Quake 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Elolvastam a FAQ-t, és letöltöttem és megcsináltam a cracket a Quake.4.KEYCHECK.FiXED-SKULL-al, és ugyan úgy kéri a CD keyt a menü elõtt <#rinya>
Viszont ha nem vagyok online, akkor nem tudja ellenõrizni a keyt és a menübe beenged de azért jó lenne ha az nélkül is betudnák meni

tibor16
Tele van tárgyi tévedéssel a cikk. Nekem mindent elárul, hogy a Soldier of Fortune-t tartja a legjobbnak - ami jó volt de koránt sem volt korszakot jelzõ. Tipikusan az az ember aki azért ír, hogy megmutassa, hogy Ö milyen szellemes és "janiális" író. Akartam válaszolni neki, de nem találtam rá lehetõséget, magánba meg minek. Egyébként is az ilyen ember soha nem fogja elismerni, hogy kevesebb nálad/nálunk vagy rossz az írása. Minden esetre a nemtudásból jelesen vizsgázott. Aki kicsit is otthon van a játékok világában, azonnal rájön, ez egy sötétség szûlte iromány. Azért szívesen látnám a megszégyenítését, már ami a tárgyi tudását illeti. Mert szvsz - azokat is próbálja minõsíteni, aki jáccik az általa lehúzott játékokkal. - nem de?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Oksa, Thx!

Kandurex
FAQ olvasni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mit csináljak? Kéri a CD-keyt amikor belépek a játékba. Azt írja már használatban van. Mit tudok tenni?

Ez kell a népnek....

Kandurex
Az ilyen szerencsétlen flótásoknak miért engednek meg cikket írni? Hihetetlen mennyire demagóg, hozzánemértõ, pocskondiázást ír le.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mondjuk régen nyomtam single fps-t nagyon, HL2 nem tettszett ezért az is kimaradt. Lehet e emiatt jött be nagyon. Nem mindegy az se mikor és hogy ül le az ember játszani. Ezt úgy toltam végig, hogy éjfél után csontsötét szobába fülhallgatóval. Indexen kicsit visszaolvastam és megnéztem a DOOm 3 kritikájukat is, attól független, hogy nekem se jött be Doom 3 nagyon ideges lettem amikor csávó ilyeneket állt nyomni a cikkben, hogy a gammát tökig toltam meg, hogy csak felkapcsolt villanynál mertem játszani... stb ilyenek. Azt is érdemes elolvasni, ritka nagy lúzer.

csupán annyi, hogy ami bejött hangulatilag x-éve(darálós fps...), az most már kevéske nekem(is).

valaki valaszjon ma hogykell a zutolso pajan sebezni azt a pancelos izet....

Nem tudom mi bajotok a single playerrel szerintem úgy jó ahogy van. De hát izlések és pofonok. Személy szerint hülyét kaptam amikor átoperálták a csávót. Rohadt jó ötlet.

Fasza! Klánarénázni tuti megyek az tényleg überel mindent ami fps. Amúgy ami leginkább nem tettszik a multiba azok a betük és a hangok. Q3-ba valahogy sikerült úgy kiirniuk azt a rohadt elsõ helyet, hogy még attól is kaptál egy jó adag adrenalint. Itt nemes egyszerûséggel nyugtázza.

most operáltak stroggá, nekem eddig picit csalódás a játék.
quake-módra gyilkolászós, de régen volt már a quake II., és csak idõsebb lesz az ember...
nálam erre az évre eddig ha fps., akkor F.E.A.R.
persze végigviszem ezt is, csak...

scorpeeon
majd lesz Arena mod a multihoz 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

2786

Sajnos a multi nekem 1enlõre csalódás. Játszottam vele de nem az a feeling mint amikor anno nekiálltunk q3-azni. Emlékszem 5-ig el se lehetett ráncigálni a gép elõl hónapokig. Most meg a rome total war-al játszom inkább esténként. Persze akkor újdonság volt, meg lehet én is változtam. Persze azért ha megjön az új karim visszatérek de ez már nem az igazi. Remélem UT kövi része dob egy kicsit a multi fps-eken mert 1-enlõre az újak közül nekem csak CS: Source jön be. Igaz BF2-õt meg FEAR-t nem próbáltam.

