Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mien elsimitást ?

Get a life!

NeoMaN
kolonia.hu

ilyen <#gonosz3>
scorpeeon
egyébként honnan tudtok ilyen magyar szerver neveket mint pl a koth.hu? tudtok még ilyeneket?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
nekem a béta fos catalyst van fenn 9600XT mre és sokkal jobban megy vele a Q4

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

RelakSfromhome
ne haszháln G-Portalt, és nem lesz ilyen bajod

Nálam meg az volt a gond, hogy bekapcsolva hagytam az élsimítást 😊

Egyébként miért is van az, hogy a medium és a high quality között nem látok eltérést?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ien bajom van mittegyek ??

ien bajom van mittegyek ??

Get a life!

NeoMaN
KORREKT!
egyetértek!

PLackó
Rakj fel normális catalystot,ne valami béta fost..

RelakSfromhome
nem is raktam ultrára. Az csak annyi, hogy elfelejti tömöríteni az összes textúrát, ha követi a doom3-mas dolgokat.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

oneal1
ok köszi majd próbálom

!Forza Ferrari!

bala_
Hali!
Járt már vki ugy hogy elindít, szürke képernyõ, majd pár mp. után vissza a desktopra!Krekk, Antiblax, minden kipróbálva. Mintha driver gond lenne?9600XT -m van a legujabb (bétás) driverrel.

datango
removold a gamest , aztan mikor telepited fel akkor kapcsolodj le a netrõl.!

oneal1
HALI!
nemtudom elinditani a játékot, pedig minden megcsináltam ami faq ban benntvan!!
egyszerûen nemfogadja el a cd kulcsot soha pedig a sys32 be is beirtam azt a sort...😞
help privátban lécci!
köszi

!Forza Ferrari!

soulhunter
OFF

annak idején volt értelme (Voodoo 2-3 rulez) 😊
viszont yahh...
kicsit nem használja a 2. karit szinte semmi, csak melexik játékok alatt... de legalább nem jelentõsen 😊
viszont az a hülye rohadt ********* nVidia visszahozhatná a glide -ot...
ha annak idején sebességben nem lehetett überelni, akkor most mondjuk glide v2 fejlesztéssel eléggé jo kártyáik lehetnének... nameg az SLInek is lenne értelme,és mondjuk elég lenne 1 kártya 3/4-ed annyiért,mint a mostaniak...
nem értem,hogy ha már felvásárolták a 3dfx-et,akkor miért nem használják azt a technologiát,ami 10 éve már megvolt,csak fejleszteni kéne...
de lehet,h csak én vagyok hülye,hogy nem értem 😊
elõbb utobb ugyis leváltja vmi a DirectX 40-et és a OpenGL 4-et is 😊 (~20 év mulva) 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
hmmm...
még nem raktam fel...
sehol nem is irtam...
csak megkérdeztem,mire számitsak

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

az slinek semmi értelme..kiforratlan driverek,illetve egy játékot se optimalizálnak töbvga-s rendszerekre mivel nem elterjedt,és valószínüleg soha nemis lesz az..Ha a két kártya a tiéd akkor ajánlatos lecserélned vagy egy X800XL-re vagy egy 6800GT-re..árban még nyersz is egy két ezrest..Pár ezressel többért pedig a tiéd egy Sapphire Ati Radeon X850PRO G3 256MB VIVO..

Azinosztróp szûrést a High Quality alapból magában foglalja (8x) illetve az Ultra Quality is.AntiAliasingot pedig 1280*1024 felbontásban és e fölött teljesen felesleges használni (mint sok teszt is bebizonyította)
egy kis érdekesség a sok fps bajnoknak : Doom3 teszteredmények igazából ez a doom3ra vonatkozik,egy 3200+os amdvel,illetve több vgaval tesztelve,éspersze minden konfig mellé az ajánlott felbontás és minõség..úgygondolom tanulságos,hiszen következtetni lehet a q4beli teljesítményre is az engine miatt
kabalthenbk
én is írok vmi véleményt<#wink>bár még csak az élõholtas résznél tartok, sztem 2005ben iennek kell lennie a quakenek... elfogultnak is lehet nevezni, de igazából nem értem h mér kell hasonlítgatni hl2vel, fear-rel, amikor konkrétan azt hozza amit hoznia kell. egy quake rész soha nem a csipkés agyonszinezett játék volt, leszámítva valamennyire az arenat (azér az igencsak színes lett), de ugye ennek ahhoz semmi köze. Sztem sztori szinten okés, gépigény nagy (mint anno minden résznél <#bee1>), szegényesnek mondható táj, esetleg egysíkú textúrák, de ezzel az a gond h pont ezér quake! reméltem h a q2-bõl ismert csatazajok megmaradnak és szerencsére nem felejtették el<#vigyor2>. nemtom ti hogy vtok vele, de nekem semmi kedvem lombos, erdõs, szivárványos, dimbes-dombos, városos tájakon rohangálni, mikor a quake mindíg is a "katonai bázis"-os kategória volt, gyárak, raktárak, stb... nemhiába írják a quake warst is hasonló környezetre, nem pedig far cry-os pálmafás idilli szigetre<#hawaii>. szvsz nekem bejön, bár mint említettem nem vmi csúcskonfigon tolom és elég soka finomságot hanyagolnom kell. szvsz nem stílusteremtõ, nem merész, eccerûen csak visszahozza a régi q2es hangulatot

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

sziasztok nekem 1 IEN!!bajom lenne akárhogy krekkelek nem jó ezt2 intró után teszi ki ide mit kell beirni ???

Get a life!

kabalthenbk
naszóval!

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Zsolo007
Ott folytatódik.....

El is mondja leszállás közben, hogy 1 marine megölte a strogg vezért, meg a planetary defense-t szabotálta így le tudnak szállni....jobban kéne figyelni..

High qualkityhoz kevés a ramod 😊 2G alatt kár vele próbálkozni. Nekem is 256 megás VGAm van.... Írja mikor beállítod, hogy így 512 textúramem kell neki....szal ne csodálkozz. Amúgy sem lesz sokkal szebb, highon faxa..

RelakSfromhome
elsõ pályás tapasztalatok:

sötét mint a doom3
egybõl pelecsapnak a lecsóba (egyébként nem onnan kéne folytatódnia, ahol a q2 befejezõdött?)
AKAD! x800xl 256mega rammal, 3000+ amd, 2x512mega mem, és akad high-q-n még 800x600-ban is... vagy nem kéne közben nyomni a download-ot? 😄

Kandurex
Bazz, majdnem nem olvastam el a hozzászólást mert azt hittem spoileres, a spoiler miatt, csak átfutva rajta láttam, hogy a spoilert magyarázod! <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

te h vetted le a korlátozást? mert nekem 60 ál megakad, de a függõleges cucc off on van :\

soulhunter
SLI-t támogatja?
ne nézzetek hülyének, nem véletlenül kérdezem 😛
kérdésem oka:
Colin 2005 is támogatja elvileg...
1 kártya: FPS: 60-85
2 kártya SLI-ben: FPS: 60-85 (ugyanazokkal a beállitásokkal)

HL2 is támogatja, szintén elvileg...
az egyetlen felbontás,ahol látszik,h "használja",az 1600*1200, minden fullra felhuzva (na, igy 2 kártyával van 10-15 FPS-sel több, amit keveslek)

SS2-ben igyis ugyis 20 FPS-t ir ki a fraps, akármilyen beállitást,akármilyen minõséggel, HDR-tõl függetlenül állithatok (pedig 20 FPSnek nem kéne folyamatosnak lennie 1280*1024-ben többnyire maxra állitva minden,és HDR bekapcsolással) 😊

a doom3ban láttam egyedül 20-35 FPS szám külömbséget, és itt a kérdésem lényege: mivel ez is d3 engine-re épül, itt is érdemes 1280*1024*32-es felbontásra állitani egyéb AA és AF beállitásokkal?

