7195
-
#3350 Hat, ha beleszamolom meg azt is ezen kivul, hogy mennyiszer nem volt a celpont a helyen, akkor en asszem 2 milla fele saccolnam a kiesett vagyonomat! :))) -
#3349 egyre gondoltunk. -
#3348 remélem a rohadt janta/mokk küldiket és a 300 méteres teleportot is kijavítják nemcsak a pár(száz) embert érintő jedi macera lessz felrakva. Álltalában 6/1-2 nem fizet. Most legalább 1 milkával több pénzem lenne. -
#3347 Visszajon a Hero of Tatooine kuldetessorozat.
Ket komoly memoriakezelesi bug javitva lesz!
Nem lesz tovabb hibas a mountolasnal az Exit Vehicle/Enter Vehicle.
Jediknel es BH-knal elofordulo bugok javitva lesznek (neha bh mission kozben kivagta a BH-t a program, starportoknal)
Es amit a legjobban varok, de nem tudom, meglesz-e benne: FIZESSENEK A KULDETESEK! -
#3346 És? Mivan ebben az új patch -ban, hogy ennyire várják? Yeti rendszer upgradeelésén kívül. -
#3345 Hat jol van, ahogy gondolod, de ha meg vagy szorulva, jol megfizetem :)
Megvan ugyanis a nagy hazam is vegre, es jol be kellene rendezni.
Twi'lek keped small vagy large? -
#3344 Emberibb (trandoshanibb ;) kinézete lesz tőle a lakásodnak, kb. 300%-ot dobnak rajta. -
#3343 Figy amíg nincs meg a másik kép, addig megtartanám, mert jó cserealap lehet belőle. De, ha sikerül megszereznem a reklámos képet máshonnan, akkor ingyen neked adom a twilek-eset, mert nekem tényleg nem kell. -
#3342 Nagyon szepen diszitik a hazadat! -
#3341 Server down van?
Akkor megy fel a peccs valoszinuleg, es mire hazaerek, lehet jatszani, 9-es peccsel! :)
Jajdejoislenne! -
#3340 mire jók ezek a képek? -
Nexushun #3339 Azt hiszem én is bele fogok :) Most van egy macskám de az max 6-os tud lenni. -
#3338 Ezt eladod? Vagy csak csereled?
En megvennem am! -
#3337 Hmmm... nem csak 9 darabos?
Ez egyebkent meg olcso kategoria.
-
Nexushun #3336 CH az egy buli szakma azért tanulja meg majdnem mindenki. -
#3335 Jah igen, van egy Twilek képem (Jabba mission reward), de nekem nem kell. Ha valaki szintén megcsinálja Jabba küldetéseit és az Advertisement nevű képet kapja, akkor szivesem elcserélném/megvenném tőle. -
#3334 Meddig van server down? -
#3333 én néztem egy szettet, 83%, 10db -s, darabonként 30k -
#3332 ja,rajottem én is:(
-
#3331 a bio-engineer sokkal táposabb állatokat tud "csinálni" mint CH befogni. -
#3330 az en vaddisznomat ami lvl6 os meg egy ch se tudt elohivni.
en amugy fencer vagyok, meg mindjart ch, mikor tud a ch magasabb szintut is kezelni? mert oke hogy lajcsi a madaram jon utanam, de kene vmi brutal pet. a ch be tud fogni vadallatokat is? -
Madmaxx #3329 pontosan -
#3328 Novice ch 12-es levelig tud kezelni sztem! -
#3327 Ctrl+up -
#3326 milyen picit?:)szint? -
#3325 még valami:lehet olyat hogy egy gombal vagy vmi kombbinaciojaval ujra beirom azt a szoveget amit mondtam?tehat h nem kell még egyszer beirni a szoveget hanem xy gomb és megismétli. -
#3324 én doki,artisan,scout,marksman,carbiner,hunter meg még valami is vagyok:)
ja táncos zenész is.megnézegetem ameddig lehet,a trial felénél járok és majd ha megveszem ujat inditok.
