626
Runaway : A Road Adventure
  • ulrik
    Szaiasztok!

Elakadtam az 5. chapter-nél a szokásos fagyás miatt, ha vkinek megvan a crackfix küldje már el légyszi a [email protected] vagy ha tudtok olyan url-t ahonnan le lehet szedni annak is örülnék, mert az eddigiekről nem lehetett leszedni egyet sem, ami működött volna.

Egyébként frankó a játék, előre is köszi.
  • LezLee
    Nincs mit, minden kalandszeretőt szívesen látunk :)))
  • JustIce
    Mar multkor Mimacskanak uzenetet, s lattam, hogy sielni van:) varom, hogy megjojjon:)
    koszi megnezem a TLJ topicot!
  • LezLee
    Kb. fél éve alapítottuk, köszönhetően Mimacskának, mivel az ővé a szerver, tehát ő a Főnök is :)))
    Kb fél éve én is nagyon kerestem a TLJ-t, mert nekem sem volt meg, és mindenki ajnározta, így akadtam rá Mimacskára, akinek meg volt a game, és felajánlotta, hogy megosztja velem. És ebből jött az ötlet, hogy csináljunk egy kaland ftp-t amin csak klasszikus kalandjátékok lesznek. Azóta is folyamatosan bővül azon személyek köre, akik belépési kóddal rendelkeznek erre a szerverre. Most is fönt van az ftp-n vagy 6-7 kaland, most főként régebbiek, mint pl. Grim Fandango, Jack Orlando, The Dig stb.
    Ha érdekel a dolog, és tag szeretnél lenni, jelentkezz Mimacskánál a The Longest Journey topicban, és majd ő dönt. De csak pár nap múlva lesz esedékes, mivel síelni van (a mázlista :))
    Amúgy, ha ellátogatsz a Longest Journey topicba, bővebben is informálódhatsz a szerverünkről és a rajta található játékokról.
  • JustIce
    Annak nagyon orulnek!!! Ritkan jatszom mas gamekkal is, de a kaland a kedvencem! Mar csak az a kerdes milyen a server amirol irsz:)sajna en nem ismerem.
  • LezLee
    Akkor ha legközelebb fent lesz becses kis kalandszerverünkön a TLJ, mindenképpen szólok neked. Már többen is keresték, gondolom Zakit is érdekelné a game, mivel kötelező darab, aki szereti a kalandot. Úgyhogy lehet hogy mostanában megint felkerül a nagy érdeklődésre való tekintettel.
  • zaki
    hááát, nekem csak a demo-ja van meg, de még nem próbáltam ki... nem vágom honnan lehetne beszerezni, dc-n kerestem, de ott nem volt senkinél... ráadásul 4 cd-s, szal combos lesz beszerezni
  • JustIce
    Nincs meg neked veletlenul a The Longest Journey? Vagy nem tudsz ftp-t akarmit ahol fenn van?
  • zaki
    mostanában sokat :)
  • JustIce
    Akkor is:) Keson kezdted:P Te allandoan a gep elott vagy?:)
  • zaki
    sőt már be is fejeztem :)
  • JustIce
    zaki: tenyleg meg csak most kezdted el?:) csalodtam benned:D
  • via_mala
    Már régen elakadtam én is ennél a fejezetnél, de most betöltöttem az állást és láttam, hogy nekem már fel van fújva a labda. Valószínûleg az elhagyott vasúti kocsi meletti bódé lábánál álló ládából szereztem egy kovácsfújtatót, és azzal lehetett felfújni. Elõtte persze meg kellett varni. Tût és cérnát a lakókocsiban a kövér transzvesztitától balra lévõ kis asztalon lehet találni.

Most azonban mit kell csinálni. A ladát oda akartam adni a magas transzvesztitának, aki korábban kosaras volt, de nem kérte. Töltényt kellene készítenem, de a puskaporos hordót nem tudom kifúrni.
  • htibor
    A labda lyukas. Először be kell foltozni és csak azután felfújni.
    Hogy mivel azt perpill nemtom, nem emlékszek már rá ;-))
  • monika002
    Segítsetek! 3. fejezetben nem tudom felfújni a labdát! Ok, keressem meg a dobozba vmi fujót, de nincs ott semmi! Nem talál semmit! hogy kell felfujni?
  • zsea
    ezt írták hozzá:

"A letöltések alól letölthető a Runaway, a Homeworld 2 és a Rebels Prison Escape teljes magyarítása! Mint, bizonyára tudjátok ezeket a jatékokat magyar nyelven adták ki és azokból lettek "kiszedve" a magyar nyelvi fájlok!"
  • zsea
    itt nézd meg, most rakták fel pár napja:

http://magyaritasok.jatekok.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=NewDownloadsDate&selectdate=1075037844
  • htibor
    Hát pixelvadászatból áll a világ...

