3733

• urbijoe
    nekem megy ultra high-on az aláirásomban lévö géppel
  • MacrosTheBlack
    Media Markecban már most 16k.
  • fistin
    hát én meg nem venném ezt a gémet
  • scorpeeon
    nem kell megvenni :D
    TothLaci sztem is lesz Q5, a vége arra utal
  • abonyitomz
    mocskos pénzéhesek CD GALAXISon ez áll:
    Quake 4
    akciós ár nov 11-ig
    utána 15 990 lesz!

PC DVD – 13 990 Ft

16 ezer forint....
  • Rip
    Na meg azt mondja a "főnökünk" vagy ki, hogy "Kane, you have new orders!"
  • TothLaci
    Szerintem ennek a Quake-nek lesz folytatása. Mivel a főhősünk félig strogg, és a végén furcsán röhög a főhősünk...
  • WinikeÓzd
    Hali mindenkinek!

Ez a paralax mapping működik a 6600GT-nél is?
  • R4zoR
    Bocsi 1 kérdés faqban nem találtam választ. Szóval dvd verziós deviance van meg, kicsomagolom a rarból, crackelem és elindul valami alapképernyő de mikor elindulna gondolom az intro, kivág a deskoptra. Valaki tudna helpelni? Előre is kösz.
  • fistin
    olyan értelemben bug, mint írtam, hogy nem lesz nagy szám az egész.. azaz koppanás lesz :D
  • RelakSfromhome
    mi köze egymáshoz a bug-nak, és a monoton játékmenetnek?
  • fistin
    megértem!
  • fistin
    már asszem a 18. pályán vagyok (most nyírtam ki valami pufit, aki szúrkált volna a karjával megfele!), és jönnek élőholtak, hánynak, shotgunoznak, de már valami olyan monoton a játékmenet, hogy az förtelem! meddig lesz ez még így? már vagy 3 pályán keresztül regroupolni kell, de már unom!
    nem lett korszakalkotó játék, sokat vártam tőle, de már az elején tudtam, hogy itt valami bug lesz! illetve már van...
  • hiba
    Megtalaltam mi a nyugje tobb helyen irtak, legalabb 2Gbyte fizikai memoria kell hogy UH-ban menjen, hat itt csak 1Gbyte van + 2G swap de ez ugy latszik keves.
  • hiba
    Olyan ez a game mint a rockzenekarok.
    A kezdet nagyon dinamikus porgos speed koko rocjet jump bunny hopp aztan ahogy telik az ido jonnek a melodikus lasabb szamnok es eltunnek az addig megszokott metivumok lenyugszik a dobos es nicns tobbe orult perges -rohangaszas csak lassulo baktatas - elerkeztunk a quaketol a quake 4-ig...
  • hiba
    nalam is megy 50-60korul de csak ha nincs bekapcsolva az elsimitas...azzal lemegy neha 10 korulire is!
  • hiba
    feltettem probakepp a doom3at, UHban mukodik es egy reszen neztem ugyan azon perspektivabol, UltraH - High - Medium beallitasok mellett 1280x1024x8AAx4AZ szurokkel, UH-val volt 32 Hi-on 37 Med-on 45 FPS, es ugyan nagyon kevesse feltunoen de volt grafikai kulonbseg a fokozatok kozott ebbol arra kovetkezetetek hogy igenis hasznalhato az UH mod es mivel van elteres, igaz minimalis es valoszinuleg nagyobb felbontasban feltunobb lenne meginkabb de mukodik. Quake 4be viszon az x800-al be se tudom kapcsolni megeszik 1Gbyte ramot + 1,5Gbyte swap filet es utana kilep pedig memoria van meg swapben.

A quake 4 sokkal hw igenyesebb tobbet tolt tobbet akad.
    Teny hogy sokkal jobb lenne tobb textura memoriaval de d3 legalabb elindul ugy is ez meg nem eddig meg csak nvidiasok irtak akinel ment UH-ban.
  • Chipii
    Akkor már QuakeWorld 4ever:) "gyorsabb,pörgősebb, bunnysabb" -pontosan:)
  • Chipii
    Kérdés kinek mi a szórakozás. Amikor 100 minuszt lehetett osztani pl dm17en röpke negyed óra (lehet kevesebb volt, régen történt:D) alatt night botokra? Mindenesetre bot ellen semmi taktikát nem fogsz tanulni, mert olyan buta szegény, hogy halálra szivatod. Mindezt úgy, hogy 70-80%os shaftot meg railt csitel:)
  • pinehead
    pc gamer 70%-os értékelése szerintetek??!
  • NeoMaN
    high vagy ultrahigh csak amin látszik
  • Nwis86
    így már látok különbséget és le is vett -20 fps-t de ez a specular és a Normal map miatt van de paralax így se jó
  • scorpeeon
    asszem a specularnak és bum map nek be jkell lennie kapcsolva h menyjen
  • Nwis86
    vaki igazán elmagyarázhatná, hogy a parallax mod-ot hogy kell felrakni?

