Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem enged 60FPS felé.
Kandurex
Szerintem a 60hz -re érti 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsolo007
fps limit?

datango
nemjo 😞

Na vki! Hogy kell az fps-limitet feloldani?
NeoMaN
kezdheted nyugodtan a batárnagy HL2-es képek kinyírásával!
Köszi!

datango
rendben köszönöm ! megpróbálom! .)

TheSandman
Sztem ne kinlodj net tiltogatással, csak helyezd be azt a sort amit a FAQ-ban irtak és máris nem fogja csekkolni a cd key-t...

TheSandman
Thx.<#vigyor2>

datango
egy kérdés amit nem teljesen láttam a faq ba! letíltom a netet de mégis kér cd keyt. mikor beirom neki igaz hogy "-" nélkul irom be mert ugy nem ferne ki akkor azt nem fogadja el. ??? vki help me pls!!

Kandurex
Na, gazda vagyok 😊. Kezdõdik az írtás 😊. Csak vicc. <#vigyor3><#vigyor>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dardevil
Speciel én sem kapcsoltam ki és nem is fogom.

NeoMaN
g_fov "xxx"

a konfigba

NeoMaN
a partícionált vinyón egyértelmûen semmi elõnye a lapozófájl áthelyezgetésének

Viszont elég nagy hülyeség kikapcsolni a swap-et 512MB ram felet... :ÐÐÐÐÐ
LOL mégilyet😊))))))))))))))) Sztem egetrengetõ hülyeség!

TheSandman
Haliho! Lenne 2 kérdésem ha tudja valaki a választ. Hogy kell lehivni játék közben a konzolt és melyik paranccsal lehet megváltoztatni a látoszöget? Q3-ban ugyanis alap volt hogy 70 fokrol átdobta az ember 120 fokra és egyböl ultra király lett a játék...<#hehe>

Vki HELP! Mikor online játszok, akkor hiába megy stabil 60fps-sel, néha belassul 25-30-ra. Tökmind1 hogy 640*480 low vagy 1024*1280ultrahigh, ugyanezt csinálja. Továbbá nem lehet vhogy ezt a 60fps-t feloldani?
dardevil
Akit jobban érdekel a téma - 1 kicsit utána néztem és ezt találtam:

Ha van 2 merevlemezed, pörgesdd fel az Oprendszered!
A windows automatikusan a arra a merevlemezre teszi a lapozófájlt, (Pagefile.sys) ahova telepítésre kerül. Ha 2 merevlemezzel rendelkezel és nem szoktad eltávolítani a rendszerbol (pl : mobil Rack) a lapozófájlt definiálhatod a másik meghajtóra hogy "ne lógassa a lábát". Mivel a windows a lapozófájlt folyamatosan használja legyen akármennyi memóriád. Jelentos rendszerteljesítmény nyerheto, ha a lapozófájl használata nem arról a meghajtóról történik, ahonnan amúgyis a saját rendszerfájlok folyamatos betöltésével, egyébb programok elindításával 'bíbelodik'. Magától érthetodik az is, hogyha egy merevlemezzel rendelkezel és az particionálva van több meghajtóra, a lapozó file máshova helyezése ott fabatkát sem ér, mert ugyanannak a meghajtónak a használatáról van szó.
Start -> Vezérlopult -> Rendszer -> Speciális fülecske -> a Teljesítmény résznél a Beállítások gomb, -> ott a -> speciális fülre kattintva alul a virtuális memória keretben nyomd meg a -> módosítás gombot. Amelyik meghajtón az Operációs rendszered van pipáld ki a -> ne legyen lapozófájl ablakot és a másik meghajtóra kattintva definiálj te (egyéni méret) vagy engedd az oprendszernek hogy o kezelje, és nyomd meg a -> beállítás gombot.
Ha a számítógépedben több, mint 512 MB memória található, akár le is tilthatod a lapozófájlt, így a Windows nem a merevlemezt használja állandóan.

1) Az elõzõ tippet kövesd, csak válaszd a Lapozófájl tiltása lehetõséget.
2) Nyomd meg az Alkalmaz gombot majd az OK-t, indítsd újra a gépet.

nekem is ilyen paraméretû monitorom van, de akkoris szépek sztem a képek 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Shep
Nekem a fix méret jobban bejön, ugyanis nem fog kerregtetni ész nélkül, kell neki adni fix 1.5 gigát azt jól van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeoMaN
nézegesé képeket te, mi addig nyomjuk...

arty
meatgrinder: volt az is, de csak személyeskedés lett belõle, ismételgetni nem akarom magamat 😊 (Konstruktivan senki sem szállt vitába vele). Késõbb már csak a grafikát "ócsároltam" 😉

Zsolo: milyen felbontásuak a képek? 800x600(640). Valoszinü nagyobb méretrõl lettek átméretezve vagy csak egy gyengébb AA látható a képeken 😊 Próbáld meg egy 19" monitoron 800x600at, biztosan nem ájulsz majd el a képtõl 😉 Fõleg nem TFTn. Fõleg nem élsimitás nélkül ...

