7195
10877436381340714828.png
  • Mayday
    Hat, ha beleszamolom meg azt is ezen kivul, hogy mennyiszer nem volt a celpont a helyen, akkor en asszem 2 milla fele saccolnam a kiesett vagyonomat! :)))
  • LSC
    egyre gondoltunk.
  • LSC
    remélem a rohadt janta/mokk küldiket és a 300 méteres teleportot is kijavítják nemcsak a pár(száz) embert érintő jedi macera lessz felrakva. Álltalában 6/1-2 nem fizet. Most legalább 1 milkával több pénzem lenne.
  • Mayday
    Visszajon a Hero of Tatooine kuldetessorozat.
    Ket komoly memoriakezelesi bug javitva lesz!
    Nem lesz tovabb hibas a mountolasnal az Exit Vehicle/Enter Vehicle.
    Jediknel es BH-knal elofordulo bugok javitva lesznek (neha bh mission kozben kivagta a BH-t a program, starportoknal)
    Es amit a legjobban varok, de nem tudom, meglesz-e benne: FIZESSENEK A KULDETESEK!
  • Kandurex
    És? Mivan ebben az új patch -ban, hogy ennyire várják? Yeti rendszer upgradeelésén kívül.
  • Mayday
    Hat jol van, ahogy gondolod, de ha meg vagy szorulva, jol megfizetem :)
    Megvan ugyanis a nagy hazam is vegre, es jol be kellene rendezni.
    Twi'lek keped small vagy large?
  • Rincewind
    Emberibb (trandoshanibb ;) kinézete lesz tőle a lakásodnak, kb. 300%-ot dobnak rajta.
  • Rincewind
    Figy amíg nincs meg a másik kép, addig megtartanám, mert jó cserealap lehet belőle. De, ha sikerül megszereznem a reklámos képet máshonnan, akkor ingyen neked adom a twilek-eset, mert nekem tényleg nem kell.
  • Mayday
    Nagyon szepen diszitik a hazadat!
  • Mayday
    Server down van?
    Akkor megy fel a peccs valoszinuleg, es mire hazaerek, lehet jatszani, 9-es peccsel! :)
    Jajdejoislenne!
  • ollie
    mire jók ezek a képek?
  • Nexushun
    Azt hiszem én is bele fogok :) Most van egy macskám de az max 6-os tud lenni.
  • Mayday
    Ezt eladod? Vagy csak csereled?
    En megvennem am!
  • Mayday
    Hmmm... nem csak 9 darabos?
    Ez egyebkent meg olcso kategoria.
  • Nexushun
    CH az egy buli szakma azért tanulja meg majdnem mindenki.
  • Rincewind
    Jah igen, van egy Twilek képem (Jabba mission reward), de nekem nem kell. Ha valaki szintén megcsinálja Jabba küldetéseit és az Advertisement nevű képet kapja, akkor szivesem elcserélném/megvenném tőle.
  • Rincewind
    Meddig van server down?
  • Kandurex
    én néztem egy szettet, 83%, 10db -s, darabonként 30k
  • zoli80
    ja,rajottem én is:(
  • LSC
    a bio-engineer sokkal táposabb állatokat tud "csinálni" mint CH befogni.
  • magus
    az en vaddisznomat ami lvl6 os meg egy ch se tudt elohivni.

en amugy fencer vagyok, meg mindjart ch, mikor tud a ch magasabb szintut is kezelni? mert oke hogy lajcsi a madaram jon utanam, de kene vmi brutal pet. a ch be tud fogni vadallatokat is?
  • Madmaxx
    pontosan
  • Mayday
    Novice ch 12-es levelig tud kezelni sztem!
  • Mayday
    Ctrl+up
  • zoli80
    milyen picit?:)szint?
  • zoli80
    még valami:lehet olyat hogy egy gombal vagy vmi kombbinaciojaval ujra beirom azt a szoveget amit mondtam?tehat h nem kell még egyszer beirni a szoveget hanem xy gomb és megismétli.
  • zoli80
    én doki,artisan,scout,marksman,carbiner,hunter meg még valami is vagyok:)
    ja táncos zenész is.megnézegetem ameddig lehet,a trial felénél járok és majd ha megveszem ujat inditok.

