3733
-
#1878 dönörű -
#1877 Off: Kész a Quakes - macskás logom . Hogy tetszik? -
#1876 ezt nem biztos, hogy be kellett írni pontosan hogyan és mit, mivel egy normális, pro, dedikált szerverről van szó
Ha beözönlenek oda (bocsánat) a lámák, annak nem biztos, hogy örülni fog az admin, esetleg le is lesz passwordozve. Én direkt nem írtam le egyértelműen. Aki annyiból is tudja, az valószínűleg nem tök.... -
MagyaR #1875 Esetleg nem lehet valamit árirogatni a fájlokban, hogy directx 8.1be fusson a game? :D. -
moralosan #1874 nah amúgy én most alakultam át stroggá :P
kíváncsi leszek a végére, aki tudja nehogy elmondja, max szép nagy piros betűkkel kiírva elé, hogy "sopiler" :) -
gab1ka #1873 a warez csak tört szervereken megy -
#1872 "a warez többnyire csak warez" ez jóvolt:)))))) helyesen igykell mondani: a warez csak tört szervereken megy.. -
Smoke #1871 Bocsi elfelejtettem beírni hogy warez serveren is próbáltam, koth.hu vagy mi, de oda se tudtam, egyszerüen csak áll a gép és nem csinál semmit, nem is dolgozik. -
kokesz92 #1870 na valaki akkor indít? -
gab1ka #1869 a warez többnyire csak warez szerveren fog futni... -
moralosan #1868 "...vagy valami ilyesmi."
tanácsolom keress rá googlen egy "Általános ismeretek a számítógépről" c. oldalt, kicsit tanulgass, és gyere vissza :) -
Smoke #1867 Na ez nincs benne a faq-ban, fel akarok lépni serverre, ráklikkelek hogy jkoin server, beolvassa az ip-t, aztán csak tölt és nem csinál semmit, kint van 1 abort felirat meg fölötte vmi szöveg hogy várjak, ha rányomok az abortra kilép a serverválasztó listára és megy tovább a játék, de a serverekre nem lép fel, már fél órát is vártam hátha megteszi de nem. Mindent úgy csináltam ahogy a faq-ban le van írva, ha vki tud segíteni pls help szeretnék multizni én is!!! -
gab1ka #1866 jatek fomenujebe:ctrl+alt+0-->leugrik a konzol,oda meg beir hogy "connect koth.hu" sztem fölösleges kreálgatni már..lassan beindulnak a magyar szerverek -
#1865 createljek én? nem 100% h menni fog, de +próbálhatom -
Evans #1864 ja, single-ben simán megy. -
#1863 a quake4.exe hibát észlelt ezért leáll vagy valami ilyesmi -
kokesz92 #1862 nekem az a rohadt szerver figyelő még mindig nem jó :(
ha adtok ip -t én is megyek :) -
#1861 gondolom CD-key gondja van, és túl pici a pirosbetű itt fent.... -
#1860 Friday, krealsz vagy én kreáljak? -
#1859 Mi a probléma? Milyen hibát ír? Vagy csak egyszerűen kilép az asztalra? Nem vagy túl informatív! -
#1858 jó a nicked illik a kérdésedhez! -
#1857 6800GT-vel tényleg nem lehet sehol 25fps, ott valami gond lesz!!!
Csak multiban csinálja? -
Friday #1856 Én jönnék:D -
#1855 hogy kell elindítani a quake 4-et ?, mindenhogy próbálkozutam de nem sikerült -
#1854 vkiiii multiii? -
DareHell #1853 Jah és a dologban a legmókásabb (zöld képernyő dolog) hogy van aminek norma a szine....
Nah de erről már fongalmam sincs. -
#1852 hali! most jöttem haza, a hsz-eket olvasgatva lenne 2 kérdésem:
1.: hanyadik pályán leszek strogg?
2.: jön vki/vkik multizni? :D -
DareHell #1851 A képernyő True Color-ra van állítva alapból.
Újratettem a gamet és semmi.
A FAQ-ban téyleg nincs semmi a zöld képernyőkről.
Quakerman te honnan szedted le?? -
kokesz92 #1850 fps korlátozás nincsen? :\
mert így elég ratyi 60 al -
Evans #1848 Nem érted a problémám. Ha leveszem 640*480 Low-ra akkor is szarakszik. Nem lehet, hogy a lapozófájlon kellene állitanom? -
gab1ka #1847 majd ha kijönnek a q4es benchmarkok akkor össze tudod hasonlítani a saját eredményeiddel és kiderül hogy van e bibi,mondjuk annyira nem egy nagy szám a q4nek a 6800gt sztem -
#1846 A zöld képernyő benne sincs a FAQ-ban!!! -
Evans #1845 3GHz, 6800GT, 1GB Ram
De nagyon idegesit, mert folyamatosan kellene mennie és mondom, lowon is ezt csinálja, ingadozik. -
gab1ka #1844 attól hogy valahol megy 60fps-el az nem jelenti hogy mindenhol annyival kell mennie..nyílván azért esik le 25-30,mert ott többet kell számolnia..mondjuk még ígyis örülhetsz,habár nem írtad le hogy milyen géped van -
#1843 Fogalmam nincs! Ellenőrizd! -
#1842 Kösz hogy szólsz, de pont ezt csinálom :)) -
Smoke #1841 Kössz mindenkinek a gyorsd válaszért! -
#1840 De alapba nem abba van??? -
Evans #1839 Nincs köze, ha alagútban vagyok, nagyobb tereken is megy 60-nal. Mondom ugyanezt csinálja ha lowon640*480-ban, ha ultrahigh-on 1204*1280-ban nyomatom. Szóval vagy 60-nal v 25-tel megy, de nagyobb százalékban megy 60-nal. Nem értem. -
#1838 Javaslatok a FAQ -ba:
Zöld képernyő megoldás: #1826
Konzol és egyéb beállítások (pl. FPS): #1836