13258
-
#8603 még simán belefér :D -
#8602 tessék, simán begyalogoltak... -
#8601 Jets majd megveri önmagát 3-4 szokásos turnoverével :D -
#8600 Köszi! -
#8599 visszatér Gronk, hát bebaszna :D -
#8598 fogadok Pats pont ez ellen a fos Jets ellen fog most kikapni... -
eurom #8597 csak az egyértelmü nyertesek a szagértök szerint:
miami 5-0, 49ers 5-0, ravens 4-1, gbay 5-0, kc 5-0, panthers 4-1
chargers 5-0, pats 5-0, bears 4-1
-
#8596 NFL streamek -
#8595 hehehe -
sata75 #8594 találtam egy ilyet remélem műxik is -
#8593 Dallas meccshez valaki tud majd ingyenes streamet? -
#8592 pont ez az h én csak mezei magyar néző vagyok, de nem mondtam volna tutira ezeket a meccseket és nekem lett igazam :D -
#8591 Nem ez volt a kérdés, hanem hogy a nagy szagértők melyik meccseket vették egyértelműnek. :)
Petersont meg inkább hagyjuk, nagyon szomorú, ami történt, de...
"RB Adrian Peterson told reporters today at Winter Park he learned 2 months ago he was the father of the 2-year-old boy who died."
-
eurom #8590 nem készültem hogy fogadok csak vártam a körkapcsolást ,tényleg hirtelen felindulás volt :) meggyöztek Irvingék
csapatodon idegeskedtem is, de mindent kivédekeztek -
#8589 ebből a felsorolt múltheti 4ből 3-ba benne volt h nem nyer, de 2-be simán.
Vikings-nél lehetett tudni mi történt AP-val,+azért nem túl acélos teljesítményt nyújtottak idén, egyedül az akkor még nyeretlen Steelerst verték.
Saints-nél meg csak Bostonba utaztak ami senkinek sem könnyű utazás főleg úgy h a Patsnél nem szokás egymás után 2szer veszteni(a végén time managmenttel elbaszták h 2szer is odaadták a labdát Bradynek, és ezen jobban ment el mint a bírókon)
Colts meccs: idegenbe mentek a Chargeshez, én már írtam itt h elég jól összelettek rakta idén, voltak rossz meccseik(raiders ellen lol) is már de Riversék végre mutatnak valamit abból amit várnának is tőlük. 3 vereségükből 2 csak 3 ponton múlt(utolsó drive-ba kapták a vesztes pontokat)
szubjektív vélemény, mivel saját. -
#8588 Múlt héten ilyen nagy tuti volt a Vikings, Colts, Texans, Saints is, 2 hete meg a Chargers, Falcons volt hasonló. :) -
eurom #8587 bekapcsolod az nfl tv-t ,18h körül a körkapcsolás elött az 5 kommentátor
végig megy a meccseken és tippelnek amelyiknél 4-1 v 5-0 arányban egyetértenek
azt teheted nyugodtan
mult héten nem simán ,de jött a eagels sajtfejek kötésben ,ezt igy tettem én is meg hirtelen felindulásbol.
-
#8586 +13 ról a Colts győzelem 1.30 :D
hmm: D -
#8585 hendiről akkor jó is :D -
#8584 3 fölötti odds szerintem simán megéri bepróbálni ha nem is egy vagyonnal. otthon is játszanak, védelem+támadók is jók, javítaniuk is kell a hétfő után. szerintem sokkal motiváltabbak lesznek mint a denver. -
#8583 denvert megveri a colts ? :P -
#8582 Kansas+Pats+Dallas közül választanék ha nagyobb pénzel játszanák, kevesebbel még Carolina bár az odds számomra kicsit riasztó attól h milyen jók voltak múlthéten, meg a Colts-t h otthon beveri a Denvert a hétfői zakó után. -
#8581 :D:D magyarán semmi ?:P -
#8580 talán csak a Kansas, bár a Texans ha ma se nyer gyakorlatilag vége lehet a szezonjuknak, bár amekkora bál van most náluk lehet jobban is járnak, Kansas otthon am is jó a félelmetes hangulat miatt.
am jó lehet még ma a Dallas meg a Pats, csak az a baj h idegenbe mennek, meg csoportrangadók, bár szerintem mind2 magasan jobb színvonalat képvisel jelenleg. Dallasnál am félő h magukat megverik (mint szokták, simán 5:1, 4:2vel kéne állniuk) bár jelenlegi Eagles sec. nagyon arra hajaz h Romoék rommá dobálják majd őket.
szimpatikus még a Miami+Carolina, de viszont szánalmas oddsok, Carolina ritkán nyer kétszer zsinórba(sajnos) és sokszor képesek magukat megverni mikor simán kb. 4:1 is állhatnának, Miami sz@r formába van és fontosabb lenne a Billsnek a győzelem h partyba maradjon a csoportba (ez is csoportrangadó) szóval ezt is veszélyesnek tartom.
így kora reggel ennyi :D -
#8579 mára egyébként ami tuti.. mit ajánlotok ? :/ -
#8578 legalább nem 1en. -
#8577 ááá bízok benne h azért vártak vele ennyit, h nem akartak úgy járni mint tavaly h erőltették és egy már megnyert meccsen rögtön rásérült, és utána hiába jött megint a playoffba "helyre" látszott h nem 100%-os. szerintem a tavalyi év legnagyobb bakija volt, inkább lettünk volt wild cardosak stb.. de egy épp Gronk többet ért volna a playoffba. -
#8576 ilyenformában van a csapat, szóval tuti megsérül... -
#8575 Jelek szerint SUPER GRONK VISSZATÉR!! Rettegj Jets bár kérdéses milyen formába lesz elméletileg előző pár héten az edzéseken kimagasló volt a teljesítménye. Ügynöke szerint is közel 100%-os az egészsége. -
#8574 raktam végül döntetlenre. mind1 apróval volt csak, am mellette jött a Chicago (jégkorong) döntetlen meg Pittsburgh győzelem (jégkorong) és San Jose (jégkorong) győzelem is elment. -
#8573 énis bíztam a hawksban. és jött is :)
rem nemrakta meg a barátunk a cardinalst! -
#8572 OMG .... ez a Cardinals... istenem....hát ennél többre számítottam. Első TDnél a 2nd az mit gondolt? Az úgy mi volt? Vicc. -
#8571 Tom Brady: “Fuck It, I’ll Just Have To Win All These Games By Myself” -
#8570 Valószínűleg igen, de sose lehet tudni, hiányzók ott is lesznek.
Mondjuk szerintem éjjel a Seahawks is nyer, ha más nem majd Carson Palmer tesz róla. -
#8569 de a gb hozni fogja ígyis, nem ? :S
akk vegye semmisnek amit mondtam. :D:D:D -
sata75 #8568 köszönöm a gyors válaszokat:) -
#8567 Én itt vettem. UK bázisú, szóval könnyen és gyorsan szállítanak vámmentesen. Tényleg csak pár munkanap alatt kihozták nekem a sálamat. -
#8566 http://www.footballfanatics.com -
#8565 szóval azzal segítesz, hogy javasolsz egy csapatot, ahol még komolyabb hiányzók lesznek? :D
-
#8564 boccs h nemakarom h bukjon az a srác, aki nekem is mindig segített meg meccs közbe is nyugtatgatott .... még akk se, ha 200ftot tesz rá..