3733
-
#1837 Úristen! Olvass már vissza használd a keresőt...ennyi -t. -
gab1ka #1836 konzol: console commands+egyéb beállítások -
gab1ka #1835 60 fps mindenkinél megvan a kis alagútakba...25-30fpsre nemcsoda ha leugrál,itt nem csak 4en játszhatnak neten mint a Doom3ba,azaz ha látsz 7-8embert akikből dől a sok csillivilli szikrázó villogó lövedék,plusz a pályán a sokféle fényforrás,akkor érthető hogy lemegy az fps akár a legfullosabb gépen is.. -
Smoke #1834 Ja és hogy lehet elöhívni a console-t és kiíratni az fps-t?
-
Smoke #1833 Van most magyar server amin lehet multit játszani? ha van akkor mi a neve? vagy az ip-je? -
DobiSoft #1832 Hali,
Volna egy kérdésem a tisztelt egybegyültekhez.
Amikor a nagy pókot kellene ugyebár kinyirni, de nem lehet akkor ott mi a konkrét teendő, mert addig tiszta hogy oda megyek és a keblére borulok, amire ő általában gránáttal válaszol, és itt vége a dalnak.
Nekem menetrendeszerűen végem és újratölthetem az állást.
Ha a lábai között nem támadom meg akkor egy idő után valami sugár elkap, utánna a fekete képernyő majd újratölthetem az állást.
Nem sikerül olyan helyzetbe kerülni hogy elkapjon majd elvigyen operálni.
Adjon valaki ötletet.
(Lehet hogy a másolás védelem szopat??)
Kösz. -
#1831 Aki még mindíg a net letíltással kínlódik az tényleg nagy hülye mert, elég csak ezt használni és nincs ellenőrzés!!!
idézem a FAQ-ból:
Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL - olyan crack, amiből ki van véve a CD-kulcs ellenőrzés! (CloneCD-s & Crack-es verzióhoz)
De a privát szerver pecsnek is ez a lényege.... -
Evans #1830 Mikor játszom a neten vele, akkor állandóan 60-nal megy, de időnként leesik 25-30-ra. Mikor a Doom 3-at toltam neten, akkor simán ment (majdnem) full grafikán is. Nem tudom, mi az oka ennek az ingadozásnak, holott simán fullon kellene mennie, de ha leveszem lowra, akkor is ezt csinálja. -
#1829 Nálunk egészen pontosan ugy volt hogy elöször install, aztán crack, aztán nem engedtük ki a Q4 exe-t a netre, elindult, minden oké. Aztán elkezdtünk szorakozni a beálitásokkal, kiengedtük a netre és egyböl bekérte a kulcsot. Beirtuk neki ömlesztve, kötöjelek nélkül, elfogadta. Utánna beillesztettüke ezt a sort, kiengedtük netre és nem is kérte többet a kulcsot... -
#1828 ok...! -
#1827 Lépj le a NET -ről és újra telepítve használj új kulcsot. -
#1826 Zöld képernyő megoldás:
Set your desktop 32 bit True Color.
-
#1825 Kilőni nem lehet de ha felveszed sokra :) Bár már nem emléxem, lehet, hogy ez a Quake3 volt :D -
#1824 hogyan lehetne elérni azt hogy ne jelenjen meg ez a piszkos cd key amikor elindul a jatek??? mert beirtam azt a sort ami a faqba van!? -
#1823 ez érdekes, nekem is feltűnt.... -
#1822 set g_fov 120... -
gaspy #1821 Multira nincs vmi megoldás amivel müxik? -
#1820 Zöld a képernyő!!!
SEGÍTSÉG!!!! -
Evans #1819 Multiban néha leesik 25-30ra, miért? -
#1818 1. fps limitet tudtommel a D3 endzsinben nem lehet kilőni
2. ha ki is tudnád lőni, akkor is 25 lenne ott ahol most annyi, szal értelmetlen a kérdésed.... -
Evans #1817 Nem enged 60FPS felé. -
#1816 Szerintem a 60hz -re érti :) -
#1815 fps limit? -
#1814 nemjo :( -
Evans #1813 Na vki! Hogy kell az fps-limitet feloldani? -
#1812 kezdheted nyugodtan a batárnagy HL2-es képek kinyírásával!
