3733

• kokesz92
    vicces :\
  • biomage
    mert nem akar látni
  • kokesz92
    miért nem lát még mindig szervert a multi részem? :(
  • NeoMaN
    konzolba:
    benchmark
  • quakerman
    WANADOO-ról!
  • BaziJoe
    Köszi de olyan ra gondoltam mint a QUAKE 3-ban volt!
  • musha
    ez nem a f.e.a.r., ezt elindítod oszt meglátod milyen...
  • BaziJoe
    Hogy kell grafikai tesztet csinálni a játékban???
  • altbrucke
    hali!
    nálam a köv. a probléma:
    new game-> betölti a betölteni valót elindul az intro zenével aztán fogja magát és megakad a zene de aztán folytatja de maga az intro megáll, persze a játék is igy:)
    Na erre valami megoldást!:)
    thx
  • haxoror
    Az átalakítás benne volt minden előzetesben már a játék megjelenése előtt tudta mindenki, viszont a mikor és hogyan már tényleg spoiler, remélem ezúttal senki sem lesz akkora idióta hogy a főgenyáról is berak egy sotot mint anno a Doom3-ban...
  • musha
    az nem, csak a `Strogg leszek` (bocs)
  • Sné Zsuzsa
    Szerintem már a "Strong leszek" is bazi nagy spoliernek számít.
  • musha
    senkinek nem sikerült még megoldani azt a mocsok Waiting for authorization problémát? rákerestem sok helyen, de sehol nem volt megoldás...
  • haxoror
    Ha vki spoilerol annak egy bazi nagy BANt!!!
  • DJ RX7
    igy szét tod lonni az embert?
  • moralosan
    akkor szori vagyok :D
  • scorpeeon
    hanyadik pályán leszek strogg?
  • DareHell
    A zöld képernyőre nem megoldás a driver csere (vagyis nekem nem működött pedig vagy 3 at kipróbáltam).
    Nekem tetszik a játékmenet elég pörgős, mondjuk még csak az elején vok mert így ....zölden kicsit fura
    Szonval még mindig várom a kreatív ötleteket.
  • Mr_no_NaMe
    Hátő most ott tartok hogy "átoperáltak" ilyen robotbizbasszá...
    Már nyomom 2 órája folyamatosan...a fülem zúg,a szememmel megcsak foltokat látok:)
    Eléggé monoton,talán még élvezetes is lenne ha nem akadna 1024 highon,de azt meg csakazért sem fogom levenni...
    Hát Mike nemtom neked hogy megy ez döccenésmentesen...nemaztmondom hogy játszhatatlan csak egy idő mulva már kurvára idegesítő és unalmas lesz...
    A lapozófile technikát megcsináltam de nemjó...Van még vmi trükk amivel fellehetne ezt turbózni?
  • musha
    vajaskifli.
  • Duddits
    Ez mi?

Quake.4.KEYCHECK.FiXED-DiAmOnD33
  • Kandurex
    Aligha :)
  • moralosan
    amúgy a topig: nem kiírat, hanem kiirat :b :)
  • moralosan
    nekem egyedül a tankos résznél volt már egy kicsit Serious Sam érzésem :D

amúgy valóban nem egy forradalmakat döntögető gamma, de hangulatos, ezért jó :).
  • gab1ka
    kokesz nevetséges vagy..ne itt feszíts a gépeddel..ha tudnád hogy mi a külömbség a 60 meg a 200 között akkor nem írnál ide
  • moralosan
    kokesz, úgysem te vetted a géped, hanem a szüleid, szal örülj a 60 fpsednek és maradj nyugton :)
  • kokesz92
    Plz valaki indítson szervert! és ip -t írjon ide :)
    meg fps korlátozást mér nem lehet leszedni? mert kerekít 30 ra meg 60 ra :( és 1280x1024 be Ultra Quality -n 60 fps el nem jó
  • Zsolo007
    érdemes, ha a géped viszi highon akkor érdemes....

milyen vasad van?
  • Zsolo007
    Hát vannak részek ami valóban sötét, de túlnyomó többségben világos helyeken járunk. Mellesleg sokat javítottak az engine-en, a bőr pl messze jobban néz ki mint a doom3-ban. Ott nagyon utáltam a műanyag bőrt...

Amúgymeg mediumon-low-n valóban nagyon rondák a textúrák, hiába a high az igazi :)

Amúgy jó quake fílinges lett, ha emléxel rá a q2-nek is voltak sötét részei, q1ről nem is beszélve, szal nem kell fikázni. Jól megcsinálták, hangulatos lett, néha kicsit uncsi, de olyankor hirtelen előugrik egy szörny és akkor már egyből nem az :)
  • edios
    3 perccel a kérdésem előtt már válaszoltak is rá... Szuper:D
  • edios
    Csáo!

Benéztem párszor ebbe a topicba, csak mert érdekel, hogy milyen a játék! Most már sztem kívülről tom,h hogy kéne feltörni meg multizni rajta, de arról nemnagyon láttam semmit,hogy maga a játék milyen,tehát h egyáltalán érdemes-e letölteni!
  • Nagydög
    Gyerekek, lehet itt fanyalogni? Ez szerintem eleg semmilyen. Grafikailag nem sokat vartam 800x600-ban mediumon, de eleg halovanynak tunik. Persze lehet, hogy egy komoly eromuvon mindent fel lehet csurni maxra, de akkor is csak egy csilli-villi izem van, amivel meg egy bort le huznak a DOOM3 enginerol, annak az osszes idegesito szarsagat meghagyva. Bar aki szereti, ha a tok sotetben vibralo fenyektol kiesik a szeme, az valoszinuleg imadni fogja.
  • DobiSoft
    Valaki a #1832-re ? (netán)
  • Kandurex
    Ez így elég tág, szerintem nem ártana egy gyors directx, videó, hang, alaplapi driverek cseréje vagy updatelése!

Csirke: Ez egy nagyon rég történet.
  • SASboy
    ja tényleg :D nem szóltam.
  • Newfronter
    Warez nem csak tört szervereken megy :D
  • SASboy
    amúgy nem rossz.
  • artschi
    Kandur-Ex...
    talán ezért :)
  • geri15
    superlol kandurex név honnan jött?