13258
feenMUx.jpg
  • Darthmushroom
    még simán belefér :D
  • LasDen #8602
    tessék, simán begyalogoltak...
  • Darthmushroom
    Jets majd megveri önmagát 3-4 szokásos turnoverével :D
  • Sippie
    Köszi!
  • szomferi
    visszatér Gronk, hát bebaszna :D
  • LasDen #8598
    fogadok Pats pont ez ellen a fos Jets ellen fog most kikapni...
  • eurom
    csak az egyértelmü nyertesek a szagértök szerint:

miami 5-0, 49ers 5-0, ravens 4-1, gbay 5-0, kc 5-0, panthers 4-1
    chargers 5-0, pats 5-0, bears 4-1
  • banok
    NFL streamek
  • dragon11
    hehehe
  • sata75
    találtam egy ilyet remélem műxik is
  • Sippie
    Dallas meccshez valaki tud majd ingyenes streamet?
  • Darthmushroom
    pont ez az h én csak mezei magyar néző vagyok, de nem mondtam volna tutira ezeket a meccseket és nekem lett igazam :D
  • ReszegKoldus
    Nem ez volt a kérdés, hanem hogy a nagy szagértők melyik meccseket vették egyértelműnek. :)
    Petersont meg inkább hagyjuk, nagyon szomorú, ami történt, de...
    "RB Adrian Peterson told reporters today at Winter Park he learned 2 months ago he was the father of the 2-year-old boy who died."
  • eurom
    nem készültem hogy fogadok csak vártam a körkapcsolást ,tényleg hirtelen felindulás volt :) meggyöztek Irvingék

csapatodon idegeskedtem is, de mindent kivédekeztek
  • Darthmushroom
    ebből a felsorolt múltheti 4ből 3-ba benne volt h nem nyer, de 2-be simán.
    Vikings-nél lehetett tudni mi történt AP-val,+azért nem túl acélos teljesítményt nyújtottak idén, egyedül az akkor még nyeretlen Steelerst verték.
    Saints-nél meg csak Bostonba utaztak ami senkinek sem könnyű utazás főleg úgy h a Patsnél nem szokás egymás után 2szer veszteni(a végén time managmenttel elbaszták h 2szer is odaadták a labdát Bradynek, és ezen jobban ment el mint a bírókon)
    Colts meccs: idegenbe mentek a Chargeshez, én már írtam itt h elég jól összelettek rakta idén, voltak rossz meccseik(raiders ellen lol) is már de Riversék végre mutatnak valamit abból amit várnának is tőlük. 3 vereségükből 2 csak 3 ponton múlt(utolsó drive-ba kapták a vesztes pontokat)

szubjektív vélemény, mivel saját.
  • ReszegKoldus
    Múlt héten ilyen nagy tuti volt a Vikings, Colts, Texans, Saints is, 2 hete meg a Chargers, Falcons volt hasonló. :)
  • eurom
    bekapcsolod az nfl tv-t ,18h körül a körkapcsolás elött az 5 kommentátor
    végig megy a meccseken és tippelnek amelyiknél 4-1 v 5-0 arányban egyetértenek
    azt teheted nyugodtan

mult héten nem simán ,de jött a eagels sajtfejek kötésben ,ezt igy tettem én is meg hirtelen felindulásbol.
  • dragon11
    +13 ról a Colts győzelem 1.30 :D

