Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már semeddig. Szarok az egészre. Egyszerûen már lelkileg nembírom a sok hülyeséget, ha nem gondolok rá akkor sokkal jobban érzem magam, na meg annyira nem vészes az arcom, hogy siránkozzak érte. Meg persze pénzileg sem bírom már.
Mondtam én, hogy a pattanások kialakulása, gyulladása nem étrend függõ de senki sem hallgatott rám. Sõt, hülyeségnek tartottátok a kijelentésem. Több mint 15 évig kisérleteztem mindenféle csodaszerrel, kipróbáltam lehetõt és lehetetlent. Volt olyan periódus, hogy eltüntek szinte teljesen, olyan is elõfordult, hogy néhány hétig hirüket sem hallottam és amikor kezdtem azt hinni; végre sikerült, egyik naprol a másikra olyan intenzitással törtek elõ és gyulladtak be, hogy szinte az õrületbe kergettek.
Vajon ti hány évig fogjátok játszani ezt a játékot?
Vajon ti hány évig fogjátok játszani ezt a játékot?
In Lak\'ech Ala K\'in
Hát figyelj és már ezeregy fórumon leírtam, hogy 1 évig teljesen megváltoztattam az étrendemet. Semmi zsíros, húst se nagyon. Cukor, csoki, édesség egy gramm nem ment le. Így sztem megadtam a választ, hogy szart nem ér, hogy egészségesen táplálkozol. Mármint kur.vajó, de az arcod nem fog javulni.
Én másfél hónapja kb rendesen eszek és ezerszer jobb az arcom, nem mondom hogy ezért, mert hülyeség lenne. Sztem azért, mert nem gondolok rá naponta többször, hogy na akkor reggelire csak frissen csavart narancslevet, ebédre csak zöldséget, este 6 után meg nem eszek. Ezek mellé jöttek még a sok méregtelenítõ szarok, kencék, belsõleg gyógyszerek. És mindig azon voltam, hogy bazze már majd elájulok, semmi jót nemtudok enni, ráadásul az arcom sem javul. Belefáradtam. Mostanába kijön pár a homlokomon, ami idegesít is, de korán sem annyira mint ezelõtt.
Én még elmegyek egyszer kozmetikushoz aztán jöhet a napozás. És csak rendbe jön az egész teljesen.
Én másfél hónapja kb rendesen eszek és ezerszer jobb az arcom, nem mondom hogy ezért, mert hülyeség lenne. Sztem azért, mert nem gondolok rá naponta többször, hogy na akkor reggelire csak frissen csavart narancslevet, ebédre csak zöldséget, este 6 után meg nem eszek. Ezek mellé jöttek még a sok méregtelenítõ szarok, kencék, belsõleg gyógyszerek. És mindig azon voltam, hogy bazze már majd elájulok, semmi jót nemtudok enni, ráadásul az arcom sem javul. Belefáradtam. Mostanába kijön pár a homlokomon, ami idegesít is, de korán sem annyira mint ezelõtt.
Én még elmegyek egyszer kozmetikushoz aztán jöhet a napozás. És csak rendbe jön az egész teljesen.
hát ez nem igaz. a rihadt életbe. megváltoztattam szinte mindnet, mondhatni uj életmódot váltottam. ez leginkább a táplálkozásomra terjedt ki, és mégsicns várt eredmény. jó, jobb az arcom mint korábban, de lehetne jobb is. és nem tudom miért....ezekre gondoltam, mint fõbb okokra:
- 2 hét helyett hetente kellene párnahuzatot cserélnem
- édesség.....nem eszem sokat, de talán semmit sem kéne ennem, semmit, ami édességnek minûsõl
- napi 1 pohár tej.....talán még ez is sok lehet....
- a tonikom lecserélése...bár ezt kevésbé tartom valószinünek
de az is lehet, hogy mind hiába, és ez a max, amit kitudok hozni az arcomból...sztetek?
- 2 hét helyett hetente kellene párnahuzatot cserélnem
- édesség.....nem eszem sokat, de talán semmit sem kéne ennem, semmit, ami édességnek minûsõl
- napi 1 pohár tej.....talán még ez is sok lehet....
- a tonikom lecserélése...bár ezt kevésbé tartom valószinünek
de az is lehet, hogy mind hiába, és ez a max, amit kitudok hozni az arcomból...sztetek?
