3733

• alph4
    Úristen! Olvass már vissza használd a keresőt...ennyi -t.
  • gab1ka
    konzol: console commands+egyéb beállítások
  • gab1ka
    60 fps mindenkinél megvan a kis alagútakba...25-30fpsre nemcsoda ha leugrál,itt nem csak 4en játszhatnak neten mint a Doom3ba,azaz ha látsz 7-8embert akikből dől a sok csillivilli szikrázó villogó lövedék,plusz a pályán a sokféle fényforrás,akkor érthető hogy lemegy az fps akár a legfullosabb gépen is..
  • Smoke
    Ja és hogy lehet elöhívni a console-t és kiíratni az fps-t?
  • Smoke
    Van most magyar server amin lehet multit játszani? ha van akkor mi a neve? vagy az ip-je?
  • DobiSoft
    Hali,

Volna egy kérdésem a tisztelt egybegyültekhez.

Amikor a nagy pókot kellene ugyebár kinyirni, de nem lehet akkor ott mi a konkrét teendő, mert addig tiszta hogy oda megyek és a keblére borulok, amire ő általában gránáttal válaszol, és itt vége a dalnak.
    Nekem menetrendeszerűen végem és újratölthetem az állást.

Ha a lábai között nem támadom meg akkor egy idő után valami sugár elkap, utánna a fekete képernyő majd újratölthetem az állást.

Nem sikerül olyan helyzetbe kerülni hogy elkapjon majd elvigyen operálni.

Adjon valaki ötletet.

(Lehet hogy a másolás védelem szopat??)

Kösz.
  • alph4
    Aki még mindíg a net letíltással kínlódik az tényleg nagy hülye mert, elég csak ezt használni és nincs ellenőrzés!!!
    idézem a FAQ-ból:
    Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL - olyan crack, amiből ki van véve a CD-kulcs ellenőrzés! (CloneCD-s & Crack-es verzióhoz)
    De a privát szerver pecsnek is ez a lényege....
  • Evans
    Mikor játszom a neten vele, akkor állandóan 60-nal megy, de időnként leesik 25-30-ra. Mikor a Doom 3-at toltam neten, akkor simán ment (majdnem) full grafikán is. Nem tudom, mi az oka ennek az ingadozásnak, holott simán fullon kellene mennie, de ha leveszem lowra, akkor is ezt csinálja.
  • TheSandman
    Nálunk egészen pontosan ugy volt hogy elöször install, aztán crack, aztán nem engedtük ki a Q4 exe-t a netre, elindult, minden oké. Aztán elkezdtünk szorakozni a beálitásokkal, kiengedtük a netre és egyböl bekérte a kulcsot. Beirtuk neki ömlesztve, kötöjelek nélkül, elfogadta. Utánna beillesztettüke ezt a sort, kiengedtük netre és nem is kérte többet a kulcsot...
  • datango
    ok...!
  • Kandurex
    Lépj le a NET -ről és újra telepítve használj új kulcsot.
  • Kandurex
    Zöld képernyő megoldás:

Set your desktop 32 bit True Color.
  • RelakS
    Kilőni nem lehet de ha felveszed sokra :) Bár már nem emléxem, lehet, hogy ez a Quake3 volt :D
  • datango
    hogyan lehetne elérni azt hogy ne jelenjen meg ez a piszkos cd key amikor elindul a jatek??? mert beirtam azt a sort ami a faqba van!?
  • Zsolo007
    ez érdekes, nekem is feltűnt....
  • Zsolo007
    set g_fov 120...
  • gaspy
    Multira nincs vmi megoldás amivel müxik?
  • quakerman
    Zöld a képernyő!!!

