2144
Ti mit tesztek a pattanások ellen?
-
benkoszabi #783 tudtok javasolni egy klassz tonikot? olyat, amit drogériában lehet venni. msot garnier pure-t használok, oxy-m már volt. clean and clean-t nem ismerem, meg ha van más fajta, azokról nem sokat tudok, illetve ha tudtok, akkor még az is érdekelne, hogy a gyógyszertárban kapható/kérhető tonikok jobbak-e..? -
F1re #782 en most fogok neki állni de nem a roanak hanem az ISOTRETINOIN HEXAL-nak ami nem sokban kulonbozik a roatol -
#781 jah és aki most akar neki állni a roának az inkább várjon oktoberig, mer nyáron amugyis szépül az arc:), meg a roátol fényérzékeny lesz a bör amig kinem ürül a szervezetböl -
gaborvok #780 Van benne valami de nekem nincs annyi türelmem kinnt ülni!:) -
#779 én nagyon sok mindent kiprobáltam és semmi nem hatott, ezért elkezdtem a roát és mostvagyok a 3. honapban, ugyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek,
jo elöfürdulnak májproblémák, mondjuk 1 az ezerböl, deh azér kell a kura alatt vérvételt csinálni, erröl ennyit, amugy minek a szolárium amikor itt a nap meg a nyár? inkább fizetsz minthogy kiülj a napra? -
#778 Arrol nagyon gyorsan tegyél le, hogy itt kinálsz eladásra vényköteles, átruházhatatlan gyógyszert a forumon
Ép elméjü embernek tartod magad?
Remélem senki nem kapható itt Roaccutan "próbakezelésre" -
red13 #777 Hetenre akart lenni :) -
red13 #776 Én is járok szoláriumba. Ezt fokozatosan kell elkezdeni, először csak pár percre mész(persze attól függ milyen barna a bőröd, majd egyre többet. Ott megtudják neked mondani mennyire menj először. Hogy hetente hányszor? Passz. Én azért is járok, hogy barna legyek. Eleinte háromszor mentem, majd amikor megvan a szín 1-2szer. -
gaborvok #775 Hy!Nekem nyáron elég sokat voltam napon és akkor el is tüntek hál istennek de szeptemberben minden elölről !Szal akor sztetek járjak szoliba? és ha igen akor mennyit legyek és milyen rendszerességgel?
Elöre is kössze -
red13 #774 Figyelj ha ezek télleg a kaja miatt jönnek ki, akkor már nekem legalább 1 éve arcmodell arcomnak kéne lennie. Amúgy elvileg másnapra kikéne jönnie a kajától.
Voltam bőrcsiszoláson, azóta simább az arcom, de eddig nemsokmindent vettem észre. 1 hét múlva mondta a kozmetikus, hogy menjek vissza egy arckezelésre, mert a homlokomon vannak mitiszerek amiket kikéne nyomkodni, hogy ne gyulladjanak be. Remélem onnnatól már még kevesebb lesz ott. -
benkoszabi #773 szerintetek ha a kajától illetve attól függ a pattanásosság, hogy ki miből mennyit eszik, akkor ennek a következményei mikor jelentkeznek? teszem azt délután betolok rengeteg sütit, csokit, meg fűszereset, és akkor az már estére kiütközik, vagy kell neki egy nap legalább, vagy esetleg kettő, hogy nyoma legyen az arcon? -
#772 Asszem én a vérvételen meg a vizeletvizsgálaton megbuknék -
F1re #771 en most jartam pestre börgyogyászhoz Dr.terstyánszky Edit-hez allitolag MO-legjobbja na mind1 most ezeket fogom elkezdeni szedni :ISOTRETINOIN HEXAL napi 3db + valami RUlid :D abbol napi 1db nekem is mondta hogy gecire kifog szaradni az egesz testem szal adot 1 kenöcsöt hogy majd azzal furodjek meg iesmi meg mondta hogy a nap is nagyon fog egetni nagyon gyorsan leégek majd napon :S de remelem hatásos lessz + azt kihagytam hogy ugy van hogy el kell mennem eloszor labor vizsgalatra vervetel meg pisa vétel :D csak hogy kideruljon szedhetem e a gyogyszert :) -
F1re #770 1et kihagytal a öröklödöttet erre szoktak ezeket a szaritokat adni asszem
-
red13 #769 Várjál addig amíg teljesen ki nem gyűlik. Ekkor óvatosan kilehet nyomni vagy ha kibirod azt az időt akkor általában le is szokott száradni. De ez majdnem 1 hét. -
#768 És mivan akkor ha nem nyomod ki? halántékon annyira nem feltünő, nyakon sem vészes talán. -
benkoszabi #767 nekem azóta elég szépen rendbejött az arcom. opattik vannak, de ne mvészesek. gyulladt patti nincs.....
viszont nálam ami kritikus zóna, az a nyak és halánték. ezeken a helyeken puha a bőr, mivel nicns alatt közvetlenül csont...a nyakamon ha kijön egy minimális kis patti, és kinyomom, persze nem erőszakoskodva, akkor is sebes lesz, majd varrat..ugyanigy a halánték..szal hogy érdemes ezeket oylan finoman kinyomni, hogy télleg másnap reggelre ne nézzen ki sebesen, hegesen? ajánlatos a pattikat tűvel kinyomni? (valakitől hallottam..)
