Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítség! Fel akarom rakni az swg-t, de nem lehet változtani, hova rakom fel! Nekem partícionálva vana vincsim, a c az alig 10 gb(500 mb szabad) a maradék 70 gb pedig a másik partíción van. Hogyan lehet megváltoztatni azt, hogy hova rakja a játékot?

War. War never changes.

AndrewCB
Hol lehet jó imperial missionoket felvenni, ahol nem dombos terület van?

Jockey
lol 4et😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey te hány MMORPG-t nyomsz egyszerre? 😊
Jockey
most néztem meg a kamerás felvételeket a kiegröl, tetszettek nagyon😊
kár hogy még soká lesznek, de az tuti, hoymegfogom venni

a.carkey
Jézus. 18 km-t 800 creditért? 😞Ez nagyon buta döntés volt!

Nem lett volna egyszerûbb 5 kör (2db küldi/kör), 200 (100-100) credites küldi a városban max. 7 perc alatt? (1000 credit.) Vagy felvenni a novice marksmant egy idõre, és csinálni 1 kör fation missiont? (1200 credit?)

Amúgy kédezzétek a jónépet bátran a magyar chaten a Farstaron vagy bárhol is játszotok és tudtok magyarokról, ha felvesztek ilyen küldiket. Mi majd szépen lebeszélünk titeket és javaslunk értelmesebb megoldásokat a "gyors" pénzszerzésre. Nem tudom mi vagy, crafter vagy harcos, de ha crafter, még az artisan surveying missziók is jobban hoznak, ha két db-ot ua helyre veszel fel!

Amúgy ha egy fél (!!!) napot csinál az ember hasonló facion missziókat, alapszinû marksman skillel, mégha nem is akar lenni harcos lenni, vagy factiózni (mert ugye le lehet adni a skilleket), nemhogy a bike-ja, de akár még egy sima composite páncél árát is megkeresi, azonkívül lootol egy "rakat" lóvét a hullákból, pár hasznos tárgyat, aztán lehet utazni. Persze sík terepen, szépen csendben kell missziózni, nem a leg dimbes-dombosabb planétán!

A medve nem játék.

MerlinW
Cifunak igaza van. Én 18km-ert gyalogoltam egy szállítrós küldetés miatt hogy meglegyen a 800 creditem ahhoz hogy eljussak Coreliára, majd ott vért izzadtam mire meglett az 1300 Dantooine-ra. Gyalog K* unalmas, és nehéz is. Aztán mikor elértem Pannoniába (kb 10óra játékidõ) találkoztam Attilával aki nagyon rendes volt és kaptam tõle jármûvet, ill egy kis pénzmagot. Azzal már simán bele tudtam csapni a levesbe. A 14 napot kihasználva az összes bolygót végigjártam, s mostanra elértem azt ami a SOE érdeke volt ezzel a triallal, beleszerettem. Irány a bót😊 Ma járt le az accom😞

[merlinw.org]

guardian hero
Én is így álltam hozzá, de már elsõ nap beszerveztek egy vadászatra 😊. Csapatosan szép az élet!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

[NST]Cifu
Rossz ötlet. A dolog ott kezdõdik, hogy gyalogosan a lábadat le fogod járni (tapasztalat). Éppen a 14 nap szûkössége miatt minél hamarabb be kell szerezned egy jármûvet...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Na holna paktiválom a trialt, asszem a farstar-europe-on leszek. Az elsõ héten nem fogok nyaggatni senkit, majd rá jövök midnenre magamtól, majd 1 hét múlva megkereslek Titeket.

War. War never changes.

LSC
ott lehet élõkkel is találkozni igen nagy szerencsével mert 10-es groupok szoktak rájuk vadászni.

LSC
én media markt-ban vettem anno.

Kandurex
Banyek..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Az is Tatooine. A Krayt sárkány temetõ.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Természetesen az alsó. A felsõrõl még így nem játszva is tudom, hogy a Tatooine.

Hmuda
Melyik?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Várhatóan holnapeste én is beugrok Pannóniába osztani az észt 😊

Ez hol készült?

Köszi az infókat. Már hítam is az Activision/UK. Aszongyák van ám õnekik hivatalos disztribútoruk Mo-n, meg is adták a számukat. (Mintha nem tudtam volna.) Csak hát pl. amcsiba ~6000 Ft-ra jön ki a game, Az A...mex-nél meg 12k. Ja, meg általában nics is. 😞
Hmuda
Kösz, csak sajna a fullt amig meg nem veszem nem lesz több. :-(((

Hmuda
Igen a karaktered a trialbol továbbviheted ha ughyanarra az accountra regisztrálod a full-t. A gaméhoz általában Media Marktban Tescoban meg ehhez hasonló helyeken lehet hozzájutni.

Rincewind
Igen tovább lehet vinni. Hozzájutni meg csak külföldrõl, EU-ból.
14 napos Trial karakterét tovább lehet vinni ha megveszem a gamét?

Apropó, hol lehet hozzájutni? Automexnél kifogyott, amcsiból meg csak amcsiba szállítanak. 😞
Rincewind
Kurva jó képek! Az elõzõek is!
Hmuda

LSC
hol lehet még hasonlókat találni?

LSC
nagyon kira😊

LSC
persze. Az új rendszerben asszem ha a fõ karidból csinálsz jedit akkor nem muszály minden skillt feladnod egybõl de késõbb igen.

[NST]Cifu
Miért? Jedi-ként le kell adnod az összes skill-t?

LSC
ja sok értelme van hogy nem járkálhatsz egyedül sokáig mert lenyomnak a BH-k és semmit nem tudsz csinálni a huntoláson kívül amíg mások csinálgatják a fegyvereket, páncélokat, swoop-okat. Télleg izgalmas lehet.

