13258
feenMUx.jpg
  • sata75
    Üdv
    Mely online shop(okat) ajánlanátok ha mondjuk bögrét mezt ilyesmit szeretnénk venni?
  • ReszegKoldus
    Ja, mert a Green Bayben egy darab sérült sincs.
  • dragon11
    ink tegyél vasárnap egy jo greenbayt :))
  • Darthmushroom
    3,2x tippmixen a Arizona győzelme estére, apróval bepróbálom, főleg h azt olvastam elég sok sérült van a Seahawks-ba.
  • ReszegKoldus
    Giantset vele is verni kell :D
    (nem fogják)
  • robotnyk
    Josh Freeman will start for Vikings
  • lord nihilus
    "The Patriots have placed Jerod Mayo on season-ending Injured Reserve" szóval már nem fog
  • Sippie
    a meccsen is mutatták élőben, de nem ismételték, először nem tudtam mire vélni. A fejét pont nem figyeltem, azt hittem bedurcázott :D
  • LasDen #8555
    valószínű csak nem látta. a gifen is látszik, hogy ahogy beér a képbe Edelman éppen felfele nézett, majd előre, ahogy elhaladt Brady mellett. szóval csak nem hallotta, látta...
  • Sippie
    Edelmannak amúgy mi baja volt, hogy nem pacsizott le Bradyval?
  • ReszegKoldus
    Azzal nem is fognak előrébb lépni, ha a magyar szurkolókat cikizik milyen béna a csapatuk :D

Emlékszem Saints szurkolók is fel voltak háborodva, amikor már épp reménykedtek, hogy végre feledésbe merült, lépten-nyomon felhozta valaki a bounty ügyüket, pedig rájuk fért, hogy ne felejtsék el.

Jaguars szurkolók mondjuk már szerencsére elég edzettek lehetnek ilyen szempontból :D
  • Darthmushroom
    de valamilyen szinten sokuknak igaza van, évek óta mindig jó helyről draftolnak és még se lépnek előre.
  • ReszegKoldus
    Tegnap olvastam ezt, hát nem lennék a bowl.hu-n Jacksonville drukker (sem), folyamatosan rugdossák a földön fekvőt és elég unalmas már :)
  • Darthmushroom
    Mayo(PATS) mellizom szakadás, ma műtötték. Legalább 8 hét kihagyás, de lehet, h már idén egyáltalán nem játszik Ezt nem hiszem el komolyan.... Végre kezd rohadt jó védelmünk lenni és erre sorba dőlnek ki az emberek, Baby Vince már biztos nem játszik idén, lehet Mayo se.
  • Darthmushroom
    érdekes cikk a lehetséges jövő sztárjairól:
    írányitok
  • ReszegKoldus
    Még több csütörtöki meccs?
  • eurom
    jah ilyen rég volt?
  • ReszegKoldus
    2008-ban 13-3 az már elég rég volt, azóta se jutottak be
  • eurom
    Titans nem is olyan rég talán egy vereséggel ment PO ba vagy hibátlanul
  • ReszegKoldus
    Na ez nem lehetett kellemes

• Darthmushroom
    Én is képesnek látom őket rá, főleg h futás jól megy nekik
  • Ulvar
    ,,I,, :D

Amúgy komolyan mondom nagyobb esély van arra hogy mi kikapunk a Titans ellen mint a Seahawks a Cardinals ellen, nézve a tegnapi meccsüket. Nem tudom mit cseszett el a Seahawks otthon, de csak iszonyat nagy mázlival húzták be ezt a Titans ellen. Azt se tudom miben erős a Titans basszus, annyira 0 csapat még a szememben, mióta NFLt nézek hogy sose érdekelt kik játszanak ott és miben jók.
  • ReszegKoldus
    Ne reménykedj. Hajrá Seahawks :D
  • Ulvar
    Kíváncsi vagyok hogy a Seahawks képes lesz e nyerni idegenben a Cardinals ellen, sztem képesek a pintyek leszopatni őket otthon. Vannak szép játékaik, bár a Seahawks secondary lehet bepirítja őket.
  • ReszegKoldus
    Laura Okmin szerintem direkt csinálja :D

Vikingsnál azért van ilyen zsebnaptár méretű playsheet, mert csak annyi van rajta, hogy Petersonnak kell adni a labdát.
  • Ulvar
    És nem került be ....hát de hülyék.. :D
  • Ulvar
  • Darthmushroom
    ja tényleg, rosszul emlékeztem :D
  • ReszegKoldus
    Nem csoportrangadó volt. Viszont vasárnap a Colts összes csoportellenfele kikapott, lehet úgy voltak vele (kétlem), hogy akkor belefér nekik is :D
  • Darthmushroom
    Chargers azért nem annyira rossz, főleg otthon, szóval belefért nekik. meg mivel csoportrangadó volt így különösen ismerik egymást. a dallas elleni meccsüket láttam bár benne voltak a dallas hibái de nagyon jól játszottak, akkor kajak azt hittem h a régi chargers láthatjuk majd idén, erre titans meg raiders ellen meg magukat verték meg kb.
  • ReszegKoldus
    Olyan "hülye" érveket olvastam a Colts veresége mellett: jövő héten a Denver ellen játszanak, múlt héten meg a Seahawks ellen nyertek...
    de nem lett volna értelmesebb inkább erre a meccsre koncentrálni? Az eddigiekből kiindulva ez inkább nyerhető meccs lehetett volna.
    Ezután tuti megszorongatják a Denvert, vagy meg is verik :D
  • ReszegKoldus
    igen, bye week után
  • Darthmushroom
    utána játszana a Denverrel nem?
  • ReszegKoldus
    Chiefs egész könnyen eljuthat 9-0-ig
  • dragon11
    :D elfogult vagy !!!!!
  • Darthmushroom
    ugyanúgy jó volt a Pats is csak ők az 1. félidőbe még a Saints inkább a 2.ba, és így a Pats levette az összes sztár elkapót jobban megérdemelte szerintem elég ennyit írni: Graham 0 ELKAPÁS!!! az oktatás mivel a Gronk hiányában a legjobb TE a mezőnybe!!!
  • dragon11
    igaz. de akk se érdemeltek vna vereséget.. jok nagyon sztem idei esélyesek!
  • Darthmushroom
    elcsalták hoz meg annyit h múltkor a falcons ellen meg legalább ekkora "ellenszélbe" sikerült nyerni a Pats-nek. ezt a Saints jobban elrontotta h nem volt jó a time managment a végén.
  • dragon11
    mostmé?
  • Darthmushroom
    szerintem ha 100% lesz csak akkor fog visszatérni, szerintem nem akarnak úgy járni mint tavaly hogy hamarabb visszatért és egyből rá is sérült.