3733
-
#2244 2 okból nem.
1. Napi 8 óra meló, még az én oldalam is alig-alig frissítem.
2. Kissé hiányos angoltudás. :) Valamennyit tudok angolul, de ez baromi kevés hír íráshoz. :) -
#2243 Na mi van emberek? Senki nem akar egy majd jó portál szereksztője/adminja/moderátora/cikk irója lenni?! Jelentkezzetek Menthos -nál priviben.
Olvasd el: #2235 -
#2242 Itt is audigy van és tökéletes minden, beleértve az Advanced Eax HD-t is.
Frissítsd a drivert. Nálam a legújabb beta van fent. -
deicide #2241 audigy...!
tegnap az 1ik srác linkelt be 1 OpenAl a karcsihoz..amit felraktam de nem müxik:((
ezér kellene valami tipp vagy ötlet..!:) -
#2240 Milyen hangkártyával?
Mert pl alaplapival ne próbálkozz :) -
#2239 Most néztem e, csak összemákolja az egész képet :D
Valamit nagyon elqrtam :) -
#2238 És neked el is indul ezzel a progival a Quake 4?
Én ráklikkelek "Run Quake 4"-re és nem csinál semmit. Pedig beállítottam mindent. -
#2237 Remélem készül egy jó kis Alien vs Predátor is ezzel az engine-vel! :) -
deicide #2236 nem akarja kezelni az EAX hangot mert kell neki az OpenAl...!
le töltöttem innen http://developer.creative.com/articles/article.asp?cat=1&sbcat=31&top=38&aid=46 de ez sem segitett...!
van valakinek valami ötlete mit lehet még vele csinálni....??? -
#2235 Hello!
Hamarosan indítok egy GameCentral nevezetű oldalt, amely különböző játékrovatokból fog állni. Minden rovat egyéni designnal és tartalommal fog rendelkezni, amely a jatekneve.gamecentral.hu címen lesznek elérhetőek. (pl. quake4.gamecentral.hu). A Quake 4-es rovathoz keresnék szerkesztőket.
Feladatok:
- hírezés
- letöltések kezelése
- képgaléria kezelése
- cikkírás
Lehetőleg olyan jelentkezzen, aki kiigazodik a külföldi oldalakon, és naprakészen friss hírekkel tud szolgálni a magyar játékosok számára. -
#2234 fura ez a mod, mert nálam 9800-on olyan fémes-fényes minden, hogy smár bántja a szemem, ez meg rátesz még egy lapáttal
érdekes
-
#2233 Most nézem hogy már kész is van a Tetsi féle Q4 qraftuning.
A következő vga-kal müxik:
Geforce fx 5200-5900
Geforce 6200-6800
Geforce 7800
Valahogy így fest:
Download -
DioSr50 #2232 [IMG]http://[/IMG] -
DioSr50 #2231 [IMG]http://[/IMG] -
DioSr50 #2230 -
DioSr50 #2229 itt van a quake 4 Uk Dvd boritója -
bundee #2228 En eddig 1-2 olyan serverrel talalkoztam, amelyiknel sokaig tartott a waiting for auth uzenet - erre abort, es mar megyek is a kovetkezore...
sokkal gyakoribb, hogy password-ot ker
xxx
amugy, meg koth.hu - bar erdekesnek tunnek a sebzesek -
#2227 elhiszem, de én kb 10 különböző szerveren próbálkoztam, de semmi haszna -
#2226 ezt a PirateBay fórumán olvastam és nekem egyből összejött... -
#2225 hát ez így nem jön össze nekem -
#2224 na akkor még egy dolog mehet a faq-ba szerintem:
akinek nem sikerül csatlakoznia a `Waiting for authorization` probléma miatt, az váltson át window módba (alt+enter), aztán vissza fullscreen-re (szintén alt+enter) és már menni is fog! -
gab1ka #2223 Quake 4 Mod készülőben egy új Quake4 Multiplayer mod,tele mindenféle játékmóddal,másodlagos tüzeléssel,új mp mapokkal stb.
A 60fps korlát akik még nemtudnák (énis csak most olvastam) azért van hogy a teljesítményből fakadó esélyegyenlőtlenséget megszűntessék (Quake3,com_max fps 130 = magasabb ugrás = erősebb gépen részrehajlóbb fizika).Sztem ez nagyon korrekt dolog,de hasznosabb lett volna írni egy jó motort ami nem hagy ekkora lyukakat maga mögött.. -
#2222 Hiába raktam fel a server patchet akkor sem látom a servereket,és ha beírom egy server címét ezt írja ki:NO RESPONSE FROM(server cím)AFTER 15 CHALLENGES
Ha tudtok légyszives segítsegetek,előre is kössz -
haxoror #2221 Szerintem kéne bele zöld vagy barna mert így valahogy olyan SoulReaveres -
haxoror #2220 -
#2219 Na, akkor berakom. A régi kép itt lesz. Ha valaki akarna valamit kezdeni vele.
Továbbá ezt a picsa vörös faq szöveget is kivettem, ahogy látom már nincs rá különösebb szükség. -
#2218 nekem tettszik -
#2217 -
#2216 Fogtam magam és csináltam photoshopppal egy új bannert. Egyelőre nem rakom be. Várom a véleményeket róla, ha tetszik mehet be, ha nem, akkor nem szeretlek titeket
-
#2215 Kemény figurák vannak :D -
#2214 nemsemmi :DDD -
#2213 idáig -
#2212 LOLbazmeg, regnap délelött 11-től eljutottál idái???
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ -
#2211 úristen... -
#2210 talán azzal kellett volna kezdeni a próbálkozást :D -
Savmacska #2209 semmi sem kellet hozzá ott volt a cd-n a jó crack ennyi máris lett new game meg ienek köszi srácok -
Savmacska #2208 nem a q4safedisc-el krekkelem akkor >EZT<a hibát irja ki ha inditanám a játékot daemonban is benne van -
#2207 a nodvd az h dvd nélkül elinduljon. akkor a másik lesz az -
Savmacska #2206 de 2db exe van benne q4nodvd-ebben is van 1 q4safedisc meg ebben is van 1 -
Savmacska #2205 nincs deviance q4nodvd.rar van meg q4safedisc.rar