hmm: D
  • dragon11
    hendiről akkor jó is :D
  • Darthmushroom
    3 fölötti odds szerintem simán megéri bepróbálni ha nem is egy vagyonnal. otthon is játszanak, védelem+támadók is jók, javítaniuk is kell a hétfő után. szerintem sokkal motiváltabbak lesznek mint a denver.
  • dragon11
    denvert megveri a colts ? :P
  • Darthmushroom
    Kansas+Pats+Dallas közül választanék ha nagyobb pénzel játszanák, kevesebbel még Carolina bár az odds számomra kicsit riasztó attól h milyen jók voltak múlthéten, meg a Colts-t h otthon beveri a Denvert a hétfői zakó után.
  • dragon11
    :D:D magyarán semmi ?:P
  • Darthmushroom
    talán csak a Kansas, bár a Texans ha ma se nyer gyakorlatilag vége lehet a szezonjuknak, bár amekkora bál van most náluk lehet jobban is járnak, Kansas otthon am is jó a félelmetes hangulat miatt.
    am jó lehet még ma a Dallas meg a Pats, csak az a baj h idegenbe mennek, meg csoportrangadók, bár szerintem mind2 magasan jobb színvonalat képvisel jelenleg. Dallasnál am félő h magukat megverik (mint szokták, simán 5:1, 4:2vel kéne állniuk) bár jelenlegi Eagles sec. nagyon arra hajaz h Romoék rommá dobálják majd őket.
    szimpatikus még a Miami+Carolina, de viszont szánalmas oddsok, Carolina ritkán nyer kétszer zsinórba(sajnos) és sokszor képesek magukat megverni mikor simán kb. 4:1 is állhatnának, Miami sz@r formába van és fontosabb lenne a Billsnek a győzelem h partyba maradjon a csoportba (ez is csoportrangadó) szóval ezt is veszélyesnek tartom.
    így kora reggel ennyi :D
  • dragon11
    mára egyébként ami tuti.. mit ajánlotok ? :/
  • dragon11
    legalább nem 1en.
  • Darthmushroom
    ááá bízok benne h azért vártak vele ennyit, h nem akartak úgy járni mint tavaly h erőltették és egy már megnyert meccsen rögtön rásérült, és utána hiába jött megint a playoffba "helyre" látszott h nem 100%-os. szerintem a tavalyi év legnagyobb bakija volt, inkább lettünk volt wild cardosak stb.. de egy épp Gronk többet ért volna a playoffba.
  • LasDen #8576
    ilyenformában van a csapat, szóval tuti megsérül...
  • Darthmushroom
    Jelek szerint SUPER GRONK VISSZATÉR!! Rettegj Jets bár kérdéses milyen formába lesz elméletileg előző pár héten az edzéseken kimagasló volt a teljesítménye. Ügynöke szerint is közel 100%-os az egészsége.
  • Darthmushroom
    raktam végül döntetlenre. mind1 apróval volt csak, am mellette jött a Chicago (jégkorong) döntetlen meg Pittsburgh győzelem (jégkorong) és San Jose (jégkorong) győzelem is elment.
  • dragon11
    énis bíztam a hawksban. és jött is :)

rem nemrakta meg a barátunk a cardinalst!
  • Ulvar
    OMG .... ez a Cardinals... istenem....hát ennél többre számítottam. Első TDnél a 2nd az mit gondolt? Az úgy mi volt? Vicc.
  • LasDen #8571
    Tom Brady: “Fuck It, I’ll Just Have To Win All These Games By Myself”
  • ReszegKoldus
    Valószínűleg igen, de sose lehet tudni, hiányzók ott is lesznek.
    Mondjuk szerintem éjjel a Seahawks is nyer, ha más nem majd Carson Palmer tesz róla.
  • dragon11
    de a gb hozni fogja ígyis, nem ? :S
    akk vegye semmisnek amit mondtam. :D:D:D
  • sata75
    köszönöm a gyors válaszokat:)
  • Ulvar
    Én itt vettem. UK bázisú, szóval könnyen és gyorsan szállítanak vámmentesen. Tényleg csak pár munkanap alatt kihozták nekem a sálamat.
  • ReszegKoldus
    http://www.footballfanatics.com
  • ReszegKoldus
    szóval azzal segítesz, hogy javasolsz egy csapatot, ahol még komolyabb hiányzók lesznek? :D

• dragon11
    boccs h nemakarom h bukjon az a srác, aki nekem is mindig segített meg meccs közbe is nyugtatgatott .... még akk se, ha 200ftot tesz rá..