Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah valaki segitene mit csináljak most..mivel kéri játékoon belül a jelszot.
Köcce
static: bazz szerinted 1.8 as P4 szar?? ne legyetek már hülyék
Ez a 2000+ os proci hatalmas minusz, fõleg hogy nekem csak 1.8 p4 van. 😞( Ne is próbálkozzak?

valaki csinál egy szervert , hogy játszhasson a nép ?

néhány hozzászólásban olyan hülyeséget lehet olvasni hogy már fáj...

Dant0r: minek van ilyen géped ha kicsit se értesz hozzá.elöbb tanuld meg használni LUZER!

kiváncsi leszek hogy gef3 on elfut e DOOM3 futott!, kipróbálom 😄
Okes ez megtörtént.De még mindig kéri a jelszot játékon belül.
wáá nekem is megy 😄 csak nem tiltottam le rendesen az exe-t. Mindenesetre be kell szereznem már egy új vidkarit 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

scorpeeon
egyébként az anizotróp-ot 0ra állítottam, feltettem az új Catalystet... eddig élvezhetetlen volt még mediumon is úgy h az árnyékon kívül szinte minden ki volt kapcsolva (1024x768) Most meg szinte zökkenõmentesen megy a játék 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
nekem meg 1általán nem is megy a multi csak ip-n... neekd megy rendesen? mármint kilistázza a játékokat?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hysteria
mennyit?

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

EmThor
várni kell

Hysteria
nekem nemmegy a multi vmi Waiting for auth iesmit ir ki hellpp pls

Pl töltsd le a FAQ által adott linkrõl a cracket, és írd felül vele az eredeti exe-t, és játssz...
Holla!
Pechemre a clone dvd-s quake 4 et töltöttem le.A kérdésem ezzel kapcsolatban hogy install után kéri h tegyem be a dvd-t,pedig alcoholal mountoltam be.Az nfo ban irja hogy használjam az antiblaxxot.Ezzel csak az a gond hogy kicsit bonyolult(mármit a progi).Megprobáltam de semmi...ugyanugy kéri a discet.
Valaki elmondaná mit tegyek?Ha nem lessz jo akkor megprobálom a deviance-es verziot.Azzal megy rendesen?
Hysteria
hmm oan is van? 😊

EmThor
magyar szerver?

Hysteria
de ménem megy a multi? 😞

Hysteria
de azert van vedd ki nekem is ezvolt a baj

Istencsászár
😊 hejedbe gyorsan eladnám azt a szart mer játékra nemvaló.. és vegyél egy pl 9600at egy 15 ezerér 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Egyik sem éri el a minimális konfig szintjét.
DX7-es kártya mindkettõ, a Quake4-nek meg 8-as kell.
Törölt felhasználó
Elég jó cuccok vannak rajta
nem azert van az hogy nem talal nekem neten szervert a quake mert bele kellet irni abba a host ba ezt: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
vagyezmas?De akkor miertnem talal nekem 1 szervert sem?😞

BÓNUSZ Disc tartalma:
----------------------
Játékok:

-Quake 2 ( nem továbbfejlesztett grafikával )
-The Reckoning ( nem továbbfejlesztett grafikával )
-Ground Zero ( nem továbbfejlesztett grafikával )

---
Videók:

Art Gallery
E3
Game Trailer
Making of
Rhino Squad
Weapons vehicles

kép:

Szasztok!

Geforce2 mx-en vagy geforce 4 mx-en próbálta már valaki.

k8bal
jah és akinek nem inge ne vegye magára...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

én multiba alapból leveszem a configot 640*480 minimumra.... mert ott a sebesség a lényeg

k8bal
baz...
kár hogy a bénaságot nem büntetik!
miért kell mindenkinek leszedni ezt a játékot?
Miért??!!!?
És akkor itt szét cseszik a topikot mert lámák!!
Nanee...
Ilyén kérdés gec: AMD128 500000++ ATI 990000XT (1GB RAM) 3GB fizikai RAM elfog futni?
na ne már...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

én egyszer fel tudtam menni habár várni kellett jó 5-6 percet...azóta nem tudtam felmenni
scorpeeon
a multi nektek se megy??

Smuge
Bárkinek is kiirja hogy Waiting for auth. mikor egy szerverre kapcsolodik multinál?

