Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is amellett állok (ahogy visszaolvasgattam) hogy a táplálkozás az egyik fõ kiváltó ok. (természetesen ez embertõl függ, van akinek így, van akinek úgy... van akinek már egy tükörtojás is telivágja a fejét pattanással, van, akinek meg nem váloztat semmit...) a sok csoki, só, (pl mogyoró) vagy a sok olajos, zsíros ételtõl (pl sültkrumpli) alakulhat ki a sok pattanás...
De a gyógyszer szedését ne szakítsd meg napokra, mert akkor semmit sem ér a kúra! Ha másképpen reagálsz az alkoholra, mint egyébként, az nem azért lesz, mert aznap már vettél be gyógyszert, hanem, mert a Roa a májban alakít át valamit meg a vérzsír szintet megváltoztatja meg, és ezért nem úgy bomlik le az alkohol a szervezetedben, mint a gyógyszer szedése elõtt. Ezen viszont nem "segít", ha kihagysz néhány napot.
másfél hete kezdtem, és szombaton szeretnék inni(mert retrobulit csak ugy tudom élvezni... :|😄😄😄) és azt kérdezném, h ha elõtte nem veszem be kb 2nappal a gyogszert okozhat e bajt?
vagy csak ne egyek sokat és akkor kevesebb pia is elég?mert azért nem akarnám szét***ni a májam :}
megköszönnéma választ
zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
Az étel IS befolyásolhatja a pattanás ügyét, de csak kis mértékben. És ha egészségesebb ételeket fogyasztasz akkor alõsegiti az új pattanások keletkezését. Kerüljétek a fûszeres ételeket. Minnél több gyümölcsöt probáljatok enni. De ettõl nem tûnik el a pattanás!
Figyeljetek arra is, hogy ne kerüljön semmi az arcotokra, mert eltömödhet a pórus. Vigyázzatok, ha telefonáltok, mert a tisztitatlan telefonkagyló vagy bármi elõsegiti.
Kétszer mossatok arcot naponta 1szer reggel és 1szer este, de ha úgy érzed arcot kell még mosnod akkor mosd.
Ezenlivûl fontos, hogy használj bõrtisztitó és bõrradirozó szereket.
Ha nem az én bõrömrõl lenne szó, természetesen nem paráznék miatta...
Majdnem 21.
Hány éves vagy? Szerintem 20-21-22 éves korig nem érdemes parázni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Korábban én is próbálkoztam mindenféle krémmel, kenõccsel, házi orvoslással, babonával, étrendváltoztatással, mindennel, amire azt mondták, attól egy csapásra jobb lesz. Hát nem lett, se egy csapásra, se késõbb. Amikor látták, hogy semmi nem használ, akkor azt mondták, ne törõdjek vele, majd kinövöm. Hát nem nõttem ki. Na most ezek után akkor mondd meg, mi a 100% biztos módszer arra, hogy rendbejöjjön a bõröm? Ha tudsz ilyet mondani, én szívesen lemondok a gyógyszerrõl.
van olyasmi amit meg tud oldani az orvostudomány? nem nagyon
minden doki kurvaokos de mégis midenki beteg
mert elromlik a szervezet ha nem azt kapja amit kell-ez esetben tápanyagok
a tápanyaghiány egyet jelent a legyengüléssel -az pedig betegséget okoz
mitõl leszel akkor beteg? na ennyit errõl
ha használod a fejed rá kéne h gyere nem az újabb májroncsoló gyógyszer a megoldás
de a döntés nálatok van
violence can be used for good - JUSTICE
Tõlem egyszer sem vettek vért! Meg is kérdeztem a bõrdokit, amikor felírta a gyógyszert, hogy fog-e (mert a tájékoztatón rajta van), de azt mondta, hogy nem fog. Hmm...
Walk the Talk.
kiskorság háttérben
Walk the Talk.
Az nem mégtöbb pattanást eredményez??? Mármint ha a máj nem tudja földolgozni a cuccokat.
Én 1 éven túl vagyok volt 1 év kihagyás most megint elkezdem! lesz ami lesz bele.....-ok
Cukor. 10 percre felpörget, mert gyorsan jut energiához a tested, azt hiszed jóllaktál, aztán fél óra múlva korog a gyomrod.
Én már nem hiszek abban, hogy azt jó megenni, amit épp kívánok.
Úgy látom nem olvastad el a tájékoztatót.. Elég necces, hogy lesz raktáron vese, vagy máj, amikor te leszel az ezerbõl az egy "lottonyertes".
