13258
-
#8963 sebaj, erre a bandwagonra se ülök fel, majd csak esetleg később :D -
#8962 már celeb pedig még 1,5 éve se kezdő irányító, oké amerika de őt szerintem nagyobb hype övezi mint volt hasonló átlagnál. am el kell ismerni ritka dolgokat képes művelni a pályán, nem csak a nézők a kommentárok is csodálkozni szoktak pedig ők aztán követik egy jó ideje az amerikai focit. -
#8961 hú király, akkor utálni fogom :) -
#8960 Mariota féle játék az bejövős bár mondjuk maga az egész O játéka inkább mint az irányítóé, erről a Bridewaterről pár videót láttam számomra annyira nem különleges. am ha már Alabama, akkor McCarron is biztos el kell majd valamelyik későbbi körbe, bár nem hiszem h rögtön kezdő lesz, de szerintem egy elit védelmet (mint egyetemi szinte a alabama) simán elirányítana, tipikus time manager qb. Johnny Football-al meg szerintem pont az arca miatt lesz sikeres NFL-be is, értsd el hiszi magáról h képes(lesz) ott is megállni és ezért el is éri. kicsit Ibra/Balotteli-re emlékeztet. -
#8959 köszi, közbe találtam infót, 1 kétszeres győztes volt még régen, és Manziel előnye az h Ő az egyetlen újonc aki megnyerte. -
#8958 lehet -
#8957 Asszem 5 jelölt van az 1/1es draftra..Szerintem Bridgewater, és Mariota lesz a nyerő..Go Alabama:D
Viszont a Heismant azt nem tudom..Szerintem csak egyszer lehet megnyerni
-
#8956 ja meg még 1 kérdés Heismant lehet kétszer nyerni? szóval pl. h Manziel idén is? -
#8955 am aki követi rendszeresen az egyetemi focit ez a Teddy Bridgewater tényleg olyan állat h 1/1-s lehet? mert én idén hallottam elsőnek csak a nevét ellenben Mariota,Manziellel akiket hasonló szintnek tartanak már bőven lehetett tavaly is hallani. Manzielért elméletileg a Texans kampányol. -
#8954 https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1424407_10151672555546431_1551954411_n.jpg -
#8953 nem gyenge, csak hullámvölgyben van... -
#8952 Browns is elméletileg az idei legjobb TE(Jordan Cameron)+elkapóját(Josh Gordon) is tradelné..nem volt elég a tavalyi 1. körös futó. persze csak 1. körös pickért. pedig abból már nincs hiány náluk. -
#8951 olyan csapat is van, ahova gyenge punter kell? :D -
#8950 Hát ha belementek volna akkor Manning fizetéséből csippentettek volna le..Azt meg Manning nem akarta.:D -
#8949 corneren v rb-n is elmehet meccs :D konkrétan bárkin... -
#8948 Ezért nem megyek kickernek..Inkább megyek Cornerbacknek vagy runningbacknek:D
Nem akarom hogy rajtam menjen el a meccs..Én az ilyen szitukban mindent elbaszok:DD -
#8947 LOL mert lenne rá szabad fizu?? azzal a kerettel???? -
#8946 de szépen kérték? -
#8945 32 meg 34 yardról maradt ki field gól a rossz hold miatt, és végül 21:18-ra kaptak ki szóval kb. azon is ment el -
#8944 Jared Allent nem adta a Vikings a Broncosnak. -
#8943 Ja ezt nem tudtam...De akkor is sajnálom szegény csókát..Remélem is hogy talál magának csapatot..49ersbe szívesen jöhet..Várjuk:DD -
#8942 Sopoaga Eagles-->Pats 5.+6. körért
Tapasztalt olcsó, Tom Kelly-vel remélhetőleg nem lesznek rosszak erre az évre amíg nincs Wilfork. a Jelenlegi játékosokkal (Jones,Vellano stb..) lehet h újra jó lesz a futás ellen is a D -
#8941 van még pár csapat a ligában. majd talál magának csapatot. -
#8940 elméletileg vasárnap kétszer is rosszul tartotta a rúgónak a labdát field gólnál, és ki is maradt mind2 és ez végül a verességhez vezetett, meg am statisztikák alapján idén elég szar puntjai voltak. 1 évéhez képest tavaly a Pats-be is visszaesett ezért szavaztak az újoncnak inkább bizalmat. -
#8939 Kurva annyukat..A büdös amerikaiak meg a cikk alá ezeket a kommenteket írták hogy : végre, nem kell magyar, huzzon el inen.. basszák meg magukat..Mért a puntert kell kibaszni mikor nem is ő a hibás? ki a faszom az a Mat McBrair? -
#8938 hehehe
már a vasárnapi meccsen is ezt várta több szurkoló -
#8937 "Meskó Zoltánt kitette keretéből a Pittsburgh Steelers, Mat McBriar érkezett a magyar származású punter helyére." -
#8936 49ers kebelbarát.. -
#8935 meccs előtt O falat olvastam h sok sérült van ezért kell sokat kimozognia az iránytónak. -
#8934 Ha...:) És milyen jó lett volna nekünk niners rajongóknak, divízión belül megszopatni a Seahawksot...hmm hmm...
Ha jól emlékszem sok a sérült a Seahawksnál is, erről valaki tud valami bővebbet? -
#8933 uhhh -
#8932 Rohadt pechesek voltak, többek közt, mert előtte egy FG-t kihagytak, ha az bent van, akkor a végén is elég rúgni egyet és nyernek 5 FG-al 15-14-re :D -
#8931 durva lehetett:
"97 yardot leküzdeni ilyen rengeteg idő alatt még a félelmetes Seattle-védelem ellen sem lehetetlen küldetés, és a Rams szépen is nyomult előre egészen a Seahawks gólvonaláig, ahol azonban megrekedt a drive, és a mérkőzés utolsó akciójából (4 & gól az egy yardoson, 4 másodperc) Clemens nem tudta megtalálni elkapóját, így a vendégek egy csúnya, de annál értékesebb győzelemmel térhettek haza Washington államba." -
#8930 Ezt az éjjeli meccset Favreval megnyerte volna a Rams :) -
#8929 Szerintem is, előre sajnálom a Patriotsot :D -
#8928 Az szép alázás lesz. -
#8927 na csak megkapják? mert tegnap azt mondták h azt nem kínálták fel, csak úgy mint tavaly se. -
#8926 vasárnap Raiders - Eagles helyett Patriots - Steelers lesz a sport tv-n -
#8925 nem is azt írtam h ők lennének esélyesebbek vele, csak h nagyobb esélyt látnék rá a hazaira. am érdekes egyik legjobban futó csapat az egyik leggyengébb futás ellen védekező csapat ellen. -
#8924 Bradford ellen is a Seahawks lenne az esélyesebb szvsz