artschiatwork
single-be nincs, de multiban van.

datango
van a q4 be egyatalan kvad damage? 😄 mert a tobbibe volt es igaz hogy single be jatszom de eddig nekem meg nemvolt :=(

fistin
nekem eléggé maxra fel van tolva, és néha egyes részeknél ház megmondom õszintén nagyon lemegy, de egyébként megy simán!!!
az ultra high az mire jó? mer olyan szinten szaggatott, hogy csak na..

geri15
<#vigyor1>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Hihetetlen de megy a game az én gépemen szaggatás mentesen.<#wow1>
mucsácsó
énisénis! <#idiota><#idiota><#vigyor>
FAQ
szerverekhez meg keressél rá erre: koth
(gyk:keresõ a lap alján)

Fonixxx
Neten hogy tudok játszani vele,hanyadik hozzászolás ahol le van írva?Van crack hozzá.Authorizinget ír ki mindnél amiket próbáltam.Magyar tört címeket hova írjam be hogy csatlakozzon?

Köszönöm elõre is.

soulhunter
hol lehet olvasni ilyen cikkeket?
én is akarok röhögni!!!

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

indexes hírtõl ne várj többet <#lama> mind

scorpeeon
alsõ=elsõ 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
ebben a "Csavard fel a szörnyeket" cikkben elkezdtem olvasni az alján a Quake történetét, de az alsõ mondatnál abba kellett hagynom. Így hangzott: " A Quake az idSoftware által kiadott elsõ játék volt,..." Nekem ennyi elég volt belõle. az 1 dolog h nem hallottak a Wolfenstein 3-D-rõl, dehogy a Doom-ról, az valami egészen döbbenetes! mellesleg a felette lévõ cikk is egy vicc, egy olyan valaki írta akinél az sokkal többet ért a játékhoz aki az elsõ pályát megcsinálja god mod nélkül 😄

Sliders
script hiba nélkül na 😊

Sliders
Megmondom nektek öszintén nekem akkor marha nagy mákom van 😄
Elõszõr is juniusi ATI driver van nálam fenn 😊 9800proval toltam high-on 1024*768-ban, igaz van 2GB rendszer memóriám is egy P 2.66-oson, igy egyáltalán nem szaggatatott, gondolom ez is segített.
És mégegyszer, marha mákos lehetek, h nekem elsõre faxán felment elindult és végig futott, minden script hiba miatt.

Akik pedig még nem tolták végig, vagy szenvednek, ne csüggedjenek, megéri 😊

Nekem is ATI kartyam van, es nekem sem indult eloszor a game, illetve ha el is indult, 3-4 perc utan kivagott a desktopra. Nalam a megoldast a Catalyst 5.10a driver feltelepitese illetve egy EAX driver feltelepitese (valahol a #2090 kornyeken van link hozza) jelentette, onnantol nem volt semmi gond.

Hello mindenki.Mi a game gépigénye?
Köszönöm!! A kép már nem homályos! De a single player még mindig nem indul el!!!!
Goodwill
Nah ezt is letudtam legnehezebb fokozaton, menõ vagyok. Bár lehet többször nyomtam F9-et, mint egérgombot, de megérte. <#rolleyes>
Nagyon fasza hangulatos játék, Doom3-al 2óránál tovább nem bírtam, ezt meg alig lehetett abbahagyni. Bár van 1-2 unalmasabb rész, a raven azért ért a témához, eddig nem csalódtam bennük.
Mongyuk az erõsen érezhetõ, hogy a készítõk kicsit túl sok Aliens-t néztek. 😛
Enyhén érzõdik a játékon, 1 rakás jelenet, apróbb dolgok, jármûvek 1 az 1ben át vannak véve/lopva (ahogy láthatóan a half-life se volt közömbös nekik a játék készítésekor)...ez nem negatívum, csak 1 kicsit mégis. <#ravasz1>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Nem a játék beállításait nézzed hanem a driver (jobbegér/tul/beáll/spec..)

