3733
-
#2331 wtf lol omg -
#2330 wanadoo kód please -
pinehead #2329 egy torrentet vki privátban dobna??
köcce. -
#2328 lenne pár kérdésem:) konzol előhívása, timedemo csinálás? vki ossza meg velem:D -
#2327 A Nexus HUB Tunnels nevü pálya végén, mikor vissza érkezek a karavánhoz jön az óriás pók lerombol mindent,elmegy és utána????? -
#2326 Egyetértek. Sztem a fanyalgók nem játszottak az előző résszel (Q2) vagy pedig kevés a gépük és nem látják/hallják teljes pompájában a játékot. -
#2325 Hát gyerekek. Mit ne mondjak. Ez a GAME KU**A jó. Épp most ültettek be egy-két implantátumot. Fincsi volt. :D
AMúgy vannan magyar szerverek? -
#2324 Úgyérted ne kapjon el....Gondolom arra a részre gondolsz amikor az EMP....
Hát szorulj oda a az EMPvel szembeni falhoz :) Ott túl lehet élni -
#2323 HELP!!
Hogy helyezkedjek, hogy az a óriás pók elkapjon??? -
Kyle85 #2322 Thx......
De nem hinném, hogy ez lenne a gond, mivel 2 napja telepítettem újra az XP-t ,
azér köceeee -
#2321 Töredezettségmentesítés -
Kyle85 #2320 mi az a Defrag?
-
Kyle85 #2319 Defrag???? a+mi? :O -
#2318 próbáld ki, de sztem nem oldaná meg
viszont egy defrag sokat segít! -
Kyle85 #2317 Sziasztok!
Nemrég én is £kezdtem küldeni a Quake 4-et...zsííír játék sztem, de néha kissé lelassul a játék, szerintetek megoldaná a gondot, ha biosban az AGP Aperture size-t 256MB-ra állítanám?
a "vasam" : ASUS A7N8X-E Deluxe, 2500+ Sempron, PQI 512MB DDR RAM, Saphire ATI Radeon 9600XT Atlantis 256MB
-
#2316 igen :D kezdetben furcsa annak a tanknak az irányítása aztán hozzászoksz és mehetsz vele nagy pókokat írtani :D -
static #2315 ja! Most nyomom éppen tankkal. Lehet vele oldalazni, szóval nem lánctalpas. :) -
#2314 na ezt kikérem magamnak! :D kemény 5 perces munkám volt a Photoshopban! (majdnem) :DD -
(akkor csináljon valaki egy másikat, a régit nem, mert az tényleg gyenge) -
#2312 nekem se tetszik egyátalán /semmi kvékes nincs benne/, de engem nem érdekel a banner
azé szeretlek!
:ÐÐÐ -
#2311 [vállatvon] Te vagy az egyetlen negatív visszejelző idáig, szal marad. Egyébként untam magam és csináltam a FEAR topiknak is egyet, mondjuk az szerintem is jobban sikerült, mint ez. -
#2310 sztem a régi jobb -
#2309 inkább, ja -
#2308 5.10a nem?
:) -
#2307 emberz. nyomtam egy kicsit singélban!
ez kurvajó!
Sztem a Raven és az ID nagyon beletrafált ebbe az intergalaktikus háború imidzsbe!
QUAKE WARS
A hideg kiráz, annyira jó lesz.
:Ð -
bundee #2306 Nekem az uj ati beta driver segitett ezen - gamestar.hu-rol le lehet tolteni, 5.11b asszem -
#2305 vannak, ja :D én már mentem párral :D -
#2304 Nagyon jó az új banner!!!
-
#2303 Tényleg vannak a singleben irányítható járművek? -
#2302 ne passwordosbe menyj nagyokos :D -
szocsoboy #2301 nem enged be egy tört szerverre sem.. password-öt kér mi lehet?
:-) -
#2300 ez a másik..
:Ð -
#2299 sztem meg nem kell zoomolgatni a machine gunnal :DDD
shoti powah ^^ -
#2298 sztem simán VGA downclock.... -
#2297 És mit takar ez a bug? :) -
#2296 bezony visszaolvasgattam másnak is van ilyen de megoldást nem találtam még. -
static #2295 Nincs valami picmip féle parancs a játékba? Mert single-n még eljátszogatok de multi kicsit szaggat még minimumon is. Na meg megint tele a magyar server profikkal. :) -
#2294 Hi!
Nekem nem volt gondom a telepítéssel, de a játék csinál érdekes dolgokat. például az intro során, kb. miután megjönnek az űrhajók, kidob a desktop-ra. ha meg elnyomom az intrót, akkor nincs semmi gond. a gépemmel nem lehet gond (illetve lehet, de nem hardver-erő). Másnál is előfordul ez?
Az intrót mgnéztem a gametrailers-en és tisztára olyan, mint az a bogaras film volt Casper Van Dien-nel. Azért remélem nem azok ellen kell harcolni:)) -
#2293 Van olyan? -
#2292 a machine gun zoom fagyásra van valami megoldás? Köszi.