Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Ezt írja: "No response from 195.38.96.76.28004 after 15 challenges. Disconnecting."
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
átírtam ott a hosts-ban az utolsó sort, de ha fel akarok menni pl a koth.hu-ra akkor azt írja , hogy nincs válasz és 15 csellendzs nincs meg vagy valami ilyesmi. és szétkapcsolt
mi lehet a baj?
A megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:
127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
\"Majdnem párom lett!\"
Írj egy pár oldalt kösszi!!!!!!!!!!!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
<#gun>#gun><#help>#help>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
<#worship>#worship>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
please írjatok!!!!!!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Please!!!!!!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Tudna valaki segiteni hogy tudnék játszani multiba? Mondtak egy patchet.
Quake4PublicServerPatchVASELiNE de sehol nem találom tud valaki egy linket ahonnan le tudnám tölteni.
Különben eleinte nekem is ilyen volt...
Biostar VIA KT-600;1.8GHz AMD Duron, 256MB333MHz DDR-RAM, GeForceFX 5200SE 128MB
Nekem nagy fehérség jelenik meg játék helyet halom hogy megy a játék de kép nincs.Pacheltem is és semmi hatás!
P4 2.66Ghz,Nvidia Gf fx 5700 256mb vga,512ram-ok<#szomoru1>#szomoru1>
itt tudod letölteni az 1.2-t
Biostar VIA KT-600;1.8GHz AMD Duron, 256MB333MHz DDR-RAM, GeForceFX 5200SE 128MB
és így nincs semmi normális játék élményem
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
Glory, Glory Man. United!
deviancés iso letöltése ha nem az van meg
a telepítési könyvtárába bemásolod és futtatod sorrendben a :
q4safedisc.rar (kicsomagolva .exét)
q4nodvd.rar
majd a crack.exéjét
refreshlock progi vagy a multires progit érdemes használni a játék alatti desktop frekimegtartás céljára. elsõ nagyon egyszerû kezelni, másodikat nehezebb, de az 100%ban mûködik
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Glory, Glory Man. United!
THX...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hitch - ugyanaz a baj, csak neked régi a drivered. Az újjal a menüt még látni fogod, de utánna meghal az elsõ öt méteren. Mindegy, ha tudsz megoldást, akkor szólj!
THX
a 3nak tényleg csak a grafikája az ami nincs versenyben, de a hangulat terén még ma is ott van
Illetve az lenne a kérdésem, hogy tolják e folyamatosan magyar szerveren mert akkor megveszem, de feleslegesen nem szórom a pézt...
Megszereztem a játék tört verzioját (deviance), amugy gecire bejön...
A problémám az lenne h nem tom h lehet neten játszani vele. ha ezek alapján vki segíteni akkor légyszíves!!! THX
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
A megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket (kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Szóval valakinek ötlete?
Még a mikrofos sem tudott segíteni...
Ha megtudod a megoldást, akkor írj mailt nekem is!(ha pedig elküldesz nekem egy mailt, akkor tudni fogom a mailcímed, és ha megtalálom a megoldást, akkor írok:)
Visual C++ Runtime library
Runtime error
Abnormal program termination!
Nekem kb 20 játéknál van, és nem tudom mi a hiba, csak azt, hogy GeForce videokártyáknál van a hiba, és nem tudtam megoldani 3 hónap után sem. Küldtem már mailt mindenkinek, és senki sem tudott segíteni... Mindegy... majd!
Sok szerencsét, és írj, ha tudsz valamit!