13258
-
#9283 na ez is meg van, nincs több nyeretlen. am köszi miami így a Pats előnye elég szép a csoportba :D -
#9282 Nem csak otthon...bár addigra akár lehet hogy játszani is fog :) -
#9281 mindjárt gondoltam hogy a rövidzárlat a GB elleni meccs :D :D
de otthon Rodgers nélkül verhető a GB :P -
#9280 Dallas simán megnyeri a csoportot, bye week után zsinórban 3 győzelem, aztán egy meccsnyi rövidzárlat és a 2 utolsó héten győzedelmeskedve 10-6-tal sima playoff -
#9279 Az...de nagyon... -
#9278 :DDD
Hát igen, 5-5-el vezetik a csoportot, giants 3-6... még bármi megtörténhet :D Lúzer banda ez a cowboys... -
#9277 Na...szóval mehetünk a WildCardra, ha csak a Seahawks hirtelen el nem kezd kiszopni. Bár sztem a Saints is leszívat minket, úgyhogy ebből playoff se lesz, csak nagy szerencsével...de ha mindezek mellet a Giants megnyeri a divíziójukat én kikészülök...A Philly jobban megérdemli sztem... -
#9276 Akit érdekel, hogy mi volt a Colts meccsen... Borzasztó egy valami volt, Luck 2. intjénél inkább kikapcsoltam, borzasztó volt az offense meg a defense is. Az első félidőban az offense szinte csak three and outokat tudott felmutatni, az elkapók elejtették kritikus playeknél a labdát, luck is sokat dobott felé, richardson meg... már az ritka volt ha a line of scrimmagen túl jutott... a D meg az elején annyira nem is volt rossz, de utána a két passzolt TD-nél mintha nem is lettek volna... hosszúra futó embereket ennyire szabadon hagyni, és kb. mind a 2 TD-nél ez volt a helyzet, klemensnek könnyű dolga volt.
Ja a special teamről nem is beszélve, az egyik punt returnnél a St. louisos csápolt a csapattársainak, hogy engedjék, mert vissza fogja hordani, a coltsosok meg azt hitték, hogy akkor ez fair catch(pedig bőven nem úgy integetett)
Szal mindent összevetve, a colts CSAK 38-8ra kapott ki...
Nem baj, remélem jövőhéten ezt a csúnya vereséget a Titans fogja megsínyleni:D -
#9275 így utólag elnézve pont az kellett a győzelemhez :D -
#9274 nagy meccs van friscoban :D -
#9273 Nekem is úgy rémlik, csak reménykedtem :D -
#9272 hónap végéig tart nem? -
#9271 jövő héten már nem lesz ez a sok katonás marhaság ugye? -
#9270 viccesek a sporik friscoban is. -
#9269 Bocs...
-Indianapolisba mikor indul a következő vonat?
-8:38-kor -
#9268 új Packers logo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9267 asd -
#9266 -
#9265 azt hittem a Packers szedte be a legszánalmasabb TD-ket, de most láttam mivel egyenlített a Bengals, elbizonytalanodtam :D -
#9264 Ravens is kitett magáért :D -
#9263 na akkor hajrá Panthers! -
#9262 nagy vereség, kb 6 sérült..."remek" meccs volt :D -
#9261 bénák, még egy 1/1-et se tudnak összehozni :D -
#9260 Miért? Miért?...Kettőször is megadatott nekik hogy megcsinálják a 2 point conversiont..Persze hogy a futás választják..Ezt soha nem fogom megérteni.. -
#9259 ohh az a csodálatos Jacksonville!! új kedvenc van születőben :D -
#9258 háhá maciknak nem jön össze a 2 pontos -
#9257 Fumble and the Giant coming -
#9256 Safety-t is csinált a Jaguars! mi csapat :D am remélem már tényleg behúzzák. -
#9255 ez a fos nem jelez ha új hozzászólás jön..csak akkor ha írok.. -
#9254 éés nem adták meg a tdt..azisten... -
#9253 nem fordította meg, mert visszavonták a TD-t :D -
#9252 -
#9251 és Stafford -
#9250 a bears megfordította a meccset kéremszépen.. -
#9249 az ha eladja a labdát, és a védő TD-re viszi egyből -
#9248 Stanford int..
Am mi az a pick6?:D -
#9247 megnéztem, elisha pick6 jobban tetszik -
#9246 Pedig elképesztően balfaszok voltak..
De most csak egyenlítettek..20-20 -
#9245 ha nem nézi, akkor a playt se látta :D -
#9244 Mármint a legutóbbi playre gondolok..:DDD