Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yrda
Senki nem tudja mit jelent ez?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Slipknot
ha eszt atirom gond nelkul tudok jacani is meg netezni is vagy igy is lekell lepnem a netrol?

Yrda
Tudom átírtam, de akkor sem jó valami.

Ezt írja: "No response from 195.38.96.76.28004 after 15 challenges. Disconnecting."

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Yrda
sziasztok
átírtam ott a hosts-ban az utolsó sort, de ha fel akarok menni pl a koth.hu-ra akkor azt írja , hogy nincs válasz és 15 csellendzs nincs meg vagy valami ilyesmi. és szétkapcsolt
mi lehet a baj?

Nekem ez bevált:
A megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
és kiegészíted alul ezzel a sorral:

127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
Slipknot
szevasztok. tudom mar ezerszer felmerult az inditas utani cd kulcs gond, de en veletlenul fellapoztam vmi oldalt nem emlexem pontosan de mikor feltepitem a jatekot utanna egybol le kell szedni a gamet es a windows mappaba kell vmit butykolni utanna felteszem meg 1x akkor nem lesz ien cd kulcs gond vki tud errol vmit?Ha igen vmi reszletes infot osszon meg velem koszi

fv82
Helósztok ez az elsõ Quake amivel játszom a kettõ csak multiba tetszett, de ez bejön. Éppen ezért nem vagyok képben. Tudtok valami doksit a történetrõl?

\"Majdnem párom lett!\"

Torrent , stb.. mire gondolsz ?????
Írj egy pár oldalt kösszi!!!!!!!!!!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
<#gun><#help>
JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Evogordon
Milyen openGL-t használ a játék? a 2.0-át támogatja már?

de nem hozza be az oldalt!!!!!!!!!<#conf><#conf><#conf>
<#worship>
Rengeteg (összes magyar) szerveren lehet törttel játszani....

JGTC
ha innen nem akkor torrent, stb...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
#3458 <#nezze>

artschi
esetleg bakker ha visszaolvasnál kb. 8 post-ot...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

egyszer kétszer took játtszani netem mert akko nem kéri a cd-kulcsot
nekem másolt a játék és nem toom hol az a F.A.Q?????????
please írjatok!!!!!!!!
Kandurex
Nem. Ez a lényeg. Warez csak single, otthoni játékra alkalmas!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

csak lehet szerezni nem???
Kandurex
Ahhoz meg kell venned a játékot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tudna valaki adni CD kulcsot ami megy neten??????

Please!!!!!!!!<#help><#help><#help>
artschiatwork
esetleg, ha kettõt(!) visszaolvasnál...

Venture
Sziasztok!

Tudna valaki segiteni hogy tudnék játszani multiba? Mondtak egy patchet.

Quake4PublicServerPatchVASELiNE de sehol nem találom tud valaki egy linket ahonnan le tudnám tölteni.

REALITAS
Köszi!

Devids Pro
Itt a google tárolt változata ha valaki nagyon hiányolná
Rakd fel a legújjabb drivert... meg egy codec-et.
Különben eleinte nekem is ilyen volt...

Biostar VIA KT-600;1.8GHz AMD Duron, 256MB333MHz DDR-RAM, GeForceFX 5200SE 128MB

REALITAS
Sziasztok!

Nekem nagy fehérség jelenik meg játék helyet halom hogy megy a játék de kép nincs.Pacheltem is és semmi hatás!

P4 2.66Ghz,Nvidia Gf fx 5700 256mb vga,512ram-ok<#szomoru1>

titty
hová tünt az a kibaszott FAQ jólene ha visza tenék

http://www.idsoftware.com/

itt tudod letölteni az 1.2-t

Biostar VIA KT-600;1.8GHz AMD Duron, 256MB333MHz DDR-RAM, GeForceFX 5200SE 128MB

Looooser
Helló nem tudnátok adni egy címet ahol javitás took letölteni mert mindig beagyok játék közben...
és így nincs semmi normális játék élményem

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt:
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket
(kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).
Rash87
Letiltottam (vagyis azt hiszem),de még mindig kéri a cd kulcsot :|

