Pattanás(ok)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
lehet csak a stressz tette😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RaST
Én a teszkóban loptam 1 krémet. 1500 ft lett volna. Igaz csak 1 hétig tartott. De talán ez volt az elsõ ami hatott ..

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

Bucser
NEm szabad õket gyötörni. Zsebkendõvel egy nyomásra kitolod a közepét mikor megért és kész😊 Nincs vele több gond.. 1-2 nap és elmúlik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandee1987
én most voltam kozmetikusnál kinyomkodták a pattanásokat és minden mást ami még volt az arcomban, általában 4-5 havonta szoktam járni, sztem fél-1 óra szenvedést megér az egész.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

nállam az se jött be..de eddig megettem 3-4 nagyzacsi szotyit 1 film alatt...
de le kellett szokni róla. mert növényi olajat tartalmaz..és "nállam"..ez hozta elõ a pattanásokat...
DE azt hallottam h nem szabad õket nyomkodni...mert más felületre is jut az anyagból...utánna meg ott lesz...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Bucser
Hát amit javasolni tudok az egyfajta életrendi változás😊 Egyik ne bagózz ha bagózól szokj le ha nem akkor mind1😊 a másik dolog kevés disznózsírt tartalazó kaját egyél vagy olajosat (ugye sült krumpli meg olajos hal meg szalonna kolbász "jó minõségû" McDonalds meg burgerKing menük) és a paprikás ételeket keüld el. Ezek mind irritálják a bõrt tejfölös gombás ételek esetleg tejszínesek. Pubertás alatt meg pláne fokozottan igaz. A fokhagymás vöröshagymás kaja tisztítja a bõrt. és a friss gyümölcs is sokat segíthet. Kerüld az olyan ételt amitõl úgy érzed hogy zsírosodik az arcod.

na..Good Charlotte...Hátást elértél már az aknesol-lal?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

reaper4
<#eljen><#taps>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nxfn
nyomd ki oket, sneciek mind -.-

azért megprobálom még1szer hátha most hat nagyon remélem mert unom hogy ilyen az arcom<#rinya><#rinya><#rinya>

nemtom..passz Nállam bejött..

én probáltam az Aknesol-t de nálam nem mûködött

Sziasztok! 1 B.Ú.É.K Mindenkinek.
A Pattanásokra Megoldás az AKNESOL nevû készítmény..
Patikákban Kaphatók..kb 700ft..
1 nap 2X kell használni..1 hét után javulást lehet észrevenni.
Nállam Bevált 😊

valaki nem tudna egy jó krémet ajánlani a patikra mert borzasztóan idegesítenek gondolom mindenki így van ezzel és nem találok egy rendes krémet avgy valamit ami eltûntetné õket<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#help><#help><#help><#help><#help>

Odie
Helló!!
Nekem is van egy-két pattanásom, néha-néha.
Nekem azt mondták havernõim, hogy vmi házikészítésû(állítólag igen egyszerû) cuccossal könnyedén el lehet tüntetni õket(minden mellékhatás nélkül)!
Na most csak az az egy baj van, hogy ezt õk is hallották és(<#gun>hihetetlen) nem tudják a receptet(hogy mik vannak, pff..).<#violent>
Tipp: Használj símaszkot, vagy lángszórót(hidjétek el, ezt csak elkeseredettségemben írtam)!!!!
Ha valaki ilyen infót kapna, akkor addig ne nyugodjon, míg meg nem tudja a receptet, majd írja le azt ide!!!
Üdv: Odie

ja és szerintem ha a Roa ne mvált be, akkor az élesztõ nagyon kevés lesz. Teljes életmódváltozásra van szükség, és több éves kúrálásra. A hazipatika.hu forumán elég sok info van, nézd meg ha gondolod.
PGA:

Én ugyan még nem szedtem, de valóban, vannak olyanok akiknek visszajönnek a bajok. Ennek két oka lehet, vagy az hogy ilyen peches az ember, vagy az, hogy nem szedte be a megfelelõ mennyiséget. Nem tudom ,hogy te mennyit szedtél be, de a roát nem addig kell szedni amig el nem mulnak a pattanások, hanem a testsuly x 120 szoros adagot kell beszedni. Ez kb 6-7 hónap ha megfelelõ mennyiséget ir fel a doki, nem pedig 10-20 mg os adagga lszurja ki a szemed. A pattanások általában 2-3 hónap alatt teljesen megszunnek, de tovább kel szedni a roát. Ugy hallottam, hogy elég sok a bráner doki aki nem igy szedeti a gyogyszert.