SEGÍTSÉG!!!!
  • Evans
    Multiban néha leesik 25-30ra, miért?
  • NeoMaN
    1. fps limitet tudtommel a D3 endzsinben nem lehet kilőni
    2. ha ki is tudnád lőni, akkor is 25 lenne ott ahol most annyi, szal értelmetlen a kérdésed....
  • Evans
    Nem enged 60FPS felé.
  • Kandurex
    Szerintem a 60hz -re érti :)
  • Zsolo007
    fps limit?
  • datango
    nemjo :(
  • Evans
    Na vki! Hogy kell az fps-limitet feloldani?
  • NeoMaN
    kezdheted nyugodtan a batárnagy HL2-es képek kinyírásával!
    Köszi!
  • datango
    rendben köszönöm ! megpróbálom! .)
  • TheSandman
    Sztem ne kinlodj net tiltogatással, csak helyezd be azt a sort amit a FAQ-ban irtak és máris nem fogja csekkolni a cd key-t...
  • TheSandman
    Thx.
  • datango
    egy kérdés amit nem teljesen láttam a faq ba! letíltom a netet de mégis kér cd keyt. mikor beirom neki igaz hogy "-" nélkul irom be mert ugy nem ferne ki akkor azt nem fogadja el. ??? vki help me pls!!
  • Kandurex
    Na, gazda vagyok :). Kezdődik az írtás :). Csak vicc.
  • dardevil
    Speciel én sem kapcsoltam ki és nem is fogom.
  • NeoMaN
    g_fov "xxx"

a konfigba
  • NeoMaN
    a partícionált vinyón egyértelműen semmi előnye a lapozófájl áthelyezgetésének

Viszont elég nagy hülyeség kikapcsolni a swap-et 512MB ram felet... :ÐÐÐÐÐ
    LOL mégilyet:)))))))))))))))) Sztem egetrengető hülyeség!
  • TheSandman
    Haliho! Lenne 2 kérdésem ha tudja valaki a választ. Hogy kell lehivni játék közben a konzolt és melyik paranccsal lehet megváltoztatni a látoszöget? Q3-ban ugyanis alap volt hogy 70 fokrol átdobta az ember 120 fokra és egyböl ultra király lett a játék...
  • Evans
    Vki HELP! Mikor online játszok, akkor hiába megy stabil 60fps-sel, néha belassul 25-30-ra. Tökmind1 hogy 640*480 low vagy 1024*1280ultrahigh, ugyanezt csinálja. Továbbá nem lehet vhogy ezt a 60fps-t feloldani?
  • dardevil
    Akit jobban érdekel a téma - 1 kicsit utána néztem és ezt találtam:

Ha van 2 merevlemezed, pörgesdd fel az Oprendszered!
    A windows automatikusan a arra a merevlemezre teszi a lapozófájlt, (Pagefile.sys) ahova telepítésre kerül. Ha 2 merevlemezzel rendelkezel és nem szoktad eltávolítani a rendszerbol (pl : mobil Rack) a lapozófájlt definiálhatod a másik meghajtóra hogy "ne lógassa a lábát". Mivel a windows a lapozófájlt folyamatosan használja legyen akármennyi memóriád. Jelentos rendszerteljesítmény nyerheto, ha a lapozófájl használata nem arról a meghajtóról történik, ahonnan amúgyis a saját rendszerfájlok folyamatos betöltésével, egyébb programok elindításával 'bíbelodik'. Magától érthetodik az is, hogyha egy merevlemezzel rendelkezel és az particionálva van több meghajtóra, a lapozó file máshova helyezése ott fabatkát sem ér, mert ugyanannak a meghajtónak a használatáról van szó.
    Start -> Vezérlopult -> Rendszer -> Speciális fülecske -> a Teljesítmény résznél a Beállítások gomb, -> ott a -> speciális fülre kattintva alul a virtuális memória keretben nyomd meg a -> módosítás gombot. Amelyik meghajtón az Operációs rendszered van pipáld ki a -> ne legyen lapozófájl ablakot és a másik meghajtóra kattintva definiálj te (egyéni méret) vagy engedd az oprendszernek hogy o kezelje, és nyomd meg a -> beállítás gombot.
    Ha a számítógépedben több, mint 512 MB memória található, akár le is tilthatod a lapozófájlt, így a Windows nem a merevlemezt használja állandóan.

1) Az előző tippet kövesd, csak válaszd a Lapozófájl tiltása lehetőséget.
    2) Nyomd meg az Alkalmaz gombot majd az OK-t, indítsd újra a gépet.

• moralosan
    nekem is ilyen paraméretű monitorom van, de akkoris szépek sztem a képek :)
  • Shep
    Nekem a fix méret jobban bejön, ugyanis nem fog kerregtetni ész nélkül, kell neki adni fix 1.5 gigát azt jól van.
  • NeoMaN
    nézegesé képeket te, mi addig nyomjuk...