Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

robotnyk
Azikman 😄DD
Darthmushroom
mert régen olyan volt mint a Pats, sok gyûrû, sok döntõ. pl aki most szakértõ a Azikman vagy h hívják nyert velük jó párat.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bfrenk
Lehet hülyeséget mondok, de Texas Amerika 2. legnagyobb állama (Alaszka után) és talán azért. Meg a becenevük "America's Team". De olyan biztos tudja aki már évtizedek óta nézi az NFL-t. Esetleg van itt olyan?<#vigyor2>

Mia san Mia

ReszegKoldus
Valami köze ennek is lehet hozzá

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Ma gyászolok, visszavonul a kedvenc játékosom <#shakehead><#vigyor>

LasDen
am mitõl ilyen népszerû a cowboys?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bfrenk
Nebraskaban vannak akkor a legjobb bunyók!<#vigyor3> Olyan tarka mint azok a tehenek amiket a plázákban szoktak kitenni.<#vigyor3> A fehér miket jelöl? Nincstévéje?

Mia san Mia

Akkor te bizony divatszurkoló vagy! <#idiota>
LasDen
baszki télleg....én azt néztem hawaiinak 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

HunnernesKonge
EZt gondold át mégegyszer... nem olyan nagy hawaii hogy az a "sziget" legyen balra <#idiota>
Ulvar
csapatnévsor aljától jobbra van egy kis terület, na az Alaszka külön kiemelve.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

LasDen
alaszkába nem szurkolnak senkinek? 😄

ReszegKoldus

bfrenk
Félreérted. Nem az elvetemült szurkolókról beszélek, mint pl. ezen fórum tagjai, hanem akik csak úgy nézik az NFL-t, pl. tizenévesek vagy akik most kezdik el nézni. Amúgy én is a Patriots miatt lettem amerikai futball õrült, (értsd Patriots meccs volt amit elõször láttam) de úgy szurkolni sosem szurkoltam nekik. Nálam csak a Saints!!<#vigyor2>

Mia san Mia

LasDen
aszittem amerika csapata a saints 😄

ReszegKoldus
Amerika csapata a Cowboys, Magyarország csapata a Pats 😄
Steelers meg második mindkét helyen szerintem

LasDen
én pl nem akkor, hanem késõbb, mikor már a ligát is adták, akkor szerettem bele Bra-a Patsbe...😄

A legtöbb szurkoló a Pats-Panthers hatalmas SuperBowlt látta életében elõször, nem csoda, hogy ennyi szimpatizánsuk van. Én például akkor Panthers szurkoló lettem.
Darthmushroom
hát az én baráti társaságomba rajtam kívül egy Pats drukker van, 3 Colts egy Denver (Manning miatt lett Coltsból az) és egy GB szurkoló

LasDen
én ismerek raiders, denver, saints, eagles stb szurkolót is...és mi van ha valaki a patsnek szurkol??? csak akkor lehet igazi amerikai foci szurkoló valaki, ha a Tampa baynek vagy a Jaguarsnak szurkol???

bfrenk
Én nem leszek se 49ers-es, se Ravens-es, azért mert SuperBowl-t játszanak. De ha megkérdezel egy embert aki szokott amerikai focit, hogy kinek szurkol a Patriotst fogja mondani. Meg ha nézitek a meccseiket 150.000 rajongói levél jön, hogy hajrá Pats, meg Patriots a legjobb olvassátok be...

Mia san Mia

Darthmushroom
idei rájátszás legnagyobb divat csapata az egyik résztvevõje, pont a Ravens személyébe.. oké valahol érthetõ h sok nem Ravens drukker is szorít nekik Lewis bejelentése miatt.
am már tényleg vicces ez a Pats divat téma...
összes Mo.-i nagyobb szurkoló táború csapatból utoljára nyertek õk Super Bowlt. talán a 49s kivétel, de az meg csak erõsíti a szabályt.

LasDen
divatcsapatok....

bfrenk
Végre nem egy SuperBowl, amiben a divatcsapatok vannak. (Giants, Patriots) Tavaly meg se néztem, idén ez nem így lesz, idén sör,ropi,csipsz fotelbõl meg minden. Örülök, hogy ez a két csapat jutott a döntõbe. Bárki veszt, én sajnálni fogom.

Mia san Mia

szomferi
elég Bud Spenceresre vette a figurát, annyi szent 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
akkor már látszik, hogy nem kevés piát elfogyasztottak elõtte 😄D

szomferi
akkor még lehet borotválkozott sûrûbben 😄
amúgy úgy rémlik, hogy töritanár volt, bár lehet rosszul emlékszem...

amikor a piát csinálja, és elõkapja a jeget: "add some ice, that you probably hold in your pocket" <#vigyor>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
igen?? ez új...😄 ezzel a fejjel tanárnak 😄DD
MuscleGuyst végleg kiírták??

szomferi
na, úgy látom, nem csak én követem õket 😄
tudtad, hogy régen tanár volt?

LasDen
a tökéletes Supeb Bowl kaja....😄

LasDen
4 milla....nem túl sok....😄

Idén mennyibe fáj majd 30 másodperc ? 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen
nem is tudom mit várok jobban....magát a meccset vagy a reklámokat 😄

Hypo
<#taps>

ReszegKoldus
Na az még jobb lenne, mint a 14:7 <#eljen>

Szerintem 3-2-re nyer a 49ers.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ulvar
Neked 😊

ReszegKoldus
Az tök mindegy lenne

Ulvar
A Ninersnek 😊.

Hypo
😊

ReszegKoldus
Nem lenne rossz az a 14:7 😄

Hypo
egy 14:7 es SB re tippelek bar ne legyen igazam.....

ReszegKoldus
Ja, helyette Ray Lewis force fumble, fumble return TD, 34:24 😄

LasDen
remélem hogy nem így lesz...😄

hungary27
reméltem, hogy te készítetted. 😊
ReszegKoldus
Nem tudom, mert nekem legutóbb lett "nyilvánvaló", hogy nem Sanyi megy, amikor mondta Ricsinek, hogy majd Ray Lewistól kérdezzen meg valamit, mert gondoltam, ha õ menne, akkor megkérdezhetné tõle õ is 😄

robotnyk
múltkor mikor a Sanyival közvetített, akkor a mûsor elején azt mondta, hogy ez a csapat közvetíti majd az SB-t a CBSen, a sport tvn meg õk. vagy rosszul emlékszem?
LasDen
nem értem mér nem én mentem.....simán ott kéne lennem 😄