Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" beszólásod elég szarul jött ki (de finoman fogalmazok 😛) és meglehetõsen negatívan értékel (még az én szememben is). Szóval kössz szépen, de tudod nekünk itt a balkánon csak a szar jut. Röhögj rajtunk, ha neked ez jól esik, de ez kizárólag téged minõsít!\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Utalom az ilyen elösködöket, akik mindig csak azt nezik, hogy hogyan tudnak kibaszni a fejlesztökkel, de arra nem kepesek, hogy ha mar lopni csalni akarnak, akkor sajat kis kut fejükböl rajöjjenek, hogyan kell.
Mikor bevagodik egy forumba es megkerdezi, hogy "Es ezt tört szerveren lehet jatszani?".
Ha mar karositani akarja a jatekfejlesztöket, akik evekig dolgoztak rajta, akkor legalabb legyen annyi ver a pucajaban, hogy sajat maga rajöjjön, hogyan kell. Van eleg utalas es informacio a neten, ahhoz, hogy ki tudja bogozni a hogyant, s mikeppet es hogy egyaltalan lehetseges-e?
Calvert is ebbe a kategoriaba soroltam be.
Ha tevedtem, akkor elnezest kerek.
Minden esetre az nem magyarazat, hogy minden kasztot ki akar probalni.
32 szakma van a jatekban es teljesen ugysem tudja öket kiprobalni, ahhoz pedig, hogy megerezze öket, a sima 14 nap is eleg. Lathatja mas jatekosoknal, hogy hogyan müködik, vagy fölveheti ö is akar mind a 32 szakmat novice-ban egyszerre es probalgathatja.
A 14 nap arra böven eleg, hogy az ember megerezze a jatek hangulatat es eldönthesse kell-e neki, vagy sem. Ha ezek utan sem hajlando penzt aldozni ra, akkor nyilvanvalo, hogy a büdös eletben nem fogja megvenni.
Nekem most az összes haverom rakattant, miutan rabeszeltem öket a client letöltesere es ket nap utan ugy döntöttek, hogy megveszik. Mar meg is rendeltek.
Es, hogy az amazon miert nem szallit magyarorszagra, azon tessek elgondolkodni!
Biztos nem azert, mert kurvara nincs kedvük penzt keresni.
"The trees move. Do you not see it?"

Viszont akkor hogy támadtak meg? Ötlet? Mert én nem értem.
A medve nem játék.
Ja, hogy magyarorszagra nem szallitanak? Pech

Sose fogod elvezni a jatekot, mert folyton elölröl kell kezdened es sehova se jutsz el.
Gratulalok! Valoban ügyesek vagytok! Most aztan jol kibasztatok a hülye fejlesztökkel!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
valahogy nevetségesnek tûnik ez a SWG így a lineage 2 után ...
én is letöltötem ezt a 14 napos trial verziót ...
szal hova menjek, melyik szerveren vannak a magyarok?
Talus, Dearic az alap. Annál jobb imp missziózásra alkalmas hely nincs! Sem kihaltság, sem fekvés miatt.
Valamint, ha a Starsideren vagy keresd Fort Siege-et a Dantooinon.
Hasonlóan jó hely a Talus Imp Outpost is, csak ott sok az olyan aggro, ami nehéz lehet kezdõknek.
A medve nem játék.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Szerintem olvass vissza, és okulj az én hibáimból, mi is azt hittük, hogy szépen elmegyünk, 'oszt csinálgatjuk az Imp. küldiket. Aztán rövid úton 2x is kinyirtak az übertáp felkelõ õsjátékosok. Szóval csak óvatosan... 😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ki tudja hogy az imperialok a gonoszak? Lehet nekik olyanok a lázadók mint nekünk az al-kaida terroristák...
War. War never changes.

War. War never changes.

Bölcs dolog a fantáziát a realitással összevetni?