3733
-
Attila 007 #1513 Lehet hogy iq harcos vagyok, értem mit irtatok hogy átkell állitani az ati kártyámat, ATI toolson belül hol kell, illetve a control centerben hol kell?Annyira nemértek ehhez, ez van, köszi előre is a válaszokat. -
Friday #1512 Ember tüzfalat még nem tettem fel mert
Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következő fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre :)
De igyse jo..ahelyett hogy segitenél,elküldesz a faqhoz.Szerinted nem olvastam el?De igen
Az elöbbi hsz-nél szebben már nem tudom kérni
-
#1511 Van FAQ,de minek?5X volt leírva 3 perc alatt,hogy olvass FAQ-ot,erre megint egy láma kérdés... -
#1510 rakd fel azt a craket ami nem végez serial ellenőrzést. -
#1509 EMBER!!!!!!!! F.A.Q. !!!!!!!!!!!!!!! -
#1508 tegnap este töltöttem le most telepítem -
gallik #1507 Nekem megy a multi, csak nem mindig :)
Általában nem sokat kell várni, 10 másodperc, de előfordult már 1 perc is.
Gyakran töltöm a listát Get new list ill. frissítem. Van amikor csak többszöri próbálkozásra enged be.Próbálkozni kell! -
Thanatos #1506 nekem midnehol átengedve, public server patch és egy darab szervert nem tud kilistázni :) (hosts fielban sincs benne... :P -
#1505 de legalább van faq :D gondolj bele, egyenként válaszolni :D -
Friday #1504 Nagyon örülnék neki hogy valaki hozzáértö elmondaná teljesen hogy mit is csináljak a clone dvd-s verzioval.Szal eddig: install(jelszo be),finish,dvd crack deviance-t utána meg a public server patchet átmásoltam(felülirtam).A gamma bejött de kéri a passt.Itt tartok kérek valakit mondja meg most mivan.
Köszönöm -
#1503 De ha ebből se érted:
F.A.Q. -
#1502 -
#1501 Amint megjelenik egy új játék,mindíg elárasztják a forumot az IQ banditák... :(( -
#1500 -
#1499 F.A.Q. -
#1498 FAQ -
#1497 az ati control centerben be lehet állítani a fix képfrissítést :D
na én multiban addig eljutottam, h kilistázza a game-eket, de amikor belépnék, túl sok ideig írja h waiting to authorization v mi... vki akinek megy, megmodaná h kb hány mp -ig kell várnia h bejöjjön? mert én már többször próbáltam, vártam is rendesen de nem lett jó -
Devilgold #1496 Na nem tud senki cracket, vagy cd key-t?
-
#1495 mien vidkarid van?
mert ha ATi akkor használd az ATi Tool-t és avval állísd állandóra a képfrissítést!! És akkor nem 60hz-n fog futni hanem amire állítod! (pl 100hz) -
Friday #1494 Csak az a gáz hogy nem tettem még fel tüzfalat.Ezekszerint kellene? -
#1493 Jáááááj istenem!Nézd már meg kinek szól az üzi.... -
#1492 neeeeeeeeeeeeee
(erre formára nyomjatok egy BAN-t!!)
-
Attila 007 #1491 Ez a ban plz ez az én üzenetemnek szól? -
Smoke #1490 Elnézést én vagyok a hülye benne van a faq-ban
-
Drizzthsz #1489 Kössz. ;-) -
#1488 -
Smoke #1487 Nem tudja vki hogy a wanadoo-n levö bonus disc az mit tartalmaz? És a dvd verzióhoz érdemes letölteni? -
Attila 007 #1486 Azért ez marha jó, kiadok érte 15900 Ft t és 60 hzn kotyog ez a majom játék!Tényleg ha valaki tudna segiteni jól jönne, kajak ehhez a céghez kéne madárinfluenzát dobni hogy arra sem képesek hogy ezt leirják mit kell csinálni ilyen esetben..... -
Devilgold #1485 Nem jó ez a CD key. Ki tud olyat amelyik működik.
Nem a telepítéshez kell, hanem a játék elindításához.
A telepítésen túl vagyok. -
#1484 serius sam 2 se van benne, szal valami nem jó
-
Newfronter #1483 Engedélyezni kell a public server patchnél!!! A host fájlt meg a tűzfalat nem elfelejteni!! Szóval már nem kell blokkolni! Igen és felenged a hivatalos serverekre... -
#1482 mert atlán még nem csinálták meg hogy benne legyen a q4... -
#1481 lol! -
#1480 hi all
van bajom, all seeing eye valamiért nem frissíti magát új játékokkal. tudja valaki miért lehet? -
#1479 FASZ-LÁMA-POWA-AAAA-!!!! -
Devilgold #1478 Sziasztok. Kellene nekem egy cd key, ami 20 betűből vagy számból áll.
Előre is köszi. -
Drizzthsz #1477 De az id masterservert kell engedélyezni, vagy továbbra is tiltani??? -
bundee #1476 nem kerte soha - igaz, tuzfal megfogta a jatekot, amikor ki akart maszni az idhez
mjpg-sok7es kulcs amugy -
#1475 Nekem is ez a bajom,hogy 60Hzen megy és nem tudok rajta állítani! -
Newfronter #1474 Ha felrakjátok a public server patch-t, akkor nem fogja kérni a kulcsot!