De sok embernél elõfordult hogy beszedte a normális adagot, mégisvisszajöttek pattanások, sõt vkinek második kura után is ez volt a helyzet.
elismerésem.. de mondok jobbat:
aug közepén volt egy apró pattanás az államon (amugy évek óta ok a pofám), kinyomtam, utána reggel arra ébredtem hogy kegyetlenül zsibbad az állam.. na majd elmúlik.. estére már beszélni is alig birtam. Éjjel rosszul lettem, össze is estem (1nap alatt 5 szem fájdalomcsillapitótól lehetséges-e? szemét gyógyszerlobbi).. Reggelre pokolian fájt az arcom meg rettenetesen feldagadt az állam és az arcom bal éle, jól van, rohanás kórházba.. kisebb mûtét, felvágták az államat, mert már tályog volt benne pff.. a többit elképzelhetitek. 1 hét után már rendbejöttem teljesen, de életem végéig viselhetem a kis vágásfoltot az államon. Szóval vigyázzatok a bacikkal!!

Mindenki isteníti azt a tetves roacuttant pedig a világ legszarabb dolga.
Én egy 1éve hagytam abba a szedését (tehát még télen). mert már elmult minden szar a fejemrõl. Tökre örültem hogy akkor most már ennyi (15voltam). Az orvos is azt mondta hogy garantáltan nem jönnek elö. Mit ad isten most talán rosszabbul nézek ki mint azelõtt, szoval ennyit arrol a sz*rrol. Az egészen a bõrgyógyász gazdagszik meg. Ja és olyan mellékhatásai vannak hogy ha az embernak barátnõje van, igen csak kinosak az együt létek. száraz ajak, ami szereintem gusztustalanul néz ki, ja és a kézfejek is száradnak ami meg olyan hatást ad mintha az ember excénás(-nem tudom hogy irják) volna.
szóval nem tud valaki valami normális gyógymódot? Pl az élesztõnek milyen hatása van?

Törölt felhasználó
HI There!

Ha a Roaccuttan érdekel valakit írjon erre a Fórumra!
Vagy a Bioptron gyógycentrum BP. VI Nagymezõ u. 6. látogasson el oda
CSAK AKKOR HA MÁR TUDJA HOGY SZEDNI IS AKARJA!!!
Ugyanis 6000 HUF a regisztrációs díj és a kontroll 3000 HUF
a gyógyszer 3 db. doboz 10 mg. -os kb 1500 HUF.
rafaello
látom itt pattanásig feszült a helyzet!

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Szia.Már többen is másképp írták le a gyógyszer nevét.Csak azt kérem,hogy nézd meg pontosan a dobozon.Köszi
szakáll rulz

😞

Gladiator
vaze, tök normális most a pofám, de volt egy kicsit azállamon. mondom kinyomom, de sehogy sejött, ésúgy szétbarmoltam most az államat, hogy azvmi kegyetlen, legalább egy hétig ott lesz. ráadásul megyünk sulival bécsbe, és évfolyam legjobb nõje mellett ülök.

<#conf>

jah en se talaltam ra

esteleg nem tudnál beszúrni valamit onnan?
vagy egy pontos linket adni?

Törölt felhasználó
Nézd meg a Danubius fórumon
ma olvastam a kelet magyarorszagba egy cikket miszerint van valami vitaminos kezeles ami teljesen atallitja a bor alagat vagy mi.. nemertettem pontosan de nincs karos hatassal a szervezetre mint a roacuttant neha es nem antibotikum .de rendbe hozza egesz szepen az arcot hallott mar valaki errol?

Törölt felhasználó
Király !! A Roacuttant szedem.
Gladiator
Elfogyott itthon a nivea after shave, és gondoltam, hogy azért mégis be kéne kenni vmivel az arcom borotválkozás után. megtaláltam apám Denim(e) arcvizét, vagy milyét. Aztán apám 1 hónapig nem vett nivea after shavet, és mindig a denimmel kentem be. aztán azt vettem észre, hogy az államon, meg a nyakamon sokkal kevesebb van. de ez nem biztos, lehet más miatt van, szal csak ezért nehogy vegyetek ilyen drága arcvizet, aztán meg engem baszogassatok. de ha van otthon egy próbát megér szentem.

fhsasa
Nekem a Roauttan után maradtak foltok. De még mindig jobb mint ami volt.
Bõrdokit kérdezd meg...

