Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a link viszont jó thx..
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Szóval mit kellene tennem ?
Elõre is kössz!
Ha nehéz leirni savet is küldhettek 😊
Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Saint of Underworld N/Me
A többit már írták.
REGEDIT4
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól mûködik."
by battlefield.hu
nekem ez mûködött <#eljen>#eljen>
6800GT-m van és a kártya újabb driverében sem találom ezt az opciót!
A segítséget elõre is koszi!!!!
Azzal a leírással h mi kell nekem megy...
(lemerem fogadni hogy az 104es patchet nem raktad fel)
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Tört verziót használok.
Köszönöm!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Next PC upgrade: 2022
Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL - olyan crack, amibõl ki van véve a CD-kulcs ellenõrzés! (CloneCD-s & Crack-es verzióhoz)
ott a faq-ban
nekem így ment a játék
A halál csupán a kezdet...
Ez mit jelenthet vagy hol kell ezt letilatni!!!???