Runaway : A Road Adventure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONO
hmmm?<#kerdes><#nemtudom><#fejvakaras>

BONO
Ja és mivel veszem ki belöle a kanállal?

BBird
Talán a diktafonban? :-)
BONO
Várj az elemet hol szedem fel?
<#nemtudom>

BONO
Az egy merõkanál nem?
Jó mert errõl nekem egy hangyányit nem írt a végigjátszás!!!
Meg már nagyon rég vittem végig!

Na köszi!!!<#puszis><#confused>

BBird
Diktafon megvan? Elem megvan? A kódos laborban hátul van a nitrós palack, vagy mi. Na fogod azt a kis piszkavasat, vagy mit... belerakod az elemet, es belemártod a palackba. Ezután elem bele diktafonba, és mehet a buli.
BONO
pedig már egyszer végig vittem most meg elakadtam!!!<#szomoru1>

BONO
Figyu fijuk elakadtam tudna valamelyikötök segiteni a 2. pályán amikor a DR.Oliwaw-hoz kell menni, hogy felvegyem a hanghját a diktafonnal akkor nem tudom felvenni?
<#nemtudom>

BONO
Király a Runaway imádom az ilyen rajzolt kalandokat és most jön ki a 2. része is ez állatt!!! Van is egy runaway 2-es forum nézzétek meg ott találtok képeket is ajánlom!!!Persze már biztos láttátok!<#awink>

A pcdome-on van egy Runaway végigjátszás, amiben szerintem megtalálod a megoldást a problémádra:
http://www.pcdome.hu/readerarticle.php?id=434
A mogyoróvajat a banditák kabinjában (ahonnan kiszöktél) tudod felmelegíteni, a fagyasztó tetejére kell rakni a sisakot.
ibrik
Már én is olyan rég játszottam vele, hogy alig emlékszem erre a részletre...
Minden tárgyat megtaláltál?
Minden megtalált tárgyat összekombináltál?
A napon próbáltad már melegíteni?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ramore
egyszerûen nem csinálja, pedig mindent úgy tettem. 😞
Ramore
az oldalon évõ végigjátszás pontatlan és átsiklik a megoldáson...
CaviaR
Tyhû ez nagyon rég volt, de asszem nem felgyújtani kell, hanem bekenni azt a budi szerû dolgot a mogyoróvajaddal, h megegyék a termeszek az egészet.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Atomreaktor
www.hcgamer.hu-n asszem van végigjátszás, nézd meg ott, vagy keress rá neten

Ramore
up
Ramore
Tudna valaki segíteni???

A 3. fejezetnél amikor a katonai sisakba belerakom a mogyorót és a vajat, hogyan, illetve hol tudom felmelegíteni, hogy mogyoróvajat kapjak? Egyszerûen nem tudom a fészert felgyújtani. 😞(
Lammer
ok, fasz vagyok, nem látom az erdõtõl a fát
gcw-n fenntvót...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Szasztok!!

Megvan valakinek a MAGYAR Nocd???
>>>ITT MEGVAN? CSAK SÉRÜLT AFÁJL...<<<
nem lehet javítani sem, 5let?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

BBird
Sikerült ez is. Most már tárgytalan... :-)
BBird
Ok, azóta sikerült, de most meg egy bizonyos szobrot kellene rátennem a katapultra, de melyiket? Egyik sem mozdítható... :-(
BBird
Amúgy milyen levélrõl beszél? Arról, ami nálam van, vmi régi levél? Vagy mi? :-)
BBird
Hi!

