3733
-
#3053 Akár :D -
#3052 egy lövésből? -
#3051 No nem baj remélem még ezen a héten meglesz. -
#3050 nagyonsok -
#3049 Most ott vagyok hogy sinrendszeren megyünk mint az atom és én meg hátul lövök mint a barom sok van még a végéig? -
bundee #3048 3000+ a64, x600, 1g ram - 800*600full-ban nyomtam, tokeletes volt, 1024-ben is ok volt fullban -
#3047 :D
Tervbe van véve egy ház építése, csak minden mással foglalkozom sajnos :S -
#3046 Bazz de azon már kurvára látni hogy szaggat!!
-
haxoror #3045 Vedd le az oldalát és rakj rá helyette szunyoghálót :) -
#3044 játszható-nem játszható az relatív
Sztem simán játszható 1024/768 highon is, minden ON-al.
Persze végig 10-20fps, van akinek ez is elég, mert nincs hozzászokva a 60+ -hoz...
-
#3043 Nem, csak túl szűk a ház, nem elég jó a szellőzése :( -
#3042 Tehát akkor minden fullon nem lesz játszható igaz?
Csak azért kérdem mert havernak odaadtam mert vett X600XT-t és tudni akarom nem hazudik-e. -
#3041 AMD XP 2700+, 9600XT, 512ddr -> 1024*768/medium, árnyék off, normálisan fut (15-45 fps).
15 csak a nagyon durván sok fényforrást használó helyeken.
Simán játszható. -
#3040 Valaki #3022 ???? -
#3039 Hogy lehet benne kétszer annyi, mit ami belefér? Talán két komplet gépet egy számítógépházba szereltél, vagy a monitort és egyéb perifériákat is bele raktad? -
#3038 nincs, csak kétszer annyi cucc van benne, mint ami belefér -
#3037 Egyik ismerősömnél a game régebbi kb 1/2 éves nvidia driver-el nem akart indulni. Fellett neki telepítve a legújabb és azót vígan nyomúl vele.
Nálam meg ATI video károly van a gépsorba beépítve, és amikor kipróbáltam a játékot hiányoztak a textúrák egy-két helyről, akkor 5.7 catalyst volt telepítve, majd a legújabbra upgrade-oltam és a hibák máris eltüntek, azaz a texturák megjelentek. -
#3036 Ebbe a játékba mellesleg még azt is szeretem, hogy rendesen van kódoptimalizálva. Egy átlag masinán elfut úgy, hogy nem kell minden alkatrészét 200x-os tuningnak alávetni vagy nem kell rajta mindent a legújabb, legdágább cuccra kicserélni. -
#3035 A The Reckoning-nak asszem volt zenéje, van is itt nekem valahol egy jó kis zúzós mp3 ilyen névvel (Q2-The Reckoning soundtrack, vagy vmi hasonló). -
moralosan #3034 könnyen elképzelhető :) -
#3033 Gondolom szaszét van tuningolva. -
#3032 nekem meg 2-3 óra után felforr a gépem :D -
#3031 Mikor kinyírtam a nagy dagdt jaba szerű gonoszt, a következő pálya betöltése helyett a gém kilépett a főmenübe. Majdnem aszthittem, hogy kifingott a főgenyó és vége a játéknak. Mondom ilyen rettentően ratyi befejezése nem lehet egy ennyire zsír játénak, és mégegyszer megpróbálkoztama hátha tovább megy, és nagy megelégedésemre lehetett tovább oktatni sörétessel a szemétkedő pixelszörnyeket.
Ezt tanulság képpen írom azoknak, akik véletlen úgy járnának mint én, NE hagyják abba a gémet, hanem tolják nyugodtan tovább. -
#3030 Hogy lehet napi 6-8 órát játszani? A Q4 nagyonfaxa gém, de 2 max 3 óra nyomulás után holtra kifáradok és már tovább nem érdekel. -
Chipii #3029 q3at már pár éve félreraktam, de akkoriban vic, death, ace, pred, mess, gari, storm volt, akik az elmezonyt alkottak, toltuk eleg sokat:) (ma már sanszom nem lenne a mai topok ellen, nagyon kiestem ebbol a gamebol:) -
#3028 Én halandó béna vagyok aki dm17-en Nightmare Xaero-ból csak 1-e bír el és azt sem -100-ra alázza, hanem izzadva győzi le... -
#3027 apologize me -
rdo #3026 Arról nem beszélve, hogy a q3 botok valami hihetetlen gyengére sikerültek :] -
moralosan #3025 de most tényleg. meg vagyok sértve -
moralosan #3024 nekem miért nem köszönöd meg? Én is akartam segíteni :] -
static #3023 Ezt én is tanusíthatom. Azért mert neked nem sikerül még nem jelenti azt,hogy másnak se. Dm17 en csak a pontlövőért kell kimenni előbb mint a bot és utána meg se tud moccanni. Régen tourney4-en én is 1 perc alatt 20-0-ra vertem a nightmare anarchi-t. -
#3022 Aki a gamet X600XT-vel vagy 9600XT-vel tolja leirná milyen konfig van melette és hogy fut a game??? -
#3021 ha jól emléxem, azoknak nem, de otthon azok is megvannak, majd megnézem. -
#3020 htx!
Majd mondj egy címet! :)
A kiegeknek (Ground Zero, Reckoning) volt saját zenéjük? -
#3019 hát, az eredeti zene nekem megvan, lenyomhatom mp3-ba, ha kell :) -
#3018 Napersze, és pl prodigy alatt irtsam a szörnyűségeket, mi? :D Egyszer beraktam zámbódzsimit, marha hülyén hangzott, miközben jöttek a Blood szörnyei
Viszont nekem az lenne a lényeg, hogy az eredeti zene bömböljön -
#3017 ha bepakolsz bármilyen audio cd-t, akkor asszem azt fogja játszani a játék alatt. -
#3016 Vic tudtommal már régóta nem játszik.... -
#3015 Viktory-val szoktál játszani?
Eccer volt szerencsém hozzá még Q1-ben.... -
#3014 nekiláttam a bónusz cd-knek.
Ugatunk, hogy milyen sötét minden. A Q2 pont ugyan ilyen sötét volt...
Annyit viszont módosíthattak volna a programon, hogy a zenék mehessenek mp3 alatt. Sajna a Q2 cd-m törprement, így kénytelen vagyok hangulatos zene nélkül menni. Pedig ha jól emléxem, valami jó kis gitártépés ment alatta.