Dr.Pál szagtalan foghagymazselé.Én használtam, de semmit nem használt. A sörélesztõrõl ugyanezt tudom elmondani.
Én nagyon sok mindent kiprobáltam már, és nem nagyon segítettek a pattanásaimon. Most találtam a natur boltban Dr.Pál szagtalan foghagymazseléjét, ami nagyon jó, és mellette szedem a sörélesztõt, napi 3x1 tablettát.Nekem nagyon bevált ez a zselé, de az interneten is lehet találni cikket. Ajánlom mindenkinek
Én nemtudnék semmi tonikot ajánlani, mert egyik sem segít semmmit. Viszont én most használok juhtejes szappant. 1000 Ft volt és amikor megmosom vele az arcom teljesen sima hatása van és egy kicsit ki is szárítja az arcomat, de látni nem lehet.
de joh 1enlore nem vehetem meg a cuccot az arcomra mert kiderult hogy magas a zsirtartalma a veremnek :|
nem vészes, inkább light-osan pattis....
hát ha nagyon vészes az arcod akkor az ilyen tonikokat felejtsd el emr semmit nem érnek, akkor csaka gyogyszer
tudtok javasolni egy klassz tonikot? olyat, amit drogériában lehet venni. msot garnier pure-t használok, oxy-m már volt. clean and clean-t nem ismerem, meg ha van más fajta, azokról nem sokat tudok, illetve ha tudtok, akkor még az is érdekelne, hogy a gyógyszertárban kapható/kérhetõ tonikok jobbak-e..?
en most fogok neki állni de nem a roanak hanem az ISOTRETINOIN HEXAL-nak ami nem sokban kulonbozik a roatol
jah és aki most akar neki állni a roának az inkább várjon oktoberig, mer nyáron amugyis szépül az arc😊, meg a roátol fényérzékeny lesz a bör amig kinem ürül a szervezetböl
Van benne valami de nekem nincs annyi türelmem kinnt ülni!😊
én nagyon sok mindent kiprobáltam és semmi nem hatott, ezért elkezdtem a roát és mostvagyok a 3. honapban, ugyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek,
jo elöfürdulnak májproblémák, mondjuk 1 az ezerböl, deh azér kell a kura alatt vérvételt csinálni, erröl ennyit, amugy minek a szolárium amikor itt a nap meg a nyár? inkább fizetsz minthogy kiülj a napra?
jo elöfürdulnak májproblémák, mondjuk 1 az ezerböl, deh azér kell a kura alatt vérvételt csinálni, erröl ennyit, amugy minek a szolárium amikor itt a nap meg a nyár? inkább fizetsz minthogy kiülj a napra?
Arrol nagyon gyorsan tegyél le, hogy itt kinálsz eladásra vényköteles, átruházhatatlan gyógyszert a forumon <#felkialtas>#felkialtas>
Ép elméjü embernek tartod magad?
Remélem senki nem kapható itt Roaccutan "próbakezelésre" <#felkialtas>#felkialtas>
Ép elméjü embernek tartod magad?
Remélem senki nem kapható itt Roaccutan "próbakezelésre" <#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
Hetenre akart lenni 😊
Én is járok szoláriumba. Ezt fokozatosan kell elkezdeni, elõször csak pár percre mész(persze attól függ milyen barna a bõröd, majd egyre többet. Ott megtudják neked mondani mennyire menj elõször. Hogy hetente hányszor? Passz. Én azért is járok, hogy barna legyek. Eleinte háromszor mentem, majd amikor megvan a szín 1-2szer.
Hy!Nekem nyáron elég sokat voltam napon és akkor el is tüntek hál istennek de szeptemberben minden elölrõl !Szal akor sztetek járjak szoliba? és ha igen akor mennyit legyek és milyen rendszerességgel?
Elöre is kössze
Elöre is kössze
Figyelj ha ezek télleg a kaja miatt jönnek ki, akkor már nekem legalább 1 éve arcmodell arcomnak kéne lennie. Amúgy elvileg másnapra kikéne jönnie a kajától.
Voltam bõrcsiszoláson, azóta simább az arcom, de eddig nemsokmindent vettem észre. 1 hét múlva mondta a kozmetikus, hogy menjek vissza egy arckezelésre, mert a homlokomon vannak mitiszerek amiket kikéne nyomkodni, hogy ne gyulladjanak be. Remélem onnnatól már még kevesebb lesz ott.
