3733

• ThugEdge
    na nemtom volt e má,de itt van a paralaxon túlmenően egy kis okosság nvidiára:
    http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=58542
  • Balumann
    A Quake eddig nem olyan volt mint UT, menni és lőni a másikat, meg ilyen módok?
    Ebbe már küldetés is van?
    Sztetek ha a Doom 3-at utálom akkor ez fog tetszeni ?
  • scorpeeon
    :D én eddig mindig prntscreen-el csináltam screenshotokat és csodálkoztam mért nem menti el a könyvtárba :D
  • fistin
    mi az a paralax mapping, ha szabad kérdeznem?
    és nagyon húzza a gépet? + bár ha vki elmondja hol lehet bekapcsolni, akkor elképzelhetőnek tartam, hogy be van...
  • lac coo
    Jó a game :DDD
    Tetszik , graf szép , nem unalmas mint mint D3...Bár tudom semmi köze ahoz :DDDDD
  • artschi
    nm, csak rá kell pislantanod a billentyű konfigurációjára és kész.
  • Magnumrolcsi
    eddig amivel játszottam mind1ik F10 volt.(mostmár ezt is tudom )

Köszi
  • artschi
    alapból F12 a screenshot
    q4base/screenshots
  • Magnumrolcsi
    Lehet játék közben képet csinálni( F10 ) ?? Ha igen hova menti el ?
    Vagy csak Printel lehet ?
  • ThugEdge
    én is bedobtam,sztemn is faszájos
  • rage
    Lesz még ott olyan ajtó is, ami új helyre vezet.
    Vagy néha nem aktó, hanem egy rés, repedés, stb vezet át.
  • TothLaci
    Nos sokszor elakadtam én is, de eddig rájöttem mindenre...
    Most olyan küldetésnél vagyok, ahol elfogták a sebes arcú társamat, és teljesen egyedül maradtam... Aztán kiszabadítottam a piros lézer alól egyik társamat, és megálítottam egy elektromos sugarat, amit egy másik, kikötözött embert égetett. Utána kimentem a kinti folyosóra, beindítottam valami zöld reaktort. Aztán visszamentem a társhoz, aki a számítógépen bütykölt, és nagy ordítás, és csak azt láttam, ahogy viszi a holtestét az a nagy darab valami... De amikor odaértem, bezáródott az ajtó, nagy halálkiáltás hallottam...

Utána elkezdtem keresni a kijáratot, de csak azok az ajtók voltak nyitva, ahol már voltam... Nah most nem tudom, mit kellene csinálni...
  • Balumann
    ah a crack után nem írtam be újra a CD keyt, mostmár ok
  • Balumann
    ³ - unrar q4nodvd.rar into gamedir if you want to ³
    ³ play without dvd ³
    ³ - start the game and retype your serial without ³
    ³ the "-" ³
    ³ ³
    ³ Game will say "connecting to verification server" ³
    ³ and then accept your key!
    Ilyen FAQ-t is találtam, hát nekem nem fogadja el a keyt xD
  • Balumann
    Elolvastam még1x a FAQ-t... Nekem sztem alap probléma van, nekem akkor is kéri a Cd kulcsot ha nem vagyok neten, de akkor elfogadja
  • Maxtreme
    Szerintem is jó volt, bár a vége az....Tipikus amerikai :)
    (tudom miről beszélsz :D)
  • scorpeeon
    nah, most vittem végig egy fél órája. nekem tetszett, fasza játék volt! :D
    az utolsó elötti pálya végén kezdtem azthinni h hülyét kapok (aki végigvitte tudja miről beszélek) :D
  • Sgtfathi
    Be raktam a Paralax Mapping-mod ot a játékba,szép lett a game:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • static
    Ilyenkor a legjobb megoldás mégegyszer elolvasni a F.A.Q-t
  • Balumann
    Ja ebbe 2 fajta crack van, van a sima nodvd meg vmi safeclean. ha azzal crackelem nem indul el, kéri az eredeti lemezt, a másikkal meg elindul de ugyan úgy kéri a játékban a CD keyt
  • Balumann
    Elolvastam a FAQ-t, és letöltöttem és megcsináltam a cracket a Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL-al, és ugyan úgy kéri a CD keyt a menü előtt
    Viszont ha nem vagyok online, akkor nem tudja ellenőrizni a keyt és a menübe beenged de azért jó lenne ha az nélkül is betudnák meni
  • tibor16
    Tele van tárgyi tévedéssel a cikk. Nekem mindent elárul, hogy a Soldier of Fortune-t tartja a legjobbnak - ami jó volt de koránt sem volt korszakot jelző. Tipikusan az az ember aki azért ír, hogy megmutassa, hogy Ö milyen szellemes és "janiális" író. Akartam válaszolni neki, de nem találtam rá lehetőséget, magánba meg minek. Egyébként is az ilyen ember soha nem fogja elismerni, hogy kevesebb nálad/nálunk vagy rossz az írása. Minden esetre a nemtudásból jelesen vizsgázott. Aki kicsit is otthon van a játékok világában, azonnal rájön, ez egy sötétség szűlte iromány. Azért szívesen látnám a megszégyenítését, már ami a tárgyi tudását illeti. Mert szvsz - azokat is próbálja minősíteni, aki jáccik az általa lehúzott játékokkal. - nem de?
  • GOAViktor
    Oksa, Thx!
  • Kandurex
    FAQ olvasni.
  • GOAViktor
    Mit csináljak? Kéri a CD-keyt amikor belépek a játékba. Azt írja már használatban van. Mit tudok tenni?
  • tehen_m
    Ez kell a népnek....
  • Kandurex
    Az ilyen szerencsétlen flótásoknak miért engednek meg cikket írni? Hihetetlen mennyire demagóg, hozzánemértő, pocskondiázást ír le.
  • static
    Mondjuk régen nyomtam single fps-t nagyon, HL2 nem tettszett ezért az is kimaradt. Lehet e emiatt jött be nagyon. Nem mindegy az se mikor és hogy ül le az ember játszani. Ezt úgy toltam végig, hogy éjfél után csontsötét szobába fülhallgatóval. Indexen kicsit visszaolvastam és megnéztem a DOOm 3 kritikájukat is, attól független, hogy nekem se jött be Doom 3 nagyon ideges lettem amikor csávó ilyeneket állt nyomni a cikkben, hogy a gammát tökig toltam meg, hogy csak felkapcsolt villanynál mertem játszani... stb ilyenek. Azt is érdemes elolvasni, ritka nagy lúzer.

