.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ez az egész Lewis sztori kezd egy csöpögõs hollywoodi giccsparádéra hasonlítani...
ReszegKoldus
Azt mondjuk annyira nem csodálom, ha van, aki nem nagyon kedveli a Pats szurkolókat 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
hát az biztos. de ahogy mondták nem is a labdavesztésekkel volt a nagy baj, hanem h tényleg kulcsjátékoknál elejtették a labdákat. meg tényleg kicsit sok(sokkoló) volt ennyi sérülés egy meccsen ráadásul kulcsemberek. de Grat Lewis-nak meg a Ravens-nek, õk jobban akarták. (szokásos pozitív elõjel akkor veresség)

13 pont egy Brady vezette Pats offensetõl, ez több mint érdekes.
Itt a Harbowl.
2 hazai pályán játszó konferencia gyõztest búcsúztatott a Baltimore, azt hogy? :/
Na majd a 49ers elkeni a szájukat. 😊

Colinnak 10. kezdõ meccsén kinéz egy SB gyûrû, nem rossz.😄 <#nevetes1>
LasDen
sajnos bejött.....a döntõben a 9ersnek drukkolok majd, de Lewis nyeri, hogy jajj gyûrûvel vonulhasson vissza...dugja fel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Tudom, hogy nincs ilyen, de annyira megérdemelné ez a Ravens a SB-t...és nem csak Lewis miatt.

Darthmushroom
hát megérdemelte a Ravens, de kegyetlen peches volt a Pats, sok sérülés, elejtett labdák stb..

Ha a bíró nem viszi földre Bradyt akkor TD lehetett volna a félidõ elõtti utolsó támadásból és máshogy alakul a meccs.
Óvni kell. <#nevetes1>
Pechet emlegettem ugye? Hát.. 😄
ReszegKoldus
Le kéne igazolniuk Pollardot, talán edzésen nem irtaná ki a csapattársakat 😄

Ennek itt a vége.
Hihetetlen peches ez a Pats ezekkel a sérülésekkel.
ReszegKoldus
Pollard öltözõszekrényében van egy Patriots offense névsor és ilyenkor mindig kihúz egy nevet 😊

Darthmushroom
fumble, most ment el a Pats-nek a meccs

Jakuza001
Azert ment neki, mert tul keves a penalty szerinte a baltimori oldalon 😄

LasDen
mert egy primadonna....majdnem összekócolódott a haja emiatt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Brady lepattant a játékvezetõrõl

Darthmushroom
alig szopat a sors.. folyamat sérülések.. ma is meg múlthéten is...

LasDen
uncle bens goes best with ray rice...

Ulvar
na az szopás.

szomferi
fõleg úgy, ha nincs olyan ismerõsöd, aki tudja, hogy mi az a SuperBowl 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ulvar
Ez a legjobb, hogy otthon haverokkal. Olcsóbb jóval, és haverjaid vannak csak 😊.

Sippie
el is égetett egy idõkérést a baltimore (elsõre azt hittem a pats kért idõt 😄 )
LasDen
belichik máris trükközik 😄

Sippie
Köszi. Gondolom elõbbi hely is rendesen tele lesz, fõleg ha nincs olyan sok hely ahol adnák. Akkor marad a haverokkal otthon nézés 😊
Darthmushroom
Go Pats. hadd búcsúzón csak Lewis Bostonba.. egy sörre biztos meghívnák a Pats játékosok...

ReszegKoldus
Mondjuk így még jobban belegondolva tök mindegy ki nyer, megtalálom majd benne a pozitívumot 😄

Ha Ravens jut tovább egyértelmû hajrá 49ers, ha a Pats.. fene tudja akkor is. 😄<#nevetes1>
Ulvar
Champs sport pub Budapest Dohány utca 20.

Én ezt tudom, de amúgy a Westendben is van valami hely ahol adni fogják de oda már elkelt az összes jegy.

ReszegKoldus
Én szorítok a "fegyencnek", bár itt már mindegy ki nyer, csak nyerjen 2 hét múlva is 😄

Sippie
Üdv!
Tudnátok mondani pár pub-ot pesten ahol közvetítik a superbowlt?
Darthmushroom
Pats meccsre. tavaly nagyon félten a Ravens meccs elõtt és szoros is volt(jó most a texans ellen is de kb. "félgõzzel" is simán megvolt), most viszont nagyon pozitív vagyok, szerintem nincs az az Isten h Flacco sorozatba 3.jára is úgy játsszon mint a colts,denver ellen.futás ellen meg eddig is jó volt a D, ha véletlen labdát is szereznének biztos h kegyetlenül kihasználnák Brady-ék.

Egy tökéletes világban igen, de kivétel(ezett)ek sajnos mindig akadnak.
ReszegKoldus
Akkor remélem nem okozok csalódást, de nem szurkoltam senkinek.

ReszegKoldus
A fegyenc az, akit elítélnek