Glory, Glory Man. United!

nem kell. helyes eljárás:

deviancés iso letöltése ha nem az van meg
a telepítési könyvtárába bemásolod és futtatod sorrendben a :
q4safedisc.rar (kicsomagolva .exét)
q4nodvd.rar
majd a crack.exéjét

refreshlock progi vagy a multires progit érdemes használni a játék alatti desktop frekimegtartás céljára. elsõ nagyon egyszerû kezelni, másodikat nehezebb, de az 100%ban mûködik

lac coo
Tûfalban letíltod a Q4-et...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Rash87
Nem tudja valaki,hogy hogyan lehet a játékkal úgy játszani,hogy közbe menjen a internet kapcsolat is? Mert ha megy,és így indítom el a játékot,akkor kéri a cd kulcsot :(

Glory, Glory Man. United!

lac coo
Hogy tudnám beállítani, hogy a game 85 hz-n menjen ne 60-ban ?

THX...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szóval senki... ez pech.
Hitch - ugyanaz a baj, csak neked régi a drivered. Az újjal a menüt még látni fogod, de utánna meghal az elsõ öt méteren. Mindegy, ha tudsz megoldást, akkor szólj!

THX

JGTC
én kétszer játszottam rajta multyn aztán vissza a háromhoz, én nem tudom az irányítását megszokni

a 3nak tényleg csak a grafikája az ami nincs versenyben, de a hangulat terén még ma is ott van

Na ja de azért 6 év alatt azt is meg lehet unni. :) Most tartottam egy év szünetet szal lehet elõveszem. De jól jönne már egy q hoz hasonló fps is a mai grafixal mert Battlefield elnyom mindent. Pedig attól független, hogy fps teljesen más game. Ez tényleg xar? Úgy értem van olyan jó mint mondjuk U.T. 2004?

Illetve az lenne a kérdésem, hogy tolják e folyamatosan magyar szerveren mert akkor megveszem, de feleslegesen nem szórom a pézt...

JGTC
nem sokat vesztettál, arena simán üti

morreau
Hy!I need help!!
Megszereztem a játék tört verzioját (deviance), amugy gecire bejön...
A problémám az lenne h nem tom h lehet neten játszani vele. ha ezek alapján vki segíteni akkor légyszíves!!! THX
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Köszi!

NeoMaN
Nem kell semmiféle skull, csak ez:
A megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Ugyanez mûxik a Doom 3-nál is. A lényeg, hogy ezek után nem látod a multi szervereket (kézzel kell beírogatnod az IP-jüket).

JGTC
már vagy pár gónapja elvesztettük...

Nekem is volna egy kis gondom a faq-val. Mégpedig az, hogy megszünt. :) Valami jólelkû ember belökné nekem, hogy a skull-t meg ezeket honnan lehet leszedni? Torrentet próbáltam de nagyon õsrégi szal nem indul el... Köszi!

hy.Nekem az a problémám hogy amikor elinditom a játékot az egész játék zöld lesz.Pedig egy geforce 6600 asom van.nem értem.Tud vki segiteni.THX<#help><#help>

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Bocs... csak lassú a net, és rányomtam vagy tizet, mire elküldte, csak addigra már ötször...
Szóval valakinek ötlete?
Még a mikrofos sem tudott segíteni...

Fenrir
Elég lett volna egyszer is.

A halál csupán a kezdet...

Hi Molan Mitro!
Ha megtudod a megoldást, akkor írj mailt nekem is!(ha pedig elküldesz nekem egy mailt, akkor tudni fogom a mailcímed, és ha megtalálom a megoldást, akkor írok:)

Visual C++ Runtime library
Runtime error
Abnormal program termination!

Nekem kb 20 játéknál van, és nem tudom mi a hiba, csak azt, hogy GeForce videokártyáknál van a hiba, és nem tudtam megoldani 3 hónap után sem. Küldtem már mailt mindenkinek, és senki sem tudott segíteni... Mindegy... majd!
Sok szerencsét, és írj, ha tudsz valamit!