Köszi! -
#1811 rendben köszönöm ! megpróbálom! .) -
#1810 Sztem ne kinlodj net tiltogatással, csak helyezd be azt a sort amit a FAQ-ban irtak és máris nem fogja csekkolni a cd key-t... -
#1809 Thx. -
#1808 egy kérdés amit nem teljesen láttam a faq ba! letíltom a netet de mégis kér cd keyt. mikor beirom neki igaz hogy "-" nélkul irom be mert ugy nem ferne ki akkor azt nem fogadja el. ??? vki help me pls!! -
#1807 Na, gazda vagyok :). Kezdődik az írtás :). Csak vicc. -
#1806 Speciel én sem kapcsoltam ki és nem is fogom. -
#1805 g_fov "xxx"
a konfigba -
#1804 a partícionált vinyón egyértelműen semmi előnye a lapozófájl áthelyezgetésének
Viszont elég nagy hülyeség kikapcsolni a swap-et 512MB ram felet... :ÐÐÐÐÐ
LOL mégilyet:)))))))))))))))) Sztem egetrengető hülyeség! -
#1803 Haliho! Lenne 2 kérdésem ha tudja valaki a választ. Hogy kell lehivni játék közben a konzolt és melyik paranccsal lehet megváltoztatni a látoszöget? Q3-ban ugyanis alap volt hogy 70 fokrol átdobta az ember 120 fokra és egyböl ultra király lett a játék... -
Evans #1802 Vki HELP! Mikor online játszok, akkor hiába megy stabil 60fps-sel, néha belassul 25-30-ra. Tökmind1 hogy 640*480 low vagy 1024*1280ultrahigh, ugyanezt csinálja. Továbbá nem lehet vhogy ezt a 60fps-t feloldani? -
#1801 Akit jobban érdekel a téma - 1 kicsit utána néztem és ezt találtam:
Ha van 2 merevlemezed, pörgesdd fel az Oprendszered!
A windows automatikusan a arra a merevlemezre teszi a lapozófájlt, (Pagefile.sys) ahova telepítésre kerül. Ha 2 merevlemezzel rendelkezel és nem szoktad eltávolítani a rendszerbol (pl : mobil Rack) a lapozófájlt definiálhatod a másik meghajtóra hogy "ne lógassa a lábát". Mivel a windows a lapozófájlt folyamatosan használja legyen akármennyi memóriád. Jelentos rendszerteljesítmény nyerheto, ha a lapozófájl használata nem arról a meghajtóról történik, ahonnan amúgyis a saját rendszerfájlok folyamatos betöltésével, egyébb programok elindításával 'bíbelodik'. Magától érthetodik az is, hogyha egy merevlemezzel rendelkezel és az particionálva van több meghajtóra, a lapozó file máshova helyezése ott fabatkát sem ér, mert ugyanannak a meghajtónak a használatáról van szó.
Start -> Vezérlopult -> Rendszer -> Speciális fülecske -> a Teljesítmény résznél a Beállítások gomb, -> ott a -> speciális fülre kattintva alul a virtuális memória keretben nyomd meg a -> módosítás gombot. Amelyik meghajtón az Operációs rendszered van pipáld ki a -> ne legyen lapozófájl ablakot és a másik meghajtóra kattintva definiálj te (egyéni méret) vagy engedd az oprendszernek hogy o kezelje, és nyomd meg a -> beállítás gombot.
Ha a számítógépedben több, mint 512 MB memória található, akár le is tilthatod a lapozófájlt, így a Windows nem a merevlemezt használja állandóan.
1) Az előző tippet kövesd, csak válaszd a Lapozófájl tiltása lehetőséget.
2) Nyomd meg az Alkalmaz gombot majd az OK-t, indítsd újra a gépet.
-
moralosan #1800 nekem is ilyen paraméretű monitorom van, de akkoris szépek sztem a képek :) -
#1799 Nekem a fix méret jobban bejön, ugyanis nem fog kerregtetni ész nélkül, kell neki adni fix 1.5 gigát azt jól van. -
#1798 nézegesé képeket te, mi addig nyomjuk...