3733
-
#2164 Ebben egyetértünk, sokáig már nem bírtam volna ezt az eszetlen hentet... -
bundee #2163 Nincs meggyalazva :) akkor jo egy game, ha god modban is tud elvezetes lenni, es igazan igy jon ki a tortenet, mert igy megjobban lehet fokuszalni ra :)
Bar hl2 jobban tetszett :) most kovezzetek meg, vagy dobjatok ram egy ilyen repulo aknaveto demont :) -
#2162 Hát nem volt hosszú, de úgy éreztem pont elég ennyi. -
#2161 Mert csíter vagy! :) Meggyalázod a gémet :) -
bundee #2160 Nemtudom, miert kellene elhuzni :) -
#2159 pff tünés ebből a topicból! Csíterek elhúzhatnak.. -
bundee #2158 En nem tudom megitelni, en legtobbszor god modban nyomom az fps-eket :) -
#2157 Én nem mértem, de nem volt túl rövid, bár túl hosszú sem :) -
#2156 Ohha, mindenki egyidőben végzett?? Én is 5 perce végeztem.Végig élveztem, nem nyomott el az unalom mint a doom3 esetében. Nemistudom, max 10 óra lehetett, de inkább 8 nak tűnt -
#2155 Nah befejeztem. A vége nagy szívás volt, nameg cseles :D. De nembaj vége! :) -
bundee #2154 Finished...
Erdekes jatek - bar vegig az a benyomasom volt, mintha viszonylag egyszerure csinaltak volna a jatekot (most nem elsosorban az ellenfelekre gondolok), es az egesznek van egy furcsa, "szellemvasut" hatasa, mesz elore a puskaval a kezedben, aztan idonkent eledugranak ilyeszto kurjongato szornyecskek :)
De azert nemrossz.
A grafikaval meg nemtudom mi baja van barkinek is, tokeletes egy ilyen jatekhoz.
b -
#2153 ehh, nekem meg folyton resetel a gépem. Speciel ilyenkor a hátuljából nem a szokásos jeges fuvallat jön, hanem egy hajszárítót megszégyenítő hőség -
tehen_m #2152 RJ kissé szokatlan a q3hoz képest de q4ben is lehet nagyokat ugorni vele...
Csak a plafon szab határt. :D -
#2151 És ide hogy lehet felmenni? :S -
tehen_m #2150 :D
the fragging yard bug? -
tehen_m #2149 koth.hu
koth.hu:28005
kolonia.hu -
#2148 helyes! -
szocsoboy #2147 KOTH boccs -
szocsoboy #2146 KATH.HU most is megy.. -
#2145 jó, de azért a linkek legyenek kinn, elöttük bazi nagy SPOILER felirat után :D -
#2144 Olyan szépek, hogy mennek a levesbe. SPOILER könyörgöm! SPOILER! Van aki még nem vitte végig a játékot és megakarja magát lepetni az ellenségekkel! Nem muszáj lespoilerezzni a főellenségeket! Linkeld, ne szúrd!
NE SZÚRJATOK OLYAN KÉPET AMI SPOILERES
KÖSZI! Inkább linkeljetek. -
Healforce #2143 Hali remélem lesznek akik nyomják majd multiban is mert csak külföldi serverek mennek eddig:)ha tudtok magyart akkor írjatok légyszi -
#2142 megveszi :\ -
#2141 nincs -
#2140 Jó képek! -
#2139 Zsolti, ezek mind szép és jó képek, de ugye nincs köztük a fő boss? :D -
#2138 nah, szóval akinek loading végén megakad, megvan a tuti megoldás:
-grafika áttállítása 640x480 ra, és low-ra
-újraindítod a játékot
-belépsz 1 elmentésedbe
-visszaállítod a grafikát
nekem így jó lett :D
Én is strogg lettem, nem rossz :D -
#2136 Bőveben?Ezt irjam a konzolba vagy mi? -
#2135 benchmark -
#2134 Van a gamen belül timedemo?Ha igen hogyan tudom előhozni? -
Tschabi #2133 Szerintetek lehet majd vele egyszerűen is multizni? -
#2132 mit vandú? szíjjongázt minden sms "warez"
taknyok -
DjScott #2131 WANDOO -
Caponee #2130 The All-Seeing Eye látja már a játékot? -
deicide #2129 még szenvedek az openal getrával pedig letöltöttem innen ami kell hozzá
http://developer.creative.com/articles/article.asp?cat=1&sbcat=31&top=38&aid=46
van még valakinek ötlete hogy elfogadja az eax-et...? -
#2128 már ittas vagyok, nemértem, mind1
:ÐÐ -
#2127 Ez nem az! Ne kavard az általános beállításokkal! -
#2126 szal szerintem azt is írhattad volna, hogy állítsák médiumra.. :ÐÐÐ -
#2125 azt írtad, hogy zöldre a megoldás : best (de ezzel butít)
nálam best-en van ami = medium -
#2124 Mármint mi hülyeség?
Szerk:
Ja értem, félreérted. Én az arb -ra értem, mint képbutító, of kórsz nem a best -re.