CSAK OTT VAN IYLEN PROBLÉMÁM, AHOL A SZOKÁSOSNÁL PUHÁBB A BŐRŐM. A HOMLOKON PÉL. KEMÉNY MINDENKINEK...HISZ OTT A KOPONYASCSONT, ÉS ZA A NYOMKODÁSNAK ELLENTART, NEM SEBESEDIK ANNYIRA..NA DE A NYAK ,MEG HALÁNTÉK...
vki? -
Alettaaa #766 Sziasztok!
Két doboz (=2x30db) 10mg-os Roaccutan megmaradt nekem, amit eladnék. 2000Ft/doboz
Értelemszerűen nem használtak:)
érdeklődni:
[email protected] -
red13 #765 Én méregtelenítettem, salaktalanítottam, zöldségeket, gyümölcsöket ettem, vitaminokat szedtem és szinte smemi eredmény. Múlthéten beakartam iktatni egy méregtelenítést, de túlságosan legyengültem és elmaradt. Aztán a hét elején betelt a pohár és elkezdtem úgy enni mint a normálsi emberek. Kenyér, sajt, hús, puding, túrórudi, tojás. nagyából ezek mentek le amik durvábbak és az arcom normális volt. Mivel mindig vannak ilyen kb 1 hetes szünetek amikor normális. Most ugyan megint kijött 2-3 a homlokomon, de nem ettől van az tuti, mert régebben is jött ki és nem 2-3.
Én eddig azt szürtem le, hogy a gének tehetnek az egészről, na meg a hormonálsi változás. 15 éves koromban kezdtel el kipattogni. ha jól emlékszek 16-17 éves koromban nézett ki nagyon szarul az arcom, majd 18évesen egyre kevesebb lett. Most vagyok 19. Mitiszerek vannak, de már az arcomon nemigazán jönnek ki, kivéve a homlokomat. De ott mindig gyulladtak amiket nem lehet kinyomni. Na és az arcom állaga sem a legszebb, de lehet a bőrcsiszolás segíteni fog rajta. Lehet mire 20 éves leszek már a homlokomon sem lesz.
Az viszont érdekes, hogy nagyon sok olyan embert ismertem akik 16-17 éves korukba kipattogtak nagyon(tényleg durván) és ez tartott nekik fél évig, majd teljesen normális lett a bőrük. -
liv17 #764 Sland-nek ajánlanám a Perilla vagy Csikbebogyó krémet a Biomed cégtől.Bármelyik bioboltban lehet venni,de a rossmannban is kapható.A körömvirág krém is jó ilyen problémákra. -
liv17 #763 Sziasztok!De igen is van megoldás!A legjobb tényleg ha kívül belül odafigyelsz magadra:méregtelenítesz(gyógyteákkal) és odafigyelsz hogy mit eszel.Külsőleg pedig ott a lézer:lágylézer,ipl.Nem kell tőlük félni a kezelések nem olcsók, de sokkal többet ér mint bármilyen vacak krém és a hegesedést is megakadályozza. -
red13 #762 Én ma elkezdtem pár napos méregtelenítést. Nemtudom meddig birom ki, de péntekig bevan tervezve. Na meg megyek bőrcsiszolásra, kíváncsi vagyok mennyit fog használni. Most már erősen a tűréshatárán vagy :D -
benkoszabi #761 na nekem msot elég jól rendbejött az arcom..bár még mindig vannak ksiebb pattik, de ez már az az arc, amivel végiglehet menni az utcán, és bárkivel szóbaelegyedni..ám sajna én is sajnos néha én is megfeledkezem magamról..azaz bedobok tetemes csokit, sütit, vagy csokiskekszet mint ma is tettem....édesszájú lévén nehéz megállni...próbálkozom... -
Trandoshi #760 "a megoldás az hogy NINCS MEGOLDÁS!!!" - Valljuk be, ez valamilyen szinten igaz! Az viszont nem igaz, hogy "szarni kell rá"! Akinek pattanásai vannak (pl. még 20 évesen is) annak nem is fog teljesen elmúlani, de ha kezeli valahogy, akkor esetleg enyhíthetőek a tünetek. Nem szabad elhanyagolni a problémás bőrt, mert akkor csak rosszabb lesz! -
szedRick #759 "szedrick az a baj hogy amióta regeltél tajparaszt vagy"
na most te is jól odamondtad, nem gondolod hogy elég nekünk offolni, még te is csatlakozol?
elég csak nekem Kandráska szintjére lecsúszni a szemetekben, mást nem szeretnék magammal rántani, de aki jön az jön
Köszöntelek a Kandráska klubban!
