Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
nálam a köv. a probléma:
new game-> betölti a betölteni valót elindul az intro zenével aztán fogja magát és megakad a zene de aztán folytatja de maga az intro megáll, persze a játék is igy😊
Na erre valami megoldást!😊
thx
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nekem tetszik a játékmenet elég pörgõs, mondjuk még csak az elején vok mert így ....zölden kicsit fura <#wow1>#wow1><#wow3>#wow3>
Szonval még mindig várom a kreatív ötleteket.
Már nyomom 2 órája folyamatosan...a fülem zúg,a szememmel megcsak foltokat látok😊
Eléggé monoton,talán még élvezetes is lenne ha nem akadna 1024 highon,de azt meg csakazért sem fogom levenni...
Hát Mike nemtom neked hogy megy ez döccenésmentesen...nemaztmondom hogy játszhatatlan csak egy idõ mulva már kurvára idegesítõ és unalmas lesz...
A lapozófile technikát megcsináltam de nemjó...Van még vmi trükk amivel fellehetne ezt turbózni?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
amúgy valóban nem egy forradalmakat döntögetõ gamma, de hangulatos, ezért jó 😊.
meg fps korlátozást mér nem lehet leszedni? mert kerekít 30 ra meg 60 ra 😞 és 1280x1024 be Ultra Quality -n 60 fps el nem jó <#nyes>#nyes>
Amúgymeg mediumon-low-n valóban nagyon rondák a textúrák, hiába a high az igazi 😊
Amúgy jó quake fílinges lett, ha emléxel rá a q2-nek is voltak sötét részei, q1rõl nem is beszélve, szal nem kell fikázni. Jól megcsinálták, hangulatos lett, néha kicsit uncsi, de olyankor hirtelen elõugrik egy szörny és akkor már egybõl nem az 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Benéztem párszor ebbe a topicba, csak mert érdekel, hogy milyen a játék! Most már sztem kívülrõl tom,h hogy kéne feltörni meg multizni rajta, de arról nemnagyon láttam semmit,hogy maga a játék milyen,tehát h egyáltalán érdemes-e letölteni!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Csirke: Ez egy nagyon rég történet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
talán ezért 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha beözönlenek oda (bocsánat) a lámák, annak nem biztos, hogy örülni fog az admin, esetleg le is lesz passwordozve. Én direkt nem írtam le egyértelmûen. Aki annyiból is tudja, az valószínûleg nem tök....
kíváncsi leszek a végére, aki tudja nehogy elmondja, max szép nagy piros betûkkel kiírva elé, hogy "sopiler" 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES