Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nálam meg az volt a gond, hogy bekapcsolva hagytam az élsimítást 😊
Egyébként miért is van az, hogy a medium és a high quality között nem látok eltérést?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ien bajom van mittegyek ??
Get a life!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Járt már vki ugy hogy elindít, szürke képernyõ, majd pár mp. után vissza a desktopra!Krekk, Antiblax, minden kipróbálva. Mintha driver gond lenne?9600XT -m van a legujabb (bétás) driverrel.
nemtudom elinditani a játékot, pedig minden megcsináltam ami faq ban benntvan!!
egyszerûen nemfogadja el a cd kulcsot soha pedig a sys32 be is beirtam azt a sort...😞
help privátban lécci!
köszi
!Forza Ferrari!
annak idején volt értelme (Voodoo 2-3 rulez) 😊
viszont yahh...
kicsit nem használja a 2. karit szinte semmi, csak melexik játékok alatt... de legalább nem jelentõsen 😊
viszont az a hülye rohadt ********* nVidia visszahozhatná a glide -ot...
ha annak idején sebességben nem lehetett überelni, akkor most mondjuk glide v2 fejlesztéssel eléggé jo kártyáik lehetnének... nameg az SLInek is lenne értelme,és mondjuk elég lenne 1 kártya 3/4-ed annyiért,mint a mostaniak...
nem értem,hogy ha már felvásárolták a 3dfx-et,akkor miért nem használják azt a technologiát,ami 10 éve már megvolt,csak fejleszteni kéne...
de lehet,h csak én vagyok hülye,hogy nem értem 😊
elõbb utobb ugyis leváltja vmi a DirectX 40-et és a OpenGL 4-et is 😊 (~20 év mulva) 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
még nem raktam fel...
sehol nem is irtam...
csak megkérdeztem,mire számitsak
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Azinosztróp szûrést a High Quality alapból magában foglalja (8x) illetve az Ultra Quality is.AntiAliasingot pedig 1280*1024 felbontásban és e fölött teljesen felesleges használni (mint sok teszt is bebizonyította)
\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"
Get a life!
El is mondja leszállás közben, hogy 1 marine megölte a strogg vezért, meg a planetary defense-t szabotálta így le tudnak szállni....jobban kéne figyelni..
High qualkityhoz kevés a ramod 😊 2G alatt kár vele próbálkozni. Nekem is 256 megás VGAm van.... Írja mikor beállítod, hogy így 512 textúramem kell neki....szal ne csodálkozz. Amúgy sem lesz sokkal szebb, highon faxa..
sötét mint a doom3
egybõl pelecsapnak a lecsóba (egyébként nem onnan kéne folytatódnia, ahol a q2 befejezõdött?)
AKAD! x800xl 256mega rammal, 3000+ amd, 2x512mega mem, és akad high-q-n még 800x600-ban is... vagy nem kéne közben nyomni a download-ot? 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ne nézzetek hülyének, nem véletlenül kérdezem 😛
kérdésem oka:
Colin 2005 is támogatja elvileg...
1 kártya: FPS: 60-85
2 kártya SLI-ben: FPS: 60-85 (ugyanazokkal a beállitásokkal)
HL2 is támogatja, szintén elvileg...
az egyetlen felbontás,ahol látszik,h "használja",az 1600*1200, minden fullra felhuzva (na, igy 2 kártyával van 10-15 FPS-sel több, amit keveslek)
SS2-ben igyis ugyis 20 FPS-t ir ki a fraps, akármilyen beállitást,akármilyen minõséggel, HDR-tõl függetlenül állithatok (pedig 20 FPSnek nem kéne folyamatosnak lennie 1280*1024-ben többnyire maxra állitva minden,és HDR bekapcsolással) 😊
a doom3ban láttam egyedül 20-35 FPS szám külömbséget, és itt a kérdésem lényege: mivel ez is d3 engine-re épül, itt is érdemes 1280*1024*32-es felbontásra állitani egyéb AA és AF beállitásokkal?
Nem mindenki szerzi meg a játékokat azonnal és amikor idejön a fórumra (pl segítségért mert nem indul a játék) akkor nem akarja azt látni hogy vérpisti274 éppen arról áradozik hogy a fõgenya egy sárkány és tök könnyû kinyírni ha baloldali gombot megnyomod sõt még egy szkrínt is berak hogy ultrakönnyû fokozaton god csíttel negyedik nekifutásra le tudta nyomni mert õ ilyen fasza gyerek, a többség nem végigjátszással a kezében kezd játszani, szereti ha vannak meglepetések a gémben és magától szeret rájönni a dolgokra.
drivercserebere megoldhatja?
Tehát ha játszani akkarsz, blokkold a tûzfallal a quake4.exe-t, vagy kapcsolódj le az internetrõl.
Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre 😊 na ezt én nem tom megcsinálni mért?? azt irja mikor el akarom menteni hohy nem találja a file t vagy egy másik alkalmazás használja mit tegyek
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Nincs megoldva Q4hez???
Vigyázat, a leopárd harap!
eleinte online gém alatt, mostmár ahogy jönne az ID logó...
mindent próbálok, már az eredeti exe-t is visszatettem, cfg-t kitöröltem mégis fagy
😞(((((((((
bassza meg!!!
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
ezt vedd ki - host fájlból; ha nincs benne, akkor passz - esetleg a tûzfaladdal nem engedélyezted a quake.exét ...
http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)
szóval:
1;
zt akkor írja ki amikor neten vagy, és a játék az ID szerverére kapcsolódik és leellenõrzni a kulcsot.
Tehát ha játszani akkarsz, blokkold a tûzfallal a quake4.exe-t, vagy kapcsolódj le az internetrõl.
Legjobb megoldás ha jegyzettömbel megynyitod a következõ fájlt: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
És kiegészíted alul ezzel a sorral: 127.0.0.1 q4master.idsoftware.com
Ezután elmented és máris tudsz netezni és játszani is egyszerre 😊
ezt a balfaszságot felejtséteke el!!!
2;
dedikált szerver nem mûkszik, de van sok, ami nem az! tehát lehet játszani!
sok sikert!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
haveronak deviance verzió van meg...neki nem megy a multi....ugyanugy sokat vár és semmi...nekem a clonedvd-s verzió van deviancás crackal nyomatom....és megy neten.....pedig csak egy szaros gprs nettel probáltam meg (PING 9999)
de ment.....lehet hogy ez a megoldás rá.....(lehet hogy most nagy hüjeséget mondtam de ez a tapasztalat nálam)