Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Nagyon sokan szeretnék megvenni itthon is a trial után a teljes játékot. De ugye hiába akarja az egyszeri gamer jó dologra költeni a pénzét, ha az itthoni helyzet egyszerûen nem ad neki lehetõséget erre, ugyanis Magyarországon nem lehet kapni az SWG-t, ez a nagy helyzet! Volt pár példány, de azt azonnal elkapkodták, és a hivatalos forgalmazó megerõsítette, hogy egyenlõre "serial gondok" miatt nem is lesz elérhetõ itthon. Ha követnéd a hazai SWG fórumokat, akkor te is szembesülnél ezzel a manapság halmozottan elõforduló "hol lehet kapni, sehol nem láttam?"-problémával, ami mindenre utal csak éppen élõsködésre nem. Ezek után ez a kárörvendõ "Pech " beszólásod elég szarul jött ki (de finoman fogalmazok 😛) és meglehetõsen negatívan értékel (még az én szememben is). Szóval kössz szépen, de tudod nekünk itt a balkánon csak a szar jut. Röhögj rajtunk, ha neked ez jól esik, de ez kizárólag téged minõsít!
MaDFoX
Hunnenkoenig: a haverjaid honnan rendeltek ha nem titok? [email protected]

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Hunnenkoenig
Tudom, annak szantam.
Utalom az ilyen elösködöket, akik mindig csak azt nezik, hogy hogyan tudnak kibaszni a fejlesztökkel, de arra nem kepesek, hogy ha mar lopni csalni akarnak, akkor sajat kis kut fejükböl rajöjjenek, hogyan kell.

Mikor bevagodik egy forumba es megkerdezi, hogy "Es ezt tört szerveren lehet jatszani?".

Ha mar karositani akarja a jatekfejlesztöket, akik evekig dolgoztak rajta, akkor legalabb legyen annyi ver a pucajaban, hogy sajat maga rajöjjön, hogyan kell. Van eleg utalas es informacio a neten, ahhoz, hogy ki tudja bogozni a hogyant, s mikeppet es hogy egyaltalan lehetseges-e?

Calvert is ebbe a kategoriaba soroltam be.
Ha tevedtem, akkor elnezest kerek.

Minden esetre az nem magyarazat, hogy minden kasztot ki akar probalni.
32 szakma van a jatekban es teljesen ugysem tudja öket kiprobalni, ahhoz pedig, hogy megerezze öket, a sima 14 nap is eleg. Lathatja mas jatekosoknal, hogy hogyan müködik, vagy fölveheti ö is akar mind a 32 szakmat novice-ban egyszerre es probalgathatja.

A 14 nap arra böven eleg, hogy az ember megerezze a jatek hangulatat es eldönthesse kell-e neki, vagy sem. Ha ezek utan sem hajlando penzt aldozni ra, akkor nyilvanvalo, hogy a büdös eletben nem fogja megvenni.

Nekem most az összes haverom rakattant, miutan rabeszeltem öket a client letöltesere es ket nap utan ugy döntöttek, hogy megveszik. Mar meg is rendeltek.

Es, hogy az amazon miert nem szallit magyarorszagra, azon tessek elgondolkodni!

Biztos nem azert, mert kurvara nincs kedvük penzt keresni.

Thx

LSC
ha megnyomod a ctrl+c t és ott az van hogy covert imperial akkor senki nem tud megtámadni csak ha rálõsz egy ellen NPC-re de akkoris csak 5 percig. Ha valami oknál fogva overt lettél akkordeclared imperial áll ott. Ilyenkor el kell menni egy recruiterhez és visszaállíttatni de akkor is csak egy óra múlva vált vissza amit álltalában nem szoktak megélni az emberek. Egysuerûbb ha tárolod az adataidat a clone centerben és kinyiratod magad valakivel azért jobb mert nem a préri közepérõl jutsz vissza a városba.

LSC
két esetben tudnak megtámadni. Vagy rálõsz egy npc rebelre, akkor 5 percig lõhetnek rád az overt rebelek de csak overtek. Vagy te is overt vagy és akkor szintén csak az overt ellen tud rád lõni. Ez a két lehetõség van.

