Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S akkor mivan ha mindent ugy csinákl az ember ahogy le van irva s ugyis kódot kér a gameban ??? Reinstall ???
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nekem nemnagyon😞((
Ez mit jelent:
1) Click the Start button > Settings > Control Panel.
2) Double-click on the Multimedia icon.
3) Select the Audio tab.
4) Click on the Advanced Properties button in the Playback section.
5) Click on the Performance tab.
6) Reduce the Hardware acceleration to Basic, the 2nd notch from the left.
7) Click Apply and then OK 2 times. Run the game now. Don't forget to turn the acceleration back up to restore the high-end features for your sound card when using other applications.
NOTE: For Windows XP
1) Click the Start button > Settings > Control Panel.
2) Double-click the Sounds and Audio Devices icon.
3) Click the Volume tab.
4) Under Speaker settings, click the Advanced button.
5) Click the Performance tab. 6) Reduce the Hardware acceleration to Basic, the 2nd notch from the left.
7) Click Apply and then OK 2 times. Run the game now. Don't forget to turn the acceleration back up to restore the high-end features for your sound card when using other applications.
Quake 4 The best FPS game!
ha jol vettem eszre<#lookaround>#lookaround>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
(CTRL-ALT-0)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De ettõl függetlenül, ha ezt a verziót választja valaki, akkor ne felejtse el vagy a Host file-t átírni, vagy az exe-t blokkolni, de az ID szerverére ne menjen.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De meg kell mondjam, kellemes csalódás, messze nem olyan sötét, mint a Doom, miközben sokkal jobban él az egész, körülöttem a társaim, felettem dúl a háború, repülõk, légvédelmi ágyú, minden robban - közben tök hangulatos a háttérben szóló zene. Valaki írta, hogy a hõ hatására nem remeg a levegõ - hát, nálam tökéletesen remeg. A szebb hatás kedvéért az erõsen villogó helyeken a vsync-et érdemes bekapcsolni.
Szóval, nem lesz ez rossz, el lehet vele játszogatni.
Mondjuk 1024X high alatt ezt nem érdemes játszani (mert amúgy ám elég rondácska 😄), de mivel ezt már egy sima közép kategóriás gép tudja, így gondolom a többség ilyen beállításokkal tolja.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
singli mod:
erdekes... talan ez a legjobb kifejezes - sotet, meg ugralnak ilyen szarok, meg lovok ezerrel, meg szaggat neha a jatek - de jopofa 😊
cheat-et nem tud valaki veletlenul? 😊
*Posse*T.W.D*
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szedd le a #1275 hozzászólásomban linkelt törést, és mûködni fog.
Nem kell hostfájlban turkálni, nem kell tûzfallal szenvedni, meg semmi.
belenéztem a single rész be de egyáltalán nem tetszik
úgyhogy valaki kurva gyosan csináljon szervert és mondja meg hogy nemhivatalos játékkal hogy lehet joinolni😄
Aláírás
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Install elõtt beírtam a megfelelõ sort a host-ba, sima Virtual Daemons-szal bemountoltam, nfo seriallal installáltam, FAQ cracket használtam, és minden oké.
AMD64 3500+, 2G RAM, Geforce 6800GT, max beállítások, szaggatásmentes
De a legfontosab: EZ VÉGRE EGY KIRÁLY JÁTÉK!!!!
INNEN LETÖLTHETÕ az új crack amivel nem kell baszakodni.
Beletettem a tört dedikált szervert, az "eredeti" exét a cloneoshoz és a javított deviance crackot.
Holnap reggel törlöm onnan, úgyhogy szedje le akinek kell.
Olvastam a FAQ-t..uh.nem kell lebaszni, sõt már a FAQ olvasása elõtt végignyomtam vagy 4 mapot.
De!
SZerettem volna elindítani a gamet, ugy 10 perce és kéri azt a kurva CD kulcsot.
Mint már említettem játszottam a játékkal..
Amikor gameolok elõtte le van tíltva a net...
De most ez sem segít, sõt azt a sort is szépen beillesztettem a FAQ-ban leírt file-ba, de akkor is kéri a CD kulcsot..
Bár egyszer véletlenül ráindítottan Net-el is...
Mi lehet a megoldás!
Amennyiben lehetséges értelmes , megoldás válaszokat kérnék! tisztelettel!
Fakkolósok kíméljenek, kerüljenek!
THX!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1. Quake 4
2. World of Warcraft
3. Battlefield 2
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Humoros és aranyos képek
6. F.E.A.R.
7. Need for Speed: Most Wanted
8. KONAMI Soccer kiegészítõk
9. Football Manager 2005
10. FORMA1
<#vigyor>#vigyor> ha már a játéknak nem tudok akkor ennek örülök
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Legalább árultad volna el h mit akarsz..
Benyögsz valamit aztán egybõl seggfejezõl ha nem reagálnak rá....
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit