Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köcce
Dant0r: minek van ilyen géped ha kicsit se értesz hozzá.elöbb tanuld meg használni LUZER!
kiváncsi leszek hogy gef3 on elfut e DOOM3 futott!, kipróbálom 😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Pechemre a clone dvd-s quake 4 et töltöttem le.A kérdésem ezzel kapcsolatban hogy install után kéri h tegyem be a dvd-t,pedig alcoholal mountoltam be.Az nfo ban irja hogy használjam az antiblaxxot.Ezzel csak az a gond hogy kicsit bonyolult(mármit a progi).Megprobáltam de semmi...ugyanugy kéri a discet.
Valaki elmondaná mit tegyek?Ha nem lessz jo akkor megprobálom a deviance-es verziot.Azzal megy rendesen?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
DX7-es kártya mindkettõ, a Quake4-nek meg 8-as kell.
vagyezmas?De akkor miertnem talal nekem 1 szervert sem?😞
----------------------
Játékok:
-Quake 2 ( nem továbbfejlesztett grafikával )
-The Reckoning ( nem továbbfejlesztett grafikával )
-Ground Zero ( nem továbbfejlesztett grafikával )
---
Videók:
Art Gallery
E3
Game Trailer
Making of
Rhino Squad
Weapons vehicles
kép:
Geforce2 mx-en vagy geforce 4 mx-en próbálta már valaki.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
kár hogy a bénaságot nem büntetik!
miért kell mindenkinek leszedni ezt a játékot?
Miért??!!!?
És akkor itt szét cseszik a topikot mert lámák!!
Nanee...
Ilyén kérdés gec: AMD128 500000++ ATI 990000XT (1GB RAM) 3GB fizikai RAM elfog futni?
na ne már...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
1024*768 HIGH beállítás bumpmapping bekapcsolva , speclurar is bekapcsolva és SZAGGATÁS NÉLKÜL MEGY!
szóval NE AGGÓDJ!!!!!!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Sztem nem az erdekli oket, hogy fut-e (meg ok sem lehetnek ilyen lamak), hanem meg kell villantani, hogy milyen szuper gepet vett apucijuk 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szóval 3200+, 1giga RAM, 6600GT.
Felrakom a Q4-et, High Quality, elindítom, és stopperrel lemértem hogy 6 percig töltötte az elsõ pályát, ami önmagában még nem lenne probléma.
A pálya viszont SWAPPEL mint a kurvaélet, abba nem hagyná, egy teljes percig tartott mire a hátam mögött lévõ roncsot megláttam, és másik 2-be (!!!) mire vissza tudtam fordulni. Ez nem vicces szerintem.
Addig bírtam játszani vele, míg befordulok az ajtón.. Hallom hogy nagy lövöldözés, meg gépies ordibálások, aztán olyan 75-80mp elteltével már -100hpm van mert felrobbant mellettem egy hordó (valszeg😄).
Azért furcsa ez nekem, mert a FEAR és a Serious Sam 2 is elmegy majdnem full beállításokkal mindenféle swappelés nélkül.
No meglátom win újrainstall mennyit segít a helyzeten.
Doom 3 gépigénye van nem?
Mert akkor ezen tényleg nem fog menni.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.