13258
-
#8923 Pats:
"Jelenleg IR-n van $20,805,674 és ha még Vollmer is oda kerül az plusz $3,000,000. A Salary cap 20% IR-n van!"
Falcons is igen hasonló szinten van, bár ott nem tudom h hány ember csak sérült meg hány került IR-re is.
este Seahawks behúzza? ha nem sérült volna meg Bradford még látnák is relációt a hazaiba de így. -
#8922 ja... lol :D -
#8921 JA tudom..Bár én nem emlékszem ilyenre hogy mondtam volna.. -
#8920 LOL :DDDDDDDDDDD
amúgy valamelyik meccsen említették Ricsiék, de szerintem szánalmas hogy 1932 óta nem zavarta a kisebbséget, egészen mostanáig, amikor már mindenki perelhet mindenkit. -
#8919 FUSS JAGUÁRKA FUUUUUSSSS
-
#8918 Most legalább volt haszna a Packersnél, hogy a punter végzi a kickoffokat, ha már puntolnia nem kellett. -
#8917 Mondjuk így utólag már örülök, mert én Washington +14-et akartam eredetileg, amikor megláttam a különbséget hét elején :D -
#8916 3 tippem kivételével minden jött, úgy h Denver,Pats meccsre nem tippeltem :D Steelers,Bills,Jets viccelt meg :D Jets az nagyon, azt hittem a Pats verés után is mutatnak majd valamit... nem baj így legalább értékesebb lett a Pats fordítás. -
#8915 Én meg raktam. Amikor 21-7re ment a Washington, tettem a Denverre egy izmosat :) Sikerült kijönnöm nullára ebben a fordulóban ezzel a rizikós bettel A többi fogadást meg hagyjuk, említésre se méltó, amit lehetett benéztem a héten -
#8914 denver...a 45 pontjukból 31-et a 4. negyedben szereztek... -
#8913 Chelsea :D -
#8912 Olivia? :D -
#8911 viszont ezen a héten is volt 3 Manning INT, csak a keresztnév nem stimmel -
#8910 RG3-t alaposan kiütötték de legalább most nem engedik vissza, pedig menne
-
#8909 nem lennék most a Falcons drukkerek helyébe, amekkora elvárás volt a szezon előtt akkora pofára esés van. jövő héten a Panthers ellen akár totál elmehet a szezon. -
#8908 ritka nagy jelenet volt -
#8907 meg az se, hogy Manning 2 sérülése is van (legalábbis meccs előtt ilyesmiről volt szó), meg most már egy elvesztett fumble és egy pick 6 is :) -
#8906 -
#8905 várható volt h a read option nem nagyon fog tetszeni a denveri védelemnek -
#8904 és persze nem raktam, mindig csak azt, ami ha jön, akkor is szenvedősen :D
-
#8903 Jets mit kap :O Bengals is szépen elkapta mostanában a fonalat. még a végén Daltonból is lesz valaki. -
#8902 A Washington Redskins végül úgy dönt, nevet változtat, mivel a Redskins (rézbőrű) kifejezés politikailag nem korrekt az amerikai őslakosok megjelölésére. Bejelentették a franchise új nevét is, ami Washington Niggers lesz...:DDDDD -
#8901 első playből NFL rekord az nem rossz -
#8900 de ebből is csak az látszik az Eagles offense milyen gyenge -
#8899 Pedig neki kellett volna menni 4.-re, 10 embernek védenie Romot, amíg ő rohangál a labdával és viszi le az órát :D -
#8898 Most ez az érzés van bennem :D
-
#8897 a holding volt hülyeség előtte. Maradt volna kb fél perce a Lionsnak időkérés nélkül. 4th&5-nél más lehetőség nem volt, ha nem futják meg ugyanúgy megáll az óra. -
#8896 nagy hülyeség volt berúgni azt a field goalt 1 perccel a vége előtt -
#8895 NEM. -
#8894 Dallas 4-4, Giants 2-6. Sima ügy, már előre látom ahogy bemenetelnek a playoffba, onnan meg sem állnak a döntőig, és Eli hatalmas játékkal ismét bajnok lesz -
#8893 fúúú de kemény végjáték -
#8892 Dallas gyönyörűen megverte magát baz+ -
#8891 vagy mégse :D -
#8890 Dallas win! -
#8889 Terelle Pryor 93 yrdos futása..1 negyed 14:41..az aztán nem semmi:DD -
#8888 Gondolkodtam Megatronnak lesz-e 100 yard elkapása...290 jelenleg
Több mint az össz Dallas támadóyard -
#8887 lol field goalt blokkol Jones, ilyet se láttam még élőbe. szegény kicker, kihagyja közelről majd blokkolják :D -
#8886 igazság szerint fél óra múlva, csak a sport tévén nem adják élőben :) -
#8885 és megint a második félidőre javult fel az Dallas offense... érdekes. De amúgy ja, szoros, megy az adok kapok odavissza :) -
#8884 pedig csak másfél óra jön a következő meccs, há mi lesz így veled :D