3733
-
#2933 sztem ez a gforcokon 100xjoban fut mint radeonon
nalam meg a x800al UHban sem hajlando elindulni holott azt meg 128mbos 6600gtvel a domm3ban is vitte.
-
#2932 Gránát rulez -
#2931 hello
visszanéztem de nem találtam a megoldást, bár lehet én vagyok a béna :)
szóval ott tartok hogy egy nagy dög jön aki rakétákat lő ki és pajzsa van és mindig megöl, mit kell csinálni? -
#2930 ehh megelőztél :) -
#2929 Csak lőni kell. Aztán majd leterít egy ilyen sugárral aztán késsz! -
#2928 pedig csak lőni kell....
oszlop mögül gránátozd + majd lődd amivel csak birod
Generalon kb. 2 percig lőni kellett. -
#2927 Most itt járok de nem tudom megőlni. Mondta uncsim, hogy el kell vele kapatnom magam de nem megy. Hogy kell megcsinálni??
THX -
#2926 nincsenek botok
talán ír majd hozzá valaki, de azok tuti hogy nagyon gagyik lesznek.... -
#2925 Nem kezdőként mondom, de nincs megfelelően gyors netem...
Az Arénában azért a hardcore és nightmare botokkal lehetett szórakozni....
Főleg többel egyszerre... -
static #2924 Hát botokkal esetleg időt elütni lehet, komoly fejlődést ne várj... -
#2923 sztem 100x jobban fut mint a fear, ráadásul parallaxal meg graftuninggal és egy kis low digital vibrance-el szarrá aláz bármit a grafikája, és simán játszható marad 25-60 (Barton 2500+, Gef6800 12/5) -
#2922 hogyan futtatsz timedemot? -
#2921 Valaki már elidőzött azon a kérdésen, hogy lehet e BOT-okat betenni multiban?
Jó lenne úgy gyakorolni.... -
#2920 Grebber, megmondom h én hogy nyírtam ki azt a köcsögöt, talán segít... elején megsoroztam rakétával aztán még innen-onnan egyet és amikor már nemnagyon teremt szörnyikéket akkor hátráltam, úgy hogy fal legyen köztünk, és mindig bevártam annyira hogy épp hogy látszódjon de viszonylag messze legyen. ekkor általában becéloz téged, ilyenkor te is célozd be őt és adj egy Railgun-t a pofájába, ha jól betalálsz, szépen viszi az életét. És amit te lősz ki (railgun) az ugyebár egyből betalál, amit ő (DMG) az lassan jön viszonylag, ezért azt van időd kikerülni. ezután megint hátrálj és előlről az egész :D -
#2919 baz 4ghz p4el egy kicsit huzott x800xlel 1gram,
1280x1024 high 2xaa 8xaz
es van 10fps es meg szaggat is (jo tobb is van de azert ennyi is...)
meg a d3is jobban futott mint ez, ezt csak 7800gtxslire terveztek?
es meg nem is olyan szep :(
de nem akarom fikazni csak ez mar faj foleg hogy minden mas game normalisan fut a mostaniak kozul... -
#2918 visszaolvastam parat nehanyatoknak ment UHn
512 vagy kevesebb videorammal?
engem ugy kivak mint macskat...80%ig betolt aztan malloc hibaval leall
1,45Gbyte pagefile +1GRam -ot betolt ezalatt utana kampo.
ha agpt aperturet felteszem 256Mb-ra ugyan ezt csinalja
azaz UH*ban el se indul
x800xl-256-van meg egy p4 1Gram
4Gb-re tettem fel a swapfilet hatha de nem segitett...
be akarom loni UHban irgum burgum -
#2917 ultrahighban 512-es kartya nalkul el sem indul?
mintha a doom3 meg hajlando lett volna anelkul is elindulni?
-
#2916 Gratula én még mindig annál a fasznál szopok :( -
crusaderzoli #2915 Sikerült megoldanom a CD key problémáját -
The Shitlord #2914 én már végigtoltam a gámát a legnehezebb fokozaton!!!
