Pattanás(ok)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
mostanában VIA-GRÁt akarnak rámsózni , de nemkell 😄DD és sose fog kelleni 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sir Quno Jedi
A legmocskosabbul alkoholos arcvizet kell használni, alaposan, bármennyire szárít és csíp is, az mindent kiöl. UTÁNA még mindig rendbe lehet tartani a bõrt jó arckrémekkel, de a pattanásoknak és egyébb rondaságoknak ez a halál...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ALCATELGOD
Legjobb a sok szappan!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Tuvok
azazaz, "enlarge penis", vagymi 😄

[HUN]PAStheLoD
azt amit a spam-ekben reklámoznak ? 😄DD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Tuvok
kukinövelõnek 😄

traXion
loller 😄 Mire? 😄

Loál János
ÉC

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ALCATELGOD
Szappan+Tonic= egy hét csak miteszer van:-))) Jehhh!!!!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

mukika
Életkor: 14 alatt salz...

Nekem van ilyen stiftes kenõcsöm, vagy valami..
traXion
vodka 😄

Mike
gin tonic

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ALCATELGOD
Én most keztem el egy intenzívkúrát tessék drukkolni!!!!

cSuwwi
Éppenhogy a szappanon van a hangsúly. A mezei AMO szappan, vagy ami van (kivéve a Dove), szárítja igazán a bõrt. Azt felkened a képedre, majd vársz vele pár percet, és lemosod. Akkor fog használni. 😊 Persze a tonic sem rossz ötlet, csak ne igazi tonikkal próbálkozz :Ð

shit happens

Nekem - már - nincsenek pattanásaim. Aszem valahol ott szûntek meg lenni, hogy elkezdtem napi legalább 3-4-szer arcot mosni (vízzel, aztán törölközõvel letörölve, tök jó vérkeringést csinál sztm😊
De lehet hogy csak kinõttem a pattanásos korszakból, nemtom 😊

A javaslatom a küszködõknek: arcmosás (szappan nélkül, az durván szárít). Az arcmosás helyettesíthetõ hidratalizáló tonikkal való lemosással. Vagy pár év türelemmel. Persze klinikai esetekre más vonatkozik.

http://laslow.hu/blog

cSuwwi
Félreérthetõ a topiccím. Pattanás (OK) 😊

shit happens

Falabu
Megvan!! Mi pattanásosak nevesük ki azokat akik nem pattanásosak!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Sza!
Nézzétek a dolog jó oldalát hány ember van még rajtatok kívül(ezt a fórum is bizonyítja) aki ezzel a problémával szenved és nem te vagy az egyedüli! Ez engem azért "jó" érzéssel tölt el hogy nem csak egyedül vagyok ezzel a problémával! Ez bizalmat ad, hogy igenis lehet küzdeni ellene és persze nem annyira para mint amekkorának látszik!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

DJ Skyline
én tudod mit csináltam?!
lementem az SZTK-ba a bõrgyógyászhoz,és felírt egy gyulladáscsökkentõ folyadékot ilyen gennnyek ellen...nekem beválllt...full extra alkoholos cucc....azt is szoktam hallani hogy érdemes szappannal arcot mosni(nem mintha nem at csinálnám),és jól megtörölni egy kissé érdesebb törölközõvel,mert az lekapja az elhalt hámsejteket!

Narancs
Ki ne nyomdd!!!
Volt egy korszak amikor kinyomtam õket, de annak mind megmaradt a nyoma! Jó hülyeség volt, mert csak pár volt, de mindegyik nyomot hagyott...
Amúgy ha patikába lekolbászolsz, szerintem bármelyik jó amit adnak, a lényeg hogy ne legyél lusta és ha épp nem vészes a helyzetr akkor is használd!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nemcsakfeel
sztem meg ne egyél semmit, és két hét után megoldódik minden problémád
amúgy megha barna kutyaszart dörzsölsz rá napjában 2 szer úgy hogy utána 10 percig nem mész ki napfényre ( az UV nem használ neki ) akkor elkezdi leszárítani. Cserébe kapsz egy pár hernyót a pofádba!

*hihi ** *

de mondjuk nem is volt olyan csúnya az arcom.

Én most keztem L szedni =re nincs se jó se rossz tapasztalatom a gyógyszer iránt.

Hali! Még szept.2.-án írtam a Roacutannal kapcsolatban. Frankó a gyógyszer, ha valaki már nagyon elvan keseredve akkor szedje. És ha beválik neki és megszépül az arca, az fizessen nekem egy korsó sört, mert jó tippet adtam. A viccet félretéve www.roche.hu/forum Amugy tényleg érdemes kipróbálni, tudom milyen szar mikor már teljesen el van keseredve az ember. Üdv
Lacc
Szeretem mikor valaki bizonygatja hogy a cigi bizony direkt jót tesz

Egyébként én nem igazán szeretem kenni magam ilyen vackokkal amiktõl elvileg nem leszel pattanásos, ha nõ egy csak úgy parasztosan kinyomom oszt csõ 😄 Bár az is igaz hogy nem vagyok az a fajta akinek az arca ki se látszik a sok pattanástól 😊
cSuwwi
Ne egyél csoki, kakaót, és szaloncukrot, akkor kevesebb lesz. Viszont a ciginek semmi köze sincs hozzá. Ellenkezõleg, nekem segített annó kordában tartani. Tapasztalat, én sem értettem, de ha cigiztem, akkor kevesebb pattanás volt a pofámon. (Most itt tudni kell, hogy én nem bagózom állandóan, csak alkalomszerûen, akkoris max 5-10 szál/nap)

shit happens

Pempő
Anyád nem tanított meg, hogy ne offolj!!!!

kurvanyu jó-johánzon!!44

SoDI---
király ez az új logód 😊
de a vízszintes vonal helyett nem lenne jobb a kard pengéje?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Csacsi
Kozmetikus, és szolárium jót tud tenni, hidd el.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csokit nem szeretem,cigizni meg pont most kezdtem 2napja(de 1 nappal elõtte már megjelent a cucc) szal valami más gubanc van

\"Life is around you and in you.\"

loál állat😊)

traXion
1 hét és érzékelhetõk a változások.

traXion
Ne egyél csokit, ne cigizz.