Elakadásom helyszíne: Mama Dorita otthonánál. A bejáratnál áll a hústorony Oscar. Neki kellene csinálni a tálat összeilleszteni a pecséttel, aztán abba bele a leveleket és a doki kenõcsét. De egyiket sem akarja kombinálni. Sem a pecsétet a tállal, sem a levelet, sem a kenõcsöt. Azt tudom, hogy a hcgamer féle végigjátszás tele van hibákkal, de itt mit hibáztam el? :-)
ibrik
Ja 😊))
A transzvesztitás rész volt a legjobb

"To finish chapter 1 you have to wake Gina. Look at the Vademecum (aka the book in your inventory) to find that a cold shower will do the trick. So use the Spray Can (its flammable) you found in the storeroom on the fire sprinkler (the red blinking dot on the ceiling). Now you're treated to a cut scene and the end of chapter 1."
Angolul. Könybe belenézni, spray-el ráfújni a tûzjelzõre.
ENNYI!

Felvetted a poharat és az altatót a Gina melletti kisszekrényrõl?
Ha vmit nem találsz meg vagy nem szedsz fel, akkor nem tudod addig folytatni a játékot.
Ha így se megy akkor passz.
Ja és LE NE TÖRÖLD, ez egy egyszerû rész még...
Mi lesz még késõbb... 😊

ibrik
A spray-t kell használni a tûzjelzõn..

Persze összeszedtem mindent, már a bérgyilok is volt itt.Mi a fenét csináljak h ez a baromarcu végre bekapcsolja már azt a szart??????Mingyá jó uninstallálom ezt a szart!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden tárgyat összeszedtél?
Csak a spary kell, ha megvan a gyufa automatice megcsinálja Brian.

Persze, már vagy 250x elolvastam azt a szart!!!
Beleolvastál a könyvbe?(Book aka Vademecum )
Ha megteszed, onnan tudod meg, hogy erõs a gyógyszer amit kapott, és egy kis hideg zuhanytól fel tud ébredni...

próbálom a gyufát meg a sprayt de azt mondja ne akarja😞(((mi a francé????hogy vigyek vizet a csajra??vagy a tûzjelzõs víz kell???
Patesz
A gyufa kell meg a spray és jó lesz!
Én már végigvittem és jó kis játék.

Hi! Tud vki segíteni?A chapter1-ben hogy a francba kell bekapcsolni a tûzjelzõt(gondolom Gina így kap hidegzuhit😊))már volt a bérgyilok a szobában, megvan minden cuccos gyufa spray minden szar de nem akarja bekapcsolni azt a zzart!!Hogy kell kombinálni a dogokat???
Valaki????!!!!!
Valamelyik ftp-n még megtalálom a játékot?

sajnos nem mukodik nalam. sot mar a jatek sem 😞
rezsofiz
Szedj le minden codecet,aztan rakd fel az Ace mega codecs packot,amit innen tudsz leszedni.

sazl : c

rezsofiz
elkuldtem az e-mail cimedre a fixet.

sazl : c

sziasztok! tudna valaki kuldeni egy meg mukodo linket a fixhez, ami a windowsba kilepos problemat orvosolja? vegigneztem a korabban javasoltakat a topicban, de egyikrol sem sikerult mar letoltenem. koszonom!
pkeet
[email protected]
Sziasztok!

Régi problémával fordulok hozzátok. Fejjel lefelé jelennek meg a mozik a játékban. (magyar verzióm van) És kérlek ne írjátok azt, hogy olvassak vissza 300 hozzászólást, mert már megtettem. Telepítettem xvid-et(ffdsh...szart) bepipáltam a flip video bejegyzést és még mindíg semmi. Ezt szerintem az alkotók sem gondolták komolyan. Ha nem sikerül megcsinálni, széttöröm a cd-ket és örökre lemondok a kalandjátékokról.
Elõre is köszönöm

István
via_mala
Na végre továbbjutottam. Az volt a 'trükk', hogy elõször az izomember sörébe megpróbáltam berakni az altatót, és csak utána beszéltem Lulával. A duma ugyanaz volt, viszont utána már a kosárlabdát oda tudtam neki adni. Innetõl már nem volt sok hátra a menekülésig, és máris jött a 4. fejezet.