Voltam bõrcsiszoláson, azóta simább az arcom, de eddig nemsokmindent vettem észre. 1 hét múlva mondta a kozmetikus, hogy menjek vissza egy arckezelésre, mert a homlokomon vannak mitiszerek amiket kikéne nyomkodni, hogy ne gyulladjanak be. Remélem onnnatól már még kevesebb lesz ott.
szerintetek ha a kajától illetve attól függ a pattanásosság, hogy ki mibõl mennyit eszik, akkor ennek a következményei mikor jelentkeznek? teszem azt délután betolok rengeteg sütit, csokit, meg fûszereset, és akkor az már estére kiütközik, vagy kell neki egy nap legalább, vagy esetleg kettõ, hogy nyoma legyen az arcon?
Asszem én a vérvételen meg a vizeletvizsgálaton megbuknék <#bee1>#bee1>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
en most jartam pestre börgyogyászhoz Dr.terstyánszky Edit-hez allitolag MO-legjobbja na mind1 most ezeket fogom elkezdeni szedni :ISOTRETINOIN HEXAL napi 3db + valami RUlid 😄 abbol napi 1db nekem is mondta hogy gecire kifog szaradni az egesz testem szal adot 1 kenöcsöt hogy majd azzal furodjek meg iesmi meg mondta hogy a nap is nagyon fog egetni nagyon gyorsan leégek majd napon :S de remelem hatásos lessz + azt kihagytam hogy ugy van hogy el kell mennem eloszor labor vizsgalatra vervetel meg pisa vétel 😄 csak hogy kideruljon szedhetem e a gyogyszert 😊
1et kihagytal a öröklödöttet erre szoktak ezeket a szaritokat adni asszem
Várjál addig amíg teljesen ki nem gyûlik. Ekkor óvatosan kilehet nyomni vagy ha kibirod azt az idõt akkor általában le is szokott száradni. De ez majdnem 1 hét.
És mivan akkor ha nem nyomod ki? halántékon annyira nem feltünõ, nyakon sem vészes talán.
nekem azóta elég szépen rendbejött az arcom. opattik vannak, de ne mvészesek. gyulladt patti nincs.....
viszont nálam ami kritikus zóna, az a nyak és halánték. ezeken a helyeken puha a bõr, mivel nicns alatt közvetlenül csont...a nyakamon ha kijön egy minimális kis patti, és kinyomom, persze nem erõszakoskodva, akkor is sebes lesz, majd varrat..ugyanigy a halánték..szal hogy érdemes ezeket oylan finoman kinyomni, hogy télleg másnap reggelre ne nézzen ki sebesen, hegesen? ajánlatos a pattikat tûvel kinyomni? (valakitõl hallottam..)
CSAK OTT VAN IYLEN PROBLÉMÁM, AHOL A SZOKÁSOSNÁL PUHÁBB A BÕRÕM. A HOMLOKON PÉL. KEMÉNY MINDENKINEK...HISZ OTT A KOPONYASCSONT, ÉS ZA A NYOMKODÁSNAK ELLENTART, NEM SEBESEDIK ANNYIRA..NA DE A NYAK ,MEG HALÁNTÉK...
vki?
viszont nálam ami kritikus zóna, az a nyak és halánték. ezeken a helyeken puha a bõr, mivel nicns alatt közvetlenül csont...a nyakamon ha kijön egy minimális kis patti, és kinyomom, persze nem erõszakoskodva, akkor is sebes lesz, majd varrat..ugyanigy a halánték..szal hogy érdemes ezeket oylan finoman kinyomni, hogy télleg másnap reggelre ne nézzen ki sebesen, hegesen? ajánlatos a pattikat tûvel kinyomni? (valakitõl hallottam..)
CSAK OTT VAN IYLEN PROBLÉMÁM, AHOL A SZOKÁSOSNÁL PUHÁBB A BÕRÕM. A HOMLOKON PÉL. KEMÉNY MINDENKINEK...HISZ OTT A KOPONYASCSONT, ÉS ZA A NYOMKODÁSNAK ELLENTART, NEM SEBESEDIK ANNYIRA..NA DE A NYAK ,MEG HALÁNTÉK...
vki?
Sziasztok!
