Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de le kellett szokni róla. mert növényi olajat tartalmaz..és "nállam"..ez hozta elõ a pattanásokat...
DE azt hallottam h nem szabad õket nyomkodni...mert más felületre is jut az anyagból...utánna meg ott lesz...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A Pattanásokra Megoldás az AKNESOL nevû készítmény..
Patikákban Kaphatók..kb 700ft..
1 nap 2X kell használni..1 hét után javulást lehet észrevenni.
Nállam Bevált 😊
Nekem is van egy-két pattanásom, néha-néha.
Nekem azt mondták havernõim, hogy vmi házikészítésû(állítólag igen egyszerû) cuccossal könnyedén el lehet tüntetni õket(minden mellékhatás nélkül)!
Na most csak az az egy baj van, hogy ezt õk is hallották és(<#gun>#gun>hihetetlen) nem tudják a receptet(hogy mik vannak, pff..).<#violent>#violent>
Tipp: Használj símaszkot, vagy lángszórót(hidjétek el, ezt csak elkeseredettségemben írtam)!!!!
Ha valaki ilyen infót kapna, akkor addig ne nyugodjon, míg meg nem tudja a receptet, majd írja le azt ide!!!
Üdv: Odie
Én ugyan még nem szedtem, de valóban, vannak olyanok akiknek visszajönnek a bajok. Ennek két oka lehet, vagy az hogy ilyen peches az ember, vagy az, hogy nem szedte be a megfelelõ mennyiséget. Nem tudom ,hogy te mennyit szedtél be, de a roát nem addig kell szedni amig el nem mulnak a pattanások, hanem a testsuly x 120 szoros adagot kell beszedni. Ez kb 6-7 hónap ha megfelelõ mennyiséget ir fel a doki, nem pedig 10-20 mg os adagga lszurja ki a szemed. A pattanások általában 2-3 hónap alatt teljesen megszunnek, de tovább kel szedni a roát. Ugy hallottam, hogy elég sok a bráner doki aki nem igy szedeti a gyogyszert.
De sok embernél elõfordult hogy beszedte a normális adagot, mégisvisszajöttek pattanások, sõt vkinek második kura után is ez volt a helyzet.
aug közepén volt egy apró pattanás az államon (amugy évek óta ok a pofám), kinyomtam, utána reggel arra ébredtem hogy kegyetlenül zsibbad az állam.. na majd elmúlik.. estére már beszélni is alig birtam. Éjjel rosszul lettem, össze is estem (1nap alatt 5 szem fájdalomcsillapitótól lehetséges-e? szemét gyógyszerlobbi).. Reggelre pokolian fájt az arcom meg rettenetesen feldagadt az állam és az arcom bal éle, jól van, rohanás kórházba.. kisebb mûtét, felvágták az államat, mert már tályog volt benne pff.. a többit elképzelhetitek. 1 hét után már rendbejöttem teljesen, de életem végéig viselhetem a kis vágásfoltot az államon. Szóval vigyázzatok a bacikkal!!
Én egy 1éve hagytam abba a szedését (tehát még télen). mert már elmult minden szar a fejemrõl. Tökre örültem hogy akkor most már ennyi (15voltam). Az orvos is azt mondta hogy garantáltan nem jönnek elö. Mit ad isten most talán rosszabbul nézek ki mint azelõtt, szoval ennyit arrol a sz*rrol. Az egészen a bõrgyógyász gazdagszik meg. Ja és olyan mellékhatásai vannak hogy ha az embernak barátnõje van, igen csak kinosak az együt létek. száraz ajak, ami szereintem gusztustalanul néz ki, ja és a kézfejek is száradnak ami meg olyan hatást ad mintha az ember excénás(-nem tudom hogy irják) volna.
szóval nem tud valaki valami normális gyógymódot? Pl az élesztõnek milyen hatása van?
Ha a Roaccuttan érdekel valakit írjon erre a Fórumra!
Vagy a Bioptron gyógycentrum BP. VI Nagymezõ u. 6. látogasson el oda
CSAK AKKOR HA MÁR TUDJA HOGY SZEDNI IS AKARJA!!!
Ugyanis 6000 HUF a regisztrációs díj és a kontroll 3000 HUF
a gyógyszer 3 db. doboz 10 mg. -os kb 1500 HUF.
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
vagy egy pontos linket adni?
Bõrdokit kérdezd meg...
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
A pattanás után maradnak piros foltok a roacuttan arra is jó?

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
szerintetek??
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Swedish people are albino monkeys
Õ nem látott éleg pattanást ahoz ,hogy felírja.
A poén az ,hogy UV fény mellett elég sokat látok magamon.
7 éve tart nálam ,de a doki szerint erre a roacuttan nem jó.
Most mit tegyek eléggé ronda az arcom?
kisebb pattanásokat volt hogy 1 éjszaka alatt szinte teljesen eltûntetett, csak ezek ellen a nagyok ellen a nyakamon nem használ 😞
PAYNE: van egy nagyon jó gyulladásgátló, de sajnos azt csak receptre adják ki! kiejtve "zineric" a neve. volt, hogy egyik nap nõtt 1 nagy pattanás, másnapra totálisan visszament! ez a "zineric" nagyon jó az ilyenekre... igaz érdemes csak este bekenni magad vele, mert ha pl. reggel bekened és bnõd arcon puszikál akkor elmegy hányni, ugyanis rohadt szar íze van 😊
nekem most nõtt egy szemét, undorító pattanás az orrom hegyére. de piszoknagy. ott van már 2hete egyfolytában. anyu aszondta várjak még a kinyommással míg megérik de ez a szemét összesen 15 napja virít a pofámon. hát én nyomkodtam a köcsögöt de nem használt neki. nég ki is szúrtam de még mindig, ott van és nem akar elmennni!!!!!!
mondja már meg valami okos ember hogy mi a francot csináljak vele. köszönöm.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
már vettem mindenféle pattanástapaszokat, de ezeknél nem segítenek 😞