Kérdés:
szukségem lenne egy image desinerre,elvileg én is tudok mast designolni de magamat nem.hol talalok?a stat migrationomhoz kell:)
nem tudom ezeket értelmesen leforditani meg lehet nem vagnatok mirol ugatok ugyhogy csak ugy beirkalom oket:) -
Madmaxx #3323 picit :) mindenki CH lett bakker? Alakitok egy CH vadász guildot :) -
#3322 én most lettem ch de brutál mennyiségu pont kell:(
kisdisznoval vadaszgatok és 250 pontot ad,ez negyon gyatra ha azt nézzuk hogy egy sor legalján lévo skill megtanulásához 17500 kell,után asszem 30000 vagy ilyesmi.novice ch mekkora allatot tud kezelni? -
#3321 "SWG: Ajándék a veteránoknak!
(Gamespot) A Star Wars: Galaxies egy éves születésnapját ünnepli, ezért a LucasArts egy kis ajándékkal akar kedveskedni a több, mint hat hónapja játszó hűséges (és addikt ;)) játékosoknak. A Jump to Lightspeed megvásárlásakor a veteránok hozzáférést kapnak egy luxus űrhajóhoz, amelyre barátaikat is elhívhatják egy közös felfedezőútra. Luxus űrjacht a Lando Calrissian Star Wars regények alapján lesz lemodellezve. A SWG jelenleg 500.000 regisztrált felhasználóval büszkélkedhet és naponta 115.000 játékos keresi fel a szervereket. Örömmel jelenthetjük, hogy a napokban kezdődtek meg a Farstar szerver Pannonia városában a Hardwired negyed építési munkálatai :)!"
by Hardwired.hu -
#3320 Hm, tényleg van ingyenes trial? :) A tavalyi planetside-os társulat, ha nem tévedek, már azt tolja.
Na, pár nap és csatlakozom. -
#3319 Hát a CH-t nem a legkönnyebb kimaxolni, de nem is a legnehezebb szvsz :) Vadásztam már párszor CH mellett, és elég jól viszik a szakmát. A petek tankolnak, ők meg hátul lövöldöznek. Csak vigyázni is kell a petre mert úgy tudom a stimpack igen drága rájuk :) -
Nexushun #3318 Én eddig birtam. Ti is jól bírjátok, meg akiket még bent hagytam :) Vettem páncélt 47-es asszem. De tényleg nem nagyon kell az már rég rossz, hogy ha rám jön a mob. Inkább viritok az új wookee csuhámba. Jedi wookee vagyok benne :D (legalábbis ugy nézek ki :) Nézegettem a personal shield-eket. Használjátok őket vagy felesleges? mondjuk mobok ellen nem sok hasznuk. Viszont úgy döntöttem hogy kell valami komolyabb pet, ahhoz viszont CH-kell. Nehéz ezt a szakmát fejleszteni? Meg egyáltalán hogy kell? -
#3317 de ott lattam van ugyanugy 3 ag, hogy abbol mit jo fejleszteni -
#3316 Fencer már egy "továbbfejlődés", abból nem fogsz semmivé továbbfejlodni, max master fencerré -
#3315 windows reinstall format után, töredezettségmentesítés, külön partició/vinyó virtuális memóriának, optionsban minden le minimumra aztán kb ok lesz -
#3314 na huzok aludni mindjart vilagosodik -
#3313 na mind1, most fencer vagyok, ami tul kepp semmire sejo de jol mutat:)
amugy ha elertem most a fencert akkor nagyobbat fogok utni?
es a fencerbol mire erdemes tovabfejlodni? -
#3312 mindal én is hadilábon állok, mer' én meg ugye abbol foltozlak titeket+leg shot-ot is abbol küldöm többek közt, bár szerencsére azt zabálja legkevésbe... -
#3311 celeron 1200, gef2 mx400 512 sd, mit varst?:) ugy hogy millio program fut amit kikapcoslni se tudok