A legújabb driver van fönt ( atihoz ). Kevés virtuális memória alatt arra gondosz , hogy töröljak le pár dolgot a vicsimrõl.(5 Gb szabad helyem van)
Ja és a kép ugyangy homályos mindig, ha a min. re vagy a max. ra van állítva a grafika.
Én is ezt vettem észre... többet foglalkozik sazzal h valamilyen poént (poénosnak szánt dolgot) írjon.

"a Quake III egy igazi jó játék, nem kellett volna ráújítani egy egyedüljátszós (single player) folytatást"
-LOL ..az idióta nem vette észre h remek multija is van???

"egyetlen nõt se látni egészen az utolsó pályáig, ahol epizódszerepben sugárszoknyás pofozkodó szörnyekként lépnek elõ a számukra kialakított fali fülkébõl."
-LOL utolsó pályáig??? Ennek csak az utolsó pályán jött elõ?

rage
30 pálya van, te kb a 15.-en jársz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

fistin
milyen hosszú a játék?
én ott vagyok, hogy már átalakítottak, és egy kicsit tovább vittem! onnan még mennyi van??

Ja én is azt vettem le, hogy nem is szereti a single fps-t. Attól független remek cikk, nem értek vele egyet de sokat röhögtem rajta. Csávónak inkább humoristának kéne menni...

örüljünk, hogy nem 2 játékról! (haha <#idiota>)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Casseus
Az ilyen minek ír cikket és véleményt egy játékról!

ha te azt tudnád...^^

na jah, kitalált egy jó indokot, hogy miért csal és nyáladzó szájjal végigröfögte magát a játékon.

/még mielõtt ellõné valaki: nem magamból indultam ki 😊/

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kilépés egyik oka: kevés virtuális mem.

TEdd fel a legújabb drivert a vidkarihoz.
A videóbeállításoknál minõségire van állítva minden?

Segítsen valaki pls!! Nem indul a single player. A multiban tudok játszani, de a single betöltésekor kilép a menübe. Tudjátok hogy mi lehet a gond? És van még egy problémám ami a Doom 3 ra és a Quake 4 re is vonatkozik: A kép homályos a menüben!!, de annyira hogy a szövegeket nem lehet elolvasni, a játékban pedig a textúrák homályosak. De nagyon! Segítsetek pls!!!
Ilyen barom minek ír cikket?
A legjobb rész:
Záró vallomás

A Quake 4 az elemzõk szerint nehézségtõl függõen 10-15 óra játékot biztosít. Ezt magam nem kockáztathattam meg, ezért inkább csaltam és örökélet módban küldtem haza a jobb sorsra érdemes ûrlényeket.

Ha ajánlani kellene, azt tenném, de így csak unalom ellen javaslom, vagy ha van Halflife 2, inkább azt, abban legalább van Moszkvics.

God moddal nem jön ki a játék lényege...gratulálok neki...

Nah elindult a game! Nem, csak CD-key baja van! Mit tehetek ez ügyben?

"Csavard fel a szörnyeket!"

😄DD

http://index.hu/tech/szoftver/q4051030

Csavard fel a szörnyeket!
Quake 4

* namurdze

2005. október 25., kedd 15:55

Megjelent a kultikus számítógépes játék, a Quake negyedik része, amely ott folytatódik, ahol a Quake II véget ért. A feladat: megagyalni a gonosz stroggokat. Tesztünkben elemezzük a futószalag mélylélektani szimbolikáját, bevetjük a feminista nézõpontot, és fájó sebeket ejtünk a magyar nyelven. A Raven fejlesztõi finom önironikus fps-t fabrikáltak.
FeketeFény
Figyelmesebben végigjátszva elmondhatom, hogy méltón viseli a quake kultusznevet a folytatás. Ellenben a róla szóló kritikákkal, Én úgy vélem, hogy a doom fejlesztõi csapatának munkája, segített a hangulaton. Néha ugyan teljesen összemosódik a két játék, de lehet érezni hogy ez inkább quake mindt doom. A doom motornál nem is lehetett volna jobbat átdolgozni erre a célra. Szerintem ez egy nagyon jó game lett és aki mást várt az játszon tetriszt!

-----][----www.di.fm-----][------

Fijjúk!

2768-ra valakinek ötlete?

plz.