Crazyn
Eladó egy City of Heros account! Júni 28-ig van befizetve. 2 "jobb" kari van rajta:
-lvl 10-es Controller - Gravity Controll / Storm Summoning
-lvl 21-es Defender - Radiation Emission / Radiation Blast
A jelentkezéseket privátban várom

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Lacc
Hmuda
Lehet hogy a hercegnõre ráférne egy ID látogatás? 😄DD

Rincewind
Rincewind
Nem bántottál meg lol, szó nincs ilyesmirõl. És a látszattal ellentétben mégcsak fel sem kaptam a vizet. Egészen egyszerûen csak nyomatékosan (talán kicsit túl nyomatékosan is 😊 leírtam, hogy az ott nem starsider-es fórum, és az sem igaz, hogy õk írnának csak hozzánk. Ugyanúgy a Farstar-os és egyéb más szervereken elõforduló magyarok is járnak oda és használják a fórumot.
PREMIERE1
Már nincs ez az ellentét! Pontosabban akik gerjesztették, azokkal megszakadt szinte minden érintkezés. Mindenki szépen elvan.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Magamra értettem, hogy nem kell itt a flame!

Jockey
nem flémként írtam, hanem saját véleményt fogalmaztam meg, ami egyéni szoc jogom, elvégre is fórum erröl szol, a véleményformálásról, kinyílvánításról
ellentétek persze hogy vannak mindenhol, cska nem mind1, hogy személyes, vagy tõmeges ellentétrõl van szó( ami esetleg aközösség rovására is megy) és írtam, hogy mikor énkezdtem ez volt, és azt is irtam már lehet nincs ez, szal fléme-t nem én csinálom, hanem te..😊

PREMIERE1
Amit írsz, az novemberben volt. Most június van. A hangulat mindig attól függ, kikkel játszol. Akik korábban kezdték, azok jobban összetartanak. De nem kell itt a flame. Ellentétek meg mindenhol vannak, erre szépen rá fog jönni mindenki, akárhol is kezd el játszani.

Most néztem meg, nagyon király 😊

War. War never changes.

Jockey
hát nemtom
én csináltam karit mind a farstaron mind a starside-n, olvasgattam a swgalaxies fórumot, és maradt a main a farstar
biztos van jó kis közösség starsideren is, de a fórum alapján egyértelmûen elment akedvem attol aszervetõl, sok hatalmi meg egyéb háborúr, pa ellentétek stb
lehet már nincs ez, de amikor énkezdtem akkor ez vlt, farstaron meg ha imp ha rebel ment az élet ugyanúgy tovább..😊
ez persze csak az én véleményem, mndeki ott játszik ahol akar, de farstar nekem sokkal családiasabbnak tünt-tûnik
jedik: klassz meg minden, de õszintán megmondom engem annyir ane vonz, nem azért játszok, hogy mindenáron jedy legyek😊
nekem a kedvet az jövendõ ûrkieg hozta meg megint, meg az hogy jópár srác akikkel más mmorpg-be jol elvoltunk kipróbálták swg-t (dago, gori stb..), így uj lendületet kaptam én is ajátékhoz, pedig sztem több mint féléve nem volt befüzetve az acom már..😊
most megint bejön, cska kevés idõm van játszani, de egyszer ugyis kimasterelem végre a swordman szakmám, ha törik ha szakad..😊

Strahd_
Ha én játszanék én is arra gyurnék ez lenne értelme számomra a játéknak .)

Lacc
Lol akkor ennyit az "egy serveren csak max. 2-3 jedi lesz" dologról.
PREMIERE1
Rince!

"Starsideres fórumon"-t írtam, de idézõjelben!

Nem megbántani akartalak, tudom, hogy jó rég óta csinálod.

Egyszerûen az egyiken Starsideres játszó fórumozók "produkálják" magukat, a másikon Farstarosok. Semmi több szándékom nem volt. Azt is csak azért írtam be, mert ide most fõleg a játékkal ismerkedõk írnak, a SWGalaxies.hu-n még talán nagyobb segítséget kaphatnak egy régebb óta játszótól.

Azon kívül simán beírtad "melyik a magyar szerver"-nek: Farstar. Eszedbe sem jutott a Starsider! Ezt írtad:
"De! És mivel mindenki a _Farstar-on van". Senki sem kapta fel a vizet, pedig ott is vannak páran. Ez is hozzátartozik az igazsághoz!

Csak ennyit akartam írni.

Lacc!
Nem három magyar jedi van. 😊

Egy srácnak a Starsideren két accounton is van jedije, bár õ vette azokat. Van egy PA, a Dark Side - RONIN (magyar), ott kb. 7 vagy több magyar jedi van, de hamarosan lesz mégegy + jópár a 10-es patchel!

Van másoknak is jedije a Starsideren és egy emberrõl tudok, akinek a Farstaron van jedije, de biztos van ott is több.

Lacc
Hajjaj van már 3 magyar jedi? Nem semmi...
[NST]Cifu
14 napig igen. A trial segítségével...

lehet vhogy ingyen online játszani?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Rincewind
Ezt pár évvel lekésted. Manapság már maga vagyok a hidegvér mintaképe. 😊
De ilyesmin régen se húztam volna fel magam, mert egyszerûen nincs min. Csak kijavítottam egy nyilvánvaló valótlanságot, ennyi.
Hunnenkoenig
Pedig eleg kiakadosra sikeredett. Mar örültem, hogy Rincie vegre egyszer elvesztette a fejet :-)

Hunnenkoenig
Van. Kettö vagy harom is...