13258
feenMUx.jpg
  • Darthmushroom
    Pats:
    "Jelenleg IR-n van $20,805,674 és ha még Vollmer is oda kerül az plusz $3,000,000. A Salary cap 20% IR-n van!"
    Falcons is igen hasonló szinten van, bár ott nem tudom h hány ember csak sérült meg hány került IR-re is.

este Seahawks behúzza? ha nem sérült volna meg Bradford még látnák is relációt a hazaiba de így.
  • Sippie
    ja... lol :D
  • Ricsi234
    JA tudom..Bár én nem emlékszem ilyenre hogy mondtam volna..
  • Sippie
    LOL :DDDDDDDDDDD
    amúgy valamelyik meccsen említették Ricsiék, de szerintem szánalmas hogy 1932 óta nem zavarta a kisebbséget, egészen mostanáig, amikor már mindenki perelhet mindenkit.
  • Ulvar
    FUSS JAGUÁRKA FUUUUUSSSS

• ReszegKoldus
    Most legalább volt haszna a Packersnél, hogy a punter végzi a kickoffokat, ha már puntolnia nem kellett.
  • ReszegKoldus
    Mondjuk így utólag már örülök, mert én Washington +14-et akartam eredetileg, amikor megláttam a különbséget hét elején :D
  • Darthmushroom
    3 tippem kivételével minden jött, úgy h Denver,Pats meccsre nem tippeltem :D Steelers,Bills,Jets viccelt meg :D Jets az nagyon, azt hittem a Pats verés után is mutatnak majd valamit... nem baj így legalább értékesebb lett a Pats fordítás.
  • HunnernesKonge
    Én meg raktam. Amikor 21-7re ment a Washington, tettem a Denverre egy izmosat :) Sikerült kijönnöm nullára ebben a fordulóban ezzel a rizikós bettel A többi fogadást meg hagyjuk, említésre se méltó, amit lehetett benéztem a héten
  • ReszegKoldus
    denver...a 45 pontjukból 31-et a 4. negyedben szereztek...
  • ReszegKoldus
    Chelsea :D
  • LasDen #8912
    Olivia? :D
  • ReszegKoldus
    viszont ezen a héten is volt 3 Manning INT, csak a keresztnév nem stimmel
  • ReszegKoldus
    RG3-t alaposan kiütötték de legalább most nem engedik vissza, pedig menne
  • Darthmushroom
    nem lennék most a Falcons drukkerek helyébe, amekkora elvárás volt a szezon előtt akkora pofára esés van. jövő héten a Panthers ellen akár totál elmehet a szezon.
  • Darthmushroom
    ritka nagy jelenet volt
  • ReszegKoldus
    meg az se, hogy Manning 2 sérülése is van (legalábbis meccs előtt ilyesmiről volt szó), meg most már egy elvesztett fumble és egy pick 6 is :)
  • LasDen #8906
  • Darthmushroom
    várható volt h a read option nem nagyon fog tetszeni a denveri védelemnek
  • ReszegKoldus
    és persze nem raktam, mindig csak azt, ami ha jön, akkor is szenvedősen :D

• Darthmushroom
    Jets mit kap :O Bengals is szépen elkapta mostanában a fonalat. még a végén Daltonból is lesz valaki.
  • Ricsi234
    A Washington Redskins végül úgy dönt, nevet változtat, mivel a Redskins (rézbőrű) kifejezés politikailag nem korrekt az amerikai őslakosok megjelölésére. Bejelentették a franchise új nevét is, ami Washington Niggers lesz...:DDDDD
  • ReszegKoldus
    első playből NFL rekord az nem rossz
  • ReszegKoldus
    de ebből is csak az látszik az Eagles offense milyen gyenge
  • ReszegKoldus
    Pedig neki kellett volna menni 4.-re, 10 embernek védenie Romot, amíg ő rohangál a labdával és viszi le az órát :D
  • Sippie
    Most ez az érzés van bennem :D
  • Sippie
    a holding volt hülyeség előtte. Maradt volna kb fél perce a Lionsnak időkérés nélkül. 4th&5-nél más lehetőség nem volt, ha nem futják meg ugyanúgy megáll az óra.
  • ReszegKoldus
    nagy hülyeség volt berúgni azt a field goalt 1 perccel a vége előtt
  • ReszegKoldus
    NEM.
  • Sippie
    Dallas 4-4, Giants 2-6. Sima ügy, már előre látom ahogy bemenetelnek a playoffba, onnan meg sem állnak a döntőig, és Eli hatalmas játékkal ismét bajnok lesz
  • ReszegKoldus
    fúúú de kemény végjáték
  • Sippie
    Dallas gyönyörűen megverte magát baz+
  • Sippie
    vagy mégse :D
  • Sippie
    Dallas win!
  • Ricsi234
    Terelle Pryor 93 yrdos futása..1 negyed 14:41..az aztán nem semmi:DD
  • ReszegKoldus
    Gondolkodtam Megatronnak lesz-e 100 yard elkapása...290 jelenleg
    Több mint az össz Dallas támadóyard
  • Darthmushroom
    lol field goalt blokkol Jones, ilyet se láttam még élőbe. szegény kicker, kihagyja közelről majd blokkolják :D
  • ReszegKoldus
    igazság szerint fél óra múlva, csak a sport tévén nem adják élőben :)
  • Sippie
    és megint a második félidőre javult fel az Dallas offense... érdekes. De amúgy ja, szoros, megy az adok kapok odavissza :)
  • Sippie
    pedig csak másfél óra jön a következő meccs, há mi lesz így veled :D