Kérdés:
    szukségem lenne egy image desinerre,elvileg én is tudok mast designolni de magamat nem.hol talalok?a stat migrationomhoz kell:)

nem tudom ezeket értelmesen leforditani meg lehet nem vagnatok mirol ugatok ugyhogy csak ugy beirkalom oket:)
  • Madmaxx
    picit :) mindenki CH lett bakker? Alakitok egy CH vadász guildot :)
  • zoli80
    én most lettem ch de brutál mennyiségu pont kell:(
    kisdisznoval vadaszgatok és 250 pontot ad,ez negyon gyatra ha azt nézzuk hogy egy sor legalján lévo skill megtanulásához 17500 kell,után asszem 30000 vagy ilyesmi.novice ch mekkora allatot tud kezelni?
  • Serpa
    "SWG: Ajándék a veteránoknak!

(Gamespot) A Star Wars: Galaxies egy éves születésnapját ünnepli, ezért a LucasArts egy kis ajándékkal akar kedveskedni a több, mint hat hónapja játszó hűséges (és addikt ;)) játékosoknak. A Jump to Lightspeed megvásárlásakor a veteránok hozzáférést kapnak egy luxus űrhajóhoz, amelyre barátaikat is elhívhatják egy közös felfedezőútra. Luxus űrjacht a Lando Calrissian Star Wars regények alapján lesz lemodellezve. A SWG jelenleg 500.000 regisztrált felhasználóval büszkélkedhet és naponta 115.000 játékos keresi fel a szervereket. Örömmel jelenthetjük, hogy a napokban kezdődtek meg a Farstar szerver Pannonia városában a Hardwired negyed építési munkálatai :)!"

by Hardwired.hu
  • dikki*yysw
    Hm, tényleg van ingyenes trial? :) A tavalyi planetside-os társulat, ha nem tévedek, már azt tolja.
    Na, pár nap és csatlakozom.
  • Lacc
    Hát a CH-t nem a legkönnyebb kimaxolni, de nem is a legnehezebb szvsz :) Vadásztam már párszor CH mellett, és elég jól viszik a szakmát. A petek tankolnak, ők meg hátul lövöldöznek. Csak vigyázni is kell a petre mert úgy tudom a stimpack igen drága rájuk :)
  • Nexushun
    Én eddig birtam. Ti is jól bírjátok, meg akiket még bent hagytam :) Vettem páncélt 47-es asszem. De tényleg nem nagyon kell az már rég rossz, hogy ha rám jön a mob. Inkább viritok az új wookee csuhámba. Jedi wookee vagyok benne :D (legalábbis ugy nézek ki :) Nézegettem a personal shield-eket. Használjátok őket vagy felesleges? mondjuk mobok ellen nem sok hasznuk. Viszont úgy döntöttem hogy kell valami komolyabb pet, ahhoz viszont CH-kell. Nehéz ezt a szakmát fejleszteni? Meg egyáltalán hogy kell?
  • magus
    de ott lattam van ugyanugy 3 ag, hogy abbol mit jo fejleszteni
  • Calver
    Fencer már egy "továbbfejlődés", abból nem fogsz semmivé továbbfejlodni, max master fencerré
  • Calver
    windows reinstall format után, töredezettségmentesítés, külön partició/vinyó virtuális memóriának, optionsban minden le minimumra aztán kb ok lesz
  • magus
    na huzok aludni mindjart vilagosodik
  • magus
    na mind1, most fencer vagyok, ami tul kepp semmire sejo de jol mutat:)

amugy ha elertem most a fencert akkor nagyobbat fogok utni?

es a fencerbol mire erdemes tovabfejlodni?
  • Calver
    mindal én is hadilábon állok, mer' én meg ugye abbol foltozlak titeket+leg shot-ot is abbol küldöm többek közt, bár szerencsére azt zabálja legkevésbe...
  • magus
    celeron 1200, gef2 mx400 512 sd, mit varst?:) ugy hogy millio program fut amit kikapcoslni se tudok