Kábelinternet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott tárolva van hogy milyen neted van és milyen jogosítványaid vannak hozzá.
ennyi nagyjából.
ha nem kabelteven gondoltad akkor a telefont hasznajak.
de minden esetbe modem kel.
Azt szeretném megtudni,hogy ha elõfizetek egy kábelnetre akkor a szolgáltató min(ken) keresztül állítja be a netem sávszélességét?
(swich?)
nagy bajom van.
Arris touchstone CM450 kabel modemet hasznalok.
Valaki mondja mar meg hogy tudok rajta ezt azt alitgatni, marmint hogy tudok ra fellepni ipen keresztul.
Pl ez a rész nemtetszik a ÁSZFböl:
1024/256os - garantált - célérték
letöltési - ≥ 64 kbit/s - ≥ 512 kbit/s
feltöltési - ≥ 32 kbit/s ≥ 128 kbit/s
szóval 1024/256-os nettel örülhetek hogyha 512/128 felett van egyátalán, és akkor se csodálkozzak hogyha 64/32-ön megy ? :S
Vagy gyakorlatban jobb a helyzet?
http://www.igazsag.extra.hu
ugyanis a szerzõdésben korlátlan netet ígértek, és közbe meg NAT-os netet kaptunk több százan. így se online gameszerver, se ftp szerver, sok dc-s hub nem enged be, mert egy ip-rõl túl sok a konnektálás. mert ha korlátozásnak számít, akkor ugye szerzõdés szegés...
Steam Nick: adakiller
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
elviekben.
Ha 2 kapcsolatot köttetsz be,akkor szerintem mindkettõhöz kell tv elõfizu,mint az adsl-hez is.
De legegyszerûbb,ha felhívod õket.
Illetve hallott már valaki arról, hogy két kábelt kötnek egy lakásba és azon mehet 2 modem?
Harmadikként pedig szükséges feltétele a nethozzáférésnek a TV elõfizetés?
T-Online Kábeles Net
Megérdeklõdöm mi ahelyzet az Enternetnél,ha lejár az 1év....
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
TvNetwork kábelhálózatán van tudtommal korlátlan net, ott most a kevés számú elsõ felhasználók 100-200-400k-val leledzenek, de ha gyarapszik a brigád ott is végetér az aranykor. És alig van valahol, ha jól tudom XIV.ker SztárTV hálózaton.
TvNet még ami jó sebességben 2Mbps, de húzós beugró és szintén alig van valahol.
Jah Suxi kábelnet ügyben írtam a srácnak csináljon pár tracert tesztet és írjon sebesség adatokat. Talán holnapra válaszol
Köszönöm az eddigi infót,aztán ha még hallotok valamit szivesen veszem :)
Suxi kábelnet kemény 14 rongy, a határozatlan idejû szerzõdésük meg egy vicc.
Kicsit parázok,hogy beköttetem a kábelt drágábban és chellos kapcsolatot kapok(minõségben)..Jóvolna tudni a kapacitást XVkerben..
IP változik, de nem túl gyakran tudtommal. Pure upload 18-20k(Kaszásdûlõ, Békásmegyer). Persze ez is aszinkron így upload rossz hatással van a downra. :(
\"Life is around you and in you.\"
Nekem jelen pillanatban ADSL-em van már 1-2 hónap és lejár az egy éves szerzõdésem. Jelen pillanatban 6990+büntit fizetek az elérésért ennél csak többért jutok ajd hozzá tudom.
Viszont a héten elrángatták a Matáv Kábelt a ház elõtt és be lehet a Kábelnetet is kötni.
A kérdésem,hogy mik a tapasztalatok a XV.ker-ben a Matáv kábelrõl ? Mennyire megbízható ? Mennyi a max letöltési és az átlag sebesség be/ki ?
Tudom,hogy 512/128 papiron,de pl az ADSL is 384/64,de mégis 51/14K ,bár a chello bõvel alulmúlj egy két helyen ezt igy kiváncsi vagyok érdemes-e a kábel...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
altalaban 100-200 kozott jon is a cucc.