RelakSfromhome
már megy is fel a deviáns változat, és töltöm a bónusz cd-t 😊

SPOILER az amikor lelövöd a poént mintha a moziban a film elején beüvöltenéd hogy a végén ki lesz a gyilkos.
Nem mindenki szerzi meg a játékokat azonnal és amikor idejön a fórumra (pl segítségért mert nem indul a játék) akkor nem akarja azt látni hogy vérpisti274 éppen arról áradozik hogy a fõgenya egy sárkány és tök könnyû kinyírni ha baloldali gombot megnyomod sõt még egy szkrínt is berak hogy ultrakönnyû fokozaton god csíttel negyedik nekifutásra le tudta nyomni mert õ ilyen fasza gyerek, a többség nem végigjátszással a kezében kezd játszani, szereti ha vannak meglepetések a gémben és magától szeret rájönni a dolgokra.

A blackout bugra tud valaki megoldast? (gf 6600)
drivercserebere megoldhatja?
scorpeeon
Csak egyszer legyen megnyitva a file, ne legyen írásvédett, jól legyen megadva az útvonal...

Sarapetike

Tehát ha játszani akkarsz, blokkold a tûzfallal a quake4.exe-t, vagy kapcsolódj le az internetrõl.
Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre 😊 na ezt én nem tom megcsinálni mért?? azt irja mikor el akarom menteni hohy nem találja a file t vagy egy másik alkalmazás használja mit tegyek

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ElfQT
Érdekes játék, ellenfelet azt nem látok... mer messzirõl lelövöm jól... mire odaérek, eltûnik. Mia*asz ez? Tudom, Doom3 ba is ez volt, ott is moddal ezt megszüntettem (ott azért kellett, mert ezeken a poligonokon is spórolni akartek/kellett).
Nincs megoldva Q4hez???

Vigyázat, a leopárd harap!

NeoMaN
elkezdett fagyni 😞(((
eleinte online gém alatt, mostmár ahogy jönne az ID logó...
mindent próbálok, már az eredeti exe-t is visszatettem, cfg-t kitöröltem mégis fagy
😞(((((((((
bassza meg!!!

Nandq
haverak a sygate vírusírtó tört borsot az orra alá...

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

scorpeeon
jó, akkor vki priviben írja meg aki tudja h hanyadik pálya körül leszek strogg nagyjából 😄 (nem kell pontosan, csak úgy h pl 5. vagy 20. kb )

Nandq
127.0.0.1 q4master.idsoftware.com

ezt vedd ki - host fájlból; ha nincs benne, akkor passz - esetleg a tûzfaladdal nem engedélyezted a quake.exét ...

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

de nekem az a problem h nem is látom a szervereket 😄

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nandq
igen, sikerült:

szóval:

1;
zt akkor írja ki amikor neten vagy, és a játék az ID szerverére kapcsolódik és leellenõrzni a kulcsot.
Tehát ha játszani akkarsz, blokkold a tûzfallal a quake4.exe-t, vagy kapcsolódj le az internetrõl.
Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre 😊

ezt a balfaszságot felejtséteke el!!!

2;
dedikált szerver nem mûkszik, de van sok, ami nem az! tehát lehet játszani!

sok sikert!

Kandurex
😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

quakerman
Még én sem találtam megoldást a zöld képernyõre😞(((

Quake 4 The best FPS game!

kill3r22
Quake.4.Public.Server.Patch-VASELiNE.rar ezt használtad?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

NeoMaN
jövök, ha mondod a címet..

Nandq
nekem is conedvd + deviance crack van, de nem megy a multi; egy servert se akar megjeleníteni - elõször a tûzfalra gondoltam, de nem! szóval ötletem sincs 😞

nemjon valaki 1v1ezni kolonia.hu-ra?
k8bal
arra célzott hogy ne írj ennyi ............. -ot!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

kill3r22
kösz de hülyegyerek vok...ezt nem értem.....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
nek vagyok nagy netes.....mi az a Spoiler?

Lacc
Sok... a... ... koma...
kill3r22
csak azokhoz szolnák.....akiknek nemmegy neten a multi.....
haveronak deviance verzió van meg...neki nem megy a multi....ugyanugy sokat vár és semmi...nekem a clonedvd-s verzió van deviancás crackal nyomatom....és megy neten.....pedig csak egy szaros gprs nettel probáltam meg (PING 9999)
de ment.....lehet hogy ez a megoldás rá.....(lehet hogy most nagy hüjeséget mondtam de ez a tapasztalat nálam)