3733

• artschi
    dönörű
  • Kandurex
    Off: Kész a Quakes - macskás logom . Hogy tetszik?
  • NeoMaN
    ezt nem biztos, hogy be kellett írni pontosan hogyan és mit, mivel egy normális, pro, dedikált szerverről van szó

Ha beözönlenek oda (bocsánat) a lámák, annak nem biztos, hogy örülni fog az admin, esetleg le is lesz passwordozve. Én direkt nem írtam le egyértelműen. Aki annyiból is tudja, az valószínűleg nem tök....
  • MagyaR
    Esetleg nem lehet valamit árirogatni a fájlokban, hogy directx 8.1be fusson a game? :D.
  • moralosan
    nah amúgy én most alakultam át stroggá :P

kíváncsi leszek a végére, aki tudja nehogy elmondja, max szép nagy piros betűkkel kiírva elé, hogy "sopiler" :)
  • gab1ka
    a warez csak tört szervereken megy
  • Istencsászár
    "a warez többnyire csak warez" ez jóvolt:)))))) helyesen igykell mondani: a warez csak tört szervereken megy..
  • Smoke
    Bocsi elfelejtettem beírni hogy warez serveren is próbáltam, koth.hu vagy mi, de oda se tudtam, egyszerüen csak áll a gép és nem csinál semmit, nem is dolgozik.
  • kokesz92
    na valaki akkor indít?
  • gab1ka
    a warez többnyire csak warez szerveren fog futni...
  • moralosan
    "...vagy valami ilyesmi."

tanácsolom keress rá googlen egy "Általános ismeretek a számítógépről" c. oldalt, kicsit tanulgass, és gyere vissza :)
  • Smoke
    Na ez nincs benne a faq-ban, fel akarok lépni serverre, ráklikkelek hogy jkoin server, beolvassa az ip-t, aztán csak tölt és nem csinál semmit, kint van 1 abort felirat meg fölötte vmi szöveg hogy várjak, ha rányomok az abortra kilép a serverválasztó listára és megy tovább a játék, de a serverekre nem lép fel, már fél órát is vártam hátha megteszi de nem. Mindent úgy csináltam ahogy a faq-ban le van írva, ha vki tud segíteni pls help szeretnék multizni én is!!!
  • gab1ka
    jatek fomenujebe:ctrl+alt+0-->leugrik a konzol,oda meg beir hogy "connect koth.hu" sztem fölösleges kreálgatni már..lassan beindulnak a magyar szerverek
  • scorpeeon
    createljek én? nem 100% h menni fog, de +próbálhatom
  • Evans
    ja, single-ben simán megy.
  • tommmi
    a quake4.exe hibát észlelt ezért leáll vagy valami ilyesmi
  • kokesz92
    nekem az a rohadt szerver figyelő még mindig nem jó :(
    ha adtok ip -t én is megyek :)
  • NeoMaN
    gondolom CD-key gondja van, és túl pici a pirosbetű itt fent....
  • scorpeeon
    Friday, krealsz vagy én kreáljak?
  • Kandurex
    Mi a probléma? Milyen hibát ír? Vagy csak egyszerűen kilép az asztalra? Nem vagy túl informatív!
  • NeoMaN
    jó a nicked illik a kérdésedhez!
  • NeoMaN
    6800GT-vel tényleg nem lehet sehol 25fps, ott valami gond lesz!!!
    Csak multiban csinálja?
  • Friday
    Én jönnék:D
  • tommmi
    hogy kell elindítani a quake 4-et ?, mindenhogy próbálkozutam de nem sikerült
  • scorpeeon
    vkiiii multiii?
  • DareHell
    Jah és a dologban a legmókásabb (zöld képernyő dolog) hogy van aminek norma a szine....
    Nah de erről már fongalmam sincs.
  • scorpeeon
    hali! most jöttem haza, a hsz-eket olvasgatva lenne 2 kérdésem:
    1.: hanyadik pályán leszek strogg?
    2.: jön vki/vkik multizni? :D
  • DareHell
    A képernyő True Color-ra van állítva alapból.
    Újratettem a gamet és semmi.
    A FAQ-ban téyleg nincs semmi a zöld képernyőkről.
    Quakerman te honnan szedted le??
  • kokesz92
    fps korlátozás nincsen? :\
    mert így elég ratyi 60 al
  • Evans
    Nem érted a problémám. Ha leveszem 640*480 Low-ra akkor is szarakszik. Nem lehet, hogy a lapozófájlon kellene állitanom?
  • gab1ka
    majd ha kijönnek a q4es benchmarkok akkor össze tudod hasonlítani a saját eredményeiddel és kiderül hogy van e bibi,mondjuk annyira nem egy nagy szám a q4nek a 6800gt sztem
  • quakerman
    A zöld képernyő benne sincs a FAQ-ban!!!
  • Evans
    3GHz, 6800GT, 1GB Ram
    De nagyon idegesit, mert folyamatosan kellene mennie és mondom, lowon is ezt csinálja, ingadozik.
  • gab1ka
    attól hogy valahol megy 60fps-el az nem jelenti hogy mindenhol annyival kell mennie..nyílván azért esik le 25-30,mert ott többet kell számolnia..mondjuk még ígyis örülhetsz,habár nem írtad le hogy milyen géped van
  • Kandurex
    Fogalmam nincs! Ellenőrizd!
  • alph4
    Kösz hogy szólsz, de pont ezt csinálom :))
  • Smoke
    Kössz mindenkinek a gyorsd válaszért!
  • quakerman
    De alapba nem abba van???
  • Evans
    Nincs köze, ha alagútban vagyok, nagyobb tereken is megy 60-nal. Mondom ugyanezt csinálja ha lowon640*480-ban, ha ultrahigh-on 1204*1280-ban nyomatom. Szóval vagy 60-nal v 25-tel megy, de nagyobb százalékban megy 60-nal. Nem értem.
  • Kandurex
    Javaslatok a FAQ -ba:

Zöld képernyő megoldás: #1826

Konzol és egyéb beállítások (pl. FPS): #1836