Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
ja egy meccs nem számít, de szerintem nekik idõ kell még mire új nagyok lesznek. náluk volt talán a legtöbb távozó.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tavaly sem a legjobb csapat nyerte a SB-t, messze nem.
LasDen
egy meccs még nem a világ

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ulvar
Gondoltam hogy szar lesz idén a Ravens, de hogy ennyire...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

7r1v1um
Sancheznél/Tebownál csak jobb lehet, akárki is õ.
Bár így se néz ki semmi nekik idén (se)...<#shakehead>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

ReszegKoldus
Néha engem is érdekel, de nem mindegy ki az a magyar/magyar származású és hol játszik 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
ez a csapatsportokban már csak ilyen. ha van egy csapat, amiben van egy magyar/magyar származású, akkor az kiemelt figyelmet érdemel....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GaBenc
Nem hiszem. Egy punter nem sok vizet zavar. Nem akarom bántani mert tök jó fej, de fel van fújva a dolog. Én maradok GB szurkoló még akkor is ha nem sok minden jó néz ki a szezonra.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ulvar
bowl.hu tippjátékot nyomjátok?

Sippie
mostmár a Steelers lesz a nemzeti csapat 😄
Ricsi234
Csütörtökön van a kezdõrúgás?
Am ez a Fantasys cucc mirõl szól? Kell fizetni érte, elkell meni valahova? Mert ha nem nagy cucc akkor beszállok..Szegény 49ersnek csak 37+én szurkolója van..<#idiota>

Többen várják, hogy Smith lehet a megoldás Sanchez sérülése miatt, kérdéses... kérdéses?

Geno Smith lehet a kezdõ quarterback a Jets csapatában
pedig én bíztam benne,hogy az idény közepére a liga legjobb TE-je lesz Tebow <#idiota>

How much can you take,before you snap?

LasDen
a pozitív eredmény miatt nem aggódom, BB mindig is szállította azt, de nem érzem átütõnek a csapatot...Gronk meg hiába van. Vagy sérült vagy éppen lesérül...

Darthmushroom
Én bizakodó vagyok, WR-ekbe szerintem nagyon bele nyúltunk két hatalmas tehetséget draftoltunk Dobson,Boyce+mellé nem draftoltként (érhetõ a balhéi miatt) Thompkins aki szerint eddig jobb mint a másik 2+Armedola szerintem tökéletesen megoldja a Welker pótlást, kb. mintha testvérek lennének felépítésre is. Sudfeld-el meg olyan TE-t hoztunk nem draftoltként (szerintem szezon felfedezetje lehet ha úgy játszik mint a felkészülés meg edzések alatt) h Õ a tökéletesen megoldhatja a Hernandez pótlást. Gronk meg sérült de elméletileg ha megvárják is a teljes felépülést is akkor is 6 meccset hagyj ki ami szerintem a mi csoportunkba belefér.
Védelem mellé meg tele van nagyobbnál nagyobb tehetségekkel meg olyan 2. évesekkel akik idén még jobbak lehetnek mint tavaly. Ez meg h leírnak viszonylag minket csak elõny. szerintem 12-4 összejöhet idén de legrosszabb esetbe is 10-6. playoffba meg bármi lehet de egy fõcsoport elõdöntõt akkor is elvárok, ha komoly sérülések nem lesznek.

LasDen
nemtom, nem egészen tetszenek ezek a dolgok. Már ami a Tebown kívüli dolgait érinti a Patsnek, õ nem érdekel 😄 De nem tudom. Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a szezonnal kapcsolatban...

Darthmushroom
DE még Meskó is távozik :o Ryan Allen marad punternek, oké h tavalyi college legjobb punterre,de Meskó már bizonyított punter az nfl-be. Gronk meg nem PUP-n kezd hanem alap 53s keret tag, szóval nem fogják megvárni még 100% felépül. am TE poszton érdekes h Ballard is elküldve+Fells is.

ReszegKoldus
Brady nyomására, mert veszélyeztetve érezte a pozícióját

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

robotnyk
ESPN: Tebow released by Patriots
LasDen
én pont leszarom mirúõl hol beszélnek a kommentátorok. én a meccset nézem 😄

Darthmushroom
+1 a sport tv bl közvetítései akármilyen meccs van szinte csak a Barca meg a barca stílusról beszélnek.

Darthmushroom
akkor a premier liga magazinba mi folyik.. csávó kopasz lesz ha a MU bajnok lesz (a KTE-s)..-.- asd 1. ennyire leírni a MU-t 2. attól h Õ Chelsea-s szó szerint bekaphatja. Néha már inkább angolul nézem a MU meccset mert amit azok a stúdióba lemûvelnek az már a vicc kategória.

😄

reméljük az nfl színvonal változatlan marad idén is

ReszegKoldus
Lehet épp ez volt a baj, hogy sokkal durvábbnak tûnt, mint amihez szokva vagyok 😄

megszokhattad volna már a magyar "kommentátoroktól"

ReszegKoldus
õ közvetítette a bayern-chelsea szuperkupa döntõt és vagy bayern gyõzelemre fogadott, vagy csak szimplán nem titkolta túl jól kinek szurkol, de mindenesetre egy bajor segg se maradt szaros tegnap <#hehe>

robotnyk
kicsit bõvebben?
ReszegKoldus
Faragó Ricsi tegnap hatalmas lépést tett az elfogulatlan kommentálás terén...hátrafelé 😄
Remélem sok Chiefs meccset közvetít idén

demencia, magatartászavar, ez csak alzheimer lehet 😄

ReszegKoldus
nem Parkinson? 😄

BREAKING NEWS!!4négynégy
Tom Brady alzheimeres lett

GaBenc
Hawkins elég rendesen áll a lábán. Ha ez meg hal, úgy kell fellökni hogy lefeküdjön. <#idiota>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ulvar

értem, köszi a választ

robotnyk
az egyikben sokan voltunk, a másikban az is jobban végzett aki helyett az automata draftolt, egyet meg megnyertem, de azt sem élveztem...
kár :/

miért nem? sokan voltatok?

most néztem, még megvan csak aktiválni kell. vagy akár lehet espn-en is,ha az elõbbi nem jó

robotnyk
én, de idén nem játszom sehol, nem élveztem
LasDen
asszem akkor robotnyk talán...

tavalyelõtt ki csinálta az sg-s ligát? emlékszik valaki?

hungary27
+1
LasDen
+1

Ulvar
+1nek vagyok kapásból

ha összejönnénk 8-an az már bõven elég lenne és jövõhétig még van idõ

Ulvar
Lehetne csinálni egy SGset. Én beszállnék 😊. Szóljon aki megcsinálja.

LasDen
dögöljön meg az EA, hogy konzol only...

sziasztok, rég jártam erre. idén nem lesz fantasy liga? 😄

ReszegKoldus
Jó ez az új Madden, owner módban lehet csapatot költöztetni, a gép ezt pár szezon után meg is tette, így lett a Ramsbõl London Black Knights <#idiota>

ReszegKoldus
áh csak -22 😊