Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tanácsolom keress rá googlen egy "Általános ismeretek a számítógéprõl" c. oldalt, kicsit tanulgass, és gyere vissza 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
ha adtok ip -t én is megyek 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[www.hunavia.hu] [www.horac.fw.hu] [www.gripen.hu] [www.harcirepulok.hu] [www.harcirepulo.hu] [www.airliners.net] Jó sok REPÜLŐ....Hogy miért hívják így őket máig nem tudom?????Mér nem GÉPMADÁR?
Nah de errõl már fongalmam sincs.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
1.: hanyadik pályán leszek strogg?
2.: jön vki/vkik multizni? 😄
Újratettem a gamet és semmi.
A FAQ-ban téyleg nincs semmi a zöld képernyõkrõl.
Quakerman te honnan szedted le??
mert így elég ratyi 60 al
De nagyon idegesit, mert folyamatosan kellene mennie és mondom, lowon is ezt csinálja, ingadozik.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Zöld képernyõ megoldás: #1826
Konzol és egyéb beállítások (pl. FPS): #1836
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Volna egy kérdésem a tisztelt egybegyültekhez.
Amikor a nagy pókot kellene ugyebár kinyirni, de nem lehet akkor ott mi a konkrét teendõ, mert addig tiszta hogy oda megyek és a keblére borulok, amire õ általában gránáttal válaszol, és itt vége a dalnak.
Nekem menetrendeszerûen végem és újratölthetem az állást.
Ha a lábai között nem támadom meg akkor egy idõ után valami sugár elkap, utánna a fekete képernyõ majd újratölthetem az állást.
Nem sikerül olyan helyzetbe kerülni hogy elkapjon majd elvigyen operálni.
Adjon valaki ötletet.
(Lehet hogy a másolás védelem szopat??)
Kösz.
idézem a FAQ-ból:
Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL - olyan crack, amibõl ki van véve a CD-kulcs ellenõrzés! (CloneCD-s & Crack-es verzióhoz)
De a privát szerver pecsnek is ez a lényege....
Set your desktop 32 bit True Color.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE