Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
nézem milyen szoros a Giants-Eagles vége, egy FG elég és nyer a Giants...aha, csak van még 1 negyed hátra, ez nem tûnt fel 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Pats-nek csoki van szerintem 4.re csak begyötörte a bengals 1yardról a TD-t. Nem hiszem h összejön 2 pont szerzés is a Pats-nek. Inkább a rekord lehetõsége maradjon meg Bradynek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
az 1/1-re mennek h tudjanak végre egy értelmes irányítót draftolni <#banplz>

Jakuza1
Azt hiszem, ha ma is kikap a Giants, akkor iden lesz utoljara az edzojuk Coughlin.
Ilyen gyengek nem is tudom mikor voltak utoljara.

LasDen
ezt valsz az sbnation csinálta. de rengeteg gif gyártó van a tumbleren is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
Bocs a noob kérdés miatt, de ezeket a gifeket kik csinálják? Az esetek nagy többségében befosok rajtuk. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Sippie
😄DD
ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Kemény 😄

2-1-KC 1(5:36) R.Fitzpatrick pass short middle to R.Fitzpatrick to KC 1 for no gain (J.Houston).

Darthmushroom
Én azt nézem 😄 nem volt még egyik oldalt se túl sok értelmes drive 😄 de volt már 2-2 sack. kezdem veszélybe érezni Brady papa rekordját 😄 pedig Amendola is visszatért.

robotnyk
pats-bengals mekkora meccs lehet...
ReszegKoldus
ja, hogy megint "jó" az nfl.com...akkor nem szóltam

ReszegKoldus
Azért Vick annyira nem lehet gyenge, ha 84 yardos TD-t fut

disorder14
Köszönöm szépen mindenkinek!😊

robotnyk
LUKE JOECKEL CARTED OFF FIELD
The Jaguars' first-round draft pick is getting X-rays after sustaining a right ankle injury vs. the Rams. He will not return.

wow.
ReszegKoldus
Este majd jönnek az sms-ek, hogy mi történt a sárga vonallal <#idiota>

Darthmushroom

robotnyk
írtam egyet, múltkor javasolta itt valaki, múlthéten nekem bevált
disorder14
Sziasztok!
Tudnátok esetleg egy jó streames oldalt mondani, ahol aránylag jó minõségben adják a meccseket?
Elõre is köszi!😊

Ricsi234
Én azért meg
próbálom..Hátha sikerül:d

ReszegKoldus
Van valami ilyesmi. Én nem próbáltam.

Ricsi234
Hy..Találtam olyan videót,hogy Hollandiában ingyenes a GamePass..Most ez valós vagy nem?o_O

Jakuza1
En szivesen latnek egy olyan Brown-t, mint az 50-es evek archiv felvetelein volt lathato. Persze itt az eredmenyessegukre ertem a dolgot.

Darthmushroom
eddig volt kezdõk szerencséje. és a kezdõt szó szerint értve 😄

robotnyk
Hoyer tears ACL, out for season
pedig éppen alakult a szezonjuk...
ReszegKoldus
A Browns már úgy feltört, hogy egyszerre 2 csoportot vezet 😊

Ulvar
aha...értem, kösz.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
Elõzõ nap baseball meccs lesz Oaklandben és hogy legyen idõ a pályát játékra alkalmassá tenni (mivel ugyanaz a Raiders és az Athletics stadionja), ezért halasztották el pár órával.

Ulvar
ÕÕõõõ...kérdõjel: A Chargers vs. Raiders az komolyan...hétfõn...nálunk reggel 5:35kor kezdõdik??? WTF? Nem azért...hogy most annyira nézném, de hát...akkor is WTF? 😄 Valaki elmagyarázná hogy miért? Vagy köze lenne a mell rák elleni dologhoz?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
Pats is kirakta TE Sudfeld-t, fuhh pedig elõszezon alapján de sokat lehetett tõle várni. onside kick bénázás lehetett az utolsó lépcsõ a kirakás felé, emlékeim szerint nem tudott elkapni passzt, és csak felé szálló labdából lent INT idén Bradynek.

Darthmushroom
most azért hosszabb a felépülés elméletileg mert megvárják h 100% legyen. tavaly is ugyebár megsérült szezon közepén erre valami pár meccsel az alapszakasz vége elõtt 100 pontos vezetésnél muszáj volt játszania és persze h rásérült, és így kellet a playoffra jönnie. Stáb tavalyi legnagyobb hibája volt szerintem, h alapból nem 100%-s és még erõltették egy eldõlt meccsen.

LasDen
Gronk elõbb-utóbb újra megsérül. Ha nem most, akkor majd a playoffra....😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
Nekem gyanús h Tebow kiköt a két klub közül valamelyknél 😄

Darthmushroom
elsõn emlékszek kb. csak Õ meg "Edelman tudott 1 downt csinálni, asszem akkor sérült meg megint a csípõje de még a meccset végig nyomta (lehet a 2. meccs volt) Új embertõl sokat nem várok mivel kimaradt a felkészülésbõl, szerintem az újoncok viszik amennyire tudják majd a csapatott, úgy is meccsrõl meccsre jobbak,+lassan jön vissza Gronk meg Vereen.

LasDen
pedig abba bíztam, hogy Amendola legalább abban azon a pár meccsen, amin játszott volna segít a csapaton. Meglátjuk õ mit tud majd...

robotnyk
nfl.comról:

Would the Jags mess with their chances of landing the No. 1 overall pick in the 2013 NFL Draft?

<#idiota>
Darthmushroom
am bowl.hu-ról:
"Freeman is a free man" <#banplz>

Darthmushroom
szerintem ideje volt, egy nagy éve volt talán 2010-be azóta 0 a csávó. nyáron lejárt volna am is a szerzõdése megmondták h akkor tartják meg ha teljesít hát...

robotnyk
Josh Freeman released by Tampa Bay Buccaneers

Darthmushroom
ja az õ pótlására hozták slot r.-nek, úgy nézz ki komolyabb Ame. sérülése mint elsõre tûnt. Mondjuk ez is elég porcelán elkapó.

ReszegKoldus
Én erre emlékszem tõle, meg amit nem sokkal ezelõtt a meccs elõtt kapott.

LasDen
talán többet ér majd, mint Amendola...

A Patriots leigazolta Austin Collie-t😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Jakuza1
Az nem lehet mentseg a hulye cserere. Ha jobb koros draftjogokat kernek erte, akkor is lehet szukiteni a fizetesi keretet.
Ez egy rossz csere volt igy, nem veletlenul irnak errol meg az NFL-es szakertok is ertetlenul.

Darthmushroom
biztos az is közre játszott h sok szabad fizetési keret marad így (egyik legjobb gondolom jól keresett), szóval könnyebb lesz jövõre FA-ról embereket szerezni.

Jakuza1
????
Jah 4-7. korosoket. Egy idiota cseret csinalt a Jags.
Meg hogy jo csere. Odaig rendben van, hogy Joeckel azon a poszton jatszhat, de ilyen gyenge pick helyekert elcserelni az nagyon gaz, foleg hogy lesz a jaguaroknak azokban a korokben kompenzacios pickjeik.

Darthmushroom
pedig múlt héten is adott TD passzt

robotnyk
Raiders demote Flynn to No. 3 QB behind McGloin; Pryor to start

ebbõl látszik mennyire jó volt a Packers 2011-ben, egy ilyen gyenge irányítónak hoztak két jó szerzõdést egy meccs alapján...
Darthmushroom
én jobban félek attól h a Bengals hétvégén, Saints védelme szerintem nem olyan jó. bár Bradyt nem nagyon kötik le a rekordok, de anno is edzõk mindig ráutaztak playhívásnál h meglegyen Neki (pl. TD-k száma egy alapszakaszba, a veretlen alapszakasznál).