Jelenleg is 170Kbyte/seccel toltok , pedig most nem a legjob a net.. van egy kis loss

mert én már télleg unom a cselló dueste 40Kját!
a genyó hajnalban meg délelött megy 54K-t!
szerintetek ár/download/stabilitás arányban melyik a legjobb kábelnetes szolgáltató?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Amúgy nekem is HDSNet van, és elég egy köcsög bande... (mármint nem a szerelõk, azok rendesek)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
de egyébként a kutya nem törődik azzal hogy mit töltesz.
Kábeltévés vagyok és én is kiprobáltam egy két dolgot. Bár nálunk nincs még net (alán idén) egy két dolgot. Ha van kábelnet akkor érdemes avval foglalkozni sebesség és a telefonproblémáktól távol. A szolgáltatók általában nem korlátoznak adatletöltést de kirívó estekben nem jelenti azt hogy nem is teheti meg. Hallottam hogy 50-60Gb havi letöltésnél megkérték az ügyfelet hogy lehetöség szerint hagyjon a sávszélességböl másoknak is. következő hónapban 10Gb-al megnött a letöltés. persze több gép volt egyszerre rajta. Ezekután bent tettek vettek és néhánygombnyomás után csak havi 10gb-ot kapott. Ugyhogy csinján.
Még valami esetleg akinél nem elérhetó sem a tvnet semaz ADSL annak ajánlom a satelitet.Az Europa Online serveréről 1-1,2 Mb-os online és 2MB-os OFFLINE!!! letöltés valósitható meg.
Egyébként azóta sikerült már felfogni amit mmffmmppf:) magyarázott vagy csak a bekötéskor esett le a tantusz. Megjegyzem volt áremelés az Axenál +2000, és a sávszél emelés csak tűzoltás képpen követték. Meg talán azért mert így már nagyon nevetségesek lettek volna a Chelloval összehasonlítva, igaz ez az Axe-t egyáltalán nem érdekli.
Egyébként hogy döntöttél, megvetted 75000-ért a modemet(amit odakint kiskeráron $100-ért árulnak, ebből gondolom el tudod képzelni mennyit nyerészkedik rajta az Axe. K..va anyjukat), vagy fizeted a + havi 4000 modembérletet két évig. nevetséges hogy milyen indokot ki nem talál a Axe csak hogy mégtöbb pénzhes jusson. Pedig máshol ingyen kapod a modemet, vagy a te általad emlegetett jelképes 10ezer letétért. Ilyet meg hogy modembérlet csak az Axe pénzéhez PR-osai tudtak kitalálni, ez a sajátjuk, de nem lehetnek büszke rá. :((
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
eltelt pár hónap, de azóta legalább normalizálták (felemelték) a sebességet 512/128-ra
szal most virulok, jah meg töltök

Ha a Pók ltp.en laksz akkor szinte alig van remény, ha kertesházas területen(pl. Csillaghegy) akkor szinte semmi, a többi területre az Axelero szerint már létesíthető, de senki nem jelezte hogy neki már van. Flórián környékén és Békáson van ADSL a köztes sárga területen soha nem lesz. Sajnos aki III.kerben lakik az szív, szélessáv tekintetében ez egy nagyon silány terület, habár én a többi szolgáltatót sem nevezném szélessávúnak, kivéve talán a TvNetet. Örüljön mindenki más aki annyira szerencsés hogy TvNet vagy Chellos kerületben lakik.(nekik könnyű felvágni a DUN-osok előtt). Az Axelero tényleg a legszarabb a többihez viszonyítva, de mit csináljon az aki csak ezt tudja válastzani DUN helyett.
Gyere ide, itt már elég sokan vagyunk III.keresek akik erre a silány, de a kerületben egyedül választható szolgáltatásra várnak már évek óta:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9036618&uq=481
^^
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me