Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vicces :\

biomage
mert nem akar látni

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

miért nem lát még mindig szervert a multi részem? 😞

NeoMaN
konzolba:
benchmark

quakerman
WANADOO-ról!

Quake 4 The best FPS game!

BaziJoe
Köszi de olyan ra gondoltam mint a QUAKE 3-ban volt!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

musha
ez nem a f.e.a.r., ezt elindítod oszt meglátod milyen...

BaziJoe
Hogy kell grafikai tesztet csinálni a játékban???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

hali!
nálam a köv. a probléma:
new game-> betölti a betölteni valót elindul az intro zenével aztán fogja magát és megakad a zene de aztán folytatja de maga az intro megáll, persze a játék is igy😊
Na erre valami megoldást!😊
thx
Az átalakítás benne volt minden elõzetesben már a játék megjelenése elõtt tudta mindenki, viszont a mikor és hogyan már tényleg spoiler, remélem ezúttal senki sem lesz akkora idióta hogy a fõgenyáról is berak egy sotot mint anno a Doom3-ban...

musha
az nem, csak a `Strogg leszek` <#vigyor3> (bocs)

Sné Zsuzsa
Szerintem már a "Strong leszek" is bazi nagy spoliernek számít.

Canon 450 D

musha
senkinek nem sikerült még megoldani azt a mocsok Waiting for authorization problémát? rákerestem sok helyen, de sehol nem volt megoldás...

Ha vki spoilerol annak egy bazi nagy BANt!!!

DJ RX7
igy szét tod lonni az embert?

:3

akkor szori vagyok 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

scorpeeon
hanyadik pályán leszek strogg?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

A zöld képernyõre nem megoldás a driver csere (vagyis nekem nem mûködött pedig vagy 3 at kipróbáltam).
Nekem tetszik a játékmenet elég pörgõs, mondjuk még csak az elején vok mert így ....zölden kicsit fura <#wow1><#wow3>
Szonval még mindig várom a kreatív ötleteket.
Mr_no_NaMe
Hátõ most ott tartok hogy "átoperáltak" ilyen robotbizbasszá...
Már nyomom 2 órája folyamatosan...a fülem zúg,a szememmel megcsak foltokat látok😊
Eléggé monoton,talán még élvezetes is lenne ha nem akadna 1024 highon,de azt meg csakazért sem fogom levenni...
Hát Mike nemtom neked hogy megy ez döccenésmentesen...nemaztmondom hogy játszhatatlan csak egy idõ mulva már kurvára idegesítõ és unalmas lesz...
A lapozófile technikát megcsináltam de nemjó...Van még vmi trükk amivel fellehetne ezt turbózni?
musha
vajaskifli.

Duddits
Ez mi?

Quake.4.KEYCHECK.FiXED-DiAmOnD33

Kandurex
Aligha 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

amúgy a topig: nem kiírat, hanem kiirat :b 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nekem egyedül a tankos résznél volt már egy kicsit Serious Sam érzésem 😄

amúgy valóban nem egy forradalmakat döntögetõ gamma, de hangulatos, ezért jó 😊.

kokesz nevetséges vagy..ne itt feszíts a gépeddel..ha tudnád hogy mi a külömbség a 60 meg a 200 között akkor nem írnál ide
kokesz, úgysem te vetted a géped, hanem a szüleid, szal örülj a 60 fpsednek és maradj nyugton 😊

Plz valaki indítson szervert! és ip -t írjon ide 😊
meg fps korlátozást mér nem lehet leszedni? mert kerekít 30 ra meg 60 ra 😞 és 1280x1024 be Ultra Quality -n 60 fps el nem jó <#nyes>

Zsolo007
érdemes, ha a géped viszi highon akkor érdemes....

milyen vasad van?

Zsolo007
Hát vannak részek ami valóban sötét, de túlnyomó többségben világos helyeken járunk. Mellesleg sokat javítottak az engine-en, a bõr pl messze jobban néz ki mint a doom3-ban. Ott nagyon utáltam a mûanyag bõrt...

Amúgymeg mediumon-low-n valóban nagyon rondák a textúrák, hiába a high az igazi 😊

Amúgy jó quake fílinges lett, ha emléxel rá a q2-nek is voltak sötét részei, q1rõl nem is beszélve, szal nem kell fikázni. Jól megcsinálták, hangulatos lett, néha kicsit uncsi, de olyankor hirtelen elõugrik egy szörny és akkor már egybõl nem az 😊

edios
3 perccel a kérdésem elõtt már válaszoltak is rá... Szuper<#email>😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
Csáo!

Benéztem párszor ebbe a topicba, csak mert érdekel, hogy milyen a játék! Most már sztem kívülrõl tom,h hogy kéne feltörni meg multizni rajta, de arról nemnagyon láttam semmit,hogy maga a játék milyen,tehát h egyáltalán érdemes-e letölteni!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Gyerekek, lehet itt fanyalogni? Ez szerintem eleg semmilyen. Grafikailag nem sokat vartam 800x600-ban mediumon, de eleg halovanynak tunik. Persze lehet, hogy egy komoly eromuvon mindent fel lehet csurni maxra, de akkor is csak egy csilli-villi izem van, amivel meg egy bort le huznak a DOOM3 enginerol, annak az osszes idegesito szarsagat meghagyva. Bar aki szereti, ha a tok sotetben vibralo fenyektol kiesik a szeme, az valoszinuleg imadni fogja.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Valaki a #1832-re ? (netán)

Kandurex
Ez így elég tág, szerintem nem ártana egy gyors directx, videó, hang, alaplapi driverek cseréje vagy updatelése!

Csirke: Ez egy nagyon rég történet.

SASboy
ja tényleg 😄 nem szóltam.

nice legs. what time to open?

Warez nem csak tört szervereken megy 😄
SASboy
amúgy nem rossz.

artschi
Kandur-Ex...
talán ezért 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

geri15
superlol <#nyes> kandurex név honnan jött?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

SASboy
a macska minek rá?

artschi
dönörû <#vigyor3>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kandurex
Off: Kész a Quakes - macskás logom <#hawaii>. Hogy tetszik? <#vigyor3>

NeoMaN
ezt nem biztos, hogy be kellett írni pontosan hogyan és mit, mivel egy normális, pro, dedikált szerverrõl van szó

Ha beözönlenek oda (bocsánat) a lámák, annak nem biztos, hogy örülni fog az admin, esetleg le is lesz passwordozve. Én direkt nem írtam le egyértelmûen. Aki annyiból is tudja, az valószínûleg nem tök....

Esetleg nem lehet valamit árirogatni a fájlokban, hogy directx 8.1be fusson a game? 😄.

nah amúgy én most alakultam át stroggá 😛

kíváncsi leszek a végére, aki tudja nehogy elmondja, max szép nagy piros betûkkel kiírva elé, hogy "sopiler" 😊

a warez csak tört szervereken megy <#vigyor3>
Istencsászár
"a warez többnyire csak warez" ez jóvolt😊))))) helyesen igykell mondani: a warez csak tört szervereken megy..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bocsi elfelejtettem beírni hogy warez serveren is próbáltam, koth.hu vagy mi, de oda se tudtam, egyszerüen csak áll a gép és nem csinál semmit, nem is dolgozik.

na valaki akkor indít?

a warez többnyire csak warez szerveren fog futni...