Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha nem vagyok online, akkor nem tudja ellenõrizni a keyt és a menübe beenged de azért jó lenne ha az nélkül is betudnák meni
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
quake-módra gyilkolászós, de régen volt már a quake II., és csak idõsebb lesz az ember...
nálam erre az évre eddig ha fps., akkor F.E.A.R.
persze végigviszem ezt is, csak...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Sajnos a multi nekem 1enlõre csalódás. Játszottam vele de nem az a feeling mint amikor anno nekiálltunk q3-azni. Emlékszem 5-ig el se lehetett ráncigálni a gép elõl hónapokig. Most meg a rome total war-al játszom inkább esténként. Persze akkor újdonság volt, meg lehet én is változtam. Persze azért ha megjön az új karim visszatérek de ez már nem az igazi. Remélem UT kövi része dob egy kicsit a multi fps-eken mert 1-enlõre az újak közül nekem csak CS: Source jön be. Igaz BF2-õt meg FEAR-t nem próbáltam.
az ultra high az mire jó? mer olyan szinten szaggatott, hogy csak na..
szerverekhez meg keressél rá erre: koth
(gyk:keresõ a lap alján)
Köszönöm elõre is.
én is akarok röhögni!!!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Elõszõr is juniusi ATI driver van nálam fenn 😊 9800proval toltam high-on 1024*768-ban, igaz van 2GB rendszer memóriám is egy P 2.66-oson, igy egyáltalán nem szaggatatott, gondolom ez is segített.
És mégegyszer, marha mákos lehetek, h nekem elsõre faxán felment elindult és végig futott, minden script hiba miatt.
Akik pedig még nem tolták végig, vagy szenvednek, ne csüggedjenek, megéri 😊
Nagyon fasza hangulatos játék, Doom3-al 2óránál tovább nem bírtam, ezt meg alig lehetett abbahagyni. Bár van 1-2 unalmasabb rész, a raven azért ért a témához, eddig nem csalódtam bennük.
Mongyuk az erõsen érezhetõ, hogy a készítõk kicsit túl sok Aliens-t néztek. 😛
Enyhén érzõdik a játékon, 1 rakás jelenet, apróbb dolgok, jármûvek 1 az 1ben át vannak véve/lopva (ahogy láthatóan a half-life se volt közömbös nekik a játék készítésekor)...ez nem negatívum, csak 1 kicsit mégis. <#ravasz1>#ravasz1>
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Ja és a kép ugyangy homályos mindig, ha a min. re vagy a max. ra van állítva a grafika.
"a Quake III egy igazi jó játék, nem kellett volna ráújítani egy egyedüljátszós (single player) folytatást"
-LOL ..az idióta nem vette észre h remek multija is van???
"egyetlen nõt se látni egészen az utolsó pályáig, ahol epizódszerepben sugárszoknyás pofozkodó szörnyekként lépnek elõ a számukra kialakított fali fülkébõl."
-LOL utolsó pályáig??? Ennek csak az utolsó pályán jött elõ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
én ott vagyok, hogy már átalakítottak, és egy kicsit tovább vittem! onnan még mennyi van??
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
/még mielõtt ellõné valaki: nem magamból indultam ki 😊/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
TEdd fel a legújabb drivert a vidkarihoz.
A videóbeállításoknál minõségire van állítva minden?
A legjobb rész:
Záró vallomás
A Quake 4 az elemzõk szerint nehézségtõl függõen 10-15 óra játékot biztosít. Ezt magam nem kockáztathattam meg, ezért inkább csaltam és örökélet módban küldtem haza a jobb sorsra érdemes ûrlényeket.
Ha ajánlani kellene, azt tenném, de így csak unalom ellen javaslom, vagy ha van Halflife 2, inkább azt, abban legalább van Moszkvics.
God moddal nem jön ki a játék lényege...gratulálok neki...
😄DD
Csavard fel a szörnyeket!
Quake 4
* namurdze
2005. október 25., kedd 15:55
Megjelent a kultikus számítógépes játék, a Quake negyedik része, amely ott folytatódik, ahol a Quake II véget ért. A feladat: megagyalni a gonosz stroggokat. Tesztünkben elemezzük a futószalag mélylélektani szimbolikáját, bevetjük a feminista nézõpontot, és fájó sebeket ejtünk a magyar nyelven. A Raven fejlesztõi finom önironikus fps-t fabrikáltak.
-----][----www.di.fm-----][------
2768-ra valakinek ötlete?
plz.