• pinehead
    csupán annyi, hogy ami bejött hangulatilag x-éve(darálós fps...), az most már kevéske nekem(is).
  • szaharin
    valaki valaszjon ma hogykell a zutolso pajan sebezni azt a pancelos izet....
  • static
    Nem tudom mi bajotok a single playerrel szerintem úgy jó ahogy van. De hát izlések és pofonok. Személy szerint hülyét kaptam amikor átoperálták a csávót. Rohadt jó ötlet.
  • static
    Fasza! Klánarénázni tuti megyek az tényleg überel mindent ami fps. Amúgy ami leginkább nem tettszik a multiba azok a betük és a hangok. Q3-ba valahogy sikerült úgy kiirniuk azt a rohadt első helyet, hogy még attól is kaptál egy jó adag adrenalint. Itt nemes egyszerűséggel nyugtázza.
  • pinehead
    most operáltak stroggá, nekem eddig picit csalódás a játék.
    quake-módra gyilkolászós, de régen volt már a quake II., és csak idősebb lesz az ember...
    nálam erre az évre eddig ha fps., akkor F.E.A.R.
    persze végigviszem ezt is, csak...
  • scorpeeon
    majd lesz Arena mod a multihoz :D
  • static
    2786

Sajnos a multi nekem 1enlőre csalódás. Játszottam vele de nem az a feeling mint amikor anno nekiálltunk q3-azni. Emlékszem 5-ig el se lehetett ráncigálni a gép elől hónapokig. Most meg a rome total war-al játszom inkább esténként. Persze akkor újdonság volt, meg lehet én is változtam. Persze azért ha megjön az új karim visszatérek de ez már nem az igazi. Remélem UT kövi része dob egy kicsit a multi fps-eken mert 1-enlőre az újak közül nekem csak CS: Source jön be. Igaz BF2-őt meg FEAR-t nem próbáltam.
  • artschiatwork
    single-be nincs, de multiban van.
  • datango
    van a q4 be egyatalan kvad damage? :D mert a tobbibe volt es igaz hogy single be jatszom de eddig nekem meg nemvolt :=(
  • fistin
    nekem eléggé maxra fel van tolva, és néha egyes részeknél ház megmondom őszintén nagyon lemegy, de egyébként megy simán!!!
    az ultra high az mire jó? mer olyan szinten szaggatott, hogy csak na..
  • geri15
    [sokatmondó háttérzene]
  • marcinger
    Hihetetlen de megy a game az én gépemen szaggatás mentesen.