Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Udvardi Gyula

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
az ki lesz?
ugye nem Höri? 😄 jó srác, de nagyon száraz tud lenni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
A jövõ heti szakkommentátor képét nyúltam le 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
zabálás 😄 ez lesz nekem a SB....nézem a meccset és jól megtömöm magam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus

Ricsi234
Mit kell beleszólni las?😄 Köcce

LasDen
holnap ugyanott 4-kor....kedden asz egyesen 2-kor....egy kicsit legyél már kreatív.......

hungary27
szerintem biztos 😄
Ricsi234
omg..azt.nem várom meg.és holnap közvetíti majd felvéterrõl?😊

hungary27
élõben
hungary27
Magyar idõ szerint holnap hajnali 1:00-kor a sport2 közvetíti.
LasDen
1kor S2....nem találtad volna ki mi?

Ricsi234
Pro Bowl mikor kezdõdik,és mi fogja majd adni?😊

LasDen
fantasztikus....😄

ReszegKoldus
Egyébként azt hiszem, ezt nem szokták reklámozni a sport tv-n, de A farm, ahol élünk egyik szereplõje a holtversenyben legtöbb Pro Bowlra meghívott játékos <#nezze><#idiota>

ReszegKoldus
Meglep, hogy dragon még nincs itt, hogy "szerintetek is az NFC nyer?" 😄

hungary27
köszönöm
ReszegKoldus

hungary27
ezt hol olvastad?
ReszegKoldus
Ilyenért esetleg akkor jár meccsrõl való eltiltás, hogy Suh-nak hívják az illetõt 😄

LasDen
látszat büntetés....

bakkerman
sose értettem a pénzbirságot,nekik ez az összeg lófasz,de ha kapnának 1-1 meccses eltiltást a következõ szezonra,az jobban érintené õket.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
LOOOOL 😄

Hol szarják már le azt a kis zsebpénzt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

robotnyk
Tom Brady fined $10K for kicking Ed Reed during slide

Frank Gore fined $10,500 by NFL for wearing low socks
ReszegKoldus
Csak azért se nézem meg a linket, de mintha valahol hallottam volna, hogy egy idegbajos unszimpatikus alakot 😊

szomferi
hehe <#vigyor>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
lol nem kis neveknek járt le a Pats-nél a szerzõdése most h kiestek,kíváncsi vagyok kikkel hosszabítanak:
DB Will Allen, CB Kyle Arrington, S Josh Barrett, WR Deion Branch, S Pat Chung, CB Marquice Cole, WR Julian Edelman, ST Niko Koutouvides, DB Derrick Martin, DT Myron Pryor, C Jamey Richard, DE Trevor Scott, WR Donte' Stallworth, CB Aqib Talib, G Donald Thomas, OT Sebastian Vollmer, WR Wes Welker, ST Tracy White, RB Danny Woodhead.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
közvetítjük?

ReszegKoldus
Mondjuk ettõl függetlenül én is örülök, hogy nem a Pats jutott be idén (de nekem semmi bajom velük), mert legalább megtört az "átok" duplán is.
Nekem legalábbis kicsit durva, hogy amíg az NFC-bõl szinte minden évben más jutott be, AFC-bõl meg 3 csapat váltogatja egymást már 9 éve 😄

ReszegKoldus
Én is MU és angol foci szurkoló vagyok, de ez így eddig még nem igazán jutott eszembe, szegény SAF 😄
Akkor már inkább Don Shula, Tom Landry, Chuck Noll, csak hogy ne "hazabeszéljek" 😊

Egyébként félreértés ne essék, nekem nincs bajom a Pats-szel, csak azt írtam nem csodálom ha van aki nem nagyon kedveli a szurkolóikat.

MrSpock
Azért ne kiabáljuk még el! 49esek is ott lesznek a pályán. Most úgy ülök végre az SB elé,hogy minkét csapatott bírom,bár elvileg Ravensnek nagy ellenségnek kellene lenni,mert alapból Steelersnek szurkolok sok-sok éve. 😊 De Big Benék nagyon elszúrták a hajrát a sok sérülés miatt is,de majd jövõre talán.
Mondjuk ez érdekes hogy valamiért a Patsnak van a legnagyobb tábora,lehet mert õket látták legtöbbet SB-n játszani a mai generáció tagjai. Én még emlékszem ifjú koromból Joe Montana-t láttam,vagy Steve Young-ot,Troy Aikmant,John Elwayt,bár akkor csak az SB-ket lehetett elcsípni külföldi adókon. És még ide jött Favre és a Packers. Alapból jó ez asport,mindig voltak,vanank,lesznek korszakos egyéniségek,ahogy Brady is azzá vált,szépen kinõtte magát és ifjú tutiánként SB-t nyert aztán megismételte még 2x. De ehhez kell egy teljes gépezetként mûködõ csapat. De valahogy a Patriots nem tudott közel kerülni hozzám. Lehet mert téynleg amióta közvetítjük õk ott voltak a topon,és minden róluk szólt,így Belichick,úgy Brady. Persze ez nem von le semmit nagyszerûségükbõl,de lehet ezért érzik itt sokan hogy akik nekik szurkolnak divatból teszik. Persze ez biztosan nem így van,csak az elmúlt 10 évben meghatározói a ligának. Csak 1szezonban betliztek nagyon,de azt kijavították. Kíváncsi leszek Brady utáni korszak milyen lesz. Mert eddig csak hallunk a pótlásról,de nagyon nem láttuk mire képes.

Go Jeff Go!!!!

