13258
-
#9203 Aha..
-
#9202 Jaguárok nagyon mennek :D nem engedtek first downt sem :D -
#9201 hát én abban a reményben kezdtem nézni a meccset, hogy legalább szoros lesz végig :D -
#9200 ennél szánalmasabb TD-t nehéz kapni -
#9199 Jacksonville is this week? :D -
#9198 Faszomat a GamePassba..Megy ez anélkül is:DD
-
McCartman #9197 Az mi komoly, eltelik másfél perc és már három helyen is touchdownnal vezet az underdog. :D -
#9196 fel van dobva a labda:
The Panthers are the 5th team in NFL HISTORY to score 30+ pts and allow 15 or fewer in 4 straight games. No team has done it in 5 straight -
#9195 :D
-
#9194 ők az edzőt is elzavarnák asszem :) -
#9193 ahogy bele néztem steelers topicba a szurkolok is elzavarnák már, és új QB-t húznának drafton. -
#9192 BEN ROETHLISBERGER FRUSTRATED WITH DIRECTION OF STEELERS
The QB is expected to ask to explore trade options. He's upset with coaches, not just Todd Haley.
kellemetlen -
#9191 áhhh... ezek sajna benne vannak, pont amikor nézem néha milyen play-ek vannak a valóságban, hogy az a játékban sima eladott labda lett volna. Amivel Brady megfordította NO ellen a meccset, na olyat a maddenbe nem lehet :D -
#9190 jaj most aztán előszedtek minden csúnyaságot a rászistá Incognitoról... -
#9189 Sőt, szerintem a Dallas annyira kiemelkedik abból a csoportból és annyira jól menetelnek, hogy még egy vereség is belefér, mondjuk december 15 táján... :) -
#9188 én is ugyanezen a véleményen vagyok :D -
#9187 Szerintem azt a csoportot a Dallas megnyeri valahogy és ha onnan kerül ki wild card csapat az elég durva lenne :D -
#9186 mit takar az összeszed? azt h max 2szer dob INT-et? :D -
#9185 Szerintem Eli Manning összekapja magát, és SuperBowl -
#9184 Colin,Manning,Foles :D -
#9183 Hajrá...és most melyik meglepetés meccsen sérül meg az irányító? :D
ugye Pondert is le kellett cserélni csütörtökön -
#9182 denvert semmiképp nem venném tutira, csoport rangadó is, idegenbe is. Chargers bár képes önmagát megverni bármikor, de azért messze nem rossz csapat, esetleges győzelemmel még mindig lenne playoff esélyük is. -
eurom #9181 nálam ma csak a steelers és broncos fix -
#9180 jaja :D nem aprózzuk el :D kb. ennél a 3 meccsnél mindenki mást mondana pedig :D -
#9179 Chargers over Broncos? Meg Panthers Packers győzelem? WTF? :D -
#9178 esti tippeim: Giants, Seahawks, Lions, Packers, Colts, Bengals, Steelers, Titans, Panthers, Cardinals, Chargers, Saints. ismét várok 1-2 meglepetést :D -
#9177 Abban remélem nem lesznek ilyenek.
És nem ártana, ha a játék csak azt adná meg elkapásnak, ami valóban annak is látszik és nem úgy fogja a labdát az ember, hogy tulajdonképpen nem is fogja...
De volt olyan is, hogy interceptiont szereztem volna, ha a játékosom leteszi a pályán belül a lábát, ehelyett valami fura módon a bal lábát letette, utána jobbal a levegőbe lépett egyet és végül megint bal láb.
Fumblenél meg a földön lévő labda után vetődött egy játékos kinyújtott bal karral és amikor odaért hirtelen valahogy bevonzotta a jobb kezébe a labdát.
És ezek még csak nem is a legidegesítőbb dolgok :D -
én is filóztam rajta, mert jópofa ez a franchise áthelyezéses cucc, de lehet majd csak nextgenre hagyom, azon biztos jobb :D -
#9175 xbox -
#9174 amúgy min tolod? PS3, Xbox? -
#9173 érdekes, lehet a 09-ben is volt ilyen hiba, mert mintha rémlene valami hasonló :D -
#9172 Akkor meg azért lenne csalás, mert ilyen játékot én nem tudok behívni :D
Találtam róla videót
-
#9171 http://shawnhubbard.wordpress.com/2013/11/07/justin-tuckers-rooftop-proposal/ -
#9170 szerintem nem tiltja a szabályzat, csak sok értelme nincs mert megfogják egyből, ezért nem nagyon csinálják :D -
#9169 Igen, de olyan gyors volt hogy csak replayben láttam tisztán, a center egyszerűen felvette a labdát és elindult előre, mondjuk így se jutott sehova, de akkor is hihetetlen :D -
#9168 szerintem igen, a center odaadja neki a labdát. Az már más kérdés hogy nem feltétlen kell láb között, ahogy pl itt
-
#9167 Itt volt snap?
-
#9166 na, hogyan csal? :D center viszi? -
#9165 Madden NFL 25 -
#9164 Hero..
ReszegKoldus: Melyik Madden?