7195
10877436381340714828.png
  • magus
    512 sd, de feluton kkirta hogy keves a virtualis memoria. 6 giga szabadhellyel...
  • magus
    amugy nevezzetek tarhalosnak, de aki tiralos, es nem akarja megvenni, es mindjart vege van, szoljon nyugodtan, en atveszem karba veszo ingosagait:))
  • Calver
    ramod mennyi?
  • magus
    hat nem surun... 1. veszi az eleted, 2. azzal mondjuk atlagban sebzek 5-600at, meleehittel meg 900-1000et. elet az meg gaz ha elfogy mikor tank vagy... mindnovelo keneigzabol
  • magus
    annyit lattam, beleutok 1et, eljovok, swap, 3 gigantikus dino, swap, fekszem. folkele, AZONNAL LEULOK, megutnek. felkelek, leulok, bekenhagynak. aztan eszrevesznek es ramrontatank. meg mielott megutottek volnda disconnect. varok 5 percet visszajovok, klonozban kelek. mire visszajutottam vaz...
  • Calver
    izé, berzerket kéne nem is keveset nyomni, ez volt neked a nagy bajod, azzal igencsak lehet kaszálni, főleg aljas modon megbujó laireket...
  • magus
    johat 3 fpsel megnezem mikor tudod iranyitani az emberedet
  • magus
    en lattam 80 akarhany szazalekost ahol gori mondta coronetnel, csak gondotam olyen ehtkoznapi minek vegyem meg:D meg enzem se volt az a masik, de a wp megvan:P

en most mindjart fencer cvgyok, de nincsenek brawlernek specok tamadasi, van a berserk, center of being, es utana hogy hova usson, ami vesz le ugyan mindet de nem sokat. de pl az egyik megduplazza a sebzest
  • Calver
    hát mondjuk amit ma műveltünk piketeknél az a csapatrendszer meggyalázása volt meg kell hagyni, de azok a rohadékok vártak fél percet mire előbujtak végre, gyááá!
  • Calver
    kb, de ilyen szerencsére nem akad, legalábbis én még nem láttam se dögbe se emberbe, max asszem 90% kinetic, de az annyiba is kerül...
  • Calver
    majd mondok neked jo helyet ahol vehetsz 71% kinetices páncélt "viszonylag olcson", az sztem mostanra megfelel, csak számolj azzal hogyha nem olyan vagy mint én, hogy ma is kb 10 percet voltam páncélba hanem az a fajta akinek ez a második bőre akkor:
    1. szép lassan esik széjjel az egész, rólam pl legginsem majdhogynem leesett, aztán javitást meg elkurtam, ez olyan 10k minusz volt (és hogy szentségelhetett az aki megvette 6kért az 1/1 conditionju páncélt! )
    2. ha páncélba vagy, rohadt lassan regenerálodsz+többet esznek spec támadások, ezért veszem én mindig le, ezt mindenkinek ajánlanám (jó, buffnál nagyjából szart se számít, ez igaz)
  • magus
    ez hulyeseg. amikor mentunk csapattal, volt velem egy eleg jo tera kasis ember, meg csomo emberke melettem, es en magamtol max 400 xp-t lettem volna kepees osszeszedni ert szetszednek a szornyek, igy meg egy sornyert kaptam 800-900 xp-t , es nem sebzodtem, hanem folymatos volt. sztem itt nagoyn jo a team rendszer, bar kicsit unalmas mar a sok szar kuldit csinalni
  • magus
    lvl6 volt:D

de a ch se tudta elohivni, vegulis csak 800 volt, biztos ezert volt olyan olcso.

azota kaptam egy futomadarat, tud ugrani meg kovetni, sebez tizet, es Lajcsinak hivjak. de ahhoz hogy ch legyek huntingbol mar csak az utolso kell, wxp bol pedig az utolso ketto.