Én is mindig ezt mondom, igaz Mrs Lipton? :))
  • rezsofiz
    lesz még nehezebb is.én jól megszenvedtem vele.sok szerencsét hozzá! :)
  • akyyy
    pedig ott még könnnyű is volt...de majd később
  • zaki
    ok, már tárgytalan :) de k...... el vannak dugva a tárgyak, alig lehet őket észrevenni... )
  • zaki
    üdv! én (is) most kezdtem el játszani a gammával, és én is elakadtam az elején :) na szóval: "már csak" fel kellene ébresztenem a bringát, és visszolvasva az látom, hogy előszöt el kell olvasni az orvosi könyvet, aztán a spray+gyuszival bekapcsolni a tűzjelzőt. na már most, hol is van az az orvosi könyv? :)
  • via_mala
    Jó neked! Nekem meg a magyar verzió van meg és inkább vágynék az angolra. Lsd. #424, #440.
  • rezsofiz
    nincs magyarítás,csak angol, meg magyar verzió
  • akyyy
    hmm...szerintem akkor az egész Cd kellene, de nem tom... nekem ugyanigy van aaz Earth 2150. Az angol van meg eredetibe, és van teljesen magyar is...
  • elmozo
    A repülő roncsnál a (a térképen a bal alsó részen).
  • akyyy
    a repülő rocsnál, asszem...
  • mikike
    ISOban valahol?
  • mikike
    Létezik Patrician III is?
    Vagy melyik a legújabb?
  • rezsofiz
    dejó,hogy az én sulimba nem tartják meg a munkanapot...
  • htibor
    Ja,azt kihagytam, hogy CMI mindössze 3-4 megával elvan a vinyón+mentett állások, addig...
    Nem beszélve még a rejtett Lukasarcos poénokról... :D
    Na ömlengés vége, elvégre munka van! :D
  • rezsofiz
    Tökéletesen egyetértek az egésszel. :)
  • htibor
    Szia!
    Én játszottam mind a kettővel. Sztem nem.
    Monkey Island hosszabb, érdekesebb, 2 nehézségi fok is van benne, és zeneileg toronymagasan odaveri a Runaway-t.
    Ennek ellenére, az ilyen kalandjáték inséges időben, nagyon kellemes percekett zerzett nekem a Runaway.

Nálam a képzeletbeli trón: Curse of Monkey Island; Grim Fandango; Syberia
  • rezsofiz
    yo játék.az biztos. szerintetek megveri a monkey island 3-at?
  • akyyy
    helóka. elkezdtem a játékot és végig is vittem. aztmondhatom hozzá: nem rossz. a magyaral játszottam végig.
    Szóval aki elakadt, kérdezzen, segítek amig tudok. Meg amint itt olvasom, hogy van hozzá végigjátszás a hajamat tépkedem, mert néhol iszonyatosan elakadtam. de segítség nélkül 5 nap alatt végigvittem...
  • cold_fire
    köszi!
  • rezsofiz
    Nem tucc feliratot módosítani.szépen le van védve.azér,hogyha véletlen törlöd le ne szívd meg.mer hüje a fejlesztő,meg hogy ne dobd ki.6részes.
  • rezsofiz
    Ne szedd le. 1024-be fut,és nem lehet rajta állítani.
  • cold_fire
    Mert valahol olvastam,hogy 1024x768 a min. felbontás.Mondja már meg valaki lécci,mert potyára nem akarok 3 cd.-t leszedni.Előre is thx!
  • via_mala
    Köszi a fórumozóknak, hogy megoldást találtam arra, hogy a maya álarcból hogyan kell kiszedni a rubint.
    Nem tudom, hogy másnak is feltűnt, hoegy mikor Dr. Olivaw a lézerrel dolgozik szép halványkék a lézersugár színe. Márpedig a rubinlézer az tutira PIROS színű ;)))

Szokatlan kérés: nem tudom, hogy melyik file-ban vannak a feliratok, de nem tudná valaki elküldeni nekem az ANGOL nyelvű feliratokat. Nem akarom én a Comgame 576-osokat bántani, de azért jó lenne, ha az eredeti angol is meglenne, mert néhol egészen "furcsán" sikerült a fordítás.

Más (apróság): ha törlök egy játékállást, akkor az miért nem törlődik fizikailag a merevlemezről?

Más (bosszantó): full install után minek kéri a második CD-t is?

Kérdés: hány epizódból áll?