Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Viszont elég nagy hülyeség kikapcsolni a swap-et 512MB ram felet... :ÐÐÐÐÐ
LOL mégilyet😊))))))))))))))) Sztem egetrengetõ hülyeség!
Ha van 2 merevlemezed, pörgesdd fel az Oprendszered!
A windows automatikusan a arra a merevlemezre teszi a lapozófájlt, (Pagefile.sys) ahova telepítésre kerül. Ha 2 merevlemezzel rendelkezel és nem szoktad eltávolítani a rendszerbol (pl : mobil Rack) a lapozófájlt definiálhatod a másik meghajtóra hogy "ne lógassa a lábát". Mivel a windows a lapozófájlt folyamatosan használja legyen akármennyi memóriád. Jelentos rendszerteljesítmény nyerheto, ha a lapozófájl használata nem arról a meghajtóról történik, ahonnan amúgyis a saját rendszerfájlok folyamatos betöltésével, egyébb programok elindításával 'bíbelodik'. Magától érthetodik az is, hogyha egy merevlemezzel rendelkezel és az particionálva van több meghajtóra, a lapozó file máshova helyezése ott fabatkát sem ér, mert ugyanannak a meghajtónak a használatáról van szó.
Start -> Vezérlopult -> Rendszer -> Speciális fülecske -> a Teljesítmény résznél a Beállítások gomb, -> ott a -> speciális fülre kattintva alul a virtuális memória keretben nyomd meg a -> módosítás gombot. Amelyik meghajtón az Operációs rendszered van pipáld ki a -> ne legyen lapozófájl ablakot és a másik meghajtóra kattintva definiálj te (egyéni méret) vagy engedd az oprendszernek hogy o kezelje, és nyomd meg a -> beállítás gombot.
Ha a számítógépedben több, mint 512 MB memória található, akár le is tilthatod a lapozófájlt, így a Windows nem a merevlemezt használja állandóan.
1) Az elõzõ tippet kövesd, csak válaszd a Lapozófájl tiltása lehetõséget.
2) Nyomd meg az Alkalmaz gombot majd az OK-t, indítsd újra a gépet.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Zsolo: milyen felbontásuak a képek? 800x600(640). Valoszinü nagyobb méretrõl lettek átméretezve vagy csak egy gyengébb AA látható a képeken 😊 Próbáld meg egy 19" monitoron 800x600at, biztosan nem ájulsz majd el a képtõl 😉 Fõleg nem TFTn. Fõleg nem élsimitás nélkül ...
Forza.
Canon 450 D
Na akkor csak sikerült! Melyik szerver ez?
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
"primitív külsõ helyszinek" megalol.<#idiota>#idiota>
Kösz
ahogyan irtam, én 3 levelt birtam végigtolni, az borzalmasan egyhangu volt, sötétség a szokásos doom3mas texturákkal felváltva, primitiv külsõ helyszinekkel, haver is mondta h korán hagytam abba... ezekután hihetek neki 😉
(az elõzõ oldali egyszerü forumtársaknak üzenem: sry, nem tetszhet mindenkinek a játék, helyet kell hagyni a negativ véleménynek is! 😄 aki ezt képtelen elfogadni, az ne járjon forumokra...)
Forza.
a cdcoves-en nics fent!!!!
megkszönném!!!
hy all
10 ember hentelte egymást eszetlenül!!
2 embert flexeltem szét, miközben õk löttek folyamatosan<#eplus2>#eplus2>
40-50-60-70 FPS-em van high beállítások mellett, szóval jól lehet tunkolni.
Csak mintha 1-2 stukina a "lövedéke" kicsit lassú lenne 😛
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Kaszi46: akkor iszonyatosan el fog kezdeni swappelni (szaggatni) minden játék
ez egy litván szerver, 60 körüli pingem volt rajta és 2-bõl 2* pillanatokon belül beengedett.
Nieleen
Majd résen leszek, úgyis indítanak még párat szvsz!
benchmark
Mennyit dob? Mi történik?
FPS kiíratás: com_showFPS 1
1. sajátgépen jobb egér, tulajdonságok
2. "speciális" fülnél teljesítmény alatt beállítások
3. újabb "speciális" fülnél virtuális memória alatt módosítás
4. itt beállítod arra a meghajtóra, amelyikre akarod, aztán "a rendszer kezelje a lapozófájl méretét"
5. restart
by Mike 😉
Várom a tapasztalatokat, ezzel kapcsolatosan!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350