13258
-
#9003 Ma nem lesz ingyenes meccs a gamepasson? Vagy még nem írták ki? -
#9002 Denver Broncos coach John Fox will undergo an aortic heart valve replacement next week that will sideline him "at least several weeks," -
#9001 hmm...Fradi nyert, MU nyert, kezdek félni a hétfő esti "medvesajt bowl"-tól :D -
#9000 49rs fanok örülhettek Aldon Smith visszatér :D persze a bye week miatt csak jövő héten :D -
#8999 ez igaz :D mondjuk Manziel szerintem biztos h csúszni fog lefele a problémái miatt, szóval tényleg jó esélye lesz rá a Texansnak -
#8998 de ha annyira kilátástalan a Jaguars, akkor később is ők fognak "előkelő" helyen draftolni és ha olyan jó játékosok, akkor hülyék lennének nem ők behúzni (tudom...Russell Wilson)
a másik meg hogy inkább a seggüket kéne a földhöz verni örömükben, hogy az NFL-ben játszhatnak, nem válogatni, hogy hol :) -
#8997 pl. ilyen kilátástalan Jaguars-ba nem akarnak menni. Mondjuk Manziel-ért elméletileg a Texans kampányol mivel sok nézőt is vonzana (mivel texasi egyetemen tanul) meg Schaub + Kubiak valszeg repül és annyira rossz helyen nem is fognak szerintem draftolni max letradelnek érte egy két helyet. -
#8996 És gondolják, hogy a jó csapatok a playoff helyett inkább a minél jobb draft helyekre hajtanak, vagy hogy majd tradelgetnek értük? A jó csapatoknál van irányító :D
Bár nem tudom mit értenek szar és jó csapat alatt, de a jó csapatok nem szoktak alapból (trade nélkül) az első helyeken draftolni. -
#8995 Végül is Heismant Tebow is nyert -
McCartman #8994 Én se ismertem őket csak rájuk kerestem és olyan teátrálisan fogalmazta meg a kettejük személyisége közti alapvető eltérést a cikk, hogy megtetszett. :D
'If Johnny Manziel deserves the Heisman Trophy, then the Heisman Trophy doesn’t deserve Teddy Bridgewater.' -
#8993 am már jöttek hírek h végül egyik se megy ki a draftra mivel nem akarnak szar csapatba kerülni.. és simán megtehetik mivel mind2nek ez a 2. éve csak az egyetemen -
McCartman #8992 dd -
#8991 ilyen "részletesen" nem ismertem egyiket se, de amit Manzielről olvasgattam nem tette szimpatikussá, így még inkább hajrá Bridgewater :) -
#8990 a W a lényeg a többi nem számít :D 3:0 után durva lett volna zsinórba 5 veresség, bár a 4 sok egy olyannak aki playoffot szeretne -
#8989 ja, várható volt, elsöprő győzelmet arattak :D -
McCartman #8988 Ez mekkora cikk, ez alapján utálhatod is. :D
Johnny 'Football', a dédapja jó helyen fúrt olajkutat, kőgazdag család sarjaként, elit golf&country clubokban nevelkedett. Felnőve aztán éli a gondtalan aranyifjú plaboyok életét, testőröket tart, magángéppel utazgat Mexikóba nyaralni a szünidőben, rendszeresen feltűnik NBA meccseken a pálya mellett, nightclubokba jár, pénzhegyekkel fotózkodik amiket aztán látványosan el is szór különböző kaszinókban. Kidobják a Manning-féle QB campből mert nem jelenik meg a reggeli edzésen. Agresszív mitugrász, dühében méregdrága telefonokat tör-zúz, dührohamot kap miután büntetőcetlit talál a Mercedesén, balhézik, verekszik aminek következményeit többnyire utólag elsimítják.
Ezzel szemben Teddy Bridgewater, az apa nélkül és súlyosan beteg anya mellett, rossz anyagi körülmények között felnövő fekete fiú akinek idejekorán munkát kellett vállalnia, hogy kisegítse vele családját. Csendes, szerény, ritkán mozdul ki, azt is csak szűk baráti körben, hobbijaként a videojátékokat említi.
Mint a tipikus amerikai tinifilmekben, a gazdag tahó focicsapatkapitánya aki úgy érzi bármit megtehet és a szegény, tehetséges, jófej srác. A végén pedig mindig az utóbbi viszi a csajt, a filmekben legalábbis. :D
Johnny Football vs Terry Bridgewater
-
#8987 valahol várható is volt mert ha nem nyer a Miami szinte biztos h nem lenne playoff idén.. ezért félek hétvégén a Panthers-Falcons meccstől h ne hogy az utolsó szalma szálba belekapaszkodjon még a Falcons. -
#8986 tulajdonképpen olyasmi lett, mint a hétfő esti meccs, csak itt végül sikerült nyerni az esélytelenebbnek tartott csapatnak :D -
#8985 hát eddig a miami, olyan st. louis módon veri saját magát :D -
#8984 rúgó alig tört meg a múlthéten, kihagyta a Pats ellen, utána blokkolták a Pats meccsen, és most is kihagyta pedig ez is közelről volt. -
#8983 én ilyen nem láttam még h ennyire üres legyen egy stadion egy nfl meccsen. am szerintem igazad lesz olyan lesz mint a hétfői meccs kevés pontos pár TD-vel, több field góllal :D -
#8982 ez még meccs előtti kép
bár azóta sincsenek sokkal többen :) -
#8981 qva kevesen vannak a meccsen miamiba
-
#8980 eddig is jó volt a trashtalk, de ez a halloweeni kiadás...király :D -
#8979 1:25 szóval közvetítés olyan 1:15 -
#8978 Magyar idő szerint mikor kezdődik a Bengals-Lolphins? -
#8977 Ha ki lehetne indulni az elmúlt két hétből azt mondanám nyer a Bengals.