ja es most fencer lettem, remelem jo az a kard amit goritol vettem:)

pancetl sehogy sem tudtam talalni, ha tudtok vmi jo helyet akkor igazan megszanhatnatok:)

mert vannak ifgen paraszt magyarok...
  • magus
    100% os kinetic az az hogy a fizikai tamadasok 100 % at felfogja vagy mi?:)
  • Calver
    Milyen néven vagy? ha kell tudok neked vendort ahol aranyos kis wookie páncélok vannak, ha neked megfelel ilyen 51% kinetic - ez volt eddig legerősebb amit wookiera láttam. Bár mint Carbineer én meglehetősen fölösleges dolognak tartom, nem sokat hordom páncélom, inkább ráengedem petet ellenre amikor kiszur, aztán kilövöm amig a dögöm megfogja, szal annyira nem szükséges, de ha nagyon kell, privizz Alonezre, az én "wookie-dalmata keverékem" simán kisegít.
  • zoli80
    nagypite?ö lött hatalmasakat:)
  • Madmaxx
    Asszem a páncél ugyanannyit véd mindra is. Felveszek egy composite sisakot és kész a mind védelem.
  • Nexushun
    Hát én most rifleman-nak tanulok, de erősen gondolkodom hogy váltok valami másra. (hogy kell leadni szakmát?) Csak az a baj hogy wookee vagyok és nem nagyon láttam jó páncélt rám, pedig a commando is vonz vagy valami fight-olo kaszt, mert a rifleman tényleg nagyokat sebez és míg a többiek ütik a mobot én csak mind-ra lövök és elég sok exp jön, de unalmas, bebujsz a bokorba és orrlövészkedsz. Pvp-ben tényleg nem sokat ér majd, bár a mind lövéssel elég könnyen kifekszenek a humanoid fajok, nem nagyon bírják. És az ellen a páncél sem ér sokat, meg a pajzs sem, bár lehet hogy van mind pajzs is, nem tudom én még csak néhány napja játszom .) A csapat/szoló-zásról meg annyi, hogy minnél profibb valaki annál inkább szólózni fog mert vagy exp-t vagy pénzt nem kap annyit, pedig a csapatolás a buli, csak hát sokan azt nézik hogy mennyit tudnak fejlődni egy bizonyos idő alatt. (mondjuk érthető) Csak ez a játékot fogja elvinni, mert egyedül farmolni az nem mmorpg-zés, csak hát ez van, mondjuk csapattal nagy lények ellen kell menni egy rancor fészek kb 5000 volt tegnap és jó sokan voltunk. Apropó ez az egy milla egy nap alatt az hogy működik? Ahhoz sok rancor fészket kell egyedül megcsinálni :)
  • pasquale
    Vagy túl magas a difficultja vagy túl sok állatod van a datapadon
    Amúgy milyen a játék? Nekem 1 hónapja nincs netem :(
  • Lacc
    Jah :) CH nelkul csak max lvl 10-ig lehet hivni a petet. Nekem van egy Lvl 10 hátasom, Lalyos :P