-
#758 -
#757 szedrick az a baj hogy amióta regeltél tajparaszt vagy :) olyan Kandráska féle paraszt :(
Aki pattanásos azt nyilván zavarja, és hiába nem foglalkozik velük akkor is zavarni fogja. Szerencsere nekem nincs ilyen gondom, de van helyette más :) -
szedRick #756 Te egy érdekes emberfaj vagy ám! Mert ha oda lenne irva hány éves vagyok, nem, hobby stb... akkor jobb lenne neked biztos.
Kezdjük ott hogy amit írtam az az ÉN véleményem, aki elfogadja elfogadja, aki nem nem. Egy lehetséges nézőpontot írtam le a pattanással kapcsolatban hogy nem kell vele foglalkozni és lehet hogy igy maga a pattanások álltal okozott stressz is enyhül.
Erre te meg egy személyeskedő megjegyzést írsz hogy milyen ember lehetek, valószínüleg azon felbátorodva hogy megnézted mióta vagyok regelve.
"Arctalanul, könnyű nagyfiúnak lenni az SG-n."
A te arcod hol van?
"Ahogy elnézem, semmiféle használható információval nem tudtál se nekem se másoknak szolgáln"
Más nevében ne beszélj!- nagy ostobaságra vall
Amit leírtál, sokmindent elárul rólad.
és csak egy jó tanács: NE BÍRÁLJ MÁSOKAT OK NÉLKÜL!
"Na pá!" ez is jellemez
-
#755 Nemtudom, hol látsz te akármilyen írást arról, hogy én a pattánásaimmal küzdenék. Csak nem volt olyan topik, hogy "Száraz arcbőr" "Arcbőr" "Arcbőr problémák"
Ahogy elnézem, semmiféle használható információval nem tudtál se nekem se másoknak szolgálni, úgyhogy nem értem mire fel jöttél ide be és nagyon bölcsen kijelentetted hogy nincs megoldás.
A többit meg hagyjuk, mert egy ilyen személytelen nicknévvel nem fogok leállni vitázni. Se életkor, se nem, se hobby, se semmi nincs megadva. Arctalanul, könnyű nagyfiúnak lenni az SG-n.
Bár ezt biztos jól tudod, hiszen kemény 1 hónapja vagy regisztálva.
Ugyhogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak és menj valami olyan helyre ahol hasznod is van.
Na pá! -
szedRick #754 "Biztos sikeres ember lehetsz! ;)"
figyelj, itt és mindenhol máshol is, mindenki sikeres ember magának. Te is biztos sikeres embernek tartod magad, már csak azért is mert harcolsz a pattanásaiddal meg a súlyzokkal meg még ki tudja mivel.
A siker viszonyítási alap, mihez hasonlítunk mit!
Ugyhogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak és menj emelgetni a súlyokat. -
#753 Biztos sikeres ember lehetsz! ;)
#751 Azon vagyok :) -
szedRick #752 Én tudom a megoldást: a megoldás az hogy NINCS MEGOLDÁS!!!
ha pattanásos vagy az is maradsz, mindig lesz pattanásod (SOK)
Hát ez van...
Szarni rá én is ugy csinálom -
red13 #751 Akkor biztos nem az értend okozza. Passz.
De ha nem rég óta van ez akkor gondolkozz el azon mit csinálsz, mi miatt száradna ki így a bőröd. Vagy az is lehet, hogy csak hagyni kell és elmúlik magától. -
#750 Szoláriumba nem járok, mert szedek gyógyszert.
Parfüm: már több éve ugyan az, nem volt sose baj
tusfürdő: detto
szappan: nem használok, csak tusfürdőt
arcesz: nagyritkán, de sose volt porbléma
fogkrém: több éve ugyan az :)
Étrend: edzés mellett sokat kell ennem, szal nem lenne jó ha leállnék az evéssel. így is elég nehéz megoldani a kaját. inni csak ritkán, cigizni egyáltalán nem, kávézni nagyritkán.
viszont csokit ezerrel :D igazából azt vettem észre hogy ha nem eszek csokit akkor semmi sem történik. ha telezabálom magam csokival akkor sincs semmi. Szóval nemtudom, hogy a csoki van e rám hatással
még azért nézelődök itt-ott hátha találok 1-2 jó tanácsot, aztán megyek csak vissza bőrgyógyászhoz
Ja! És nem Roa-t szedek. Tudom, hogy annak milyen mellékhatásai vannak, hasonló mint amilyen problémáim nekem vannak. De nem roa-t szedek. -
red13 #749 Szia!
