3733
-
#1553 szerinted? egy nagy fos :D -
gab1ka #1552 egyre jobb a szintje ennek a topicnak -
#1551 Ebben vannak küldetések vagy csak hentelni kell jobbra-balra? -
#1550 Quake4 mini image -
#1549 kurva anyádé nem látsz azé nem látsz te marha -
#1548 van magyar Quake4 szerver? -
#1547 elkelt...
hogy ne legyen off, megkérdem hátha tudja vki a megoldást arra a hangbeállításos problémára, amikor nem aktívak a hangbeállítások( tehát advancedben minden beállítás inaktív-pedig a hangkártyám tudná őket) -
#1546 én naon szeretem a bf2-t, demó megjelenése óta csak bfezek, csak ezek a klán csináló 12évesek.... elcseszik -
#1545 regkód IDE , még holnap 22:37-ig érvényes, ha vkit érdekel privizzen, first come first serve... -
#1544 áh miután kijöttek a patchok:) nemszenvedtem vele többet -
#1543 én nem töltöttem le a játékot, de majd egyszer letöltöm -
#1542 legyél te mclaren powa :D
szoktál még bf2zni? -
abonyitomz #1541 támogatlak -
abonyitomz #1540 én ha épp nincs akció akkor az embereket sasolom a játékban :) [nálam jelenleg a legszebben kinéző karakterek] -
#1539 én elvállalom ha akarjátok vagy, ha nemakarja más... tidöntsétek el -
#1538 hátsz szerintem hl2ben sokkal jobbfőleg most javítanak még az embereken, szal :) -
#1537 ja -
#1536 ide csak 1 dolog kell 1 házigazdi akinek kedvevan kigyomlálni a láma 1 oldalon 30szor ismétlődő hszeket... és máris emberibben nézni ki eme csodás gém ennyire szétbarmolt topicja.. -
abonyitomz #1535 Bárki bármit mond a legszebb karakterek vannak a Quake 4ben
-
#1534 Erről a Battlefield2 néhány vásárlója is tudna mesélni... -
Attila 007 #1533 Nah ez nemsemmiii, eredeti játékom van és azt irja a cd kulcsra most hogy mindent megcsináltam a vga val kapcsolatban hogy valaki használja!Kicsitsem vagyok ideges.... -
gab1ka #1532 pb-t is fel kell telepíteni? -
kokesz92 #1531 Multi szervereket én mér nem látok? :( -
gallik #1530 Amikor nekem nem ment, frissítettem a listát, és utána már tudtam csatlakozni
-
kokesz92 #1529 Valaki a konzol parancsokat letudná írni? -
gab1ka #1528 nemakar csinálni valaki egy gamet?fél órára-órára? -
gab1ka #1527 én egyszer tudtam neten játszani..azóta egyszer se lépett be sehova..várattam fél óráig is de semmi.. -
#1526 jo a gém? érdemes leszedni? -
Friday #1525 3x probáltam meg ugy de már mind használatban van -
#1524 tehát nincs megoldás arra h mért nem lép be és írja ki h waiting to authorization addig amig rá nem megyek h abort? -
moralosan #1523 nincs, de fogadjunk te mindjárt csinálsz egyet
(:)) -
Friday #1522 És melyik megoldást választottad?
Ezt akkor írja ki amikor neten vagy, és a játék az ID szerverére kapcsolódik és leellenőrzni a kulcsot.
Tehát ha játszani akkarsz, blokkold a tűzfallal a quake4.exe-t, vagy kapcsolódj le az internetről.
Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következő fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre :) -
abonyitomz #1521 van már magyar szerver ? -
moralosan #1520 rendesen megdobta a sebességet ez az 5.10beta, akinek nincs atomerőműve, nyugodtan próbálja ki! Érezhető a különbség ;D -
#1519 Nekem nem kért se cd kulcsot se passt indításnál.
Mert úgy csináltam,ahogy a FAQ-ban van... -
#1518 evvel a problemmal semmit sem tok csinálni igaz?:( -
Friday #1517 probáltam ugy is -
#1516 Gondolom nem tudod kihúzni a netet... -
gallik #1515 Kéri a passt?
A cd-key-t, nem?
Oda írd be cdkeyt, de "-" nélkül. -
#1514 sajnos ezzel nem tok játszani mert a procim nem támogatja az SSe-t:((