Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A progihoz nem kaptam meg a jó cracket, csak egy virusos cimet
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Jól döntöttél.<#eljen>#eljen>
a multi nem megy...LooooL...úgy a 9. pálya után érdekesebb...de lehetne kicsit parásabb is...vagy tévedek?...a fejlesztõkre akkor is haragszok...😄
Fight 4 Eva'<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
szvsz Az eggyik legjobb FPS játék a Quake 4 a hibáit beleszámítva is!
Szerintem MINDEN játéknak megvan a kis saját hibája, csak van ahol ezek zavaróak,
illetve és van ahol elhanyagólhatóak.
Én imádom a FEAR-t is ,de ott is vannak komoly hibák ,illetve eggyik játék sem tökéletes, de én eddig a FAR CRY-ban illetve a Quake 4-ben találtam a legkisebbeket,illetve a legkevésbé zavaróakat.
jó gamezést DominO<#beka3>#beka3>
És nem gondolom, hogy egy hírtelen összedobott játékkal lenne dolgunk, mert bár tényleg nagyon hajaz a Doomra, összességében nagyon jól sikerül, a grafról meg annyit, hogy sajna a mai gamék többsége erõssen hardverfüggõ,és ez már csak "rosszabb" lesz...😄 Érdemes kicsit spórolni és beruházni tuningba.
<#kacsint>#kacsint>
ott a mikõõõ.txt-ben minden le van írva és minden ami kell ott megtalálható.
Letöltöttem rengeteg mindent ,de mindent bemásolva lehal a q4 vmilyen hibával.
Szal 1 részletes lista patch ,mappok packok stb nem ártana mert a faq elég hiányos.ELõre is thx!
Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Elég korrekt volt benne a single rész, hangulatos és jól megszerkesztett pályák, állandóan kommunikáló ai-k és pörgõs esemény.
A halál csupán a kezdet...
bocsánat ha valaki lelkébe gázoltam,de mostkaptam kézhez a játékot..és ki is hajítottam...nah mind1...sziasztok
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
Sziasztok!Van itt valaki, aki a Quake 4-hez készít pályákat a Radiant-tal?Tudom, hogy van egy rakat ilyen jellegû oldal a neten, de az angol nyelvûeken nem találtam kellõ segítséget a gondomhoz(konkrétan: folyton leak-error-t jelez az editor, ha leteszek egy visportal-t), a magyar oldalakon pedig alig van valami használható.Elõre is köszi a segítséget!
^^
Ezt akkor írja ki amikor neten vagy, és a játék az ID szerverére kapcsolódik és leellenõrzi a kulcsot.
Tehát ha játszani akarsz, másold fel a Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL féle cracket, és nem fogja ellenõrizni a kulcsot.
krekk
A halál csupán a kezdet...
A(z) http://alph4.uw.hu/FAQ/quake4.html cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhetõ. Gyõzõdjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.
nekem ezt adja külföldrõl...
irja már be valaki hogy mit csináljak azzal a fránya kulccsal. léccilécci
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
egyébként nekem is az inditasnal cd key problémám van most win reinstall utánn nem emléxem hogy volt mikor elõször kiolvastam a faqból. Most meg az oldal nem jelenithetõ meg...
Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))
amugy dvd deviance
Sorry hogy ezzel kapcsolatban irok,de megint kéri a cd kulcsot a qu4 játékban.
Egyszer már megcsináltam majdnem végig is játszottam.SZal az lenne a kérdésem hogy meik/eket cracket másoljam be a quake 4 dirbe?(Quake.4.DVD.CRACK-DEViANCE,Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL,Quake.4.Public.Server.Patch-VASELiNE)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
The Matrix has you...
szóval valaki rájött hogy hogyan lehet oda bemenni? nagyon kéne a segítség, mert mentés nélkül játszom, csak autosave, hogy izgalmas is legyen
Amikor stroggá alakítanak és menekülnöm kéne, majd lelövik a hajót ami elvinne minket, a medikus társammal egy "orvosi szobába" <#wink>#wink> jutok... de miután a medikust kinyírták én meg az õ gyilkosait nem tudok semerre továbbmenni, minden ajtó zárva van. Ez valami bug lenne?
a balettpatkány
The Matrix has you...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
ultra highon is megnéztem, de inkább rondább mint szebb, bár ki is írja figyelmeztetésként hogy 500 mega videomemória kellene neki hogy jól menjen úgy. bár nem hiszem hogy sokat számítana, mert így is nagyon szép