Ne vedd kézpénznek amit írok, mert nem vagyok orvos és nem is értek annyira a dolgokhoz.
Szoláriumba szoktál járni? Én ha úgy kezdtem el szoláriumozni, hogy fehér voltam, akkor a szemeim körül iszonyatosan kiszáradt és fájt is, ugyancsak a szem, orr tájékán. Azt nem mondanám, hogy ilyen a bőröd, mert valami biztos irritálja. Lehet parfüm, tusfürdő, szappan, arcszesz, fogkrém.
Ha ekcéma, akkor könnyen lehet javítani az egészséges étrendel. Na nem vega dolgokra gondolok itt :) Edzeni látom jársz, mondjuk ha iszol, cigizel, kávézol, azokból kevesebbet, meg ha túl sok csokit, zsíros kaját eszel, azokból is mértékel. Talán segít.
De a legjobb ha elmész valami jobb bőrgyógyászhoz és megmondod, hogy ne írogasson minden szart, hanem vizsgáljon ki mi a gond. -
#748 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy ha vízzel érintkezik az arcom akkor iszonyatosan kiszárad, elviselhetetlenül viszket. (Arcmosás után azonnal)
Leginkább a szemeim körül, orrom és szám körül.
Próbáltam különböző hidratálókat. Fürdés után rögtön bekentem az arcom, jó is volt a következő arcmosásig. Aztán megint száraz volt. És megint és megint és megint.
Régebben egy bőrgyógyász felírt nekem egy szteroidos krémet, megpróbáltam azzal is bekenni, igaz, azzal nagyon vékonyan és nagyon kevésszer.
Egy ideig jó is volt, nem viszketett, nem volt kiszáradva a szemhéjam meg az orrom. De aztán megint rossz lett.
Valami féle ekcéma is jelen lehet, mert napközben is sokszor kezdem el dörzsölgetni a szemhéjam, meg az orrom környékét. De basszameg nemtudok 1 napos sem kibírni úgy, hogy ne vakarásszam az arcom.
(azt kell még tudni, hogy a mellkasomon is van egy ekcémás folt, ami hol rendbejön, hol csúnya, de azzal semmi baj fürdés után. akárcsak a testem többi részével)
Az a legszarabb az egészben, hogy egy kondizás vagy akármi más után nem tudok arcot mosni, mert azonnal kiszárad, megrepedezik a bőr az arcomon és ha nincs kéznél krém, akkor meg tudok őrülni a viszketéstől.
Tudtok valami megoldást vagy valamit ajánlani amitől jobb lesz a dolog? Mind a viszketés, mind az arcmosás utáni száraz bőr dolog...
Megköszönném :)
üdv -
red13 #747 Sztem P. diddy-nek nem is volt soha problámás a bőre, csak adtak neki egy halom zsetont és egyből elvállalta a dolgot.
Nekem jobb, mármint a hátamnak. Havonta 1-2 patti kijön rajta, na meg van pár mitiszer, de semmi komoly. Az arcomról nemnagoyn tudok mondani bármit is, mert ha javult is sztem nem ettől. Na meg sokkal jobb érzés úgy borotválkozás után megfürödni, hogy nincs a vízben semmi tusfürdő, nem irritálja az arcomat.
Ja még a borotválkozáshoz, hogy nekem ez is sokat rontott az arcomon, de mióta odafigyelek, nemsok gondot okoz. Melegvízel előtte jól megmosom az arcom, majd felviszem a habot, rajta hagyom vagy 2 percig aztán megborotvákozom és jó hideg vízel többször leöblítem, így összehúzza apólusokat, majd avégén egy nagyon kevés arcszesz. Nekem az adidas elég jól bevált. -
benkoszabi #746 amugy amióta siam vizet ahsználsz mosakodásra, jobb a helyzet? -
benkoszabi #745 pedig p.diddy-nek bevált - mondjuk a fekák bőre sztem sokkal jobb, mint a miénk..nem ráncosodnak, nem látni meg a korukat, eddie murphy simán kinéz 30valamennyinek, erre már negyvenen is tul van..csak egy példa.... -
red13 #744 Én aztmondom, hogy igen. Én kipróbáltam régen az összes ilyen kozmetikai cuccost és szart nem ért. Csak a pólusokba belejut ezek a szarságok és begyullazthatják az arcod. Nem is gondolná az ember mikből készülnek ezek a dolgok. Pl elhasznált zsírokból, mindenféle szemetekből. A víz az meg víz. Amióta ember él a földön vízel mosakszik. Én olyan vagyok, hogy nem is nyúlok sehogy az arcomhoz, mielőtt nem mostam kezet.
A legnagyobb ilyne parasztvakítás kozmetika terén a proactive. És én bedőltem neki. Jól be is gyullasztotta az arcom. Kültem is vissza a francba.