3733
-
Richard90 #3493 azt hogy lehetne megcsinálni hogy ne írja ki hogy waiting for authorazitoin vagy mi... mert e miatt nem tok a szerverre felmenni!! valami ötlet? a válaszokat előre is köszönöm -
#3492 Visszaolvastam és találtam megoldásokat, de lenne egy olyan kérdésem, hogy ez így működne-e: Norton Internet Securitym van és letitltootam benne a Wuake 4 kimenő és bojövő kapcsolatait is. Így ha beírom a játékban a szerver IPjét akkor fogok rá tudni csatlakozni? Vagy van erre valami más megoldás norton internet Securityvel? -
#3491 Van olyan crack vagy valami trükk amivel meg lehet oldani, hogy ne kérje a DVDt és menjen a multi is? -
#3490 szívesen, máskor is -
#3489 már megvan köszi minden segítséget -
#3488 Hali a Fő BOSSnál amikor kijön az az agy egy burokban és sok genyó ellenfél jön fel, mit kell csinálni? -
#3487 Senki nem tud megoldást a problémámra??? -
#3486 Kandurex! Nem tudsz nekem segíteni? Mi lehet a baj?
Leírtam a 3481-ben, hogy mit ír ki és nem tudom miért!! -
#3485 Írd be a kereső be itt alul, hogy "key", rögtön kapsz választ. -
#3484 valaki nem tudja megmondani hogy amikor a quake 4 et elindítom azt kéri írjam be a cd key t de milyet me amit amit telepítésél az túl rövid.... -
#3483 Senki nem tudja mit jelent ez? -
#3482 ha eszt atirom gond nelkul tudok jacani is meg netezni is vagy igy is lekell lepnem a netrol? -
#3481 Tudom átírtam, de akkor sem jó valami.
Ezt írja: "No response from 195.38.96.76.28004 after 15 challenges. Disconnecting." -
#3480 #3478 -
#3479 sziasztok
átírtam ott a hosts-ban az utolsó sort, de ha fel akarok menni pl a koth.hu-ra akkor azt írja , hogy nincs válasz és 15 csellendzs nincs meg vagy valami ilyesmi. és szétkapcsolt
mi lehet a baj? -
Zsolt01 #3478 Nekem ez bevált:
A megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következő fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:
127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ugyanez műxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket). -
#3477 szevasztok. tudom mar ezerszer felmerult az inditas utani cd kulcs gond, de en veletlenul fellapoztam vmi oldalt nem emlexem pontosan de mikor feltepitem a jatekot utanna egybol le kell szedni a gamet es a windows mappaba kell vmit butykolni utanna felteszem meg 1x akkor nem lesz ien cd kulcs gond vki tud errol vmit?Ha igen vmi reszletes infot osszon meg velem koszi -
#3476 Helósztok ez az első Quake amivel játszom a kettő csak multiba tetszett, de ez bejön. Éppen ezért nem vagyok képben. Tudtok valami doksit a történetről? -
Attila 19p #3475 Torrent , stb.. mire gondolsz ?????
Írj egy pár oldalt kösszi!!!!!!!!!!!
-
#3474 #3470 -
#3473 Milyen openGL-t használ a játék? a 2.0-át támogatja már? -
Attila 19p #3472 de nem hozza be az oldalt!!!!!!!!!
-
tehen_m #3471 Rengeteg (összes magyar) szerveren lehet törttel játszani.... -
#3470 ha innen nem akkor torrent, stb... -
#3469 #3458 -
#3468 esetleg bakker ha visszaolvasnál kb. 8 post-ot... -
Attila 19p #3467 egyszer kétszer took játtszani netem mert akko nem kéri a cd-kulcsot -
Attila 19p #3466 nekem másolt a játék és nem toom hol az a F.A.Q?????????
please írjatok!!!!!!!!
-
#3465 Nem. Ez a lényeg. Warez csak single, otthoni játékra alkalmas! -
Attila 19p #3464 csak lehet szerezni nem???
-
#3463 Ahhoz meg kell venned a játékot. -
Attila 19p #3462 Tudna valaki adni CD kulcsot ami megy neten??????
Please!!!!!!!! -
#3461 esetleg, ha kettőt(!) visszaolvasnál... -
#3460 Sziasztok!
Tudna valaki segiteni hogy tudnék játszani multiba? Mondtak egy patchet.
Quake4PublicServerPatchVASELiNE de sehol nem találom tud valaki egy linket ahonnan le tudnám tölteni. -
#3459 Köszi! -
#3458 Itt a google tárolt változata ha valaki nagyon hiányolná -
PhantoX #3457 Rakd fel a legújjabb drivert... meg egy codec-et.
Különben eleinte nekem is ilyen volt... -
#3456 Sziasztok!
Nekem nagy fehérség jelenik meg játék helyet halom hogy megy a játék de kép nincs.Pacheltem is és semmi hatás!
P4 2.66Ghz,Nvidia Gf fx 5700 256mb vga,512ram-ok -
#3455 hová tünt az a kibaszott FAQ jólene ha visza tenék -
PhantoX #3454 http://www.idsoftware.com/
itt tudod letölteni az 1.2-t