Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
az, hogy az Oakland 16-3ra vezet azt hiszem bizonyíték arra, hogy a Jacksonville milyen reménytelenül szar
ReszegKoldus
Hogy örülnek neki, hogy ezredik kísérletre sikerült bevinni 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
Ejj de gyönyörû INT volt ez 😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fenrir
Hah, Bears ezt is behúzta.

16 másodperc volt hátra a negyedik negyedbõl és onnan fordított és nyert egy TD-vel 😊

A halál csupán a kezdet...

Jakuza1
Na ennyit a Titans 2:0-jarol.

ReszegKoldus
Milyen szoros volt eddig az összes meccs...vagy majdnem az összes 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

NCAA Wisconsin-Arizona State

ez reggel volt a digin, aki tudja nézze meg az ucsó fél - 1 percet, érdemes

mmonomad és pvpista

Jakuza1
Ha ilyen hibakat vet a Denver, akkor nem nyer New Yorkban.

szomferi
én is, pénzem is van rajta 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
Buzi Eli...remélem elpicsázzák 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza1
Bullock 46rol kihagyta. 😛

Darthmushroom
remélem a giants kap megint egy jó kis pofont.. 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
ha nem is lesz 2:0 azért nagyon megszorítanak egy nagyot, a 1:0 meg már megvan.

tutuhawer
mindkét csapat 500 yard fölött végzett, kár érte, hogy a Philly jött ki szarul 😞 Közel se tudott kerülni Rivershez a védelem, nyugodtan dobálhatott, Eddie Royal idén már 5 TD-t kapott el, Gates meg elkapta a labdát és alig lehetett szerelni, eddig fel se tûnt, mekkora, ma is jól nyomta, szóval elég erõs volt a San Diego. Nem gáz, hogy kikapott az Eagles, mert a csoportellenfelek is bakiztak eddig. Vick egyébként felállt az ütés után, de segítséggel, azért kellett lemennie, nem lesz gond vele - remélem. Király meccs volt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jakuza1
Raadasul 4th and 1 es maradni fog meg egy perc a Houstonnak egy tamadasra.
Szoval ovatosan bannek azzal a sima Titan 2:0-al.

Jakuza1
LOL a Houston meg egyenlitett 😛

Ulvar
Vikings + Philly...csalódás. <#levele>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ricsi234
most jöhet a manning brothers

Ricsi234
aztakurva..fordított a bears..😮 Jó hofy megnéztem

Jakuza1
Na ugy tunik a tulfavorizalt Philynek is kinez a zako.

Darthmushroom
Titans a laza 😮 2:0 kezdik a szezont. am számomra meglepõ h már most jó a Miami meg a Kansas. Párducoknak meg valahogy kiszurkolom h legyen meg a W.

ReszegKoldus
Az nem baj

Ulvar
Turnover meccs volt folyamat.

ReszegKoldus
Fú ezt meg is nézem utólag azt hiszem...

Jakuza1
1:51 es johet a SD, kivancsi vagyok, hogy Rivers megint elbenazza a lehetoseget ahogy szokta, vagy vegre mutat is valamit.

Jakuza1
Semmi koze nincs a regi serulesehez.

😄
de jó is lenne

How much can you take,before you snap?

Ulvar
Mit mondtam múltkor...Vick lesérült...nem tûnik súlyosnak de tarcsi QB van most.

ReszegKoldus
Legalább külön pontokat kap minden alkalommal, amikor Petersonnak átnyújtja a labdát?

õ az irányítom fantasy ligában <#idiota>

How much can you take,before you snap?

szomferi
én meg McCoy TD-jére 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ulvar
Könyörgöm nyerjen a Chiefs 😄 Rájuk tettem 😄.

Ulvar
Miami meccs is jaú!

Ulvar
Pondert Vikingsbú ki sztem.

tutuhawer
hejha, Malcolm Floyd (SD) a földre került egy szendvics után, 2-3-4 perce fekszik, de mozogni tud, remélem, csak elõvigyázatosság miatt várnak a mozgatásával, nyksérülést modanak a kommentátorok. Nagy érvágás nekik, jól kapkodta a passzokat Riverstõl... Remélem, nincs nagy gondja

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a CBS-en néztem az alsó sávot, és Rodgers elég jól játszik, ahogy látom a számokat. A SD @ PHI meccset nézem, és Rivers is elég jól dobál, de ahogy a végére várom, elbuzizza a San Diego (5 év után vesztett el megint labdát Antonio Gates), nincs jobb szó a szótáramban. A múlt meccsrõl még korábban nyiatkozott rivers, pont láttam, õ is ilyesmit emelt ki az elsõ hétrõl. Most is marha jók, a Philly kajálja a yardokat, de majd a végén McCoy kisegíti az Eagles-t, remélem...

ReszegKoldus
Egy röhejes jelenetnek köszönhetõen nem lett 31 pontos 😄
(vagy 2-nek köszönhetõen nem 38 pontos)
Ilyen touchbacket is ritkán látni

Ulvar
Bills - Panthersen akkora orbitális pont zuhatag van, hogy már a meccset se bírom követni.

Ulvar
Én meg megmondtam múltkor hogy a Redskins sehol nem lesz...1 félidõ alatt 24 pontos különbség...áhh....

ReszegKoldus
Vikings-Bears jó meccs lehet 😄

HunnernesKonge
Még 2-3 ilyen meccs, és attól lesz hangos a sajtó, hogy Brady Xanax függõ lett <#idiota>
Darthmushroom
legalább a védelem jó 😄 fiataloktól meg többet várok mert ez lótúró amit eddig mûvelnek, remélem hamar felveszik a ritmust.

ReszegKoldus
áh...Pats 😞

Ulvar
Erre csak annyit mondok hogy Colin Kaepernick

Jakuza1
Ebben en nem lennek olyan biztos. Ha nem jatszol akkor befasulsz, raadasul hosszutavon pszichikailag se tesz jot a jatekosnak, foleg ugy ha tudja, hogy meg ugy is nehez palyara lepnie, ha a main QB fellabbal rendelkezik.
Ee nincs is jatekban. Jo hogy gyakorolnak rengeteget, de az nem potolja a meccsrutint.

bosco05
Nem értek egyet, hülyék vannak Washingtonban, ezért is van darabokra hullva rg3 lába...
Ulvar
Ja bocs xD bazd elolvastam...reggel volt még nekem amikor írtam xDD sry! my bad.

A csereirányító valószínûleg jó formában van, hisz gondolom nem hülyék Washingtonban, és tudják nagyon jól hogy csak egyszer kell valamely védõnek úgy letepernie RG3t hogy rásérüljön korábbijára. Akkor megint szükség lesz a csere QBra mint tavaly, és tavaly se játszott szarul.

"Ja, de talán az a szerencséje a Washingtoniaknak hogy jó a 2. számú QB"

A csereiranyito a terdehez kapott ?
Ulvar
Aki elsõ meccsén a térdéhez kap egy hosszú súlyos sérülés után az nem forma kérdése.

Nem tudhatjuk milyen formaban van, hiszen regota nem jatszott.