Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
P4 2660 Mhz, 512 MBRam, Ati Radeon 9600 128 Mb
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
hogyan lehet fps-t korlátozni? milyen parancsal?
<2005-10-20 @ 14:28 - Cok3>2005-10-20 @ 14:28 - Cok3> (kommentek: 1)
No kérem szépen! itt egy továbbfejlesztett 5.10-es Catalystot, méghozzá az 5.10a hotfixet tölthetitek le, mely ugyan még -hangsúlyozom- BÉTA állapotú, viszont már most nagy sebességnövelést eredményez a Serious Sam 2-ben, a Doom III-ban, valamint a Quake 4-ben. Aki pedig egy kicsit is elõítéletekkel rendelkezik, vagy bizonytalan a dolog állapotát illetõen, akkor annak természetesen nem kell letöltenie ezt a félkész verziót. A véglegesben, történetesen a majdani 5.11-ben is benne lesznek ezek a gyorsítások, ez a verzió csak úgymond szemlélteti a következõ driver képességeit.
" http://www.gamestar.hu/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1GB DDRII
AMD 64 3000+
Gcube Radeon 9600XT
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
P4 3.34GHZ, 2GB RAM, GEF6600GT
Mivel sûrûn 1-2 másodpercre is megakadt a kép, visszatettem high-ra
Nem véletlen írják arra, hogy 512 MB VGA memória ajánlott hozzá.
Az én 128 megás kártyám ehhez kevés volt.
Egyébként nem lett sokkal csúnyább high-on, de legalább nem akad 😊
* Pentium 4 2.0 GHz or Athlon XP 2000+ Processor
* 512MB RAM
* 8x speed CD-ROM drive and latest drivers
* 2.8GB uncompressed hard-drive space, plus 400MB for Windows swap file
* 100% DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers
* 100% Windows 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
* DirectX 9.0c included
* 3D Hardware Accelerator Card required
* 100% DirectX 9.0c compatible 64MB
* Hardware Accelerated video card and the latest drivers
o ATI Radeon 9700
o ATI Radeon X300 Series
o ATI Radeon X550 Series
o ATI Radeon X600 Series
o ATI Radeon X700 Series
o ATI Radeon X800 Series
o ATI Radeon X850 Series
o NVIDIA GeForce 3/Ti Series
o NVIDIA GeForce 4/Ti Series
o NVIDIA GeForce FX Series
o NVIDIA GeForce 6 Series
o NVIDIA GeForce 7 Series
* Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP) Supported
* Internet play requires broadband connection and latest drivers
* LAN play requires network interfaces card and latest drivers
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Na mindegy, akkor este majd kipróbálom az UH-t.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
OFF: jó az aláírásod, engem is az ilyenek irritálnak 😄
ON: A föld textúrák nálatok is... hogy is mondjam... csúnyácskák? Mert High-on van minden, úgy a környezet, a karakterek, meg a fegyverek szépek, na de a föld... <#wow3>#wow3>
végignéztem pár hozzászólást, de nem találtam olyant amiben tört szerverrõl lenne szó bõvebben
tud esetleg valaki?
ha írtátok elnézést
Avanti Italia!
*Posse*T.W.D*
Egyébként nem értem mi a baj a medic megmentésével. Sztem tök logikus feladat. Most nyilván nem annyira nagy durranás, de hát ugye a jtáék elején vagy, nem 5 percel rá mented meg a világot. Vagyis a Raven konyhába mindig is másodlagos a játékos. Könyned kiakpcsolódásnak kell tekinteni a Q4 -et és akkor nem csalódik benne az ember. Biztos, sõt 100%, hogy meglehetett volna nagyságrendekkel hangulatosabb küldetéseket kihozni, de ugye itt nem csak a készítõ gárda, hanem a motor is hibádzik. Egyszerûen nem erre lett fejlesztve. A D3 = sötét folyosók, über árnyékolás és shader technika. Nincs normális fizika, amit ugye tudjuk, ha jó, a'la Half Life 2, akkor már más leányzófekvésként a játékmenetbe is lehet ÜDÍTÕ színfoltokat rakni. De, mive mondottam ez a D3, itt csötétre számíts, és parára, vagy arra se.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Köszi!
Mert nálam elõször ment de késõbb már nem bírtam sehovasem csatlakozni!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
cheat meg mindig nincs, nembaj 😊
szoval, levettem 640x480-ra, de meg igy is akad - HA a machine gun-nal megnyomom a jobbgombot, akar 10sec-re is befagy a jatek
kiprobaltam, mivan, ha lenyomva tartom - akkor bejon a tavcso, de ugyanugy fagyottan - lehet valami effect, ami kiakasztja a jatekot? utana ujra megy minden, porog az esemeny, stb... mashol nincs akadas