De most server down van...
  • Madmaxx
    Talán azért mert nem vagy CH? :)
  • magus
    vettem egy harcos diszno petet, 800 ert, de nem tudom elohivni, mert azt mondja a tame-ra hogy tul sok van benne a containerben. hogy kene lohivni?
  • Madmaxx
    Azért van mert még a régi yeti rendszerben sok szakmát kellett kimasterelni. Megtaláltad a holocront az megmondta mit tanulj ki. Ez igy ment egészen 4 szakmáig. Utánna a misztikus 5. szakmát neked kellett megtalálnod kinkeservesen mert hágy ugye marad még vagy 20 szakma amiből lehet választani. Meg az meberek kiváncsiak arra is hogy a másik foglakozás miylen ezért ha megunta régi hivatását leadja.
  • Lacc
    Azért masteroltak ki ennyi mindent mert érdekelte őket :P Meg gondolom jedit akartak.
  • Lacc
    Én is TKM leszek, de nem azért mert tudtam hogy ez ilyen tápos kaszt, ezt csak utána mondták. Egyszerűen tetszett, ez volt szimpatikus (is), úgyhogy belefogtam.
    Én elég sokszor szoktam magam buffoltatni, mert általában tank vagyok, és hát anélkül... :)
  • Freeeee
    Meg valami amit nem ertek.Szoktam nezni a jatekosok statisztikajat,es van aki mar kilenc szakmat is kimasterelt.Ennek en nem latom ertelmet.Eljutni masterig,azonnal leadni,nyomni a kovetkezot.Nekem ha meglesz masterrifleman,meg a droid enginer,onnantol elem a megszokott hetkoznapokat,gyartom droidokat,huntolok a tobbiekkel,es varom a JTLS-t:)
  • Madmaxx
    Mondom igazából számomra a dungeonok érdekesek, a közösség és a PvP. A vadászat számomra csupán pénzszerzés és tapasztalat. Nem nagy izgalom. Valakinek kell mindenképp buff mert tankolni kell a lényeket. Ha senkin sincs akkor esetleg állatokkal de valami tnaknak kell lenie mert különben kelés fekvés lesz a vége :)
  • Freeeee
    Szerintem az lenne a kiraly,ha osszeallnank vagy tizen,es buff nelkul mennenk vadaszni.En benne lennek egy ilyen partiban.
  • Madmaxx
    wookie-dalmata keverék ? :)
  • Calver
    egy Alonez nevű kb 2 méter magas, fehér-fekete bundájú, agresszív wookie állattal vagyok, üzenj rám meg boldogítsd magyar csatit azt csokolom!
  • Madmaxx
    Azért táp mert MIND-ra lő. Amit sebez speckókat az mind a mindból megy le és általában az a legkissebb a lényeknek. Ezenkivül a T21 kibaszott nagyokat szokott sebezni és van concealed shoot-ja is amikor nem lehet megállapítani honnét jött a lövés. De mint kifejtettem igazából csak PvE-ben jó nagy távolságokról. Egy dungeonban szinte hasznavehetetlen ha közelharcról van szó mert nincsenek akorra terek. PvP-ben se egy nagy ász szerintem. Persze itt 1v1 ellen van szó, ha nagyobb csapat csatázik akor nagyon jó ha van egy rifleman aki adja a supportot messziről.
  • Calver
    na ezt nem vágom: miért lenne a rifleman olyan ultratáp karakter? miért jobb pl mint a Carbineer? mi az ami elvileg ilyen rohadt erőssé teszi?
  • Freeeee
    En ket hete jatszom,es azonnal Riflemannak kezdtem tanulni.Nem tudtam,hogy miert,csak tetszett volna a Silent Assasin a nevem alatt.Madmaxx-nek igaza van,a sniper support karakter,es en igy is szeretnem jatszani.Csapatban,messzirol lovoldozni,aki meg TKM az menjen azt usse az ellent:)
  • Madmaxx
    Ezeknek is csak addig nagy a szájuk mig fel vannak buffolva, de az is elmúllik egyszer és akkor menekülnek a kis férgek :) Ezért kell egy jó csapat ahol van egy master doctor is aki tud feléleszteni meg buffolni igy nem vagy rászorulva más segitségére.
  • Madmaxx
    Nem kell velük foglalkozni és kész :)
  • Madmaxx
    A játékot folyamatosan fejlesztik, új rendszer, átalakitások tehát nem lesz ez rossz. A nagyobb dungeonoket még mindig nem lehet szólózni. Számomra a hunt még mindig csak egy pénzkereseti lehetőség az igazi kalandok a dungeonokben és a PvP-ben rejlenek. Ezért is feltett szándékom ha végre meglesz a full egy PvP-re kihegyezett kis birodalmi társaság megteremtése. Akit érdekel majd sikitson :) Számomra a szólózás nem jelent örömöt mivel nem látom értelmét. Esetleg a fejlődéshez jól jön de másra nem jó. Jobban szeretek társaságban loholni. Rifleman meg igazából supportnak jó, meg szólózni de PvP-re eláshatja magát. Odarombolnak a közelébe kézitusára vagy közelharcfegyverrel és rögön megszivta.
  • Mayday
    Ja, es meg hozzatartozik, hogy mindenki a legtaposabb harcosokra gyur. Mindenki TKM es Rifleman akar lenni, ettol sokkaltam meg kicsit be.
    Nem tanulnak a jatekosok olyat, ami nem eleg tapos, vagy leadjak. Vagy grindelnek.
    Tele van a forum olyanokkal, hogy "hogyan tudnam leggyorsabban kimaxolni ezt meg ezt a szakmat", macroval csinaljak az egesz jatekukat, hat borzaszto elvezetes lehet am!
    Nekem tovabb tartott az altalam kivalasztott palyan ilyen szintre eljutni, de legalabb elveztem az idaig vezeto utat! Es tudom, hogy nem egy tapos szakma, de szimpatikus, erre vagytam!
  • Mayday
    Sajnos egesz hetvegen nem sikerult egy Gorax huntra elmennem, nem voltam meg Rancoron, es nem voltam meg Krayton. Egyedul mentem fel Corvette-re, mert nem sikerult csapatot szerveznem, es nehany "idegennel" neztunk csak be a DW-be is. Annyi lehetoseg van, a fejlettebb karakterenek is huntolni, de valahogy sosem jon ossze. En legalabbis mindig kimaradtam.
    Eleinte, kezdokent, Anchorheadben sikerult sok Squill huntingra mennem, sokat szerveztem is.
    Most megszervezni sem tudok semmit.
    Honapokig jatszottam, masterre vittem a BH szakmat ugy, hogy soha buff nem volt rajtam, igazandibol azt sem vagtam 1-2 hettel ezelottig, hogy mi az...
    Most pedig en is egy buff alatt osszeszedtem tegnap 1millat pl, es meg igy is sok bugos mission volt.
    Ennek ellenere visszasirom a regi idoket :) Ez a buffolgatos, solo hunt dolog elvitte a jatekot egy uj iranyba, ami nem biztos, hogy jo...
  • Freeeee
    Nagyon rossz vetel volt.50k-ert nem szabad lett volna megvenni.En tegnap vettem egy 6.5-ost,12k-ert.
  • Kandurex
    Bár még csak a trialal szórakozok így 1,5 hét után már felmerültek problémák, egyrészt észrevételek, másrészt kérdések.

