13258
-
#9043 ez milyen TD :DDD -
#9042 Kicsit sok a reklámszünet...a Jets-Saints meccsen kb 3 perc annyi idő alatt telt le amennyi a félidei szünet volt a Cowboys-Vikings meccsen :) -
#9041 szerintem lesz, még van egy félidejük fordítani
Newton megint INT a biztos field gól helyett... -
#9040 Esélyes, hogy ma úgy köszönnek a sport tv-n, hogy nincs már veretlen csapat az NFL-ben -
#9039 Annyira jellemző Dallas ismét... előző héten 1 perc alatt végigment rajtuk a Lions, ezek a szerencsétlenek 1:41 alatt még field goalig sem jutnak el... -
#9038 Pedig azt hiszem ma még a tulaj is a pálya széléről nézi a meccset, hogy hátha attól jobban megy a csapatnak :D -
#9037 Úgy látszik a Dallas ellen minden QB szerez futott TD-t -
#9036 jújj de megetették a Falconst 4. és 1re futás helyett passz egyből TD :D -
#9035 nyilván így kell lennie, mert én a Cowboys-Vikings meccsre 48 pontot vártam, már nem várok :D -
#9034 elég kevés pont született eddig a meccseken :o pedig már közel a félidő vége. Sehol nem volt még 3 TD, sőt még 2 se egy csapatnak. -
#9033 elég hülye döntés -
#9032 legfelsőnél van olyan, hogy start free trial, ott is meg kell adni az adatokat, de csak november 10-én von le pénzt, ha nem mondod le addig -
#9031 Na tessék beindult a Romo, máris... passzolt párat :D -
#9030 Lehet, mert most meg eladta a labdát :D -
#9029 hol? :D csak fizetős lehetőségeket látok. Azt meg nyilván nem választom :D -
#9028 én nem próbáltam, megadtad a bankkártya adatokat? -
#9027 Newton sok dallas meccset nézett tiszta szabaduló művész mint Romo :D -
#9026 és neked megy? én hiába nyomogatom a watch-ot nem történik semmi -
#9025 Lehet azért nem írták ki, mert most az egész ingyenes egy hétig?
(Persze érdemes elolvasni az "apróbetűs részt", hogy ha nem mondja le az ember, akkor levonnak egy rakás pénzt :D) -
#9024 nyugi, nézegeti a fényképeket. Majd a második félidőre megint összekapja magát mint a múltkor. Vagy megint nem szereznek pontot mint a San Diego ellen :D :D -
#9023 hát Romo az életbe nem dob 306 yardot, 28-nál jár :D -
#9022 Matt Ryan már INT :D -
#9021 Bannerba vele! Hinnye! -
#9020 Gó káwboooojz!! :D
-
#9019 streamek
A Saints-Jets meccshez Sopcast is van. -
#9018 Este pedig már biztosan Pats-Steelers lesz. A Sporttv-n is azt írják...:D -
#9017 #8825 -
#9016 Streamek? :D -
#9015 beelőzve Dragon kérdését már megvannak beszéleve a "tutik" :D -
#9014 hát igyekeztem a legesélyesebbeket kiválasztani, és nem beleesni a "na még egyet" hibába, abból mindig csak a baj van :D -
#9013 talán ezek a legesélyesebbek, +Colts,Seahawks még talán, bár Coltstól kicsit félek h Texans életbe tartja magát otthon Keenummal, főleg h Reggie Wayne nem lesz a Coltsba. Seahawks otthoni veresége a szezon meglepetése lenne főleg h nem tudom hány meccs óta nem volt rá példa. -
#9012 asd Tom Kelly is IR-en... vicc kidől a Pats-ből mindenki.. Remélem a szopóág trade beválik. -
nekem ez ment, plusz egy Romo 305,5 yardos over 1,8-on, hátha szétdobál mindenkit ma :D -
#9010 Raiders sem képvisel túl nagy játék erőt NFL szinten, szóval akár nyerhetnek is -
#9009 Még a Browns talán, de az Eagles elég gyenge -
#9008 simán :D -
#9007 Eagles? Browns? -
#9006 de látszik mekkora bizalmuk van benne, inkább a draftolatlan újonccal próbálkoznak -
#9005 a hét vicce lenne, ha adott esetben a Buffalo Matt Flynnel verné meg a Kansast :) -
#9004 Mai tippeim: Kansas,Panthers,Dallas,Jets,Chargers,Titans,Eagles,Seahawks,Browns,Pats,Colts