3733
-
#3013 Najó, de vége van, vagy mivan? Kurvarégóta hiányzik.... -
Chipii #3012 Gabr lenyúlta, nemtom:) Lassan már csak szép emlék marad, párszáz megírt cikkel, fórumos kommentek ezreivel, talán igaz se volt:) -
#3011 Ne ne ne ne neidegej. :D Ha helyesen akarok írni úgy írok:D De fórumra meg chatre
nemizgat ha helyesírási hibákkal van tele amit írok. :D -
#3010 Chip akkor aszondmeg hol az MPORTAL??
:Ð -
Chipii #3009 Nézd, kb 6 éve tolom quakeworldot versenyszerűen (még most is játszok, bár már nem napi 6-8 órát, mint anno:D), közben volt 1-2 év q3, és akkor ott is benne voltam top6ban. És volt hogy összejött a 100 minusz, bár utáltam botozni, de unaloműzésnek megtette:) -
#3008 Sikerült felugranom és megcsináltam a pályát !
Köszi a segitséget ! -
#3007 próbálkozz csak, az lesz a megoldás. ha beestél és kinyitod az ajtót, akkor állj ott meg, nehogy "belédakadjanak" a srácok. ja és ha volt quickload-od, és nem nyílik ki semmi ajtó, akkor töltsd vissza az autosave-t, mert valszeg neked is bugos volt ez a rész. -
#3006 Én is arra gondoltam de egyszerüen nem ugrik fel ,de most hogy tudom tovább probálkozom!!!! -
moralosan #3005 azt gyvel írják. :]
srácok, nyeltanórát lelógtuk? -
moralosan #3004 ott, ahol a többi csávesz van, ugrálj fel a dobozokon, majd felül menj tovább.
remélem tudtam helpingelni :). -
#3003 Sziasztok!
Kicsit elakadtam a játékban !
Kimegyek a külső részre ott leszedünk pár ellenséget és annyi !,ugyan van ott egy alagut de ott nem lehet tovább menni mert a bejáratnál ládák vannak!
Valakinek valami ötlete ????????
Ezen a pályán vagyok :
-
#3002 ha elhidjük scerrnshot, ide felrakod full grafon latjuk, fpst bekapcsolva:D -
#3001 Azért ez egy kicsit erős kijelentés....
Azért ismerek egykét srácot akik quakeworld-ön is képviseltetik magukat, de nem állítanak olyat, hogy DM17 nightbot és -100. Amúgy meg én 2-3 bottal edzettem egyszerre.... 1on1 nem mindig jó edzésnek.... -
#3000 Bocsesz, mellé ment, tepi5-re akartam válaszolni....
Ha a burkos akármi alatt az erőtérrel védett agyra gondolsz, akkor lődd ki az erőtér feletti generátort... gyorsan lődd utánna az agyat, mert a repairbot-ok megjavítják az erőteret... -
#2999 Szerintem itt már jó néhányan.... -
#2998 Végig vittem a hétvégén...
Nem rossz.... bár a végén az főszörnyet szerintem könnyebb volt kinyirni mint eddig bármelyiket....
A movie a végén tényleg kicsit kurta, de legalább van, sokszor csak jön a felirat, "congratulations"... -
#2997 az a Q3 volt, itt 60-as limit van... -
#2996 idbeholdl
:Ð -
#2995 Engem se érdekelne az FPS, de mivel a quake olyan fantasztikusan van megírva, hogy az egérkezelés és minden az FPS-től függ ezért magasabb FPS-el nem kicsit lehet jobban játszani... -
#2994 idspispopd :) -
#2993 bazzeg te olvastad már a F.A.Q.-t ? -
#2992 Meg a Caps Lock-ot is elfelejtheted a fórumon.
-
#2991 ird be a google ba hogy "quake 4 cheats" és tanulj angolul -
#2990 iddqd -
#2989 idkfa -
a007 #2988 HY
VALAKI TUD SEGÍTENI ABBAN HOGY HOGYAN KELL BEIRNI A QUAKE4BEN A KÓDOT???
HY
IRJATOK
-
#2987 engem soha nem érdekelt az FPS ha nem akad a játék
amugy 30fps-el sem akad ,tök mindegy hogy 30 vagy 100 vagy akármennyi -
#2986 nekem 3000+-os AMD-vel és x800xl vidkaresszal is néhol leesik az fps... -
#2985 többen is -
#2984 már látom kár volt ide irnom
vannak dolgok a miket nem lehet megmagyarázni de ugy van -
#2983 vki végigvitte már a játékot? -
#2982 bazzzzzz
ne hidd el amugy engem is meglepett -
#2981 nem kamuzok
amugy csak megnéztem mert a játék annyira nem köt le -
#2980 lol
évszázad vicce
:ÐÐÐÐÐÐÐ -
#2979 sziasztok a végén mit kkel csinálnom mert lövöm mint állat azt a burkos akármit de nem vesz le neki semmit?
-
#2978 1024/768 ultra high minden effect bekapcsolva kivéve az élsimitás -
#2977 igen igen, ezt ismerem, nekem megy maxon, de viszont a felbontás 640*480, minden ki van kapcsolva, de megy ultra highon igaze? -
#2976 nem értem én sem mert pl:a counter strike source meg fullon kifagy -
#2975 Érdekes, nálam Athlon 64 3000+, 2x512 MB DDR400, Ati 9800 Pro, Hitachi 250GB-os HDD és finoman szólva megakad..... -
#2974 meg se akad