Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
szerintem nem fognak mivel Hernandez így is benne van idei meg jövõ évi fizetési sapkába is. TE poszton meg am is jól áll a klub. sokan leírják most õket, de volt már rosszabb elkapó sor és mégis fõcsoport döntõt játszottak, szóval Én Pats drukkerként nem parázok, fõleg h a csoportunk se túl erõs (hiába hypolják a miami-t) szóval playoff elméletileg alap addigra meg Gronk visszatér remélhetõleg és bármi lehet. legjobb talán meg az h idén a védelemtõl lehet várni jó eredményeket szóval nem lehet nem is kell annyi a támadásoknál.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dragon11
gondolom megoldja a pats a pótlását, nem ?😄

dragon11
és nem igazolnak senkit a helyére? v teabow majd ?😄dddd

ReszegKoldus
Mezvisszacserélés, forgalomból kivonás...áh

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
Gronkkal együtt elég fontos elemei lettek volna a csapatnak. na nem baj, majd Tebow...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nagyon...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

dragon11
hernandez mennyire lett volna fontos a csapatban?

ReszegKoldus
Ja valami ilyesmi lehetett, de ha bûnös, akkor nem annyira lényeges, hogy beköpték.
Gondolom azért annyi nem elég egy ilyen vádhoz, hogy ketten rámutatnak, hogy õ volt.
Mert azt azért nem tartom valószínûnek, hogy a másik kettõ vagy közülük az egyik ölt volna és rákenik Hernandezre.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Õ meg visszadobja, hogy Tom! Nemtom. <#zavart1>

GaBenc
Nem baj, majd Brady dobál Tebownak azt minden rendben lesz. Gondolom ez volt a terv alapon is.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Darthmushroom
tuti h beköpte a másik két srác akivel volt, mivel róluk szó nem volt. meg nem is az a több emberes gyilkosság.

ReszegKoldus
First-degree murder az nem túl jó.
Olyanért -ha lenne halálbüntetés- elvileg ki is végezhetnék.

ReszegKoldus
Mondtam én 😄

Darthmushroom
Hernandez hivatalosan is õrizetbe, vádat késõbb hozzák nyilvánosságra. a Pats perc percre rá hivatalosan közölte h szerzõdést bontottak Vele.

ReszegKoldus
Tebow majd játszhat Hernandez helyén <#vigyor5>

Animefox

szomferi
RGIII felépülése hogy áll? el tudja kezdeni a szezont egészségesen?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
elméletileg átlagosan tud elkapni meg blokkolni is. mivel régen TE-t is játszott.

ReszegKoldus
Az jó, akkor már csak blokkolni, meg elkapni kell megtanítani 😄

Lehet tényleg inkább azért vitték oda, hogy a védelem gyakoroljon ilyen irányító ellen.

Ulvar
TE posztra belehet rakni Tebowt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
Én nem tudom mit esznek rajta, de arra jó volt ez a megmozdulás, hogy legalább ezeken a képeken lehet röhögni 😄

Darthmushroom
emberileg nagyon bírom, hatalmas vezér tud lenni. sajnos a körülötte lévõ mizériát nagyon nem bírom.. bár nem tudom mennyi szerepe van benne. am ha valahol megtud tanulni dobni az Brady és BB mellet lesz.
am sokak véleménye az h: azért hozták h védelem jobban tudjon gyakorolni "futós irányító" ellen, esetleg ha jól teljesít bent maradhat a szûk keretbe(nincs garantált pénze se). Am Mallett meg közte nem sok különbség van h ki legyen 2.számú egyik csak dobni tud másik csak futni.

Kíváncsi vagyok meddig tesztelik...általában az ilyen Pats próbálkozásoknak cut a vége. Vagy beteljesül az álmom és Bradyék megtanítják dobni is?😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

dragon11
kezdõdhetne már😄

Hypo
érdekes.....

ReszegKoldus
Valami hasonló jutott eszembe nekem is

Tebow megy a Patsbe.
ReszegKoldus
Örömmel <#beka3>

légyszíves linkeld be újra, eltûnt valamiért és nem mentettem el, pedig visítva röhögtem 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ReszegKoldus
Gonosz 😊

morfeusss
Sziasztok!

Az ultimate-sport.hu oldal szerkesztõfelvételt hírdet.

Amennyiben napi szinten tudsz írni az NFL legfrisebb történéseirõl akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz szerkesztõnek.

Oldalunk non-profit alapon mûködik, tehát fizetést sem tudunk adni a jelentkezõknek, de az a célunk, hogy 1-2 éven belül saját szerkesztõségben dolgozhassunk.

Amennyiben szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz az [email protected] e-mail címre, ahová egy rövid bemutatkozáson kívül skype vagy facebook elérhetõséget kérünk.

Remélem felkeltettem az érdeklõdéseteket! 😊 Köszönöm, hogy elolvastátok a felhívást, és várjuk a jelentkezéseteket!

Üdv: Andris

Darthmushroom
sajnos igaz, Jets már hatalmas hiba volt nála 1mû volt h nem lesz kezdõ (mexikói szerzõdése) más csapatnál kezdõ lett volna. tehetsége van attól h szarul dob,és fejlõdni abba is tudna. most ez a Redskins/Seahawks féle fociba élné is magát.

szomferi

azért ez geci volt... 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

robotnyk
RGIII egész jól halad, a szökdelés már megy neki.
LasDen
mer olyan gyorsan pörögnek az események, hogy sg-re nincs idõ beírni semmit 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
hát mivel aki draftot követ, az nem sg-n teszi 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ReszegKoldus
Ja. Még mindig nem tudom mit esznek annyira ezen 😄
Poén, hogy azt a Te'o-t senki nem választotta, pedig tegnap is ki volt vele tapétázva az nfl.com

LasDen
Fél óra és draft...
Am I the only one here? 😄

Ulvar
aha...Chargers - Lions döntõ lesz...érzem 😄

ReszegKoldus
Chargers, hát nem is tudom van-e értelme így megnézni a szezont <#idiota>

Ulvar
Amúgy Sport TV adni fogja valszeg. Mégis csak jobb esti meccs mint a Cardianls - Rams.

ReszegKoldus
Új szezon, új remények <#vigyor>

Ulvar
Már kezded? 😄 Tavaly is így szeretted volna kezdeni...aztán... 😊.

ReszegKoldus
0-1-GYel, még mielõtt...

ReszegKoldus
Remélem "szegény" 49ers rögtön 0-1-el kezdi a szezont 😄

LasDen
fogadok Döme választotta ezt a zenét 😄

2013.04.20.-án 14.00 órától a Szeged Bats amerikai foci csapat, nyílt edzést tart az Etelka soron lévõ SZEOL pályán(dobópálya, fõbejárattól balra).
Darthmushroom
haha,ez kb. 3-4 év 1.körös pick-be kerülne hiába adnák Tebow-t... szóval hiába van ápr. 1 ezt jobban kellet volna megírni