Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
http://livetv.ru/en/allupcomingsports/27/

ReszegKoldus
Kapja be az összes csapat, aki hátrányban van...
Van aki túl nagy hátrányban van, van aki meg nem eléggé 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
Azert varhato lesz elobb utobb, hogy a maci lufi kipukkan.

Darthmushroom
Macik kb. úgy döntöttek h megverik magukat 😄 punt returnból redzonig visszi a Lions. 1yardnál fumble ami visszapattan a lionshoz és TD 😄 Cutler már 2 INT-et dobott. zseniálisak a 2. negyedbe. és megint lezavarták õket és 50rõl jön a lions.és fumble ami megint visszapattan hozzájuk 😄 komédia a meccs 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Forte 50yard körüli futott TD Chicagoba. Nem rosszak a macik, eddig Megatront is szépen kivették a játékból. Reggie Bush futja inkább szét õket.

Darthmushroom
hosszú távon Cassel sem megoldás szerintem.

Ulvar
A Vikings Offense fala arra játszott hogy Pondert kitegyék..."egy kamu sérülés" elég volt. Érdekes hogy most már védik a QBt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
az a gáz h Cassel adta a passzt 😄 jó mondjuk mikor Brady sérült volt pozitív szezont csinált a Pats-el, de tavaly nagyon égette magát Kansas-be. Glennon meg TD-vel mutatkozott be a Bucs-ba.

ReszegKoldus
elsõ héten safetyk voltak ma meg field goalok

és b+ Jennings

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
http://banok.myfreeforum.org/Amerikai_sportok_NBA_NFL_NHL__about30.html

Darthmushroom
Minnesota Vikings - Pittsburgh Steelers, Wembley Stadium (London) 19:00

Animefox
ESPN megszûnt... hol lehet máshol megnézni?

Darthmushroom
most kezdõdött 7kor nem?

Animefox
Ma hánykor lesz az angliai mérkõzés?

Ulvar
Viponline
Firstrow
Rojadirecta

értelemszerûen az amerikai focit kiválasztod, ezen felül pedig érdemes egy adblockot feltenni a böngészõhöz.

LasDen
majd jön Banok és hozza a megváltást 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
jöhetnek ingyenes streamek, köszi
a fizetõsöket én is vágom 😊
ReszegKoldus
Biztos letöltik a meccseket 😊

Ulvar
Nem találtál ingyenes streamet???

adjak pár oldalt ahol nézhetsz olykor HDben? Annyi van mint a szemét. Vannak fizetõs HD stream oldalak ahol konkrétan az amcsi csatornákat adják, és van az NFL GAmepass része ahol 200 dodóért beruházhatsz minden következõ meccsre, sõt archivumban is kutakodhatsz 2009ig visszamenõleg.

Utóbbit választották Ricsiék szerintem...egy nickhez 3-4en nem para ha egyszerre csatalakoznak...aztán lehet mégis.

Darthmushroom
hát azért lehet találni sok ingyeneset, am banok stream forumjára rákeresel õ is sokat kilinkel. am sok meccs szokott nfl game pass-on is ingyenes lenni pl. ma a Lions-Chicago lesz az.

Sippie
a csütörtökin azt tudják választani, hogy melyiket akarják adni, mivel nincs mind a 17 meccsre "joguk" csak talán a felére kb.
Amúgy a kommentátorok mindig mondják hogy "láttam a pats meccset nagyon jó volt", na hogy õk hol a frászba nézik az érdekelne 😄 elõfizetnek 100 dolcsiért az alapszakaszra egy csapatnál?
Múltkor akartam ingyenes streamet keresni de nem igazán találtam.
Darthmushroom
csüt.-ön csak 1 meccs szokott lenni szóval ott nem tudnak választani. De vasárnap 3 meccs szokott lenni abba az idõsávba és nem igaz h abból a 3-ból nem választhatnak.
Ráadásul bár a Chargers 1-2-vel áll asszem de idén megint focit is játszanak Riversék a Dallas meg Dallas szóval biztos jobb meccs lesz mint h kb. a Denver leiskolázza a Philly-t is.
7 órási idõpontba meg kinéztem a Lions-Chicagot csoport rangadó is, mind2 jól is áll (2:1 3:0), de számomra a csúcspont az éjszakai Falcons-Pats lesz Falcons nem is áll jól nagyon kell nekik a gyõzelem még a Patsnek végre egy komolyabb erõpróba h hol tartanak.

Sippie
ugyanez a gondolatom támadt pár napja... kicsit már unalmas folyton manning, meg kopernyikusz. A dallas meccs tényleg jobb lenne, de régen úgy magyarázták a dolgot, hogy amerikából ajánlanak mûsort, és õk csak abból a néhányból választhatnak (nem mintha abban az idõben olyan baromi sok meccs menne 😄)
viszont a csütörtöki meccset õk választják, és pont egy 49ers kellett megint, egy baromi gyenge Rams ellen? Jobban is beoszthatnák a csütörtöki meccseket.
ReszegKoldus
Sok Broncos és 49ers meccset adnak és pár napja néztem még adhatnak is bõven...

