Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
shit happens
De lehet hogy csak kinõttem a pattanásos korszakból, nemtom 😊
A javaslatom a küszködõknek: arcmosás (szappan nélkül, az durván szárít). Az arcmosás helyettesíthetõ hidratalizáló tonikkal való lemosással. Vagy pár év türelemmel. Persze klinikai esetekre más vonatkozik.
http://laslow.hu/blog
!!––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Nézzétek a dolog jó oldalát hány ember van még rajtatok kívül(ezt a fórum is bizonyítja) aki ezzel a problémával szenved és nem te vagy az egyedüli! Ez engem azért "jó" érzéssel tölt el hogy nem csak egyedül vagyok ezzel a problémával! Ez bizalmat ad, hogy igenis lehet küzdeni ellene és persze nem annyira para mint amekkorának látszik!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
lementem az SZTK-ba a bõrgyógyászhoz,és felírt egy gyulladáscsökkentõ folyadékot ilyen gennnyek ellen...nekem beválllt...full extra alkoholos cucc....azt is szoktam hallani hogy érdemes szappannal arcot mosni(nem mintha nem at csinálnám),és jól megtörölni egy kissé érdesebb törölközõvel,mert az lekapja az elhalt hámsejteket!
Volt egy korszak amikor kinyomtam õket, de annak mind megmaradt a nyoma! Jó hülyeség volt, mert csak pár volt, de mindegyik nyomot hagyott...
Amúgy ha patikába lekolbászolsz, szerintem bármelyik jó amit adnak, a lényeg hogy ne legyél lusta és ha épp nem vészes a helyzetr akkor is használd!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
amúgy megha barna kutyaszart dörzsölsz rá napjában 2 szer úgy hogy utána 10 percig nem mész ki napfényre ( az UV nem használ neki ) akkor elkezdi leszárítani. Cserébe kapsz egy pár hernyót a pofádba!
*hihi ** *
Egyébként én nem igazán szeretem kenni magam ilyen vackokkal amiktõl elvileg nem leszel pattanásos, ha nõ egy csak úgy parasztosan kinyomom oszt csõ 😄 Bár az is igaz hogy nem vagyok az a fajta akinek az arca ki se látszik a sok pattanástól 😊
shit happens
de a vízszintes vonal helyett nem lenne jobb a kard pengéje?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Life is around you and in you.\"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Nincs valami tuti szer amit bõrgyógyász nélkül meg lehet venni a patikába?
mondhattál volna pl. láncfûrészt is 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A fogkrémes módszert kipróbáltam, de másnapra az arcom olyan vérvörös lett, hogy inkább nem mentem suliba. 😊
Egy barátnõm javasoltaq hoyg este bekeenem fogkrémmel és másnapra leszárad....na én maradok a kombunált fogónál mint hoyg faterom röhögjön rajtam esrénként .)
, mert azt mondták belsõ szervi károsodást okozhat.
Hál istennek azóta elmúltak a pattanások és különösebb nyomot sem agytak az arcomon.
Amúgy 8 hét után kezd el hatni ez a gyógyszer. Nálam bevált, de nekem tényleg elég súlyos volt a baj, a hátamon és a felkaromon már több éve óta voltak pattanások, de ez a gyógyszer leszedte õket, hálistennek 😊)
shit happens