Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
És pont õk fogják megszakítani a sorozatot 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
"A mérkõzésen Tom Brady Matthew Mulligannek adott passzával már 52 mérkõzésesre nyújtotta TD-átadásos sorozatát, ezzel pedig már csak kettõre van Drew Brees NFL-rekordjától (54)."
Lol ha hétvégén sikerült a TD passzt adnia akkor pont a Saints ellen érheti be Brees-t 😄 a sors fintora 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Én kicsit az Alabamát érzem túl hypoltnak oké csapatként vadállatok meg sorba címeket nyernek, de kelnek el sorba 1-2 körbe a játékosaik és elég ritka aki nagy karriert fút be (mostanában)

Darthmushroom
idén is behúzza szerintem

tutuhawer
én direkt néztem a legutóbb a Texas A&M meccsét, szerintem is jó Johnny Manziel. A kommentátoroktól éreztem egy kis hype-ot, szárolták meg minden, ami egy kicsit erõs, de azért szerintem is nagyon jó pedigree-vel érkezik, a legfiatalabb Heisman-trophy gyõztes.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

robotnyk
azt azért nem mondanám hogy olyan borzasztó nagy különbség lenne köztük
Darthmushroom
hát azért Manziel-t nem nagyon hasonlítanám Tebow-al, mert Tebow már collegeba se passzolt túl jól ellenben Manziel-el, ha meg passzolt is akkor ilyen Hernandez féle emberek segítették ki.

robotnyk
Manziel lealább akkora bust lesz mint Tebow

egyhamar nem lesz ott csapat, Gabbertbõl szerintem nem lesz semmi, MJD már kezd kiöregedni, elkapó sincs igazán... legalább 2-3 év kell mire ott kezdenek valamit.
Darthmushroom
am komolyan mondom h Tebowt nekik el kellet volna vinni, elméletileg ottani születésû meg egy kis motiváció hátha ragadt volna a csapatba róla.
Monroe-ért elméletileg 3 draft jogot adtak annyit sehol nem ér akár mennyire jó.
Ott teljes arculat váltás kéne jövõre behúzni 1/1-re a (valszeg címvédõ) Heismann díjas irányított, az öreg nagy fizetésûeket elküldeni(vagy cserélni draft jogokra), FA piacon abból a pénzbõl hozni új embereket. Kicserélni az edzõstábot is mert vicc az h szoktak draftolni is stb..stb..

robotnyk
Jags deal OL Monroe to Ravens for picks

igazából logikus döntés. lehet hogy jó játékos, de egy kiváló falember nem fog ezen a jagsen segíteni idén (meg igazából semmi), sok jó draft lehetõség segíthet hosszabb távon.
Darthmushroom
irányító váltás? 😄

ReszegKoldus
Most már a Jacksonville is nyerni fogja a meccseket, elirigyelték a Cleveland taktikáját 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Igen, a Ravens meccsét adják.

Utána Patriots-Saints.

Darthmushroom
Pats kizárt mivel a Saints-el játszik 22:25kor. esélyes h ezt adják majd esti meccsként.

Ulvar
oszttudjukhogymi?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
október 13-án lesz is egy 7 órás meccs a sport tv-n <#worship>

LasDen
hát nem szeretni való?? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
legjobb csapat Raiders gondolom? a legszimpatikusabb a kis Riverside M*therf*cker? 😄

robotnyk
az elmúlt pár év legjobb csapata a legszimpatikusabb irányító ellen? ott a helyem. <#idiota>
Ulvar
életem meccsét bûn lenne kihagyni.

ReszegKoldus
Aki korán kel hétfõn még elcsípheti a Raiders-Chargers meccset 😊

Ulvar
az úgy nem para sztem 😊, bár aki nem aktív nézõje az lehet anyázik néha az igaz...

ReszegKoldus
Tavaly se 1-2 napon belül törölték, de törölték.

Ulvar
régiek is megvannak ettõl a feltöltõtõl, szóval nem törlik egy két napon belül.

ReszegKoldus
Amíg nem törlik

Ulvar
Welker meg nem ment bele

Ulvar
xDDDDD így viccesebb...

