626
Runaway : A Road Adventure
  • Demeter
    Azzal a géppel (vmi elektromos csiszoló) kell amivel Dr.Oliwah dolgozik. El kell érned, hogy hagyja ott és te utána már tudod is használni.
  • marcell007
    HELLÓ!MÁR EGYSZER MEGCSINÁLLTAM AZ ELSŐ PÁLYÁT DE ÚJRA KELLET INSTALÁLNI A GÉPET.HOGYAN LEHET GINA KÓRLAPJÁT A BABA KÓRLAPJA
    HELYÉRE TENNI??
  • subbee
    Kávé: Dr. Oliwah szobájában (restauráló szoba), az első asztalon levő kütyü az. Nincs sok, nem lehet eltéveszteni. :-)
  • subbee
    Sziasztok, sajnos az egyik lemezem megsérült, ezért \RESOURCE\Resource.m04 fájl-t nem tudom betölteni (2. cd), ami miatt nem tudok továbblépni a negyedik pályára. Egy 61,8 Mb-os fájlról lenne szó. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
  • raulrm
    Császtok! Van 1 olyan problémám hogy a 2. fejezetben a kávét ugye meg kell őrölni. De én a francért se tom, hogy hogyan kell megőrölni, azt olvastam, hogy a restauráló szobába menjek és ott, de nemtom mivel. H E L P M E P L E A S E...........előre is köszke
  • edikee
    #538 léccy
  • edikee
    a laborba amikor bemész van egy szekrény odamész hozzá és kicseréled a feszletet az egyik tárgyal.. és amivel kicserélted azzal ki tudod szedni :)
  • bazsi94
    hello!Nem tudna segíteni valaki hogy a második pályán mivel kell kiszedni a maszkból a követ
  • edikee
    oké és esetleg nem tudtok egy olyan torrent oldalt ahonnan leszedhetem magyarul ? :)
  • ibrik
    Nem fogsz találni hozzá külön magyarítást, mert annakidején hivatalos magyar nyelvű kiadása volt.
  • edikee
    sziasztok
    vki elmondaná nekem hogy hol találom meg a teljes magyarositást hogy ne csak a menüt magyarositcsa át ?????
    elöre is köszy
  • Paradicsom
    Hello
    Be kell menni a fürdőszobába és akkor jön egy átvezető videó.
  • 062020
    Valaki írjon!
  • 062020
    HEEEEEEEEEEEEEELLLLPPPP
  • 062020
    Nekem már a játék el sem indul.
    Megy az elején a videó és mindig megismétlődik,és nem lehet átugrani rajta.
    Valaki segítsen!
  • Norsz
    hy én elakadtam a runaway elején ott járok hogy megcsináltam az álbeteget megirtam a korlapot és nem tudom mit kell csinálni probáltam beszélni a csajjal de ott döglik az ágyban és nem tok mit csinálni
  • beniute
    Nekem nem jó a játék!!! Elindítom és nem úgy indul mint másoknak! (Szerintem!) Brian ül egy széken elkezd beszélni és amikor végez MELLETTE elindul egy videó, ami ismétlődik! Nem lehet továbbléptetni! Ha valaki tudja, hogy mit kell csinálni legyen szíves írjon!!! Vagy a fórumra vagy az e-mail címemre: [email protected] Köszi!
  • Thanatos
    milenne ha nem hoznád föl a reklámozásod miatt összes ezer éves topicot?
  • BONO
    Már probáltam de nem ment!!!
  • BBird
    megvizsgálással?
  • BONO
    hmmm?
  • BONO
    Ja és mivel veszem ki belöle a kanállal?
  • BBird
    Talán a diktafonban? :-)
  • BONO
    Várj az elemet hol szedem fel?
  • BONO
    Az egy merőkanál nem?
    Jó mert erről nekem egy hangyányit nem írt a végigjátszás!!!
    Meg már nagyon rég vittem végig!

Na köszi!!!
  • BBird
    Diktafon megvan? Elem megvan? A kódos laborban hátul van a nitrós palack, vagy mi. Na fogod azt a kis piszkavasat, vagy mit... belerakod az elemet, es belemártod a palackba. Ezután elem bele diktafonba, és mehet a buli.
  • BONO
    pedig már egyszer végig vittem most meg elakadtam!!!
  • BONO
    Figyu fijuk elakadtam tudna valamelyikötök segiteni a 2. pályán amikor a DR.Oliwaw-hoz kell menni, hogy felvegyem a hanghját a diktafonnal akkor nem tudom felvenni?
  • BONO
    Király a Runaway imádom az ilyen rajzolt kalandokat és most jön ki a 2. része is ez állatt!!! Van is egy runaway 2-es forum nézzétek meg ott találtok képeket is ajánlom!!!Persze már biztos láttátok!
  • miXer
    A pcdome-on van egy Runaway végigjátszás, amiben szerintem megtalálod a megoldást a problémádra:
    http://www.pcdome.hu/readerarticle.php?id=434
  • miXer
    A mogyoróvajat a banditák kabinjában (ahonnan kiszöktél) tudod felmelegíteni, a fagyasztó tetejére kell rakni a sisakot.
  • ibrik
    Már én is olyan rég játszottam vele, hogy alig emlékszem erre a részletre...
    Minden tárgyat megtaláltál?
    Minden megtalált tárgyat összekombináltál?
    A napon próbáltad már melegíteni?
  • Ramore
    egyszerűen nem csinálja, pedig mindent úgy tettem. :(
  • Ramore
    az oldalon évő végigjátszás pontatlan és átsiklik a megoldáson...
  • CaviaR
    Tyhű ez nagyon rég volt, de asszem nem felgyújtani kell, hanem bekenni azt a budi szerű dolgot a mogyoróvajaddal, h megegyék a termeszek az egészet.
  • Atomreaktor
    www.hcgamer.hu-n asszem van végigjátszás, nézd meg ott, vagy keress rá neten
  • Ramore
    up
  • Ramore
    Tudna valaki segíteni???

A 3. fejezetnél amikor a katonai sisakba belerakom a mogyorót és a vajat, hogyan, illetve hol tudom felmelegíteni, hogy mogyoróvajat kapjak? Egyszerűen nem tudom a fészert felgyújtani. :((
  • Lammer
    ok, fasz vagyok, nem látom az erdőtől a fát
    gcw-n fenntvót...
  • Lammer
    Szasztok!!

Megvan valakinek a MAGYAR Nocd???
    >>>ITT MEGVAN? CSAK SÉRÜLT AFÁJL...<<<
    nem lehet javítani sem, 5let?