Asszem emiatt már lehetek büszke magamra!
: ) : ) : ) : ) -
The Shitlord #2913 crusaderzoli problémájára az a válasz hogy vedd meg eredetiben!
-
#2912 van valakinek x800XTje - hogy megy rajta a gamma? -
crusaderzoli #2911 Hi! crackelés után a játékot elindítva újra kéri a cd keyt. A korábban megadott cd keyt beírva azt üyeni, hogy a kulcs már használatban van. Mit tudok tenni, hogy a játék elinduljon? -
#2910 Végéhez hosszabb movie kellett volna... -
#2909 catalystbol melyik az ajanlott? -
#2908 én meg végig nem tudtam h lehet rakétára váltani, géppityuval szedtem szét a pókot! azért az sem volt semmi :D -
#2907 Mitakarsz, nekem a pók szétszedése után esett le, hogy ha kilövöm az összes rakétát, akkor újratermelődik :D Nameg lőttem mindent azon a xaron a képágyúval, kivéve amit kellett :D -
#2906 Minden elismerésem! :D -
Chipii #2905 Azt ki lehetett kerülni a hídról leugorva, a bal sarokban óvatosan átmenve, de kb a zóna felénél már se lőszerem, se hpm nem volt:) (10hp 1 raksi 5-6 shoti volt akkor kb, persze utánpótlás sehol, mert a lépegetőnek nem kellene:) Na onnantól kezdve volt érdekes átugrálni az egyfolytában lövő tornyok meg raksiszóró repülők között, el is szórakoztam vele 1-2 órát:) Meg a végén a pók lelövése kispisztollyal meg 1 raksilőszerrel:D -
#2904 Húú basssz :D az nagyon kemmény! Először én sem vettem észre ott hogy be lehet szállni abba a lépegetőbe, de a méregzónán gyalogosan nem jutottam túl, amint bementem, meghaltam :D -
Chipii #2903 Ha kihivást keresel, tudok ajánlani egy jó mókát. Valahogy a construction zonában kihagytam a lépegetőt, és gyalogosan mentem végig a pályán, a pókot is beleértve. Piszkosul nehéz volt, de megérte, jó kis móka volt:) (Már azt hittem, én gyengültem meg az utóbbi időben, hogy alig boldogulok azon a pályán:D) -
#2902 hát énse akarok menőzni de azt a repülő csáveszt én elsőre kinyírtam. Medium fokozaton nyomtam. Sztem nem volt nagy szám, az utolsó elötti pályához képest visszaemlékezve az egy álom volt... Ott ilyesztegetett több pályán át, erre csak odamentem elé kilőttem rá kb 10-20 DMG- t kikerültem pár lövedékét komolyan mondom, annál könnyebb főellenség nincs is a játékban. Persze annak aki DMG nélkül győzi le, annak elismerésem, de úgy szinte lehetetlen, alig sebez neki a RocketLauncher 1 miliméternyit :D -
#2901 Már érzem, hogy a végén járok :)
Eddig a közepe volt a legdurvább, az robottáalakító műhely, és annak a "szemétje"... -
#2900 Hát nekem már ez a szájbabaszott köcsög sem megy :( Ha egyedül lenne sima liba de jönnek a parszt haverjai. -
#2899 THX -
#2898 kb 10-fps-el csökken! Nálam 78-ról 68-lett.(Timedemo 10x7) -
static #2897 Hát most nem azért, hogy menőzzek de generalon csak 2-3 töltéssel még a repülő csávót is kinyirtam. Szerintem lehetne nehezebb. -
#2896 Valakinek vannak PARALLAX MAPPING-os véleménye? -
#2895 Köszönöm aki csinálta a FAQ-t. Nagyon hálás vagyok érte. -
#2894 A paralax mapping mennyivel csökkenti az FPS-t ?