Darthmushroom
szabad ügynök DT-k:
Seymour, Hampton, Pouha, C.Williams, Shaun Cody, Makee Kemoeatu, Bannan, RockyBernard, Spencer Johnsson, Ty Warren
ebbõl Seymour jó lenne mint volt Pats játékos, de ahogy elküldték... kb. ki is jelentette h õ ide nem akar visszajönni. Ty Warren is esetleg Õ is volt Pats játékos.(mind2t anno elsõ körbe húzták) többi annyira nem ismerõs.

Am Pats fórumon az a téma megy h Wilfork lehet most játszott utoljára Pats mezbe, mivel nem valószínû h belemegy a fizetés csökkentésbe és így 1 év kihagyással (33 éves jövõre) nem igen adják meg Neki a magas fizetést. Bár Brady is belement idén szóval Én nem tartom kizártnak.

Darthmushroom
remélem elsõre jó lesz, 4 meccs 4 INT. tegnap meccs hõse is, utolsó Falcons próbálkozásnál is elütötte a labdát 😄

ReszegKoldus
Ez csak egy teória (van még 😄)
Úgyis akkor kapnak ki, amikor nem várja senki.
Pl. Jacksonville ellen, na az igen váratlan lenne 😄

Darthmushroom
sajnos..kíváncsi vagyok kukáznak egy szabad ügynököt vagy megpróbálják a fiatalokkal meg tartalék csapatosokkal pótolni. am sajnos várható volt h valamikor megsérül évek óta nem nagyon pihent hanem mindig 100-110% kellet nyújtania, mondjuk eddig idén nem nagyon villogót.

Darthmushroom
Úgy mint tavaly nem? akkor is az folyt a csapból h így meg úgy nyerik meg..

😞((((((((

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen
<#rinya><#rinya><#rinya>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
Wilfork (torn Achilles) out for season
ReszegKoldus
15-0-nál Manning megsérül az utolsó meccsen, ahol kikapnak, utána Orlowskival megnyerik a Super Bowlt. 😊

Látom megy a sírás itt is. 😄
Broncosból sosem elég. <#nevetes1>
LasDen
szewerintem csak nem találta, de eléggé ilyen "baszdmeg én ezt kurvára nem értem" feje volt 😄

Ulvar
Ami csak délibáb nektek 😊.

ReszegKoldus
egyéb dolgáról már volt szó pár napja 😄

Ulvar
szerintem a legutolsó dolgot emelted ki ami fontos lehet egy játékosnál 😄. Azt utálhatod 😄. (mondjuk én a tetoválás rajongója vagyok, szal engem még érdekel is hogy mi mit szimbolizál vagy jelent nála.

bakkerman
nem tudja felfogni a play-eket,vagy csak nem találta meg amit keresett? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen

bakkerman
bírom õt csak ne lenne rajta az az irdatlan sok tetkó...picit visszataszító,de mint játékos kibaszott jónak tartom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sippie
Dallasnál sincs kibaszott jó pass defense. Ráadásul a denveri támadó fal is jól össze van rakva, D-waret kiveszik a játékból azt kész. Manning meg nem teszi meg azt a szívességet, hogy blitznél ne találja meg az üresen maradó játékost, úgyhogy az is kilõve. Sima Denveri gyõzelem lesz az is szvsz. Philiben is bíztam a 13-14-nél még, de aztán kipukkadt a ChipKelly offense ismét 😄
Darthmushroom
*is

Darthmushroom
szerintem már az alapszakaszban és fognak bukni, playoff-ba meg szintén.

Ulvar
GREEEETIIINGS, MAAAASTEEEEEER

A Broncos futni fog egy laza 18-1 vagy 19-0-ás szezont szerintem (vagy nem)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
Mondták a szezon elején hány meccset közvetítenek idén, nem emlékszik valaki a pontos számra?
48 meccs "tuti", plusz elsõ héten volt vasárnap esti 7 órás meccs is, olyanból lehet, hogy lesz még késõbb is.

(Át kell költöztetni a Broncost a keleti partra<#beka3>)