De így is azt mondom :D
Bár lehet ez is olyan meccs lesz, mint a hétfő esti volt. -
#8976 vélemény javít e este a Miami? nekem az a megérzésem h most a 4 vereség után behúzzák, h esélyük legyen még a csoportra. Bengals úgy se nagyon villog idegenbe két veresség meg két 3 pontos győzelem -
#8975 Ja és a Seahawks - Niners meccsen a Niners fanok visszaakarnak vágni. Ugye volt az idei meccs ahol megdöntöttek egy hang szint rekordot Seattleben, amit később megdöntött a Cheifs ha jól emlékszem. Na most a Friscoiak akkora lázban égnek hogy szeretnének a Candlestick Parkban visszavágni, és ezt a rekordot megdönteni. Szóval kurvára ajánlom a Sport TVnek hogy adja a meccset :D. -
#8974 Mi azért vertünk egy Packerst az első fordulóban nem kicsit :). Utána igaz szívtunk 2 kemény csapat ellen, de hát a Seahawksot nem lehet otthonukban megverni ezt tudtuk, a közönségük iszonyat jó ráadásul. Ez van, divízió meccs. A Colts elleni vereség a fájóbb, otthon és nagyon simán kaptunk ki, de talán annyi lehet erre a magyarázat, hogy nagyon sok volt a sérültünk már a szezon elején. Futásunkat levédték, dobni meg nem tudott Kap. Azóta viszont 5 win streak, és ha reálisan nézem a dolgokat, papírforma szerint még egyszer vagy legfeljebb kétszer nagy esélyünk van kikapni. Saints ellen lehetséges az egyik, a másik a Seahawks nálunk otthon, bár ha utóbbit megfogjuk, akkor divízió első hely szinte tuti, akár NFC első hely is. De minimum WildCarddal Playoffban leszünk. -
#8973 -
#8972 hm. most esik le sorolása a párducoknak most falcons jövő hét akkor 49rs azután Pats. -
#8971 oké 4 győzelem gyengébb ellen de azt mind nagyon sima volt(15,0,13 meg 10 pontot engedve),meg Frisconak is volt egy Titans,Jaguars,Rams 3sa.
Vereségek: meg kikaptak a Seahawks-tól az első fordulóba, meg két olyan meccs Cardinals+Bills ellen ahol gyakorlatilag ilyen Dallasosan magukat verték meg(bocsi tőlük), főleg a Cardinals ellen 350+yardal 6 pontot raktak táblára, de főcsoportba is legkevesebb engedett pontjuk van a 3 vereség mellett is. -
#8970 Az a 4 náluk jóval gyengébb brigádok ellen sikerült (idén jóval gyengébb). De amúgy igen, tartok én is egy picit a Pantherstől, de most jönnek vissza szépen lassan a sérültek (Mario Manningham, lassan Michael Crabtree (tőle lehet félni, mert Kap+Crabtree tavaly óriási páros volt), LaMichael James-t is fogja erőltetni Harbaugh, ott lesz valószínűleg Boldin, valamint új gyerek lesz majd Tank Carradine is mint DT...). -
#8969 49ers szerintem félhet mert brutális front 7 van a Panthersbe. futás ellen nagyon jók pedig nekik inkább az az erősségük. O-fal nagyot játszik és megtudják védeni Colint h dobáljon akkor szerintem viszont simán behúzzák. de messze jobb azért a Panthers mint a mérlegük mutatja (4-3) -
#8968 ez meg már vicces, Raiders+Eagles fanok bele élték magukat vasárnap. mert meg mondták h csak azt tudják közvetíteni mivel a Pats-Steelerst csak úgy mint tavaly idén se ajánlották fel, erre meg megváltoztatják. -
#8967 hétfőn azt mondták Patriots-Steelers lesz
-
#8966 49ers behuzza..Newton elmehet a picsába a törvényeivel együtt -
#8965 :O na ez ígéretesnek hangzik.
am hétvégén 7től Én beterveztem a Panthers-Falconst majd a Pats a meccset. most akkor tényleg azt adja a sport tv am? mert hétvégén azt mondták nem tudják. -
#8964 jövő héten 49ers - Panthers meccs lesz a sport2-n