Már említettem, hogy azon 'szerencsések' jözé tartozom, akik magyarított verzióval játszanak. Nem igaz, hogy ha legalább egyszer átolvasta volna valaki a szövegeket, akkor ne tudta volna kijavítani a gépelési hibákat. De a félrefordítások sokkal zavaróbbak, hiszen ez egy kalandjáték, ahol egy aprócska részlet is fontos lehet.
Tegnapi kedvencem az volt, amikor végre sikerült kinyitni a fészer ajtaját, amiben a helikopter volt, a kurzort az ajtónyílás fölé húzva az alsó sorban ez jelent meg:
"Benéz a fejszébe". Na, akkor majdnem leestem a székrõl. LOL! 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
OKÉ, mindent megpróbálok! Lenyomom Lula torkán azt a !#@&%!&$$@!# kosárlabdát! 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Vagy még:
Vizsgálj meg mindent a dobálós faszis helyszínen.
A hangárt is, a faszit is, a sörösdobozt is és utána menj vissza Lulához.

Így fejbõl sajna nemtom. Vagy labda nélkül is beszélj vele és utána labdával, talán menni fog.

Az olajkút a végén fog kelleni.
Megfõzöd a vajat és a mogyoróvajat a sisakban a hûtõ tetején a napsütés hatására 😊 Ezzel leöntöd a fabodegát, amit leesznek a dögök, és ott marad a robbanóanyag.
Ezt kell az olajkútnál használnod.

via_mala
Sajnos nem akarja a labdát odaadni neki a fõhõs (azt mondja: "Jelenleg nincs okom ezt tenni."), és amikor dumálni akarnék Lulával, akkor leráz, hogy õ nem is az a híres Lou nevû kosárlabdás, és itt a párbeszéd végetér. Mit kellene még csinálni elõtte?
(Van pl. az az olajkút, aminél az olajtócsát használtam a napolajos flakonhoz, de mást ott nem lehet csinálni, vagy van valami még ott?)

via_mala
Köszi az infot! Este nekiállok. Remélem Lula elfogadja végre azt a nyüves labdát. 😊

Akkor hát 😊 :
Igen, Lulának kell odaadni a labdát, és után tudod az altatót a söröcskéjébe csempészni a fószernak, míg Lula elvonja a figyelmét 😊

Hûtõkulcs:
Használd a pajszert a fickó motorján, és kapsz egy pedált érte 😄
Ezt a pedált használd a busznál ajtónyitó karnak, és csukd be az ajtót.
Az ajtón van egy kis zseb és abban van a frigó kulcs 😊

Már nincs sok hátra, az epizódból.
Csak egy kis bumm 😄

via_mala
Köszi, sikerült! Tényleg a faházban volt, a polc tövében egy leesett ruhaakasztó, ezt a csavarral kombinálva jó kis fúrót készítettem. A puskapor és a heveder és a rúzsok segítségével pedig elkészült a géppuska tölténytár, be is táraztam a géppuskát.
Most viszont nem kezd el lövöldözni, mert még nincs minden kész. Most mit kell csinálni?
Gondolom a sörösdobozokat hajigáló fickónak kéne valahogy a kosárlabdát odaadni, ha már úgyis annyira szeret dobálózni, a transzvesztitának ugyanis nem adja oda a labdát a fõhõs.
Gondolom utána a fickó sörébe be lehetne csempészni az altatót, és már el is vihetnénk a helikoptert.
A #468-ban Skullkid vajat emleget, olyat gondolom a hûtõben lehet találni, de a hûtõhöz nem találom a kulcsot.
??? 😊 ???
A vasúti vagonban van egy lánc a végén egy kampóval, az kell valamire? Pl. a beszorult ajtajú bodegát lehetne esetleg kinyitni vele?
??? 😊 ???

via_mala
Ez is valami, köszi! 😊

Boocs, de fejbõl már nem emlékszem hogy mi is az ;-)
A fabodegában ahonnan indultál, a földön találod meg, a feszítõvas mellett.