Két doboz (=2x30db) 10mg-os Roaccutan megmaradt nekem, amit eladnék. 2000Ft/doboz
Értelemszerûen nem használtak😊
érdeklõdni:
[email protected]
Két doboz (=2x30db) 10mg-os Roaccutan megmaradt nekem, amit eladnék. 2000Ft/doboz
Értelemszerûen nem használtak😊
érdeklõdni:
[email protected]
Én méregtelenítettem, salaktalanítottam, zöldségeket, gyümölcsöket ettem, vitaminokat szedtem és szinte smemi eredmény. Múlthéten beakartam iktatni egy méregtelenítést, de túlságosan legyengültem és elmaradt. Aztán a hét elején betelt a pohár és elkezdtem úgy enni mint a normálsi emberek. Kenyér, sajt, hús, puding, túrórudi, tojás. nagyából ezek mentek le amik durvábbak és az arcom normális volt. Mivel mindig vannak ilyen kb 1 hetes szünetek amikor normális. Most ugyan megint kijött 2-3 a homlokomon, de nem ettõl van az tuti, mert régebben is jött ki és nem 2-3.
Én eddig azt szürtem le, hogy a gének tehetnek az egészrõl, na meg a hormonálsi változás. 15 éves koromban kezdtel el kipattogni. ha jól emlékszek 16-17 éves koromban nézett ki nagyon szarul az arcom, majd 18évesen egyre kevesebb lett. Most vagyok 19. Mitiszerek vannak, de már az arcomon nemigazán jönnek ki, kivéve a homlokomat. De ott mindig gyulladtak amiket nem lehet kinyomni. Na és az arcom állaga sem a legszebb, de lehet a bõrcsiszolás segíteni fog rajta. Lehet mire 20 éves leszek már a homlokomon sem lesz.
Az viszont érdekes, hogy nagyon sok olyan embert ismertem akik 16-17 éves korukba kipattogtak nagyon(tényleg durván) és ez tartott nekik fél évig, majd teljesen normális lett a bõrük.
Én eddig azt szürtem le, hogy a gének tehetnek az egészrõl, na meg a hormonálsi változás. 15 éves koromban kezdtel el kipattogni. ha jól emlékszek 16-17 éves koromban nézett ki nagyon szarul az arcom, majd 18évesen egyre kevesebb lett. Most vagyok 19. Mitiszerek vannak, de már az arcomon nemigazán jönnek ki, kivéve a homlokomat. De ott mindig gyulladtak amiket nem lehet kinyomni. Na és az arcom állaga sem a legszebb, de lehet a bõrcsiszolás segíteni fog rajta. Lehet mire 20 éves leszek már a homlokomon sem lesz.
Az viszont érdekes, hogy nagyon sok olyan embert ismertem akik 16-17 éves korukba kipattogtak nagyon(tényleg durván) és ez tartott nekik fél évig, majd teljesen normális lett a bõrük.
Sland-nek ajánlanám a Perilla vagy Csikbebogyó krémet a Biomed cégtõl.Bármelyik bioboltban lehet venni,de a rossmannban is kapható.A körömvirág krém is jó ilyen problémákra.
Sziasztok!De igen is van megoldás!A legjobb tényleg ha kívül belül odafigyelsz magadra:méregtelenítesz(gyógyteákkal) és odafigyelsz hogy mit eszel.Külsõleg pedig ott a lézer:lágylézer,ipl.Nem kell tõlük félni a kezelések nem olcsók, de sokkal többet ér mint bármilyen vacak krém és a hegesedést is megakadályozza.
Én ma elkezdtem pár napos méregtelenítést. Nemtudom meddig birom ki, de péntekig bevan tervezve. Na meg megyek bõrcsiszolásra, kíváncsi vagyok mennyit fog használni. Most már erõsen a tûréshatárán vagy 😄
na nekem msot elég jól rendbejött az arcom..bár még mindig vannak ksiebb pattik, de ez már az az arc, amivel végiglehet menni az utcán, és bárkivel szóbaelegyedni..ám sajna én is sajnos néha én is megfeledkezem magamról..azaz bedobok tetemes csokit, sütit, vagy csokiskekszet mint ma is tettem....édesszájú lévén nehéz megállni...próbálkozom...
"a megoldás az hogy NINCS MEGOLDÁS!!!" - Valljuk be, ez valamilyen szinten igaz! Az viszont nem igaz, hogy "szarni kell rá"! Akinek pattanásai vannak (pl. még 20 évesen is) annak nem is fog teljesen elmúlani, de ha kezeli valahogy, akkor esetleg enyhíthetõek a tünetek. Nem szabad elhanyagolni a problémás bõrt, mert akkor csak rosszabb lesz!
