626
Runaway : A Road Adventure
-
#505 Sikerült ez is. Most már tárgytalan... :-) -
#504 Ok, azóta sikerült, de most meg egy bizonyos szobrot kellene rátennem a katapultra, de melyiket? Egyik sem mozdítható... :-( -
#503 Amúgy milyen levélről beszél? Arról, ami nálam van, vmi régi levél? Vagy mi? :-) -
#502 Hi!
Elakadásom helyszíne: Mama Dorita otthonánál. A bejáratnál áll a hústorony Oscar. Neki kellene csinálni a tálat összeilleszteni a pecséttel, aztán abba bele a leveleket és a doki kenőcsét. De egyiket sem akarja kombinálni. Sem a pecsétet a tállal, sem a levelet, sem a kenőcsöt. Azt tudom, hogy a hcgamer féle végigjátszás tele van hibákkal, de itt mit hibáztam el? :-) -
#501 Ja :)))
A transzvesztitás rész volt a legjobb -
htibor #500 "To finish chapter 1 you have to wake Gina. Look at the Vademecum (aka the book in your inventory) to find that a cold shower will do the trick. So use the Spray Can (its flammable) you found in the storeroom on the fire sprinkler (the red blinking dot on the ceiling). Now you're treated to a cut scene and the end of chapter 1."
Angolul. Könybe belenézni, spray-el ráfújni a tűzjelzőre.
ENNYI!
Felvetted a poharat és az altatót a Gina melletti kisszekrényről?
Ha vmit nem találsz meg vagy nem szedsz fel, akkor nem tudod addig folytatni a játékot.
Ha így se megy akkor passz.
Ja és LE NE TÖRÖLD, ez egy egyszerű rész még...
Mi lesz még később... :) -
#499 A spray-t kell használni a tűzjelzőn.. -
takacs12 #498 Persze összeszedtem mindent, már a bérgyilok is volt itt.Mi a fenét csináljak h ez a baromarcu végre bekapcsolja már azt a szart??????Mingyá jó uninstallálom ezt a szart!!!!!!!!!!!!!!!! -
htibor #497 Minden tárgyat összeszedtél?
Csak a spary kell, ha megvan a gyufa automatice megcsinálja Brian. -
takacs12 #496 Persze, már vagy 250x elolvastam azt a szart!!! -
htibor #495 Beleolvastál a könyvbe?(Book aka Vademecum )
Ha megteszed, onnan tudod meg, hogy erős a gyógyszer amit kapott, és egy kis hideg zuhanytól fel tud ébredni... -
takacs12 #494 próbálom a gyufát meg a sprayt de azt mondja ne akarja:((((mi a francé????hogy vigyek vizet a csajra??vagy a tűzjelzős víz kell??? -
#493 A gyufa kell meg a spray és jó lesz!
Én már végigvittem és jó kis játék. -
takacs12 #492 Hi! Tud vki segíteni?A chapter1-ben hogy a francba kell bekapcsolni a tűzjelzőt(gondolom Gina így kap hidegzuhit:)))már volt a bérgyilok a szobában, megvan minden cuccos gyufa spray minden szar de nem akarja bekapcsolni azt a zzart!!Hogy kell kombinálni a dogokat???
Valaki????!!!!! -
Roll #491 Valamelyik ftp-n még megtalálom a játékot? -
pkeet #490 sajnos nem mukodik nalam. sot mar a jatek sem :( -
#489 Szedj le minden codecet,aztan rakd fel az Ace mega codecs packot,amit innen tudsz leszedni. -
#488 elkuldtem az e-mail cimedre a fixet. -
pkeet #487 sziasztok! tudna valaki kuldeni egy meg mukodo linket a fixhez, ami a windowsba kilepos problemat orvosolja? vegigneztem a korabban javasoltakat a topicban, de egyikrol sem sikerult mar letoltenem. koszonom!
pkeet
[email protected] -
Pisti20 #486 Sziasztok!
Régi problémával fordulok hozzátok. Fejjel lefelé jelennek meg a mozik a játékban. (magyar verzióm van) És kérlek ne írjátok azt, hogy olvassak vissza 300 hozzászólást, mert már megtettem. Telepítettem xvid-et(ffdsh...szart) bepipáltam a flip video bejegyzést és még mindíg semmi. Ezt szerintem az alkotók sem gondolták komolyan. Ha nem sikerül megcsinálni, széttöröm a cd-ket és örökre lemondok a kalandjátékokról.
Előre is köszönöm
István -
#485 Na végre továbbjutottam. Az volt a 'trükk', hogy először az izomember sörébe megpróbáltam berakni az altatót, és csak utána beszéltem Lulával. A duma ugyanaz volt, viszont utána már a kosárlabdát oda tudtam neki adni. Innetől már nem volt sok hátra a menekülésig, és máris jött a 4. fejezet.
Már említettem, hogy azon 'szerencsések' jözé tartozom, akik magyarított verzióval játszanak. Nem igaz, hogy ha legalább egyszer átolvasta volna valaki a szövegeket, akkor ne tudta volna kijavítani a gépelési hibákat. De a félrefordítások sokkal zavaróbbak, hiszen ez egy kalandjáték, ahol egy aprócska részlet is fontos lehet.
Tegnapi kedvencem az volt, amikor végre sikerült kinyitni a fészer ajtaját, amiben a helikopter volt, a kurzort az ajtónyílás fölé húzva az alsó sorban ez jelent meg:
"Benéz a fejszébe". Na, akkor majdnem leestem a székről. LOL! :D -
#484 OKÉ, mindent megpróbálok! Lenyomom Lula torkán azt a !#@&%!&$$@!# kosárlabdát! :) -
htibor #483 Vagy még:
Vizsgálj meg mindent a dobálós faszis helyszínen.
A hangárt is, a faszit is, a sörösdobozt is és utána menj vissza Lulához. -
htibor #482 Így fejből sajna nemtom. Vagy labda nélkül is beszélj vele és utána labdával, talán menni fog.
Az olajkút a végén fog kelleni.
Megfőzöd a vajat és a mogyoróvajat a sisakban a hűtő tetején a napsütés hatására :) Ezzel leöntöd a fabodegát, amit leesznek a dögök, és ott marad a robbanóanyag.
Ezt kell az olajkútnál használnod. -
#481 Sajnos nem akarja a labdát odaadni neki a főhős (azt mondja: "Jelenleg nincs okom ezt tenni."), és amikor dumálni akarnék Lulával, akkor leráz, hogy ő nem is az a híres Lou nevű kosárlabdás, és itt a párbeszéd végetér. Mit kellene még csinálni előtte?
(Van pl. az az olajkút, aminél az olajtócsát használtam a napolajos flakonhoz, de mást ott nem lehet csinálni, vagy van valami még ott?) -
#480 Köszi az infot! Este nekiállok. Remélem Lula elfogadja végre azt a nyüves labdát. :) -
htibor #479 Akkor hát :) :
Igen, Lulának kell odaadni a labdát, és után tudod az altatót a söröcskéjébe csempészni a fószernak, míg Lula elvonja a figyelmét :)
Hűtőkulcs:
Használd a pajszert a fickó motorján, és kapsz egy pedált érte :D
Ezt a pedált használd a busznál ajtónyitó karnak, és csukd be az ajtót.
Az ajtón van egy kis zseb és abban van a frigó kulcs :)
Már nincs sok hátra, az epizódból.
Csak egy kis bumm :D -
#478 Köszi, sikerült! Tényleg a faházban volt, a polc tövében egy leesett ruhaakasztó, ezt a csavarral kombinálva jó kis fúrót készítettem. A puskapor és a heveder és a rúzsok segítségével pedig elkészült a géppuska tölténytár, be is táraztam a géppuskát.
Most viszont nem kezd el lövöldözni, mert még nincs minden kész. Most mit kell csinálni?
Gondolom a sörösdobozokat hajigáló fickónak kéne valahogy a kosárlabdát odaadni, ha már úgyis annyira szeret dobálózni, a transzvesztitának ugyanis nem adja oda a labdát a főhős.
Gondolom utána a fickó sörébe be lehetne csempészni az altatót, és már el is vihetnénk a helikoptert.
A #468-ban Skullkid vajat emleget, olyat gondolom a hűtőben lehet találni, de a hűtőhöz nem találom a kulcsot.
??? :) ???
A vasúti vagonban van egy lánc a végén egy kampóval, az kell valamire? Pl. a beszorult ajtajú bodegát lehetne esetleg kinyitni vele?
??? :) ??? -
#477 Ez is valami, köszi! :) -
htibor #476 Boocs, de fejből már nem emlékszem hogy mi is az ;-)
A fabodegában ahonnan indultál, a földön találod meg, a feszítővas mellett. -
#475 Bocs, de mi is ez a Coat Rack Peg? Hol van? -
htibor #474 A labdát azután tudod odaadni, miután voltál a hangárnál és láttad az őrt, aki a sörösdobozokat hajigál. Utána tudod odaadni Lulának.
Lőpor: A vasúti kocsiban a vödörből vegyél ki egy csavart, ezt használd a Coat Rack Peg-el,(Ebből lesz a Makeshift Corkscrew), majd a vödört amit a repülőgép roncsnál felszedtél, az tedd az egyik hordó alá, majd használd a Makeshift Corkscrew-t.
Ebből, a lőszeres öv és a rúzsok segítségével már tudsz töltényeket gyártani :))
-
ulrik #473 Pedig neki kell adni a lasztit asszem. -
ulrik #472 Nah végignyomtam:)
mikor jön a második rész? -
#471 A #453-ben leírt elakadásomon is tudnál segíteni? -
htibor #470 Bezony ám! :) -
#469 a kis hazban ahonnan indultal ott van egy hutolada. tisztisd ki ott az ablakot. utana tedd ra a hutore,és megolvad.aszem igy kell:D -
Skullkid #468 Hi all !
Elakadtam a 3.fejezetben. Mogyoróvajat akarok készíteni. A vajat és a mogyorót már beletettem a sisakba. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell a mogyorót felmelegíteni ? -
ulrik #467 jah megvan ott volt sikerült leszedni -
#466 A gamecopyworld-ön nézted?