Rincewind
"Ja, hogy magyarorszagra nem szallitanak? Pech "

Ez elég gusztustalan volt...
Calver
mint elõzõ hozzászólásban leírtam pontosan így is csinálom!

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
ezt de nagyon megaszondtad. figyu, ki akarom próbálni az összes kasztot szinte hogy rájöjjek nekem mi is a bejövös, és erre ez tökéletesen alkalmas. nem ártana visszafognod ebbõl a kötözködõs stílusból, nincs sok értelme annak amit itt levágsz, legyen ez egy jótanács. köszöntem.

AndrewCB
Ha már csak triálozol, akkor szerintem nagyobb értelme lenne, ha más irányba fejlõdnél! Kicsit jobban megismernéd a játék sokoldaluságát! Ez csak egy ötlet!

AndrewCB
Tényleg megérné, de a havi 15 dolcsi plusz már nem fér bele a költségvetésbe! Esetleg a Kormány szánhatna rá egy kis keretet! Sok plusz szavazat jönne össze!

Ilyen célpont problémám nekem is volt. Artisan küldetést csináltam, mire odaértem két foszer hullára lõtta a célpontot, akinek szállítottam volna, majd ha már ott voltam engem is kinyírtak. Egyébként rebellek voltak, ami lehet hogy számít, mert csináltam pár Imp. küldit, de kb 3 nappal ez elõtt. És kemény 5 faction pontot szereztem vele. Rebelleknél 0 volt a relationship.
Viszont akkor hogy támadtak meg? Ötlet? Mert én nem értem.

a.carkey
Ez is a béta óta létezik. Sõt olyan is volt régen, hogy nem tette át a célpontot, és korábban sok kis fasz, azzal szórakozott, hogy szétbaszta a másét. Mára átteszi, és csak neked jelenik meg, DE néhol bugos. Ez van!

A medve nem játék.

LSC
nem az a baj hanem a havi 15$. Bár szerintem megéri.

LSC
akkor mégszomorúbb és egyre több olyan van ami eddig nemvolt pl nem kapsz a missionért pénzt.

Hunnenkoenig
Amugy az amazonon 25 euro a jatek. Annyit mar szerintem mindenkinek meger!

Ja, hogy magyarorszagra nem szallitanak? Pech

Hunnenkoenig
Ja, csak mit er az, hogy minden 14 napban uj karit csinalsz?

Sose fogod elvezni a jatekot, mert folyton elölröl kell kezdened es sehova se jutsz el.

Gratulalok! Valoban ügyesek vagytok! Most aztan jol kibasztatok a hülye fejlesztökkel!

ZsZso
Nah, kipróbáltam, és nem lehet a 14 napos trialt folytatni 14 trialos kíííível (másikkal természetesen). Pedig úgy reménykedtem, hogy pancser programozók bent hagytak egy ilyen kiskaput 😊. Nah most kezdtem újat, és Sándor Medic barátom segítségével áttcuccoltam az uj karimra. Tapasztalataim, hogy ha van egy kis állatod, odaadod egy Master Creature Handler -nek, aki megtanitja neki a különbözõ commandokat, akkor beveheted csapattársadnak, és sokkal gyorsabban jön az xp, mintha vki mással nyomnád. Legalábbis sztem. Mondjuk az is igaz, hogy nem kell várni a másikra, nincsenek beszélgetések, amik "idõhúzásnak" is betudhatóak. Szóval ez az én ajánlatom. Meg a kezdõknek még annyit, hogy ahogy tudnak vegyenek új fegyvert, mert nagy lesz a változás. Sok sikert mindenkinek !!!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Calver
én is szeretem - most tartok második station.com accountnál és második karinál, ráadásul elsõ cuccait + elég rendes pénzmagot átküldtem az új karinak, annyit a 14 napról.

a.carkey
Azok a beta óta léteznek!

A medve nem játék.

a.carkey
Van az 1.5 GIGA is ... 😊

A medve nem játék.

Hmuda
Hát én csak azért, hogy lenyomjak egyedül egy sárkányt nem nagyon akartam tízezreket költeni buffokra, hogy meglegyen a legksiebb eséjem is. Csak jó lett volna látni ahogy bedübörög a képernyõbe. :-)))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

LSC
ahhoz hogy jól mennyen cnet ben is kell a 1G ram sajnos.