Jakuza001
Igy van allandoan hypeoljak az NE-t a studioban levok. Szinte szurkolnak nekik, mikozben van am mas csapat is a ligaban.

Nem tudom, hogy emlékszel-e, egy SB elõtti stúdió beszélgetésben (talán a Pittsburgh-Seattle-en), a fõ emberke konkrétan bemondta a kamerába, hogy utálja a Patriotsot és milyen jó, hogy nem jutottak idén be a döntõbe. A társai se nagyon ellenkeztek. Probléma? Nem, õ dolga.

Más részrõl, jobban most nem szólnak a Patsrõl a dolgok, mint amennyire szóltak a Packersrõl zseniális szezonjaikban (fõként a SB nyertes idõszakban). A Saints-el ugyanez a helyzet, vagy a Coltssal. És nem kis hypeot kapott Brees egy idõben. Probléma? Nem.

Brady évek óta PO-ba hordozza a csapatot, rengeteget dolgozik, mindenki ismeri erényeit, nagy ritkán hisztis. Statisztikái õt igazolják, meg a gyûrûi is. Ha esetleg jobban, szebben beszélnek róla, amiatt amit letett az asztalra az meg már egybõl probléma? Érdekes.

Nem akarok kötekedni, de ha egyszerre két csapat van a pályán, nyilván valamelyik fél elõnyben fog részesülni (teljesen objektív közvetítést régen nem hallottam, talán azért, mert nincs). Fõleg ha van egy játékos akihez kicsit már személyesen is kötõdünk (Zolit nagyon megszerették a hazai emberkék)...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Darthmushroom
meg az idegsítõ h mindenki azt hiszi h aki Pats drukker az csak az eredmények miatt lett az (divatdrukker). pedig most már régen nyertek SB-t. pl Én nagyon sokáig csak olvastam a meccsek eredményét(azt is ritkán) és a nevük volt szimpatikus mivel eu.i fociba fanatikus angol rajongó vagyok. amikor aktívan elkezdtem követni az eredményeket akkor nyerték a 3.SB-t de én azt se tudtam h elõtte pl. nyertek 2t pár év alatt. meg nekem az tetszik kicsit hajaz BB Fergire. Brady meg Beckham-re emlékeztet.meg maga a klub mentalitása is engem a MU-ra emlékeztet.

Másik fórumra gondoltam, az egy külön történet.😄
Amúgy õ csak a színtiszta igazat írta le, ha a bíró nem sackeli Bradyt, easy Pats win. <#nevetes1>
szomferi
Ghastly nem számít? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Én egy másik, tematikus fórumon egy rongyrázó, nagyképû Pats kommentelõvel se találkoztam, ellenben a meccs után fellengzõs, nagyképû, gyalázkodó Ravensessel annál inkább.
Darthmushroom
hát attól az idõszaktól én is félek. de errõl a Mallett-rõl mindenki csak jót mond, talán ha nem is SB-k nyer majd, de azért rájátszásba rendszeresen jutottja majd a csapatott.
am meg h sok mindenrõl a Patsrõl nem véletlen van egy Román-Magyar a csapatba, meg elmúlt évtized legmeghatározóbb csapata az 5 döntõvel és 3 gyõzelemmel. azelõtt meg minden a Dallasról szólt még régebben meg a 49srõl meg lehetne sorolni.

ReszegKoldus
Amíg Ricsi a kommentátor és Brady a QB addig sok minden fog a Patsrõl szólni 😄
Jaa és Meskóról se feledkezzünk meg persze, tegnap már többször könyörögtem, hogy inkább ne puntoljon egyik csapat se, aztán amikor végre nem punt lett, akkor meg azért lett említve, mert õ tette le a labdát Gostkowski elé 😄

Ricsi234
Baltimore Ravens Super Bowl Winner 😉

LasDen
nem is kell hogy mindig a patsrõl szóljon...és szerintem nem is szól...

am nem hiszem, hogy brady távozása után ne jutna playoffba a csapat...de addig még van legalább 2-3 év....majd kiderül...Mallett meg beletanul addigra 😄

ReszegKoldus
Nem biztos, hogy ugyanazt értjük magas lovon ülés alatt, de nem szólhat mindig minden a Patsrõl, most kivételesen meg kell elégedni annyival, hogy a kommentátorok tegnap (is) azért érezhetõen nekik szurkoltak (pedig Sanyi a kemény védelmeket szereti, hát persze) 😊

ReszegKoldus
Nem is kell, hogy bárki le legyen törve, és igen, valószínûleg ez is szerepet játszik abban, amire gondoltam 😊

Mindegy, majd kiderül Brady visszavonulása és esetleges negatív mutatós playoff nélküli szezon(ok) után

Az utóbbi egy hónapban csak Lewisról lehetett hallani, hogy ezt a szezont csak õk nyerhetik meg, utolsó nagy esély stb...stb...Ricsiék is tegnap ha vagy 10-szer el nem mondták. Szóval a PO-ban inkább a Ravens volt magas lovon, de idén már valószínûleg nem fognak leesni róla, bár a Friscónak még marad egy kis esélye az ünneprontásra.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Azért 3 bajnoki címmel az utóbbi 10 évbõl nem hiszem, hogy nagyon le lennének törve. 😄 <#nevetes1>
LasDen
végülis csak 100x mondták el sport1en 😄

dragon11
jah télleg. saints stadionjában lesz.. ez mondhatni semleges. ok😄

LasDen
ott

Sippie
asszem new orleansban lesz
dragon11
49ers 😊))

a sb semleges pályán lesz v. a 49ers otthonában lesz ?xD