3733
-
#1797 meatgrinder: volt az is, de csak személyeskedés lett belőle, ismételgetni nem akarom magamat :) (Konstruktivan senki sem szállt vitába vele). Később már csak a grafikát "ócsároltam" ;)
Zsolo: milyen felbontásuak a képek? 800x600(640). Valoszinü nagyobb méretről lettek átméretezve vagy csak egy gyengébb AA látható a képeken :) Próbáld meg egy 19" monitoron 800x600at, biztosan nem ájulsz majd el a képtől ;) Főleg nem TFTn. Főleg nem élsimitás nélkül ... -
#1796 trükközés? te beteg vagy. Nincs itt semmi trükk ez így néz ki.... (higfhon, ultra high nem tom milyen..) -
#1795 Vazzz...ez ilyen kemény ez a játék??? Az 1 volt a favorit hangulatban, de úgy látom a 4 átveszi majd a helyét... -
#1794 Nincs másik lehetőség, engem nem tudott megölni. Kétoldalról valami elektromos fegyver kapott el és az ölt meg nem az a nagy cucc. A két kis pók meg semmiség volt :) -
LSG #1793 Írtam újra. Nézz rá légyszíves. :) -
gab1ka #1792 nem kaptam.. -
gallik #1791 Hali!
Na akkor csak sikerült! Melyik szerver ez? -
#1790 Quake 4. - DVD Cover
-
meat grinder #1789 és aki egy normálisan megindokolt kritikát nem tud megejteni, az se járjon....
"primitív külső helyszinek" megalol. -
LSG #1788 Kaptál egy üzenetet priviben. Megnéznéd?!
Kösz -
#1787 wow, látom (némi trükközéssel) lehet szép képeket csinálni a q4ből is!
ahogyan irtam, én 3 levelt birtam végigtolni, az borzalmasan egyhangu volt, sötétség a szokásos doom3mas texturákkal felváltva, primitiv külső helyszinekkel, haver is mondta h korán hagytam abba... ezekután hihetek neki ;)
(az előző oldali egyszerü forumtársaknak üzenem: sry, nem tetszhet mindenkinek a játék, helyet kell hagyni a negativ véleménynek is! :D aki ezt képtelen elfogadni, az ne járjon forumokra...) -
meat grinder #1786 végre lesz egy kis időm este multira. ledarálok pár csókát. -
DioSr50 #1785 Valaki megdobna a játék boritójával?
a cdcoves-en nics fent!!!!
megkszönném!!!
hy all -
#1784 na este majd kaptok ha hazaérek!
:ÐÐÐ -
#1783 Anyááád! kipróbáltam a szerver!4 nagyon zsír.
10 ember hentelte egymást eszetlenül!!
2 embert flexeltem szét, miközben ők löttek folyamatosan
40-50-60-70 FPS-em van high beállítások mellett, szóval jól lehet tunkolni.
Csak mintha 1-2 stukina a "lövedéke" kicsit lassú lenne :P -
mike369 #1782 egyetértek! -
#1781 connect koth.hu
ennyi
ez nekem elég is -
mike369 #1780 akkor nyomasd őket, ne kímélj!
Kaszi46: akkor iszonyatosan el fog kezdeni swappelni (szaggatni) minden játék -
#1779 akkor lökd be ide az ip-ket pls
-
#1778 ha esetleg betelik az a vinyó amire állítottam akkor mi törpénik? -
#1777 kösz, már megvannak! ne keresd! -
eclipse #1776 Köszi a segítséget mindenkinek! -
#1775 85.206.167.9:28004
ez egy litván szerver, 60 körüli pingem volt rajta és 2-ből 2* pillanatokon belül beengedett. -
mike369 #1774 Edimax[hun], de a srác közben "magánosította", vagyis már nincs kint az ip. (Miért nem írtam le....)
Majd résen leszek, úgyis indítanak még párat szvsz! -
#1773 Nem vagyok otthon, szal valaki próbálja ki, konzolba csak ennyi:
benchmark
Mennyit dob? Mi történik?
FPS kiíratás: com_showFPS 1 -
CéZé #1772 hehe le lett irva bőven :) -
CéZé #1771 sajátgép-tulajdonságok-speciális-teljasitmény beállítások-speciális-alul virtuális memória módosítás-ha alapból a c-n van akkor bejölölöd a Ne legyen lapozó fájlt-amelyik vinyóra szeretnéd azt kijelölöd és A rendszer kezelje a lapozó fájl méretét kell bejelölni -
#1768 [b]swap file beállítása:[b]
1. sajátgépen jobb egér, tulajdonságok
2. "speciális" fülnél teljesítmény alatt beállítások
3. újabb "speciális" fülnél virtuális memória alatt módosítás
4. itt beállítod arra a meghajtóra, amelyikre akarod, aztán "a rendszer kezelje a lapozófájl méretét"
5. restart
by Mike ;)
Várom a tapasztalatokat, ezzel kapcsolatosan! -
#1767 engem is érdekelne -
gab1ka #1766 a swap file dolog nagyon ajánlatos,és mindenképpen töredezettségmentesített vínyón kell alkalmazni..látványos külömbség pedig a 8mb/16mb cache-vel ellátott merevlemezeken lesz -
#1765 kösz, kellene -
mike369 #1764 öööööööö... valamelyik fórumon láttam már ip-t. ha újra megtalálom szólok! -
#1763 Hétvégén rágyúrok a multira, meg nyomhatnánk valami CTF-et is!
Biztos vannak már magyar dedikált tört szerverek, csak megkék találni...
Ilyenkor nagyon hiányzik az MPortal.. :(((( -
eclipse #1762 Hali!
Le tudná írni valaki, hogyan kell beállítani ezt a Swap-os dolgot? Sajna nekem is elég durván akad a játék az ajtók nyitásakor.. -
#1761 írd vissza a javítást a system32-ben ill. engedd ki a tűzfalon! -
#1760 Sziasztok!
Hiába szedtem le a patch-et a multihoz de nem talál szervert, hiába refreshelek akkor sem ad be egyet sem! :( mi lehet a baj? plz vki segítsen thx!, csáó! -
#1759 Köszi Mike a Swap-os megoldást!
Kicsit állítgattam rajta, (amennyi hely volt a winyómon)
És észrevettem egyből a külömbséget, mert ezután sehol sem akadt a játék!
Pedig az ajtók nyitásakor, vagy mikor a strongok rámtámadtak akkor miníg akadt egy kicsit. De mostmár nem akad, max egy kicsit le esik az fps, de fut szépen :))
Mindjá megyek és a FEARnál is megnézem, mert ott is ez volt a bajom high beállításnál. -
#1758 ok! -
mike369 #1757 Sajnos az már több játéknál kiderült, hogy az egyes opciók kikaocsolása és a felbontás állítása nem feltétlenül úgy hat a sebességre, ahogy azt a logika diktálja. -
mike369 #1756 nem is mondtam, hogy közvetlen köze van a kettőnek egymáshoz, ez két külön embernek ment.