én kitömörítetem és kapok 4 könyvtárt azt beraktam a q4base-ba mert ezt írják, de én így nem látok semmi különbséget, próbáltam úgy is hogy megnyitottam a pak fájlokat és azokban felülírtam mindent a parallax móddal ennek hála már 5Gb-t foglal a q4 de még így se látok semmi változást és ugyannyi fps-el megy mint előtte szóval nem én vagyok vak max béna :)
  • bigapó
    én nem csináltam még meg, tehát csak arra hivatkoztam amit korábban olvastam. de ez egyébként sem érint, mert nincs két videókártyám. a low felbontás alatt elért 50 FPS pedig szerintem nem ugyanaz:))
  • NeoMaN
    tudtommal nem lehet kikapcsolni....
  • static
    Ja nálam már ősidők óta az a rail. :)
  • static
    Lehet igazad van mert régen toltam q3-at. Ezzel meg annyit játszottam, hogy felmentem kothra és a második pálya után megállapitottam sajnos még élvezhetetlen szinten fut. De addig nagyon pörgősnek tűnt. :) Sensitivity-t is többet raktam mint q3-ban és jobb ha érzékenyebb szerintem.
  • Nwis86
    lenne 1 kérdésem azt a low digital vibrance-t hol lehet bekapcsolni vagy mit kell felrakni hozzá?

1ébként tegnap játszottam ki szerintem rohadtjó lett, csak a fő ellenségek túl könnyük igaz a legkönnyebb fokozaton játszottam :) de akkor is, és az utolsó pályában nagyot csalódtam azt hittem vami atom brutál ellenség lesz ott erre semmi, vártam a köv. pályát erre vége a játéknak ÁÁÁ
  • Magnumrolcsi
    Köszi NeoMaN, Devids Pro sikerűlt megcsinálni.
  • f2d
    Én csak most szerváltam meg a gémet és csak pár pályát nyomultam rajta. Eddig nagyon bejöntt, mondhatni übercool ebbe a műfajba. A Doom III is tetszet, de ez már látom, hogy sokkal jobb lesz.
  • bigapó
    úgy, hogy ki van kapcsolva a frame-limiter (nem pont ez a neve, de a lényeg ez) jóval korábban már volt róla szó, aki jobban tudja, majd leírja pontosabban.
  • NeoMaN
    65-öt hogy csinál, ha max a 60??
  • szocsoboy
    Hali, nálam x800xt-n 1280*1024 high-on 50-65 fps között mozog..
  • Ylliavin
    Haveroméknál valami DLL hibával elszáll már a telepítés is...
    Ötlet?
  • Sheva07
    szevasztok

problémám van a quake4 clone dvd-s gaméval és a sima dvds gaméval is.Installálni akarom és
    utánna azt
    > irja ki hogy:
    >
    > 1607 unable to install InstallShield Scripting Runtime

ez mit jelent?????????????????

help me
  • NeoMaN
    mi az a pontlövő? RAIL?
    egyként Q3 gyorsabb,pörgősebb, bunnysabb....
  • static
    Nagyon várom már, hogy mehessek multizni. Sajnos még hó közepéig kell várnom a kártyacserére de utána megyek. Bejön a multi így többedik próbálkozásra /igaz kicsit szaggat) de jobban érzem mint q3-at. Annakidején ut 2004-et toltam jóidejig és a pontlövő meg szerintem ez a pörgős játékmenet is jobban hasonlít rá mint q3-ra.
  • static
    Vagy pontlövővel, vagy gránáttal, vagy shotgunnal. De a legjobb megoldás ha elölről kezded a gamet valami könnyebb fokozaton.
  • NeoMaN
    UH-ban miért is kéne hogy elinduljon, amikor világosan le van írva, hogy több mint 256MB kell úgy neki??
    Azmeg hogy 6600GT-n elindult UH-ban a doom3, nem jelenti azt, hogy tényleg UH volt...