Darthmushroom
Vicc ma megint a denver meccset adja a sport tv... és elméletileg jövõ héten is ad majd valamikor denvert.
Ma pl. San Diego Chargers - Dallas Cowboys szerintem jobb meccsnek ígérkezik.

bosco05
Akkor továbbra is értetlenül állunk azelõtt, hogy ennek melyik része utal a "nagy pofájára". <#fejvakaras> Én egyébként Giants szurkoló vagyok, mielõtt valaki részrehajlást feltételezne 😊
robotnyk
jól tudok angolul, köszönöm.
Ulvar
Amúgy btw megnézném én azt a videót is hogy mit mond, és ezt nem Niners fan-ként mondom, hanem mint értelmes humanoid és nem fikanoid. A twitteres résznél ezt mondja (csak hogy lefordítsam hátha nem tudsz angolul) "Azok az emberek akik ezeket írták, nem tudnak róla semmit, nem ismernek, nem tudják mi megy a fejemben, ami érdekel azaz, amit a családom mond, amit a csapattársaim mondanak, és amit az edzõm mond, és õk hisznek bennem, ennyire van szükségem".

Amúgy a twitteres dologgal kapcsolatban a vége felé is baszogatják a mûsorvezetõk, nyilván fasza ki van, nekem is ki lenne...mondta is hogy "nem ez az elsõ alkalom hogy ilyen történik, nem érti miért olyan nagy szám ez".

ReszegKoldus
Ez a stat tényleg nem indokol semmi dumát...
De még jó, hogy nem egy Jacksonville elleni magabiztos gyõzelem után jönnek elõ ilyenek 😄

Ulvar
Nekem ez szûrõdik le "SEAHAWKS SUCK" XD

bosco05
ennyi? érdekesen látod a dolgokat szerintem 😊
robotnyk
bosco05
ezt mibõl szûrted le?
robotnyk
Kaepernicknek rögtön milyen nagy pofája lett a 167 passzolt yardjával, hogy megvertek egy 1-2-es csapatot
ReszegKoldus
pedig hogy szidtam volna a 49erst (meg fõleg magamat), ha ma nem nyernek 😊

Ulvar
Engem csak az érdekel hogy bebasztuk a kosokat, bár mi nem játszottunk jól, õk meg még hozzánk képest is ordenáré fosok voltak 😊.

tutuhawer
én is elbambultam onnan kicsit... <#unalmas>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jakuza1
Micsoda szar egy meccs eddig ez a Rams-49s

Sippie
Juhú, TrashTalk a sport1-en! 😄
Darthmushroom
alex smith 😄 mindig keverem a falcons-al

robotnyk
Ryan?
Darthmushroom
Kansasrõl azt olvastam Ryan annyit hozz amennyit kell, a védelem áll nagyon jól.
Miami-t még Én se, de kétszer úgy is látom majd a Pats ellen. Tanehillt dicsérik náluk agyba fõbe h tavaly se volt rossz (ugyebár elsõ körös volt) de most még jobb.

ReszegKoldus
Az nfl.com-os power ranking nem rossz, bár én se a Miamit, se a Kansast nem láttam játszani még idén.

ReszegKoldus
Én csak a mostani Steelers elleni meccsen, nem játszottak rosszul, viszont a Steelers offense NAGYON gyenge volt.
Cutlernek volt egy durva futása, amin meg is lepõdtem, hogy állta a sarat és nem kellett lecserélni 😄

robotnyk
az eddigiekhez képest tûrhetõ az O-line
Darthmushroom
érdekesek ezek a power ratingek mert szubjektívek, de kb minden magyar és külföldin a top 5-be van a Denver, Seahawk, Chigaco, Pats(még a rossz játék ellenére is) és sok helyen a top10bõl is kikerült a Green Bay, Frisco, Texans is az 1-2 és a lépéshátrány miatt.
am Valaki látta idén a Chicagot h mitõl ilyen durvák? mert másik 3 még valahol érthetõ is az elmúlt idényhez képest. Oké lehet még kipukkadnak de nagyon dicsérik õket.

Darthmushroom
LOL:
"Eli Manning completed 12 passes all game, despite being down by multiple scores early. Oh, and Carolina ran for 194 yards."
összesen 150 yardot tudod megtenni a Giants az egész meccsen O_o

robotnyk
Josh Freeman benched in favor of Mike Glennon
robotnyk
nem csak sportban 😊
Darthmushroom
más sportba is ezt csinálják az újságírók