"szedrick az a baj hogy amióta regeltél tajparaszt vagy"
na most te is jól odamondtad, nem gondolod hogy elég nekünk offolni, még te is csatlakozol?
elég csak nekem Kandráska szintjére lecsúszni a szemetekben, mást nem szeretnék magammal rántani, de aki jön az jön
Köszöntelek a Kandráska klubban!
na most te is jól odamondtad, nem gondolod hogy elég nekünk offolni, még te is csatlakozol?
elég csak nekem Kandráska szintjére lecsúszni a szemetekben, mást nem szeretnék magammal rántani, de aki jön az jön
Köszöntelek a Kandráska klubban!
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
szedrick az a baj hogy amióta regeltél tajparaszt vagy 😊 olyan Kandráska féle paraszt 😞
Aki pattanásos azt nyilván zavarja, és hiába nem foglalkozik velük akkor is zavarni fogja. Szerencsere nekem nincs ilyen gondom, de van helyette más 😊
Aki pattanásos azt nyilván zavarja, és hiába nem foglalkozik velük akkor is zavarni fogja. Szerencsere nekem nincs ilyen gondom, de van helyette más 😊
Te egy érdekes emberfaj vagy ám! Mert ha oda lenne irva hány éves vagyok, nem, hobby stb... akkor jobb lenne neked biztos.
Kezdjük ott hogy amit írtam az az ÉN véleményem, aki elfogadja elfogadja, aki nem nem. Egy lehetséges nézõpontot írtam le a pattanással kapcsolatban hogy nem kell vele foglalkozni és lehet hogy igy maga a pattanások álltal okozott stressz is enyhül.
Erre te meg egy személyeskedõ megjegyzést írsz hogy milyen ember lehetek, valószínüleg azon felbátorodva hogy megnézted mióta vagyok regelve.
"Arctalanul, könnyû nagyfiúnak lenni az SG-n."
A te arcod hol van?
"Ahogy elnézem, semmiféle használható információval nem tudtál se nekem se másoknak szolgáln"
Más nevében ne beszélj!- nagy ostobaságra vall
Amit leírtál, sokmindent elárul rólad.
és csak egy jó tanács: NE BÍRÁLJ MÁSOKAT OK NÉLKÜL!
"Na pá!" ez is jellemez
Kezdjük ott hogy amit írtam az az ÉN véleményem, aki elfogadja elfogadja, aki nem nem. Egy lehetséges nézõpontot írtam le a pattanással kapcsolatban hogy nem kell vele foglalkozni és lehet hogy igy maga a pattanások álltal okozott stressz is enyhül.
Erre te meg egy személyeskedõ megjegyzést írsz hogy milyen ember lehetek, valószínüleg azon felbátorodva hogy megnézted mióta vagyok regelve.
"Arctalanul, könnyû nagyfiúnak lenni az SG-n."
A te arcod hol van?
"Ahogy elnézem, semmiféle használható információval nem tudtál se nekem se másoknak szolgáln"
Más nevében ne beszélj!- nagy ostobaságra vall
Amit leírtál, sokmindent elárul rólad.
és csak egy jó tanács: NE BÍRÁLJ MÁSOKAT OK NÉLKÜL!
"Na pá!" ez is jellemez
Nemtudom, hol látsz te akármilyen írást arról, hogy én a pattánásaimmal küzdenék. Csak nem volt olyan topik, hogy "Száraz arcbõr" "Arcbõr" "Arcbõr problémák"
Ahogy elnézem, semmiféle használható információval nem tudtál se nekem se másoknak szolgálni, úgyhogy nem értem mire fel jöttél ide be és nagyon bölcsen kijelentetted hogy nincs megoldás.
A többit meg hagyjuk, mert egy ilyen személytelen nicknévvel nem fogok leállni vitázni. Se életkor, se nem, se hobby, se semmi nincs megadva. Arctalanul, könnyû nagyfiúnak lenni az SG-n.
Bár ezt biztos jól tudod, hiszen kemény 1 hónapja vagy regisztálva.
Ugyhogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak és menj valami olyan helyre ahol hasznod is van.
Na pá!
Ahogy elnézem, semmiféle használható információval nem tudtál se nekem se másoknak szolgálni, úgyhogy nem értem mire fel jöttél ide be és nagyon bölcsen kijelentetted hogy nincs megoldás.
A többit meg hagyjuk, mert egy ilyen személytelen nicknévvel nem fogok leállni vitázni. Se életkor, se nem, se hobby, se semmi nincs megadva. Arctalanul, könnyû nagyfiúnak lenni az SG-n.
Bár ezt biztos jól tudod, hiszen kemény 1 hónapja vagy regisztálva.
Ugyhogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak és menj valami olyan helyre ahol hasznod is van.
Na pá!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"Biztos sikeres ember lehetsz! 😉"
figyelj, itt és mindenhol máshol is, mindenki sikeres ember magának. Te is biztos sikeres embernek tartod magad, már csak azért is mert harcolsz a pattanásaiddal meg a súlyzokkal meg még ki tudja mivel.
A siker viszonyítási alap, mihez hasonlítunk mit!
Ugyhogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak és menj emelgetni a súlyokat.
figyelj, itt és mindenhol máshol is, mindenki sikeres ember magának. Te is biztos sikeres embernek tartod magad, már csak azért is mert harcolsz a pattanásaiddal meg a súlyzokkal meg még ki tudja mivel.
A siker viszonyítási alap, mihez hasonlítunk mit!
Ugyhogy a megjegyzéseidet tartsd meg magadnak és menj emelgetni a súlyokat.
Biztos sikeres ember lehetsz! 😉
#751 Azon vagyok 😊
#751 Azon vagyok 😊
Én tudom a megoldást: a megoldás az hogy NINCS MEGOLDÁS!!!
ha pattanásos vagy az is maradsz, mindig lesz pattanásod (SOK)
Hát ez van...
Szarni rá én is ugy csinálom
ha pattanásos vagy az is maradsz, mindig lesz pattanásod (SOK)
Hát ez van...
Szarni rá én is ugy csinálom
Akkor biztos nem az értend okozza. Passz.
De ha nem rég óta van ez akkor gondolkozz el azon mit csinálsz, mi miatt száradna ki így a bõröd. Vagy az is lehet, hogy csak hagyni kell és elmúlik magától.
De ha nem rég óta van ez akkor gondolkozz el azon mit csinálsz, mi miatt száradna ki így a bõröd. Vagy az is lehet, hogy csak hagyni kell és elmúlik magától.
Szoláriumba nem járok, mert szedek gyógyszert.
Parfüm: már több éve ugyan az, nem volt sose baj
tusfürdõ: detto
szappan: nem használok, csak tusfürdõt
arcesz: nagyritkán, de sose volt porbléma
fogkrém: több éve ugyan az 😊
Étrend: edzés mellett sokat kell ennem, szal nem lenne jó ha leállnék az evéssel. így is elég nehéz megoldani a kaját. inni csak ritkán, cigizni egyáltalán nem, kávézni nagyritkán.
viszont csokit ezerrel 😄 igazából azt vettem észre hogy ha nem eszek csokit akkor semmi sem történik. ha telezabálom magam csokival akkor sincs semmi. Szóval nemtudom, hogy a csoki van e rám hatással
még azért nézelõdök itt-ott hátha találok 1-2 jó tanácsot, aztán megyek csak vissza bõrgyógyászhoz
Ja! És nem Roa-t szedek. Tudom, hogy annak milyen mellékhatásai vannak, hasonló mint amilyen problémáim nekem vannak. De nem roa-t szedek.
Parfüm: már több éve ugyan az, nem volt sose baj
tusfürdõ: detto
szappan: nem használok, csak tusfürdõt
arcesz: nagyritkán, de sose volt porbléma
fogkrém: több éve ugyan az 😊
Étrend: edzés mellett sokat kell ennem, szal nem lenne jó ha leállnék az evéssel. így is elég nehéz megoldani a kaját. inni csak ritkán, cigizni egyáltalán nem, kávézni nagyritkán.
viszont csokit ezerrel 😄 igazából azt vettem észre hogy ha nem eszek csokit akkor semmi sem történik. ha telezabálom magam csokival akkor sincs semmi. Szóval nemtudom, hogy a csoki van e rám hatással
még azért nézelõdök itt-ott hátha találok 1-2 jó tanácsot, aztán megyek csak vissza bõrgyógyászhoz
Ja! És nem Roa-t szedek. Tudom, hogy annak milyen mellékhatásai vannak, hasonló mint amilyen problémáim nekem vannak. De nem roa-t szedek.