Tehát. Az első párnapban nem volt gond, új világ (annyira azért nem), élmények hada, csoportos vadászatok, ismeretlen tájak, új ismerősök és régiek, egyszóval varázslatos volt. A karaktered sokszínű fejlesztési lehetőségei, az, hogy gyakorlatilag bármit betölthetsz ebben a fantasztikus világban levett a lábamról. Sajnos viszont kezdtek kiütközni a játék gyengeségei is, illetve a játékosok hozzáállása. Míg a trialosoknál alap, sőt „kötelező” a csoportos vadászat és élmények keresése, addig, ahogy én láttam a régebbi játékosok inkább már csak a tápolással foglalkozva egyedül mászkálnak. Mintha eltűnne az az összetartás ami a kezdeti játékot még jellemezte.

Sok öreg róka szólt, hogy egy darab értelmes fegyveres kaszt van jelen pillanatban, márpedig a rifle. A többi közelébe se érhet a TKs közelharcosok és Mater sword –ök közelébe. Egy irányú fejlődés, ha valamit el akarsz érni ebben a világban (legyen szó bármiről). Nincs igazán élvezetes skill, ha van is, az kegyetlen búgos (pl. BH). A küldetések a kezdeti hentről, ahogy láttam, nem akarnak tovább lépni, ami egy idő után kissé kopik, mint élmény. Nincs lehetőség valódi Birodalom vs. Lázadók harcának az erős megkötöttségek miatt és ezzel valódi versengés is eltűnik a játékból.

Jelen pillanatban itt tartok a konklúzióval, nem fikának szánom, csupán észrevételnek, amikre remélem kapok választ és remélem, hogy későbbiekben (tervezem megvenni a játékot) a készítők is odafigyelnek.