3733
-
#1593 sry de nem akarok oldalakat visszaolvasni, írjáto kle még1szer plz.... na szóval crackeltem a hosts filéhoz odaírtam a szöveget, de a multiplayernél nem keres a kereső! mi lehet a gond???? -
#1592 ezt nem tudtam és ha az agp aperturát felnyomom maxra akkorsem -
#1591 Nem igazán, mivel azt nem 128 megás kártyára találták ki.
Sőt, nem is 256 megásra :-) -
#1590 az ultra ne jó rá -
Newfronter #1589 Szupi volt a multi!:) -
#1588 High beállításra -
#1587 Nekem is sajnos :) -
#1586 az én konfigom mire elegendö -
#1585 -
gaspy #1584 Hát a multi sajna nem akar összejönni...
Waiting for autorisationnál vagy minél megáll a tudomány -
#1583 Ezt nem én mondtam ki :P -
#1582 Válságra ? -
#1581 na!! -
#1580 Na én is szivesen válságra viném a böröm neten ;) -
#1579 vki crealjon IP-t -
#1578 kösz a gémet kurvajó volt!
Viszont előnyben voltam a 0-ás pingem miatt, szal olyan mintha csíteltem volna!
Pingcsíít!
:) -
gab1ka #1577 csinálj megint! -
gab1ka #1576 9600xtvel nekem singleplayerbe swappol nagyon meg nemis túl gyors..a full graf az ultrahighet jelent ahol az xt elhasal úgy ahogy van -
gallik #1575 szóljál és nyomunk egyet
az előbb csináltam egyet magyaroknak :)
-
#1574 Na kiprobáltam.....nagyon faszán megy full grafika...pedig csak 9600Xt-m van...
ja kiprobáltam multiban neten....GPRS netem van de tudtam joinolni egy gaméhez.....csak 999 volt a pingem...:))hehe -
gab1ka #1573 tulajdonságok->beállítások->speciális->megjelenítő eszközök->monitorra rákattint és beállít..fölösleges a mindenféle csillivilli program -
Attila 007 #1572 végre minden frankó, ATI soknak akiknek még nemmegy csak 60 hz n a gamma azoknak ajánlom letölteni a powerstrip programot és azzal is meglehet oldani hogy full képernyőn menjen a gamma.Szerintem nagyon jó játék, és a multirésze is frankó. Érdemes megvásárolni, megérte a pénzét, ahogy a F.E.A.R is! -
gab1ka #1571 valaki télleg csinálhatna egy szervert,ha más nem akkor amíg a Fábry elkezdődik..szívesen tolnék már kicsit multiba,csak nekem nemjó az uploadom :( -
#1570 ohh bocs....hehe válaszoltam egy tenapi hozzászóláshoz....:) -
#1569 ohh bocs....hehe válaszoltam egy tenapi hozzászóláshoz....:) -
#1568 F.A.Q -
#1567 mászthev!
Keresztkérdés: Még csak tört cucc van, vagy a legális is a küszöbön áll? -
#1566 na végre elért hozzám is gamma....remélem fasza lesz
-
gallik #1565 frissítsd mindig a listát! get new list
Nekem ez be szokott jönni! -
#1564 ja -
#1563 tolunk egyet? indítok és véééged! :P -
#1562 Feltettem ezt az új 5.10betadrivert de még mindig minden zöld:(((
HELP!!!!! -
#1561 de mer nekem és pár embert kivéve szinte mindenkinél nem megy tovább az author-on... :D -
Newfronter #1560 Ip-t csinálni? Minek? Esetleg ha nincs magyar szerver, akkor annak, akinek jó nete van, csinálhat egy public-ot jelszóval levédve. Nem jó ötlet? Már nem kell Direct IP-t csinálni... -
#1559 vki tud most ip-t csinálni?pls -
#1558 Milyen küldetésekre gondolsz, amik illenek a Quake stílusához, de nem kell benne öldökölni? :-)
Igen vannak benne küldetések. Menj el ide meg oda, szerezd meg ezt meg azt :-) -
gab1ka #1557 meddig tart manapság az interneten megkeresni egy játékról bemutatót/tesztet..2mp? -
#1556 Küldetéseket teljesíteni :D -
#1555 Miért mit kelljen csinálni egy Quake-ben? :-)
-
#1554 de most komolyan? mert ha csak öldökölni kell nem szedem le.