Amúy ne hidd, hogy én nem voltam ragyás. Nagyon durván az voltam, és amiket most írtam, azokat nem tudatosan tanultam - én sem, hanem tapasztalat. Tehát magától elmúlt, és utólag tudok erre arra következtetni.
a táplálék milyen tünetet okoz?
elhízás ha nem tudsz normálisan enni-kb ennyiben ki is merül a dolog
de tényleg nem ezen kell vitatkozni
sok megoldás van ki kell választani a számodra tetszõt
nem mindíg a gyógyszer a negoldás...
ha természetes anyagokat viszel be nem lesz allergiás reakció mrt nincs testidegen anyag
a gyógyszer ellenben csak tüneteket szûntet meg nem a problémát
Most pár évvel késõbb maguktól elmúltak a pattanások.
A táplálkozáshoz tényleg sok köze van. Sok cukor bevitele esetén jönnek ki szerintem. Az ilyen édes szmötyiktõl, mint a kóla, vagy sprite, meg hasonlók, vagy sok csoki, édesség.
nekem sikerült gyógyszerek nélkül leküzdeni az egész szarságot
semmi tabletta kenceficebumbum
olvastam egy cikket amit szivesen beszúrnék de baromira elfelejtettem hol olvastam és nem találom de megpróbálom leírni
a dolog lényege a táplálkozás
azon belül is a magas glikémiás indexû szénhidrátok kontra alacsony glikémiás indexûek
a lényeg h az alacsony glikémiás indexû szénhidrátok lassan és folyamatosan biztosítják az energiát ,míga amagas indexûek hirtelen nagy energiát biztosítanak és ez nagy mértékben befolyásolja az inzulin szintjét az embereknek
a cikk szerint ez befolyásolja a bõr minõségét is
nekem mondjuk könnyû dolgom van viszonylag mert mint testépítõ, eleve alacsony glikémiás indexû szénhidrátokra kell építenem
amióta nem eszek kenyeret meg sütiket stb azóta látványosan javult a bõröm minõsége
fontos még megemlíteni a víz szerepét is mint méregtelenítõ
nekem bevált és még izmosodok is😄
majd még írok a dologról meg kajatippeket ha bárkit is érdekel
Proactive Solution - a tv-ben éjjel nappal ezt hírdetik....
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Meg azt vettem észre, hogy mióta nem eszem csokit nem jönnek ki a pattanások.. fura.
elsõ: A rendszertelen nemi élet dolog nagy baromság! Azt csak a régi nagy öregek találták ki mivel annó a fiúk ugyanúgy pattanásosok voltak és ez álltalában 18-19 éves korban eltûnik, és annó az elsõ szexuális kapcsolata a fiataloknak 18éves kor körül történt meg , ezálltal arra gondoltak hogy huhh biztos a szextõl van hogy eltûnik a pattanás pedíg nem csak pont egybe estek a dolgok! (Ha a sex segítegítene akkor az én arcomnak babapopsi minõségûnek kellene lennie de sajna nem!
második:A Roa! Hát én szedtem 1 évíg minden nagyon fasza volt kb 8hónapíg utána! erre most megint tiszta ragya vagyok!22 évesen már kicsit idegesít a dolog! Gondolkozom hogy újra roázzak de a májamat nem akarom lepuffantani!+az a napi 2-3 sör is kiesne mivel a roára inni nem lehet! vagyis nem ajánlott! De lehet ismét roa lesz havonta vérvétellel!
ÉLesztõzni kezdtem én is most el de egyenlõre semmi! Tudja a ..... hogy mi lenne jó!
Halahol nem csinálnak komplett bõrátültetést? 😄 Meg azt sem értem hogy a mai orvosi képességek mellett nem tudnál megállípítani hogy mitõl vannak a pöttyök! bemennénk 1 vizsgálatra és az kimutatná hogy mi segítene! Õssejt az már van de segítség a pattanásokra nincs? hmmm...
...Másrészt nem is vagyok olyan büdös, mert elkezdtem mosakodni, és fürdeni. 😄😄😄
Én szerencsés vagyok ebbõl a szempontból, nekem elég "tiszta" bõröm van, se pattanás, se semmi.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Az olyanok, akik meg egy-egy krém vagy kozmetikus segitségével meg tudnak tõle válni, azoknak nem lehet túl komoly a problémájuk...
Én most teljes méregtelenitéssel, bélfürdõvel stb szeretnék célt elérni..
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Egy kis referencia:
http://piirash.uw.hu/retus/patik.html
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB