Runaway : A Road Adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Lõpor: A vasúti kocsiban a vödörbõl vegyél ki egy csavart, ezt használd a Coat Rack Peg-el,(Ebbõl lesz a Makeshift Corkscrew), majd a vödört amit a repülõgép roncsnál felszedtél, az tedd az egyik hordó alá, majd használd a Makeshift Corkscrew-t.
Ebbõl, a lõszeres öv és a rúzsok segítségével már tudsz töltényeket gyártani 😊)
mikor jön a második rész?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
sazl : c
Elakadtam a 3.fejezetben. Mogyoróvajat akarok készíteni. A vajat és a mogyorót már beletettem a sisakba. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell a mogyorót felmelegíteni ?
Elakadtam az 5. chapter-nél a szokásos fagyás miatt, ha vkinek megvan a crackfix küldje már el légyszi a [email protected] vagy ha tudtok olyan url-t ahonnan le lehet szedni annak is örülnék, mert az eddigiekrõl nem lehetett leszedni egyet sem, ami mûködött volna.
Egyébként frankó a játék, elõre is köszi.
koszi megnezem a TLJ topicot!
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Kb fél éve én is nagyon kerestem a TLJ-t, mert nekem sem volt meg, és mindenki ajnározta, így akadtam rá Mimacskára, akinek meg volt a game, és felajánlotta, hogy megosztja velem. És ebbõl jött az ötlet, hogy csináljunk egy kaland ftp-t amin csak klasszikus kalandjátékok lesznek. Azóta is folyamatosan bõvül azon személyek köre, akik belépési kóddal rendelkeznek erre a szerverre. Most is fönt van az ftp-n vagy 6-7 kaland, most fõként régebbiek, mint pl. Grim Fandango, Jack Orlando, The Dig stb.
Ha érdekel a dolog, és tag szeretnél lenni, jelentkezz Mimacskánál a The Longest Journey topicban, és majd õ dönt. De csak pár nap múlva lesz esedékes, mivel síelni van (a mázlista 😊)
Amúgy, ha ellátogatsz a Longest Journey topicba, bõvebben is informálódhatsz a szerverünkrõl és a rajta található játékokról.
Most azonban mit kell csinálni. A ladát oda akartam adni a magas transzvesztitának, aki korábban kosaras volt, de nem kérte. Töltényt kellene készítenem, de a puskaporos hordót nem tudom kifúrni.
Hogy mivel azt perpill nemtom, nem emlékszek már rá ;-))
"A letöltések alól letölthetõ a Runaway, a Homeworld 2 és a Rebels Prison Escape teljes magyarítása! Mint, bizonyára tudjátok ezeket a jatékokat magyar nyelven adták ki és azokból lettek "kiszedve" a magyar nyelvi fájlok!"
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
http://magyaritasok.jatekok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=NewDownloadsDate&selectdate=1075037844
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
Én is mindig ezt mondom, igaz Mrs Lipton? 😊)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha elolvasta kérem tépje össze!
Nem beszélve még a rejtett Lukasarcos poénokról... 😄
Na ömlengés vége, elvégre munka van! 😄
Én játszottam mind a kettõvel. Sztem nem.
Monkey Island hosszabb, érdekesebb, 2 nehézségi fok is van benne, és zeneileg toronymagasan odaveri a Runaway-t.
Ennek ellenére, az ilyen kalandjáték inséges idõben, nagyon kellemes percekett zerzett nekem a Runaway.
Nálam a képzeletbeli trón: Curse of Monkey Island; Grim Fandango; Syberia
Szóval aki elakadt, kérdezzen, segítek amig tudok. Meg amint itt olvasom, hogy van hozzá végigjátszás a hajamat tépkedem, mert néhol iszonyatosan elakadtam. de segítség nélkül 5 nap alatt végigvittem...

sazl : c
Nem tudom, hogy másnak is feltûnt, hoegy mikor Dr. Olivaw a lézerrel dolgozik szép halványkék a lézersugár színe. Márpedig a rubinlézer az tutira PIROS színû 😉))
Szokatlan kérés: nem tudom, hogy melyik file-ban vannak a feliratok, de nem tudná valaki elküldeni nekem az ANGOL nyelvû feliratokat. Nem akarom én a Comgame 576-osokat bántani, de azért jó lenne, ha az eredeti angol is meglenne, mert néhol egészen "furcsán" sikerült a fordítás.
Más (apróság): ha törlök egy játékállást, akkor az miért nem törlõdik fizikailag a merevlemezrõl?
Más (bosszantó): full install után minek kéri a második CD-t is?
Kérdés: hány epizódból áll?