Pattanás(ok)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én most voltam kozmetikusnál és szétnyomta a pofámat. Nem elég hogy fájt, most vörös az egész.
Guest
Eddig abszolúte semmi?
Pempő
türelmesen várom a roaccutan hatását...

kurvanyu jó-johánzon!!44

topic up!
Fasza! És neked frankón bevált ez a barackos téma? 😊

Amúgy miért csak súlyos aknésoknak lehet szedni a roaccutan-t, ha beválik mindenkinek? Hormon vagy az A vitamin miatt?
HuAn82
Holnap a lábgombásodás témakörrel foglalkozunk!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Nyisd ki a hûtõszekrényt és vegyél ki belõle mindent.Vágd,törd,turmixold össze,aztán meg kend a hajadra de NE az arcodra!Fényesebb lesz tõle és még a korpa is elmúlik!Aztán fogd a tisztító és fertõtlenítõ szereket,szintén keverd és turmixold össze és kend a képedre és gyújtsd meg!!Miután a bõröd elérte a megfelelõ hõfokot,amelyen a bacik megdöglenek locsolgasd magadat ecetes õszibaracklével!Várj vele 1 hétig(gyengébbek 5 nap,mazochisták 2 hét).Ha ezzel is végeztél nézz a tükörbe hányd képen magadat és gyönyörködj az eredményben.Legalább olyan szépfiú leszel mint a logóm!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Coine, The A&O
tényleg, vmiért eltömõdnek a faggyúmirígyek, vagy a termelés változik meg, nem tudom pontosan.

Manta
Nem tudom, tapasztalat.
HuAn82
Pia,cigi?Miért is?

Manta
Persze, pia, cigi, csoki bedurrantja a rohadékokat!
Nekem is azt írta fel az orvosom!Próbáltam már elég sok szart,de semmi.Igazából néha nagyon pattanásos az arcom néha meg épphogy.A zavaró hogy már vagy 5éve ilyen hogy egyszer feltünõen látszik eccer meg szinte semmi!Ma veszem meg ezt a Roacutant, remélem bevállik!Amugy magamon azt vettem még észre hogyha elmegyek bulizni, és piálok meg szivom a cigit orrba-szájba, akkor másnapra több lesz.Majd beszámolok róla! Ha egy hónap mulva már nem írok, akkor ne szedjétek! 😊 Na csá!
Gladiator
és menyi ideig kell szedni?

[HUN]PAStheLoD
disznópörkölõ igen hamar eltünteti a koszt a pórusokból de a mellékhatásként megjelenõ kiszáradással vigyázni kell 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

2-3 honapig:
B vitaminok, sok (nem sertes) hus az aminosavak miatt, vas, cink, rez

egesz borfelulet minosegere jo hatassal van. elobb ilyesmit probaljatok mint vmi bivalyeros cuccot.
Coine, The A&O
nem sportoltam, nem fájt semmi
kiszáradt iszonyat módon a szám és nyálkahártyám, vérzett az orrom, néha émelygés és stb. amolyan hangulatromboló mellékhatások.
szerencsére csak 4 hónapig szedtem

Manta
Részletesen? Izomfájdalom mennyire volt? Sportoltál közben valamit?
DarkHorSe
dalacin té rulz

Swedish people are albino monkeys

Coine, The A&O
Szedtem, zavaró és kellemetlen mellékhatások, jó végeredmény.

Guest
Jaja, Roaccutan már nem kispályás...
Manta
Ha terhes nõ beszed egyet belõle, szinte biztos, hogy torzszülött gyereket hoz világra, éjszakai vakság, fájdalmak, stb. Szerencsére elég véknya vagyok, így "csak" fél évig kell szednem.
Galy
mást nem használtam
Manta
Holnap elmegyek kivzsgáltatni magam, ha minden oké, akkor berendelem, de tényleg durva dolgokat ír a manual.
Manta
Immunis vagyok rá.
Galy
Dalacin-T rulez!
Guest
Nem, de az asszem már dúva cuccos.
Manta
Roacutant szed valaki? Tapasztalatok?
Coine, The A&O
Faggyútermelés és a hozzá tartozó mirigyekrõl van szó.

Gladiator
azért, mert az arcodon termelódnak vmi zsír szarságok, máshol meg nem, azért az arcon vannak a legtöbben. máshol (háton, mellen) meg befülled, vagy mi.