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Törölt felhasználó
Hi!

A pattanás után maradnak piros foltok a roacuttan arra is jó?
Trade
en mogyorokremet akarok enni de nem lehet mert akkor nagyon kipattogzom

Rózsalány
Szeleszte! Az nagyon sokat számít, hogy mit eszel, meg az is hogy mennyit piszkálod a pattikat. De a cigizés is rosszat tesz - fõleg fiatal korban. Szinte tilos a csipsz a kóla, a mogyoró és egyéb olajos magvak. Nekem volt egy pasim aki még 28 évesen is nagyon pattis volt - a háta - és én gyógyitittam ki! erre büszke vagyok

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Nekem annyi a bajom hogy eléggé zavar az arcom, sokan azt mondják azért ilyen csúnya mert rossz a mandulám és az okozza, mások meg azt mondják hogy nem mindegy hogy mit eszek
szerintetek??
Trade
az a mitteszerre is jo?

Törölt felhasználó
Köszi a tippet FH SaSa!
fhsasa
menj el másik bõrdokihoz! egy misét megér, de a gyógyszert CSAK TÉLEN SZABAD SZEDNI, nem szabad napfényben vagyis tavasszal/nyáron!!

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

DarkHorSe
hasznalj DalacinT-t nekem bejött habar nem volt olyan tul sok

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Törölt felhasználó
Tegnap a dokinál voltam a pattanás ügyben és nem írta fel a roacuttant.
Õ nem látott éleg pattanást ahoz ,hogy felírja.
A poén az ,hogy UV fény mellett elég sokat látok magamon.
7 éve tart nálam ,de a doki szerint erre a roacuttan nem jó.
Most mit tegyek eléggé ronda az arcom?
keressétek a DM ekben Balea pattanástapaszokat, szerintem nagyon jók

kisebb pattanásokat volt hogy 1 éjszaka alatt szinte teljesen eltûntetett, csak ezek ellen a nagyok ellen a nyakamon nem használ 😞

fhsasa
nekem is elég hegges marad az arcom, mivel a pattanásokat mindig kinyomtam -ami sárga volt- csak lehet, nem szakszerûen 😊 de mind1, mostmár csak halvány piros foltok vannak, jó ez így nekem. könnyebben merek így csajozni

PAYNE: van egy nagyon jó gyulladásgátló, de sajnos azt csak receptre adják ki! kiejtve "zineric" a neve. volt, hogy egyik nap nõtt 1 nagy pattanás, másnapra totálisan visszament! ez a "zineric" nagyon jó az ilyenekre... igaz érdemes csak este bekenni magad vele, mert ha pl. reggel bekened és bnõd arcon puszikál akkor elmegy hányni, ugyanis rohadt szar íze van 😊

idõvel el fog múlni az tuti! de a nyomkodás sokszor nem segít a dolgon, inkább kend be vmi piszokerõs alkoholtartalmú szárítókrémmel és imádkozz!
PAYNE
na hali!
nekem most nõtt egy szemét, undorító pattanás az orrom hegyére. de piszoknagy. ott van már 2hete egyfolytában. anyu aszondta várjak még a kinyommással míg megérik de ez a szemét összesen 15 napja virít a pofámon. hát én nyomkodtam a köcsögöt de nem használt neki. nég ki is szúrtam de még mindig, ott van és nem akar elmennni!!!!!!
mondja már meg valami okos ember hogy mi a francot csináljak vele. köszönöm.

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Ez van. 1 hét alatt elmúlnak nyom nélkül szerencsére. Nem mondom hogy nem zavar de megszoktam.

te se tudsz velük mit kezdeni?

már vettem mindenféle pattanástapaszokat, de ezeknél nem segítenek 😞

Dettó ugyanez csak nekem az államra költöztek.

nyáron örültem hogy végre eltûnnek a pattanások mert elõtte sok volt az arcomon de egész nyáron 1 sem erre az utóbbi hetekben/hónapban elkezdtek kialakulni a nyakamon 😞( és elég nagyok, több hétig megmarad egy. Aszittem nem mosaxom eleget a nyakamnál de már rájöttem nem ez a gond, de akkor mi? 😞