LSC
akkor érthetõ ha nem jön be. Engem egyedül a kicsinyes 10 perc alatt kijavítható de annál bosszaentóbb bugok zavarnak benne csak de az nagyon.

phalanx
ebben iagazad van tényleg nemismerem, de most hogy belegondolok nem is vonz annyira a star wars világa

Knox
Ez azért erõs! 512 DDR-el a városokban tölt, laggol de még bõven a határok között marad!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

LSC
ott aztán a huntoláson kívül semmit nem lehet csinálni meg szaladgálhatsz mindenhová félórákat arról nembeszélve hogy teljesen egyformák a fegyverek. (nem kinézetre gondolok)

LSC
vannak emberek akik azt mondják a kissebeket beverik egyedül. azok olyan 270-300k HAM-al rendelkeznek.

LSC
szerintem pont fordítva van. Csak nem ismered a játék 10%-t sem azért mondod ezt.

Hmuda
Tudom én is alapból azért mentem oda, hogy találkozzak egyel (még ha el is fogyaszt estebédnek). Nem mindennapi élmény lett volna az tuti.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Kipróbáltam én is. Egész jó. Bár egyedül nagyon nehéz elõre haladni a fejlõdésbe. És sajnos itt véget is ér a kipróbálás mert a játék játszhatatlan 512m mellett, min. 1gb memó az alap ahogy azt itt lentebb is írták 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ollie
hogyan?

ollie
mé nem azok?

a.carkey
Szakértõ!

A medve nem játék.

phalanx
hát, kipróbáltam, nem tetszett, letöröltem valahogy nevetségesnek tûnik ez a SWG így a lineage 2 után ...

LSC
lehet hogy nem, de hasonló a kettõ😊

a.carkey
Starsider és Farstar

A medve nem játék.

phalanx
hi
én is letöltötem ezt a 14 napos trial verziót ...
szal hova menjek, melyik szerveren vannak a magyarok?

a.carkey
Hol játszol?

Talus, Dearic az alap. Annál jobb imp missziózásra alkalmas hely nincs! Sem kihaltság, sem fekvés miatt.

Valamint, ha a Starsideren vagy keresd Fort Siege-et a Dantooinon.

Hasonlóan jó hely a Talus Imp Outpost is, csak ott sok az olyan aggro, ami nehéz lehet kezdõknek.

A medve nem játék.

hát én megcsináltam egyszer, és müködött, de 1 baj volt vele: új krait kellett kezdeni 😊

Hunnenkoenig
Te szereted hülyenek nezni a jatekkiadokat, igaz? :-)

cifuatwork
Bölcs dolog a fantáziát a realitással összevetni?
Szerintem nem...

LSC
na ja õk végülis csak azt akarják mint hitler. Rendet és világuralmat.

ZsZso
Próbálta már vki, hogy ha közeleg a 14 nap trial vége, akkor regisztrálja mégeccer magát a FilePlaneten, kap egy új CD-Key -t, és aztán azzal újra aktiválja az SWG accountját ? Így újabb 14 napja lenne ... vagy akkor törlõdik minden ? Vagy új Station accra is van szükség ? - "Hogyan sajtoljunk ki minél többet egy játékból ingyen" c. fejezet 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

cifuatwork
Csak jussak el 1x olyan szintre, hogy a birodalmi bázis körül lapuló felkelõ játékosokat le tudja vadászni...

cifuatwork
LoL.... 😊
Szerintem olvass vissza, és okulj az én hibáimból, mi is azt hittük, hogy szépen elmegyünk, 'oszt csinálgatjuk az Imp. küldiket. Aztán rövid úton 2x is kinyirtak az übertáp felkelõ õsjátékosok. Szóval csak óvatosan... 😊

En lattam a mediamarktban is nem olyan regen.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ja csak én meguntam hogy lázadók így lázadók úgy...
Ki tudja hogy az imperialok a gonoszak? Lehet nekik olyanok a lázadók mint nekünk az al-kaida terroristák...

War. War never changes.

LSC
itt mindenki imperial ként játszik? Nem tudjátok milyen jó egy imp bázist kiírtani meg az imp playereket akik feszítenek az at-st vel.

NA megoldódott, megyek írtani a lázadókat

War. War never changes.