Szia!
Ne vedd kézpénznek amit írok, mert nem vagyok orvos és nem is értek annyira a dolgokhoz.
Szoláriumba szoktál járni? Én ha úgy kezdtem el szoláriumozni, hogy fehér voltam, akkor a szemeim körül iszonyatosan kiszáradt és fájt is, ugyancsak a szem, orr tájékán. Azt nem mondanám, hogy ilyen a bõröd, mert valami biztos irritálja. Lehet parfüm, tusfürdõ, szappan, arcszesz, fogkrém.
Ha ekcéma, akkor könnyen lehet javítani az egészséges étrendel. Na nem vega dolgokra gondolok itt 😊 Edzeni látom jársz, mondjuk ha iszol, cigizel, kávézol, azokból kevesebbet, meg ha túl sok csokit, zsíros kaját eszel, azokból is mértékel. Talán segít.
De a legjobb ha elmész valami jobb bõrgyógyászhoz és megmondod, hogy ne írogasson minden szart, hanem vizsgáljon ki mi a gond.
Ne vedd kézpénznek amit írok, mert nem vagyok orvos és nem is értek annyira a dolgokhoz.
Szoláriumba szoktál járni? Én ha úgy kezdtem el szoláriumozni, hogy fehér voltam, akkor a szemeim körül iszonyatosan kiszáradt és fájt is, ugyancsak a szem, orr tájékán. Azt nem mondanám, hogy ilyen a bõröd, mert valami biztos irritálja. Lehet parfüm, tusfürdõ, szappan, arcszesz, fogkrém.
Ha ekcéma, akkor könnyen lehet javítani az egészséges étrendel. Na nem vega dolgokra gondolok itt 😊 Edzeni látom jársz, mondjuk ha iszol, cigizel, kávézol, azokból kevesebbet, meg ha túl sok csokit, zsíros kaját eszel, azokból is mértékel. Talán segít.
De a legjobb ha elmész valami jobb bõrgyógyászhoz és megmondod, hogy ne írogasson minden szart, hanem vizsgáljon ki mi a gond.
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy ha vízzel érintkezik az arcom akkor iszonyatosan kiszárad, elviselhetetlenül viszket. (Arcmosás után azonnal)
Leginkább a szemeim körül, orrom és szám körül.
Próbáltam különbözõ hidratálókat. Fürdés után rögtön bekentem az arcom, jó is volt a következõ arcmosásig. Aztán megint száraz volt. És megint és megint és megint.
Régebben egy bõrgyógyász felírt nekem egy szteroidos krémet, megpróbáltam azzal is bekenni, igaz, azzal nagyon vékonyan és nagyon kevésszer.
Egy ideig jó is volt, nem viszketett, nem volt kiszáradva a szemhéjam meg az orrom. De aztán megint rossz lett.
Valami féle ekcéma is jelen lehet, mert napközben is sokszor kezdem el dörzsölgetni a szemhéjam, meg az orrom környékét. De basszameg nemtudok 1 napos sem kibírni úgy, hogy ne vakarásszam az arcom.
(azt kell még tudni, hogy a mellkasomon is van egy ekcémás folt, ami hol rendbejön, hol csúnya, de azzal semmi baj fürdés után. akárcsak a testem többi részével)
Az a legszarabb az egészben, hogy egy kondizás vagy akármi más után nem tudok arcot mosni, mert azonnal kiszárad, megrepedezik a bõr az arcomon és ha nincs kéznél krém, akkor meg tudok õrülni a viszketéstõl.
Tudtok valami megoldást vagy valamit ajánlani amitõl jobb lesz a dolog? Mind a viszketés, mind az arcmosás utáni száraz bõr dolog...
Megköszönném 😊
üdv
Nekem olyan problémám van, hogy ha vízzel érintkezik az arcom akkor iszonyatosan kiszárad, elviselhetetlenül viszket. (Arcmosás után azonnal)
Leginkább a szemeim körül, orrom és szám körül.
Próbáltam különbözõ hidratálókat. Fürdés után rögtön bekentem az arcom, jó is volt a következõ arcmosásig. Aztán megint száraz volt. És megint és megint és megint.