Meg miért van az hogy csak a képemen van a testem meg nincs egy darab se? Nálam a tonikok nem igazán váltak be mert azok a belsõ hormonális dolgokat nem oldják meg, csak száritják a képem aztán ugyanugy jön a következõ. Szoval a kérdés a Roacutan nevû gyógyszer!!!!
Szevasztok! Nekem is pattanásos a képem!A napfény jót tesz neki, de ha visszajövök a nyaralásból újra kijön!Kentem már mindenféle kenõcsöt,igaz max. 1hónapig,nem volt semmi változás.Használtam már aknemycin 2000-t,meg most tetracillyn wolff 250-et + Isotrex éjszakai gélt, ezek (utóbbiak) ugy ahogy jók voltak,mert a kezelés alatt ujjak nem jöttek ki.Most Roacutan nevû gyógyszert irtak fel. Tudtok errõl valamit? Azt tudom hogy mindig vérvételre kell járni a kezelés alatt az esetleges mellékhatása miatt.Amugy már 4 éve pattanásos a képem nem vészes szerencsére,csak baszottul félek hogy ott marad a nyoma,mert apámnak is olyan az arca. Várom válaszotokat,üdv.
magus
en a pattanasokra kozmetikustol kremeket szoktam kapni az jol elmulasztja

Coine, The A&O
Ha súlyos akkor orvos, ad gyógyszert, ha nem durva, akkor szoli.

Gladiator
hátra mit javasoltok?

komoly? egyik ismerõsömnek, van és kölcsön tom kérni
a nagyra vagy a kis lámpára gondolsz?
és mennyi ideig csinálod, milyen közelrõl?

Manta
Egy pattanás miatt nem maradok otthon!
Gladiator
én tapasztalataim: nem kell minden kis szart kinyomkodni, csak az olyat, amiben van az a fehér izé, a miteszereket, meg az ilyen tompákat, amibõl amúgy is érzed, hogy nem fog jönni semmi, hagyjad, mert másnapra csak gázosabb lesz, azokra inkább kenyj clorocidot, az pont ilyen nagy szarokra valók, és 2 használat után szinte eltûnik. én minden este használok oxit, az kell is, hogy leszedje az arcodról a koszt, meg, meg kb. hetente, vagy amikor találok nõvérem fiókjában, akkor használok vmi szárító iszapos izét, az nyugtatja a bõrt, szal alig látszanak a pattanások egy jó darabig. ha nagyon vörös a pofád a pattanásoktól, akkor suli elõtt használd egy fél óráig. ha már nagyon kiszáradt a bõröd, akkor sokkal könnybben pattanásosodik, akkor kent be kammillás testápolóval. de a leghatásosabb a napozás. amit gabor mondott witch, az is egész jó, bár én nem vettem észre sok változást. na, sok szerencsét...

G@b0r
nem mondom,h teljesen sima az arcom de nem is tiszta ragya pedig én mindig nyomkodtam a pattanásokat, volt h ököllel ütöttem õket 😄DD

Davidus
Szart se érnek a kencék😊 A lényeg az hogy nem szabad hozzá nyulni ha már figyel a pattanás mert ha szétnyomkodod full ragyás leszel a pattanás korszak után😊 Egy ilyen ragya nekem is maradt az állam alatt. Még jo hogy ott nem látszik😊

V9ykn8_TZL0

G@b0r
Okszi pl nálam nem mûxött. Van egy pattanástalanító asszem "witch" a neve azzal kenegettem magam pár hétig és hirtelen elmúltak. Azóta alig van pattanásom, pedig 3 hét után abbahagytam a kenegetést.
Amúgy most esett le h nem fél éve hanem már másfél éve nincsenek pattanásaim 😄

G@b0r
Már kb fél éve alig van pattanásom, k*rva jó 😄
Másfél évig szenvedtem velük, gyakran az uccára nem mertem kimenni. de szar volt, grrr

KeKKSZike
topic up... 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
azért szerintem nem ilyen egyszerû a helyzet... 😊

G@b0r
járjá szoláriumba és Ltûnnek!

mateos
😊 bõrátültetés ??? nem !!!
hegek maradnak az arcodon...azt nemtom "átültetéssel" megoldani...bár kituggya...nem éri meg.

én nem csinállok semit és nincs most hál ég 1se...igyá kamillát+használj kenõcsöt+dugj 😊
Helló!Mi a legbeváltabb pattanástalanító?Hogyha ott maradna a nyoma az arcomon a késöbbiekben akkor ellehet azt tüntetni valahogy(börátültetés v. valami más)?
mateos
fórumozni nem ? 😊)
Lteebee
Ovodás színvonal.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

KeKKSZike
Jó vicc volt!

Lteebee
A szauna se?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.