13258
-
#8483 ez a különbség, a pats inkább a bíróknak fizet -
#8482 szabályos volt, ennyi benne van... -
#8481 dehát ez szabályos volt -
#8480 Peyton idén is fellőtte a pénzt úgy nézz ki..-.- -
#8479 szinte látni Amendola feje körül a kis rajzolt madarakat -
#8478 Hogy lehet ilyen ki*szott pechünk ebben az évben. Gronk, Veeren, Wilfork, Kelly, Talib..de volt már Amendola,Ridley is...ki sérül még meg? Brady? -
#8477 -
#8476 végül is leírtam h téves döntés és nem tudom mit láttak ott. -
#8475 Ez a legjobb nmagyarazat egy kamu false start itelet utan, amelyet mindenki masnak latott. -
#8474 Persze, persze en is ezt mondanam. -
#8473 mind1 nem állok le Veled erről veszekedni, mert te annyira gyűlölöd a Pats-et hha fordítva döntöttek volna a bírok (saints javára) akkor is a Pats hibája lenne és nem a biroké. -
lord nihilus #8472 jaj, már megint kezdődik... -
#8471 Errol a nevetseges false startrol pedig nem is mondok semmit, mert nem megmagyarazhato ilyen szintu jatekvezetesnel.
-
#8470 PErsze hogy nem mindegy mar elotte mindketto huzta az NO jatekost.
Az NE jatekosnal meg el se erte volna a labdat, mert jocskan rossz dobas volt, nem is szoktak emiatt zaszlot dobni, arrol nem beszelve, hogy az NO jatekos semmivel nem szabalytalankodott nagyobbat mint a masik oldalsot, o egy klezzel tolt a masik jatekoson, mig az NE safety szabalyosan cimpaszkodott mar akkor az elkapon, amikor meg vagy 2 meterre volt toluk a labda, amit nem is nezett. -
#8469 hát teljesen más szituáció volt, szerintem az jogos volt h egyiknél ítéltek másiknál meg nem. nagyon nem mind1 h mikor érnek az elkapóhoz. -
#8468 Masodik felidoben jobb szokott lenni a Denver. -
#8467 Elotte mit lattak amikor ketten fogtak az NO elkapojat ? Az semmi, bezzeg egy sokkal kisebb szabalytalnsagnal 3/2-nel, egy Td ajandekoztak a feketerigok. -
#8466 manning vmit csináljatok me megőrülök 2. fire :D -
#8465 Én se értem mit láttak a bírok. -
#8464 Rendesen lejt megint a palya az NE stadionban. -
#8463 de ahogy látom a 49es is nyögvelős -
#8462 de kajak egy jacksons ellen szenvednek hol valóak ezek sbra még playoffra se ha ezeket nem verik el úristennnnnnnn ez miii -
#8461 Komoly lenne egyedül a Chiefs maradna veretlen :D -
#8460 hát így biztos nem fogják a cseréket játszatni -
#8459 de vki érti h mivan ezekkel ? összeestek 14-0 után erről beszéltem látni lehetett-.-
á -
#8458 nem aggódnék, nagyon sok van még hátra, bár mondjuk a hosszabbításban nyernek is W-nek számít :D -
#8457 choker Manning pick6 -
#8456 12:14 az a 3 pontos :P -
#8455 előzetes várakozások alapján elég ciki ha 30 pontnál kisebb különbség lesz a végén -
#8454 nemhiszem el erről beszélek mivan már nemár 1,01es oddsz nemhiszem el könyörgöm ne menjen már el -
#8453 MI A FSZOM VERJEM VAN A DENVERRELLLLLLLLLLLLLLLLLL -
#8452 jaoké.. de ez akk se tetszik, ennek nem ilyen nyögvelősnek kellene lennie .... wtf meccs -
#8451 egyszer adták el eddig, a punt nem labda eladás, anélkül ritkán játszanak meccset (pl múlt héten) -
#8450 ébresztő denver mi a fszt csináltok -.- -
#8449 megint eladták lol -
#8448 2x eladták :/ -
#8447 nem tudom mit aggódsz 14-6nál, TD sem szereztek, 3sával elég nehéz meccset nyerni. -
#8446 tök furcsa h Pats-nél főleg már a védelembe kell bízni. -
#8445 ez nemigaz mi a rákot csinál a denver -
#8444 simán vezet