Runaway : A Road Adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó mert errõl nekem egy hangyányit nem írt a végigjátszás!!!
Meg már nagyon rég vittem végig!
Na köszi!!!<#puszis>#puszis><#confused>#confused>
<#nemtudom>#nemtudom>
http://www.pcdome.hu/readerarticle.php?id=434
Minden tárgyat megtaláltál?
Minden megtalált tárgyat összekombináltál?
A napon próbáltad már melegíteni?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A 3. fejezetnél amikor a katonai sisakba belerakom a mogyorót és a vajat, hogyan, illetve hol tudom felmelegíteni, hogy mogyoróvajat kapjak? Egyszerûen nem tudom a fészert felgyújtani. 😞(
gcw-n fenntvót...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Megvan valakinek a MAGYAR Nocd???
>>>ITT MEGVAN? CSAK SÉRÜLT AFÁJL...<<<
nem lehet javítani sem, 5let?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Elakadásom helyszíne: Mama Dorita otthonánál. A bejáratnál áll a hústorony Oscar. Neki kellene csinálni a tálat összeilleszteni a pecséttel, aztán abba bele a leveleket és a doki kenõcsét. De egyiket sem akarja kombinálni. Sem a pecsétet a tállal, sem a levelet, sem a kenõcsöt. Azt tudom, hogy a hcgamer féle végigjátszás tele van hibákkal, de itt mit hibáztam el? :-)
Angolul. Könybe belenézni, spray-el ráfújni a tûzjelzõre.
ENNYI!
Felvetted a poharat és az altatót a Gina melletti kisszekrényrõl?
Ha vmit nem találsz meg vagy nem szedsz fel, akkor nem tudod addig folytatni a játékot.
Ha így se megy akkor passz.
Ja és LE NE TÖRÖLD, ez egy egyszerû rész még...
Mi lesz még késõbb... 😊
Csak a spary kell, ha megvan a gyufa automatice megcsinálja Brian.
Ha megteszed, onnan tudod meg, hogy erõs a gyógyszer amit kapott, és egy kis hideg zuhanytól fel tud ébredni...
Valaki????!!!!!
sazl : c
pkeet
[email protected]
Régi problémával fordulok hozzátok. Fejjel lefelé jelennek meg a mozik a játékban. (magyar verzióm van) És kérlek ne írjátok azt, hogy olvassak vissza 300 hozzászólást, mert már megtettem. Telepítettem xvid-et(ffdsh...szart) bepipáltam a flip video bejegyzést és még mindíg semmi. Ezt szerintem az alkotók sem gondolták komolyan. Ha nem sikerül megcsinálni, széttöröm a cd-ket és örökre lemondok a kalandjátékokról.
Elõre is köszönöm
István
Már említettem, hogy azon 'szerencsések' jözé tartozom, akik magyarított verzióval játszanak. Nem igaz, hogy ha legalább egyszer átolvasta volna valaki a szövegeket, akkor ne tudta volna kijavítani a gépelési hibákat. De a félrefordítások sokkal zavaróbbak, hiszen ez egy kalandjáték, ahol egy aprócska részlet is fontos lehet.
Tegnapi kedvencem az volt, amikor végre sikerült kinyitni a fészer ajtaját, amiben a helikopter volt, a kurzort az ajtónyílás fölé húzva az alsó sorban ez jelent meg:
"Benéz a fejszébe". Na, akkor majdnem leestem a székrõl. LOL! 😄
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Vizsgálj meg mindent a dobálós faszis helyszínen.
A hangárt is, a faszit is, a sörösdobozt is és utána menj vissza Lulához.
Az olajkút a végén fog kelleni.
Megfõzöd a vajat és a mogyoróvajat a sisakban a hûtõ tetején a napsütés hatására 😊 Ezzel leöntöd a fabodegát, amit leesznek a dögök, és ott marad a robbanóanyag.
Ezt kell az olajkútnál használnod.
(Van pl. az az olajkút, aminél az olajtócsát használtam a napolajos flakonhoz, de mást ott nem lehet csinálni, vagy van valami még ott?)
Igen, Lulának kell odaadni a labdát, és után tudod az altatót a söröcskéjébe csempészni a fószernak, míg Lula elvonja a figyelmét 😊
Hûtõkulcs:
Használd a pajszert a fickó motorján, és kapsz egy pedált érte 😄
Ezt a pedált használd a busznál ajtónyitó karnak, és csukd be az ajtót.
Az ajtón van egy kis zseb és abban van a frigó kulcs 😊
Már nincs sok hátra, az epizódból.
Csak egy kis bumm 😄
Most viszont nem kezd el lövöldözni, mert még nincs minden kész. Most mit kell csinálni?
Gondolom a sörösdobozokat hajigáló fickónak kéne valahogy a kosárlabdát odaadni, ha már úgyis annyira szeret dobálózni, a transzvesztitának ugyanis nem adja oda a labdát a fõhõs.
Gondolom utána a fickó sörébe be lehetne csempészni az altatót, és már el is vihetnénk a helikoptert.
A #468-ban Skullkid vajat emleget, olyat gondolom a hûtõben lehet találni, de a hûtõhöz nem találom a kulcsot.
??? 😊 ???
A vasúti vagonban van egy lánc a végén egy kampóval, az kell valamire? Pl. a beszorult ajtajú bodegát lehetne esetleg kinyitni vele?
??? 😊 ???
A fabodegában ahonnan indultál, a földön találod meg, a feszítõvas mellett.