Buddy
kombinált fogó az ikeában? 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

loál bazdmeg egy 2cs területre a pofámon 3 pattanás nött és nem lehet egyszerûen kinyomni bazzeg!Pont amikor nem kéne...
Nincs valami tuti szer amit bõrgyógyász nélkül meg lehet venni a patikába?

Skynet85
Hi na azért vannak tõled egy icipicit pattanásosabbak is akinek a fogós módszer is legalább egy napig tartana😊 nemkell mondanom hogy kire gondoltam ugye?????

FtranX
az garantáltan eltávolítja a pattanásokat.

Buddy
azér kombinált fogóval elég barbár dolog nekiesni bárminek is 😊

mondhattál volna pl. láncfûrészt is 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Match
nalátod, ezért választottam én is a kombinált fogót 😊))) legalább nincsennek melékhatásai (továbbá nem veszélyezteti ön, és családja egészségét) 😊)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

FtranX
10 pattanás? nekem éveken keresztül az egész arcom tele volt hatalmas pattanásokkal és miteszerekkel egyszerre. volt vagy 200 egyszerre.
A fogkrémes módszert kipróbáltam, de másnapra az arcom olyan vérvörös lett, hogy inkább nem mentem suliba. 😊

Match
szerintem is....ez esetben a szerencsésekhez tarozom. Pedig volt olyan hoyg vagy 10 pattanás volt az arcomon, mégis kb 3 nap alatt elltüntek nyom nélkül...vagy kioperáltam vagy eltüntek maguktól...
Egy barátnõm javasoltaq hoyg este bekeenem fogkrémmel és másnapra leszárad....na én maradok a kombunált fogónál mint hoyg faterom röhögjön rajtam esrénként .)

FtranX
amúgy érdekes, hogy vannak olyanok, akiknek az arcukon örök életre hatalmas krátereket hagynak a pattanások, másoknak meg nem.

Match
amõgy kurvára nem....kiopérálom egyik este, aztán ha másnap még látni a nyomát, akkor aznap estére el is tünik....ha egyszewr bajom lesz vele akkor fordulok orvoshoz .))

FtranX
akkor már biztos maszk nélkül jácchatnád Freddy-t is. 😊

Match
Hát, én nem vagyok a kimondott kóros pattanásos, de ami van azt orvosolom vagy eg ykombinált fogóval , vagy egyéb vágószerszámmal....eljen a brutalisás .)))

FtranX
Én 13-17 éves korom között nagyon pattanásos voltam. Sokszor voltam bõrgyógyásznál, de egyik sem akart Roacuttant felírni , mert azt mondták belsõ szervi károsodást okozhat.
Hál istennek azóta elmúltak a pattanások és különösebb nyomot sem agytak az arcomon.

Skynet85
Ja a kozmetikusról meg annyit, hogy miteszerek ellen jó ötlet de ha tele az arcod jó nagy dagatt gyülésekkel akkor csak ront a helyzeten ezt az orvosom mondta!

Skynet85
Üdv. Na eléggé szakavatott vagyok a témában minden szart kipróbáltam amit külsöleg kell használni az oxi.tól a zinerit-ig mindent ha valakinek komolyan pattanásos az arca mint pl nekem az tudja, hogy ezek igazából semmit sem érnek mert a probléma a bõr alatt gyökeredzik. Kb féléve jártam magán bõrgyógyásznál aki írt gyógyszert meg járok kezelésre és így azért már türhetõ a pofám. Szóval nem érdemes külsöleg próbákozni persze csak annak akinek már több szer sem jött hamnem, irány a bõrgyógyász ja én WILPRAFEN-T szedek kb 1,5 hónap alatt látható a javulás!!!!!

cSuwwi
A Roacuttannak köszönhetem, hogy sikerül könnyebbem megúsznom a katonaságot. 2 hónappal leszerelés elõtt, felkértem magam a KK-ba mert van a testemen 1-2 pattanás. A bõrgyógyász a KK-n egybõl berakott a bõrosztályra 1 hétre. Megkaptam a Roacuttant, majd 1 hónap múlva kontrollon löktem a rizsát, hogy nem látok a sötétben, meg szárad a szám (az utóbbi mondjuk tényleg igaz volt). A dokinõ meg rendes volt, és felmentett 24 órás szolgálat alól 1 hónapra. 😊 Nincs több õrtorony, jeee, gondoltam, mehettem helyette konyhára gályázni 😞(

Amúgy 8 hét után kezd el hatni ez a gyógyszer. Nálam bevált, de nekem tényleg elég súlyos volt a baj, a hátamon és a felkaromon már több éve óta voltak pattanások, de ez a gyógyszer leszedte õket, hálistennek 😊)

shit happens