13258
-
#9163 Snapnél kötelező hátraadni a labdát?
Mert szerintem igen, viszont ha igen, akkor csal a gép Maddenben :D -
#9162 Mitől? -
#9161 és ettől nem nyerhetnek?? (Vikingek) -
#9160 #9133
Hajrá RGIII :D -
#9159 ebből max rájátszásba lesz játék ha lesz egyáltalán rájátszás
am este a Vikingek behúzzák a 2.győzelmüket :D Ponder csillogni villogni fog :D -
#9158 Rodgers likely out 4-6 weeks for Pack with fractured collarbone -
#9157 jövő vasárnap
19 óra Bengals - Browns
22 óra Saints - 49ers
Nem tudom a 19 órás meccsek közül hogyan választanak, de szerintem van jobb meccs abban a sávban.
Az meg a másik rejtély hogy lehet még mindig az Eaglesre ekkora szorzó vasárnapra :D -
#9156 ja nem is játszanak, akkor tuti h lecsúsznak :D -
#9155 mást nem nagyon lehetett volna odaírni, Seahawks szenvedett egy 0:7s ellen, Saints nem nyert, Denver/49ers nem játszott. így h veretlenek maradtak muszáj volt maradniuk. De biztos ha megint nehezen nyernek lecsúsznak jövőhéten. -
#9154 32 csapatból az nem túl jó arány
bár az elég vicces, hogy a Kansas van az első helyen :D -
#9153 elszoktam rajta, jó van amelyk nekem se tetszik, de 1-2-3 nagyon beszokott találni. -
#9152 már a 9. hét és még mindig nem tudok röhögni rajta
de pár hete legalább már arra rájöttem, hogy ez viccesnek van szánva :D -
#9151 ha valakinek van kedve röhögni:
Power rating
"2013 ZoltanMesko Bowl Winners." :D :D :D -
#9150 de azért ott előtte is pacsizott vele valamelyik feka még :D -
#9149 az de komoly :D
a Bradys arc tv-ben is elég dúrva volt, riporterek is megjegyezték, hogy na ilyennek még nem látták :D -
sata75 #9148 ez kész:)) -
#9147 mivel pont a Blount TD volt jó h őt várta :D -
#9146 Bradying? :) -
#9145 -
#9144 WHAT? :D
-
sata75 #9143 néztem a meccset és már akkor megállapítottam, hogy nagyon debil fejet vág Brady:)
mozgóképben még durvább volt, hogy elment előtte vagy 3 társ mire odaért az aki pacsizott vele:) pont olyan volt mintha azt várná, hogy valaki gratuláljon neki de mindenki elmegy előtte:) -
#9142 -
#9141 várható volt, most elméletileg nevezve volt a meccsre Thompkins helyet, de nem nagyon lehetett észre venni, már meccsen írták h kiújult a térd sérülése. -
#9140 szegény Collie, sajnálom -
#9139 Patriots release WR Austin Collie.
Rodgers kulcscsonttörés, valami enyhébb fajta lehet, tévében látszott, hogy mozgatja a kezét -
#9138 az a szerencséje a többi csapatnak, hogy éppenhogy de megverték ezen a hétvégén az ellenfeleiket így a Giants most megint hátrányosabb helyzetben van. -
#9137 na az baszna be :D -
#9136 Köszi, lehet karácsonyra meglepem magam vele (ha lehet még kapni) -
#9135 giants... hogy is lesz az superbowl győzelem... :D :D -
#9134 Cutlerről már azt mondták, hogy vasárnap játszani fog a Lions ellen, ami szintén fura, vagy a sérülése nem volt annyira súlyos...
de mivel mindhárom csapat 5-3-as, ez a következő pár meccs pont elég lenne arra, hogy a Bears és a Lions ellépjen valamennyire
Ezzel az irányítóval (ha úgy játszik, mint tegnap) a 3 meccsből, jó ha 1-et sikerül nyerni. -
#9133 szerintem még így is meglesz nekik a csoport győzelem vagy max a Lions, bár vártam a meglepetést éjszaka,de szerintem a Bearsnek nem lesz már esélye a playoffra mire náluk Cutler visszatér. -
#9132 már vagy 2 órája meg is tettem a Bears és a Lions csoportgyőzelmet is, amikor olvastam :)
nem csodálkoznék rajta, ha több, mint 3 meccs lenne a kihagyás (ha egyáltalán játszik még idén), a 4. meccs a Lions ellen lesz, Fairley és Suh felaprítják a hálaadásnapi pulyka mellé
-
#9131 Rodgers elméletileg 3 hetet hagy ki. (eagles,giants,vikings) persze ha igazak ezek a hírek. -
#9130 bwinen 3-as feletti szorzó volt reggel az Eaglesre, jól járt aki meg tudta tenni, már nem is látom sehol :D -
#9129 Az elején pár oldalban azért le vannak írva szabályok meg ilyen alapok, egy kis történelem, írnak benne minden szezonról a Super Bowl bevezetéséig, aztán még annál is részletesebben a maradék szezonokról. Külön minden csapatról van 1-2 oldal, legendás játékosokról és még magyar NFL játékosokról is (Meskóról asszem nem ).
Meg hát ugye tele van képekkel.
-
#9128 és jó könyv? érdemes beszerezni, szóval nem csak azok vannak leírva amiket a meccsek alatt is elmondanak? :) -
#9127 Nekem megvan a 2. kiadás -
#9126 Azt is megérezted, hogy Rodgers csak 2.5 percet játszik?
Szólhattál volna, akkor többet rakok a Bearsre. :D
Mondjuk csúnya lett volna, ha azokat teszem meg, amiket eredetileg akartam...de tulajdonképpen nem lett meglepetés, mert a sérüléstől kezdve az lett volna a meglepetés, ha nélküle sikerül nyerni :)
-
#9125 nso-n mindig a lap alján vannak az amcsi sportok, odáig nem szoktam legörgetni :D -
#9124 ilyenkor talán azzal kéne kezdeni, hogy nem mész sport oldalakra :D