Runaway : A Road Adventure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Király Brian vs búvárkodás. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Bocs mégegyszer.
Ma is tanultam vmit😊
Ha elolvasta kérem tépje össze!
De egy link jobb lett volna sztem...
Runaway 2
Developer: Pendulo Studios - Publisher: unknown
Release date: unknown
Game type: Adventure game (currently in production.
Egy másik hírforrás szerint szintén dolgoznak rajta, és 2004 végére várható a folytatás.
Egyenlõre mindeössze egy rajzolt kép jött ki belõle, itt megtekinthetõ pl.:
http://www.adventure-treff.de/images/bild.php?bild=news/20030925.jpg

Különösen, h pont úgy végzõdik, mint ahogy elkezdõdött, csak kicsit más körülményekkel. (Kocsi megy a hídon...)
Lesz vajon 2.rész?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Hol van a sisak amiben a mogyorovajat meg kell olvasztani?
(aprólékosan, kösz)
A leírásban "vagon"-nak nevezett valami pedig asszem a börtön mellett (ebbõl kell a szíj, ahoz meg a kertiolló asszem)
Ez lenne a címen is, de ha nem jön be talán tudok segíteni.
Host: hypnosis.hu:1717
Login: kb17
Pass: postal (ez kb két naponta megváltozik, ezért érdemes néha felnézni)
Ha lassú, akkor én is a hykao által említett oldalt tudom ajánlani.
A magyar feliratos verzót letöltheted a HDC oldaláról.
Ugyan sajnos nem ingyenes az oldal, de egy 160Ft+áfa értékû SMS után (vagy egy ugyanennyibe kerülõ matávos hívás után) 6 napig töltögethetsz kedvedre, nem csak ezt természetesen, hanem megannyi játékot, és filmet.
Szerintem SMSweb kategóriában õk a legolcsóbbak.
Az ingyenes oldalakkal az a baj, hogy hamar törlik a felpakolt cuccokat. Így az ilyen - nem 0. napos - játékok már roppant nehezen lelhetõk fel, de szerintem 200Ft-ot mindenkinek meg kell, hogy érjen, ha már ingyen játszik.
Sajna nekem nem jon be az oldal. Nem tudnal esetleg valamilyen mas cimet adni?
Mondjuk egy ftp-t, vagy valami ilyesmit?
Ez masnak is szol, nemcsak CaviaR-nak. 😊
Koszi elore is.
"<...> Vegyük ki belõle a hangfelvevõ készüléket, majd menjünk Dr. Olivaw-hoz és rögzítsük a hangját. Irány az analizáló! <...> "
Két angol nyelvû végigjátszást is elolvastam de egyik sem ír róla semmi részletet. A HcGamer-esben meg sem említi, h lemerülne az elem és utána bele kell mártani a hidrogénbe. Semmi ilyesmit nem írt...
Plíz help!
http://freedom.warez.hu/
Lehet, hogy egy kicsit keson kerdem, de nem tudna valaki egy mukodo letoltohelyet a gamahoz???
PLizzz help!
THX elore is!
Megvan a széfbõl a hangfelvevõ, de hiába tartom oda neki aztmondja a faszi, h nem tarja jó ötletnek. Mit kell csinálni?
Nekem azzal csontra ment minden.
Nálam a 2. fejezet akadt be Dr. Olivah irodája...
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
http://dlh.net/chtdb/chtview.php?lang=ger&sys=pc&disp=e28846
HCgameren végigjátszás itt:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=7818
A hcgamer-en van végigjátszás!
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
a 2.fejezetben kifogy az elem a hangrögzítõböl és nemtom hogyan lehet újat szerezni!!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.