Forza.

Zsolo007
trükközés? te beteg vagy. Nincs itt semmi trükk ez így néz ki.... (higfhon, ultra high nem tom milyen..)

Sné Zsuzsa
Vazzz...ez ilyen kemény ez a játék??? Az 1 volt a favorit hangulatban, de úgy látom a 4 átveszi majd a helyét...

Canon 450 D

Zsolo007
Nincs másik lehetõség, engem nem tudott megölni. Kétoldalról valami elektromos fegyver kapott el és az ölt meg nem az a nagy cucc. A két kis pók meg semmiség volt 😊

Írtam újra. Nézz rá légyszíves. 😊

nem kaptam..
Hali!
Na akkor csak sikerült! Melyik szerver ez?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

dardevil
Quake 4. - DVD Cover

és aki egy normálisan megindokolt kritikát nem tud megejteni, az se járjon....
"primitív külsõ helyszinek" megalol.<#idiota>

Kaptál egy üzenetet priviben. Megnéznéd?!
Kösz

arty
wow, látom (némi trükközéssel) lehet szép képeket csinálni a q4bõl is!

ahogyan irtam, én 3 levelt birtam végigtolni, az borzalmasan egyhangu volt, sötétség a szokásos doom3mas texturákkal felváltva, primitiv külsõ helyszinekkel, haver is mondta h korán hagytam abba... ezekután hihetek neki 😉

(az elõzõ oldali egyszerü forumtársaknak üzenem: sry, nem tetszhet mindenkinek a játék, helyet kell hagyni a negativ véleménynek is! 😄 aki ezt képtelen elfogadni, az ne járjon forumokra...)

Forza.

végre lesz egy kis idõm este multira. ledarálok pár csókát.<#nyes>

Valaki megdobna a játék boritójával?
a cdcoves-en nics fent!!!!
megkszönném!!!
hy all
NeoMaN
na este majd kaptok ha hazaérek!
:ÐÐÐ

alph4
Anyááád! kipróbáltam a szerver!4 nagyon zsír.
10 ember hentelte egymást eszetlenül!!
2 embert flexeltem szét, miközben õk löttek folyamatosan<#eplus2>
40-50-60-70 FPS-em van high beállítások mellett, szóval jól lehet tunkolni.
Csak mintha 1-2 stukina a "lövedéke" kicsit lassú lenne 😛

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

egyetértek! <#taps>

NeoMaN
connect koth.hu

ennyi

ez nekem elég is

akkor nyomasd õket, ne kímélj! <#vigyor><#papakacsint>

Kaszi46: akkor iszonyatosan el fog kezdeni swappelni (szaggatni) minden játék

Kaszi46
akkor lökd be ide az ip-ket pls

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ha esetleg betelik az a vinyó amire állítottam akkor mi törpénik?

*Posse*T.W.D*

NeoMaN
kösz, már megvannak! ne keresd!

Köszi a segítséget mindenkinek! <#smile>
Yossarian
85.206.167.9:28004
ez egy litván szerver, 60 körüli pingem volt rajta és 2-bõl 2* pillanatokon belül beengedett.

Nieleen

Edimax, de a srác közben "magánosította", vagyis már nincs kint az ip. (Miért nem írtam le....)
Majd résen leszek, úgyis indítanak még párat szvsz!

NeoMaN
Nem vagyok otthon, szal valaki próbálja ki, konzolba csak ennyi:

benchmark

Mennyit dob? Mi történik?

FPS kiíratás: com_showFPS 1

hehe le lett irva bõven 😊

sajátgép-tulajdonságok-speciális-teljasitmény beállítások-speciális-alul virtuális memória módosítás-ha alapból a c-n van akkor bejölölöd a Ne legyen lapozó fájlt-amelyik vinyóra szeretnéd azt kijelölöd és A rendszer kezelje a lapozó fájl méretét kell bejelölni

alph4
swap file beállítása:

1. sajátgépen jobb egér, tulajdonságok
2. "speciális" fülnél teljesítmény alatt beállítások
3. újabb "speciális" fülnél virtuális memória alatt módosítás
4. itt beállítod arra a meghajtóra, amelyikre akarod, aztán "a rendszer kezelje a lapozófájl méretét"
5. restart

by Mike 😉

Várom a tapasztalatokat, ezzel kapcsolatosan!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Kaszi46
engem is érdekelne<#vigyor3><#email><#help>

*Posse*T.W.D*

a swap file dolog nagyon ajánlatos,és mindenképpen töredezettségmentesített vínyón kell alkalmazni..látványos külömbség pedig a 8mb/16mb cache-vel ellátott merevlemezeken lesz