Régebben egy bõrgyógyász felírt nekem egy szteroidos krémet, megpróbáltam azzal is bekenni, igaz, azzal nagyon vékonyan és nagyon kevésszer.
Egy ideig jó is volt, nem viszketett, nem volt kiszáradva a szemhéjam meg az orrom. De aztán megint rossz lett.
Valami féle ekcéma is jelen lehet, mert napközben is sokszor kezdem el dörzsölgetni a szemhéjam, meg az orrom környékét. De basszameg nemtudok 1 napos sem kibírni úgy, hogy ne vakarásszam az arcom.
(azt kell még tudni, hogy a mellkasomon is van egy ekcémás folt, ami hol rendbejön, hol csúnya, de azzal semmi baj fürdés után. akárcsak a testem többi részével)
Az a legszarabb az egészben, hogy egy kondizás vagy akármi más után nem tudok arcot mosni, mert azonnal kiszárad, megrepedezik a bõr az arcomon és ha nincs kéznél krém, akkor meg tudok õrülni a viszketéstõl.
Tudtok valami megoldást vagy valamit ajánlani amitõl jobb lesz a dolog? Mind a viszketés, mind az arcmosás utáni száraz bõr dolog...
Megköszönném 😊
üdv
Sztem P. diddy-nek nem is volt soha problámás a bõre, csak adtak neki egy halom zsetont és egybõl elvállalta a dolgot.
Nekem jobb, mármint a hátamnak. Havonta 1-2 patti kijön rajta, na meg van pár mitiszer, de semmi komoly. Az arcomról nemnagoyn tudok mondani bármit is, mert ha javult is sztem nem ettõl. Na meg sokkal jobb érzés úgy borotválkozás után megfürödni, hogy nincs a vízben semmi tusfürdõ, nem irritálja az arcomat.
Ja még a borotválkozáshoz, hogy nekem ez is sokat rontott az arcomon, de mióta odafigyelek, nemsok gondot okoz. Melegvízel elõtte jól megmosom az arcom, majd felviszem a habot, rajta hagyom vagy 2 percig aztán megborotvákozom és jó hideg vízel többször leöblítem, így összehúzza apólusokat, majd avégén egy nagyon kevés arcszesz. Nekem az adidas elég jól bevált.
Nekem jobb, mármint a hátamnak. Havonta 1-2 patti kijön rajta, na meg van pár mitiszer, de semmi komoly. Az arcomról nemnagoyn tudok mondani bármit is, mert ha javult is sztem nem ettõl. Na meg sokkal jobb érzés úgy borotválkozás után megfürödni, hogy nincs a vízben semmi tusfürdõ, nem irritálja az arcomat.
Ja még a borotválkozáshoz, hogy nekem ez is sokat rontott az arcomon, de mióta odafigyelek, nemsok gondot okoz. Melegvízel elõtte jól megmosom az arcom, majd felviszem a habot, rajta hagyom vagy 2 percig aztán megborotvákozom és jó hideg vízel többször leöblítem, így összehúzza apólusokat, majd avégén egy nagyon kevés arcszesz. Nekem az adidas elég jól bevált.
amugy amióta siam vizet ahsználsz mosakodásra, jobb a helyzet?
pedig p.diddy-nek bevált<#vigyor0>#vigyor0> - mondjuk a fekák bõre sztem sokkal jobb, mint a miénk..nem ráncosodnak, nem látni meg a korukat, eddie murphy simán kinéz 30valamennyinek, erre már negyvenen is tul van..csak egy példa....
Én aztmondom, hogy igen. Én kipróbáltam régen az összes ilyen kozmetikai cuccost és szart nem ért. Csak a pólusokba belejut ezek a szarságok és begyullazthatják az arcod. Nem is gondolná az ember mikbõl készülnek ezek a dolgok. Pl elhasznált zsírokból, mindenféle szemetekbõl. A víz az meg víz. Amióta ember él a földön vízel mosakszik. Én olyan vagyok, hogy nem is nyúlok sehogy az arcomhoz, mielõtt nem mostam kezet.
A legnagyobb ilyne parasztvakítás kozmetika terén a proactive. És én bedõltem neki. Jól be is gyullasztotta az arcom. Kültem is vissza a francba.
A legnagyobb ilyne parasztvakítás kozmetika terén a proactive. És én bedõltem neki. Jól be is gyullasztotta az arcom. Kültem is vissza a francba.