Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Sziasztok! Rég jártam erre, gondoltam felhívom a figyelmeteket egy HRC-s játékra. A HRC-Team alapvetõen egy szimulátoros közösség itt sg-n "járunk össze". Indítottunk egy nyeremény nélküli tippjátékot, akinek van kedve nyugodtan csatlakozhat.

https://docs.google.com/forms/d/1EgXb_T16_X642w0oN8wS8lWZTojJu3HSQ--GAYmF1os/viewform

A névnél kérek mindenkit, hogy a teljes nevét adja meg lehetõleg. Akit nem érdekel ez a kis játék az ugorja át a hsz-t és pont 😊 Köszönöm a figyelmet!
Ulvar
Ja, de talán az a szerencséje a Washingtoniaknak hogy jó a 2. számú QB.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jakuza1
Vick szerintem rendben van, de RG3 tuti nincs.
Mar elozo evben is mondtam a Seattle meccs utan, hogy kretenek a washingtoniak, hogy jatszattak.
Az is latszik, hogy nagyon felti a labat, szint csak az oldalso futasok mentek, azok is nagyon ritkan es az is inkabb merolegesen a fallal nem direkt elore futasok voltak.
Felek, hogy iden meg kapni fog a terde utest, es ha az komolyan megtortenik vege is lesz a palyafutasanak.

Ulvar
nekem úgy tûnt a meccs közben, hogy se RG3 se Vick nem épült fel teljesen, és nem is fognak soha.

ReszegKoldus
5 az egy heti rekord

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
LOL megint egy safety

tutuhawer
highlight material ;-)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
Nekem tetszik ez az Eagles offense

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tutuhawer
philadelphia-szurkolóként nézem a meccset épp, és mondom magamban:
"ez az, fasza, jól megy, király, húdejó, "bazmeg"..." Hideg zuhany 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
Kemény kétszer, majd ha leelõzi Favreot akkor jöjjenek az ilyen képek <#nevetes1>

Fenrir
Haha, Bears fordított 21-10-rõl 21-24-re.

Matt Forte <#worship>

A halál csupán a kezdet...

Ulvar

ReszegKoldus
Hú ez jó meccs volt, tipp is jött.

Darthmushroom
ha már nem sanchez kezdett, úgy könnyû 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Azért a Jets magabiztos gyõzelmérõl is emlékezzünk meg 😊

ReszegKoldus
Mit hittél, hogy miért szurkol a Billsnek? 😄

LasDen
hagyjad...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
-.-

Jakuza1
Billsnel mekkora idiotak vannak es igy nyer ez a gyoker NE, mar megint.

LasDen
Jax....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ki mondta,hogy gyenge a titans? <#idiota>

How much can you take,before you snap?

ReszegKoldus
Bezzeg ha Tebow ott lenne <#idiota>

Darthmushroom
*a Pats-be kimaradt 😄

Darthmushroom
Érdekes az elmúlt évekkel ellentétbe több a hosszabb játékkal való próbálkozás, pedig pont h amíg jobban nem szoknak össze szerintem felesleges, mivel még Gronk sincs, egyedül Edelman olyan aki tavaly is itt volt az elkapók közül.

Jakuza1
Steven Jackson jol tolja, mint mindig.
Kar, hogy ennyi ideig elasta magat a Ramsben, mert sokkal jobb csapatot is megerdemelt volna az elmult tiz ev alatt.

Jakuza1
Azert meg remelem a Bills nyerni fog, ha mar atvette a vezetest. 😛

ReszegKoldus
Megint bebizonyította, hogy nem ember

ReszegKoldus
Az engem nem zavar, a Bills se olyan jó 😊

Cleveland összeszedhetne valami épkézláb QB-t...vagy legalább valami közepeset

Jakuza1
jags es titan gyengusz mar evek ota.

ReszegKoldus
Most már a Jaguars is szorossá tehetné 😄

Jakuza1
Jol van, Bills ujra szorossa tette a meccset.

ReszegKoldus
Azóta a másodikat már visszavonták, de pár percig valóban 4:0 volt kinn 😄

Így is durva az eddigi 3 safety, máskor a heti egy se jön ki átlagban.

szomferi
én se nagyon 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
4:0-ra se láttam még vezetni csapatot NFL-ben 😄

ReszegKoldus
2 safety a steelersnél 😄

ReszegKoldus
ez a Lions nagyonjó

Jakuza1
Hajra Buffalo

Ulvar
00:03 Safety Steelersnek. GG

Darthmushroom
Na akkor nagyba is beindul a szezon. Hajrá Pats.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ulvar
és ez csak egy meccs...jajjj SANCHO MÁR ALIG VÁÁ...fuck..õ nem lesz :'(.

ReszegKoldus
Különben ott (is) szúrták el a Ravensnél, hogy 3 pontos különbségnél nem challengeltek...meg mile high meg anyámkínja
Peyton meg jó lenne, ha visszavenne <#hehe>

ReszegKoldus
C'mon man <#nevetes2>
Ha lenne denverben játszódó Silver linings playbook, az elsõt abban emlegethetnék 😄

Az arányokra próbáltam rávilágítani, ha nem vetted volna észre. Márpedig úgy látom nem vagy csak nem akartad.

Ezért is írtam, hogy többek között, de a tavalyi keretekkel is, 10bõl 9szer a Broncos nyert volna, ahogy ezt a fogadóirodák is szépen beárazták az oddsaikon. Épp akkor, épp ott ez nem sikerült de ilyen csodák nem sûrûn esnek meg ezért sem meglepõ, hogy idén a helyükre kerültek az elsõ meccsükön.
Ulvar
Nézd, én ahogy látom te leszarozol egy tavalyi SuperBowl gyõztes csapatot. Én azt mondom hogy tavaly bucira vertek mindenkit a Playoffban, úgy ahogy korábban a Giants lepirított mindenkit, miközben senki nem várta õket oda. Akkor õk is szarok?

Idén meg persze hogy szarabb lesz a Ravens, hisz kb. a fél keret elment, vagy eladták. Csak ennyire durva különbségre nem számítottam, de ez lehet a Bronchos is, hogy ekkorát erõsödött. Erre se gondoltam.

Alapjában véve amúgy ugyanarról beszélünk szerintem. 😄 <#nevetes1>
Mondom, hogy tény, hogy nyertek, de az is tény, hogy ettõl még szarok.
Többek között ezért sem meglepetés az elsõ meccsükön mutatott teljesítmény, én nem vártam mást.
Ulvar
Jobb ha elfogadod azt a tényt hogy az amcsik máshogy gondolkodnak, és ha NFLt nézel neked ezt egyszerûen el kell fogadnod. Abban az évben õk nyertek és le van szarva hogy milyen szerencsével. Nyertek és pont. Lehetne fogni a bírói problémás meccsektõl kezdve mindenre hogy miért és hogyan jutottak el az adott csapatok oda, ahova.

Az tény, hogy megnyerték de csodaszámba ment a menetelésük, meg az ellenfelek balszerencséje, töketlenkedése, akkor amikor kellett.
Csodák pedig nem sûrûn ismétlik egymást.
Ulvar
Nézd, ezt a meccset a Bronchos messze nagyobb ponttal nyerhette volna, ha nem csinál egy két tag oltári nagy butaságot. A Ravens most kb. 3-4 évig nem lesz közelébe SBnek, de ez általában így szokott lenni.

#7899: Az nem számít hogy melyik csapat nyeri, a lényeg hogy megnyerték és úgy, hogy kemény ellenfeleket gyûrtek le, akkor amikor kellett.