Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Csinált vagy -30 yardot 😄

A halál csupán a kezdet...

robotnyk
az ötlet amúgy jó volt...
Ulvar
aaaaaaaaaaaaahhahahahahaha xDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

LasDen
nem mondanám, hogy manapság olyan jó Pats szurkolónak lenni...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hypo
a Meskó miatt, az a Nemzeti Csapat baszod😊)))))))))

Ulvar
Divatdrukkerek 😛 😄

"Vasárnap estig pontosan 1000 regisztrált felhasználónk állított be magának kedvenc csapatot a bowl.hu-n, itt van errõl részletes statisztikánk A Patriots magasan vezet, a dobogón még a Packers és a Steelers, a sereghajtók a Buccaneers, a Chiefs és a Bills"

ReszegKoldus
3 INT meg egy safety, megtalálták a fekete Sanchezt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ricsi234
Szegény Geno..második interceptionja..😄

Ulvar
Megnézném pár divatdrukker fejét...

ReszegKoldus
Tebow éjjel megvuduzta a Patset 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
az a dobótechnika...meg hova? meg mi?? JESUS SAVE HIM! 😄

ReszegKoldus
Valószínûleg sikerült is kitúrnia Bradyt ezzel a -1 passzolt yarddal <#idiota>

ReszegKoldus
Ha bárki bevenné, hogy ennyi elég már rég kezdõ lenne valahol, de mindenki tudja, hogy ez egy baromság és ennél jóval több kell 😄

Ulvar
"God's man"

ReszegKoldus
De nehogy már ez a csávó a meccsek elõtti lelkesítõ beszéd elmondásánál több szerephez jusson, Brady és Mallett nagyon vigyázzon magára és játsszanak jól! 😄

Darthmushroom
1 hét alatt két irányító sérült meg szóval valamit nagyon jól csinál Tebow 😄 😄
am Én is remélem h nem komoly, elsõ hírek szerint sem az.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
még nem tudni mennyire komoly. Nem hiszem, hogy nagy para van...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
megsérült Brady!!! most van besza-behúú!!! elméletileg nem komoly, vagy Tebow kiimádkozza a posztot? 😮

Ulvar
Ez az ember komolyan mondom...10 gyûrûvel kéne hogy távozzon az NFLbõl...citrom gyûrûvel...

Ulvar
XDDDD

ReszegKoldus
Sancheznek kellett másfél perc míg összehozott egy TD-t (az ellenfélnek) 😄

dragon11
<#worship> akk barátságos 😛PP

GaBenc
Igaz. Mondjuk az hogy barátságos...kicsit túlzás, de nincs tétje.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

dragon11
akk ez az elõszezon = barátságos meccs ugye?😄
semmi tétje igaz ??

Hypo
poén és kész, a zsarus szvsz poén😊)

GaBenc
Õ ismerte a megfelelõ összeget. Neked nem kell tudnod. Szerintem csak röhögj egy jót és ne keresd ki mennyiért vállalta. Híd el szebb lesz az életed.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Eli mennyi pénzért hagyta hogy ezt csinálják belöle?

mmonomad és pvpista

Hypo

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
schedule, a nyitómeccs igazán oda fog baszni keményen 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

😄DDDDDDDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Hypo
Én már pár éve az NFL.com GAMEPASS-t használom, rohadt jó, osszes regi meccset is meg tudod nezni par evre visszamenoleg, eloben akar negy meccset is nezhetsz, coach filmek, napi nfl network hirek, filmek stb szerintem a legjobb es az ára se olyan vészes plána ugy hogy upc nel az espn miatt az elofizetes is dragabb és kb annyiba kerul mint a game pass csak ott max lathatsz 2 meccset. Én csak javasolni tudom.

LasDen

ReszegKoldus
NFL game pass (fizetõs)

sziasztok!

gondolom mindenki várja már a közelgõ szezont, így vagyok ezzel én is és csak most nem rég szereztem róla tudomást hogy az ESPN America megszûnik létezni az európaiak számára (kivéve Anglia)és ez elég rossz hír!
A sport tv-n kívül milyen lehetõség marad nflt nézni!? csak a streamek vagy más megoldás is van????
Darthmushroom
nem azért írtam, hanem h ilyen szinten játszani szerintem zsinórba nem lehet két szezont, fõleg nem az NFL-be. Forma/Motiváció/Sérülés/Ellenfeleknek több idejük van elemezni stb..
Biztos vagyok benne h jó szezonja lesz ha nem sérül meg de még 1 ilyet szerintem nem csinál

dragon11
tehát kb mint európai fociban a barátságos felkészülési mérkõzés, ergó semmi tétje ?😄

ReszegKoldus
4 edzõmeccs szerûség, arra "jók", hogy a kezdõjátékosok megsérüljenek, ha véletlenül pályára küldik õket

robotnyk
mikor megsérült, akkor is azt mondták, hogy vége van AP-nek...
dragon11
am az elõszezon pontosan mit takar, mennyire fontos az mit határoz meg stb ?😄

Darthmushroom
Petterson kizárt h még egy ilyen szezont fusson, irányító meg nincs szóval szerintem nem lesz playoff. max wild car (mivel a Packers csoportot behúzza), de arra elég sokan fognak utazni.

ReszegKoldus
Vikings

Hypo
majd kiderül ne igyunk a medve bõrére😊)))

Darthmushroom
Szerintem abba a halál csoportba õk a leggyengébbek.

Hypo
azért Giants-et se felejtsuk el ki tudja😊)

Darthmushroom
szerintem idén nem lesz hazai pálya, de nem is baj nem szokott jót tenni nekünk h van pihenõ hetünk. meg az elmúlt évek alapján mindig egy kisebb alapszakasz rangú nyeri meg a Super Bowlt.

dragon11
pats megint leég hazaipályán elõdöntõ körül?😄

Darthmushroom
Szerintem meglepetés csapatok idén a Panthers,Dallas,Chargers és talán még a Tampa. legnagyobb csalódás Ravens,Chicago,Jets. és idén is jó lesz a Denver,Frisco,Seahawks,Packers,Pats.

dragon11
idén melyik csapatot várjátok h megerõsödik látványosan ?😄