JGTC
de jó nektek

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

attól hogy neked megy,lehet hogy az atom géppel rendelkezõnek akad mert egyéb gondjai vannak a géppel..nembeszélve arról hogy a 9600 az már elfekvõben lévõ kártya,kétlem hogy egy 10fõs multiban mindent bekapcsolva tartod a 60-70 fpst,ami azért igen csak kell ha sokat villantanak körülötted..
mindenki irogatja hoghy igy ugy beszaggat meg csak atomgépekkel rendelkezõknek megy , hát a nagy FENÉT Ezen a gépkonfigon: P4 2660 Mhz, 512 MBRam, Ati Radeon 9600 128 Mb bõven megy igy mint ebben a commentemben: #1430 (teszteltem és játszottam is vele )

két gép van nálunk az egyik pont ugyan olyan mint a tied és igy fut a Quake 4 :
1024*768 HIGH beállítás bumpmapping bekapcsolva , speclurar is bekapcsolva és SZAGGATÁS NÉLKÜL MEGY!

szóval NE AGGÓDJ!!!!!!!

Jaja. 256MB-os kártyán is ezt csinálja. High-on viszont folyik. D3 mondjuk bírta egy darabig UH-on, de 1-2 óra múlva azért már röccent a drága 😊
Mayday
Vinyot szoktad toredezettsegmentesiteni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a swappelésre erõsen ajánlott egy töredezettségmentesítés amitõl nem fut sokkal jobban a játék de nagyon sokat segít
látom te is értesz a gépek nyelvén <#banplz>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Mayday
Ez minden uj jateknal igy van 😊
Sztem nem az erdekli oket, hogy fut-e (meg ok sem lehetnek ilyen lamak), hanem meg kell villantani, hogy milyen szuper gepet vett apucijuk 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Istencsászár
no comment, ha nemérted mitírok....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Elõre szólok, hogy biztos az én gépemmel van a hiba, mindjárt újra is rakom, de ez azért lol kategória..

Szóval 3200+, 1giga RAM, 6600GT.
Felrakom a Q4-et, High Quality, elindítom, és stopperrel lemértem hogy 6 percig töltötte az elsõ pályát, ami önmagában még nem lenne probléma.
A pálya viszont SWAPPEL mint a kurvaélet, abba nem hagyná, egy teljes percig tartott mire a hátam mögött lévõ roncsot megláttam, és másik 2-be (!!!) mire vissza tudtam fordulni. Ez nem vicces szerintem.
Addig bírtam játszani vele, míg befordulok az ajtón.. Hallom hogy nagy lövöldözés, meg gépies ordibálások, aztán olyan 75-80mp elteltével már -100hpm van mert felrobbant mellettem egy hordó (valszeg😄).
Azért furcsa ez nekem, mert a FEAR és a Serious Sam 2 is elmegy majdnem full beállításokkal mindenféle swappelés nélkül.
No meglátom win újrainstall mennyit segít a helyzeten.

a sok kérdezgetés helyett miért nem nézitek meg?egy manapság átlag konfigon tûrhetõen fut highon is..ennyit agyalni ezen..
Istencsászár
azhogy fáj mennyi lama van itt és 2 hszenkénet kérdi hogy "brutál" gépén el e indul.. nevetségesek vagytok már bocs😊)

scorpeeon
P4 2660 Mhz, 512 MBRam, Ati Radeon 9600 128 Mb <-- egy ilyen géppel mennie kell! nekem ugyanilyen van csak 9600XT, és 2,8 GHz és megy

scorpeeon
hát nekem az eddigiek alapján (az új béta catalyst nélkül és anizotróp szûrés kikapcsolása nélkül) jobban szaggat mint a Doom 3...

Smuge
Kitörölted hosts filebol ezt a sort? 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

Harly18
Nekem nem az a lényeg hogy minden fullon menjen, hanem csak érdekelt, hogy ezem el indul e egyáltalán.
Doom 3 gépigénye van nem?
Mert akkor ezen tényleg nem fog menni.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

scorpeeon
megy bárkinek is a multi a patch-el? és most tettem fel, de 1 játékot sem listáz ki, ugyanolyan mint volt...

kRockA
mi az hogy 8500-on felül? minél jobb annál szarabb vagy mivan? x850xt-n sem megy? hülyeség

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Harly18
Mi az hogy nem?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/