Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Egy kérdés: van-e már Magyar Jedi Knight?

ps: esetleg egy nyeszlett padawan...?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a.carkey

A medve nem játék.

Rincewind
Teljesen nyugodt vagyok, csak azért írtam ilyen nyomatékosan, hogy rögzüljön. ^.^
Sztem 1 óra bõven elég volt arra hogy lenyugodjon 😊

War. War never changes.

a.carkey
Nyugi Rince!

A medve nem játék.

Rincewind
Az swgalaxies.hu SOHA!!! nem volt starsider-es és a büdös életben nem is lesz. Az swgalaxies.hu egy független, általos SWG site, nincs alárendelve se szervernek, se PA-nak, se semmi másnak!
Kandurex
Jedi -ként majd több lesz az esélyed 😊

cifuatwork
Konkrétan én legutóbb azért haltam meg, mert egy Rebel Assasin egy birodalmi bázis mellett kushadt. Amúgy covert voltam, de miután megtámadtam Imp. mission-t (ergo ideiglenesen overt lettem), és visszafele mentem szépen lekapott (kb. 3 másodperc voltam neki). Tényleg igaz, hogy aki kezdõ, az Imperial missiont csak a legfélreesõbb bolygó legeldugottabb imperial base-nél vállaljon (ahol PC évente csak egszer fordul meg), mert különben ujjgyakorlatt lesz a szupertápos õsjátékosoknak...

Igaz ez is egy viszonylag félreesõ bázis volt a Tatooine-on, de a jelek szerint nem eléggé félreesõ...

cifuatwork
...You must activate your trial account key on or before 11:59 pm (PST) on July 31, 2004 or you will not be eligible to participate in the trial program...

LSC
mellesleg néhány noob overt dancert vagy ilyesmit sajnálok lelõni de ha overt vállalja a következményeit. Engem egyszer úgy nyírtak ki hogy buffoltam egy overt rebelt a csávó odaállt nem messze melém megvárta mire elkezdem buffolni a következõt és félúton kinyírt mindkettõnket. Azért elég nagy parasztság.

LSC
kicsit itt van elbaszva a játék mert egy doki mire észreveszi és gyógyítaná magát már levesz a poison 400-600 at. Ha már ilyen táp a CM legalább lehetne a mérgezõdéstõl számítva egy 5mp mire hatni kezdene hogy legyen esélye gyógyítani. Aki nem CM annak esélye sincs egy CM ellen. Szóval kicsi unfair ez a pvp az SWG-ben sajna.

LSC
valaki felvilágosítana hogy 18-án minden trial lejár (mintha valahol olvastam volna) vagy ha pl ma letölti valaki akkor onnantól 2 hétig érvényes a login? Thx elõre is.

Knox
Az ötlet jo, de kiprobáltam és nem ment sajnos! beléptem az accommal, kiirja hogy trialos vagyok meg kapok egy gombot, amin az áll, hogy activate new account. Ha továbbmegyek, kapom, hogy adjam meg a cdkeyt, ahhoz meg már ugye itt kéne lennie a doboznak a kezemben! Szoval szerintem ez igy nem mukodik!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Kandurex
Nem az van, hogy a trial tartalmazza az egész játékot? Mert akkor kifizethetõ az is online -on, már, mint a dobozos játék.

Strahd_
Köszönöm akkor letöltöm és megnézem milyen is ez a game .)

PREMIERE1
Van két nagy swg oldal. (Van egy harmadik is, de annak nem tudom a nevét.)

A www.swgalaxies.hu - STARSIDER és a www.swg.hu - FARSTAR.

Nézegessetek oda, ott többet megtudtok, mint itt. A "Starsideres fórumon" pont most írták, hogy VAN SWG itthon is, méghozzá egy Automexes!!!

AZ "SWG Beszerzése" topicot kerssétek! 2002. nov. 03. 17:32 óta foglalkozik a témával. Ez a topic addig volt, míg nem volt az a site.

Sok sikert a beszerzéshez mindenkinek!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Lacc
Rince ezt nem igazán értem, minek szedjem le a trialt, ha befizetek egy hónapot?
Knox
Senki nem tud olyan külföldi site-ot, ami szállít kishazánkba is?

cifuatwork
Mámint a Galaxies? Nekem ZoneAlarm tûzfalam és AntiVir vírusölõm van, ezekkel nem volt gondja. Routerem, na az nincs...

Strahd_
köszönöm Cifu

Strahd_
Igaz az hoyg a gema nem szereti a virsuölöket, tüzfalakat,routereket?

cifuatwork
Strahd_
Letölthetö valahonnan a probaverzió?

Hi all

Na szoval..
PvP -ben ha valaki overt en nem kerdezek semmit csak megolom (vagy o nyir ki..)
Számomra az overt jelzõ egyenlõ a targettel.
Amugy Master CM vagyok és bufftól függetlenül ha megpakollak disease val ami alapban 300 damage,wound/tick (termeszetessen minden statra..) és hozzá a 7-800 damage/tick es poison pl mindre vagy healt vagy action..
Nos..amellé a 2-3k-s headshot3(mind) hab a tortán..
És ugy hogy ha jól csinalom egy TKA megsem tud közeliteni..
A gyakorlatban ugynez ki hogy egy mindbuffolt fazon,kaja-pia stb..ha bekap egy jobb mindpoisont és nincs master doki a kozelben aki levenne..nos kb 20mp és incap..akkor még nemis löttem rá.

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

cifuatwork
Kiváncsi vagyok van-e még egy ilyen frekventált hely a FarStar-on, mint a Coronet Starport... 😊))
Aztán mászkáltam már nem egy olyan városban is, ahol egy szem PC nem volt... 😊))

Nem a gép konfig a lényeg, hanem a ram, kell neki 1 giga és akkor teljes grafikával is zökkenõmentesen fut, 1.5 gigánál meg szinte nem is tölt, mindent RAM-ból nyom.

cifuatwork
Birodalmi vallás - a legtöbb bolygó egén ugyebár ott vannak a csillagrombolók 😊))

Amúgy az SWG.hu egyik fórumában olvastam azt a trükköt, hogy a városba való normális közlekedéshez a srác folyamatosan a földet nézni, és a várostérképen (CTRL+M) navigál 😊))
Lesütött szemû ámokfutó 😊))

Én egyszer délután megszámoltam, hogy nagyjából mennyi ember van Coronet SP elõtt, 120-nál abbahagytam és még voltak ott. 8-))

Strahd_
És igy alakulnak ki a vallások .) az emberek az eget nézik 😄

cifuatwork
Persze ha felnézek az égre, akkor megvan a 100FPS is... 😊))

cifuatwork
Márpedig de. Az 1-3FPS meg nem vicc, igaz a Coronet Starport elõtt ha nincs legalább 50 játékos (a kis állatkáival, robotjaival, plusz a felük folyamatosan üvöltözik, stb.), akkor egy sem... 😊

hát persze, hogy az.
De ne mond , hogy win 98 alatt süvít mint a szél.

Ilyen gépen? naneeee
gondolom win xp van

War. War never changes.

Úgy látom tényleg hasonló konfig, kivéve Intel AMD.
De , hogy lehet, hogy lemegy 1-3 fps-re?
Ez durva.

Hunnenkoenig
Nem jött meg. Csak apro darabokban adogatjak ki. Ez az elsö darabja.

Rincewind
De! És mivel mindenki a _Farstar-on van, javaslom elõbb Trial-al gyere fel. Bár siess, mert az elsõ hullámnak már kezd letelni a trialja és itthon épp hiány van SWG-bõl. :/
Lacc
Egy héttel ezelõtt még eladtam volna a sajátomat, de most már újra befizetek egy hónapra 😊

De nem úgy van, hogy a trial után lehet folytatni a karaktereddel a játékot ha kifizeted az egészet?
[NST]Cifu
Vedd vissza a látótávolságot és/vagy a terrain kirajzolásának távolságát. Nálam ez van:

AMD Barton 2500@3200+
1GB ram
Radeon 9800XT

A részletesség nincs teljesen max.-ra húzva, olyan 80-90% körül van. Így 1024x768-ban 16xAF és 2xAA mellett nyilt terepen 25-30FPS, városban 20FPS körül, ha sok a játékos (jellemzõen frekventáltabb városokban a Starport elött) akkor 5-10FPS, extrén sok játékosnál (pl. Coronet Starport) 1-3FPS...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Arra gondoltam lehet,hogy nem jó a driver hozzá?
Most 4.4 Ati oldalról letöltött van fenn.
Használjak régebbit?
Árnyék nélkül se sokkal gyorsul fel. Nem csak a városban, ahol sok ember van, de fás részeknél is szaggat.
Minden defaulton elmegy, bár városban ott sem az igazi.

Lazarus
Köszönjé magyarul úgy nagyobb a valószínûsége hogy nem fut el 😊
MaDFoX
Full minden megfogja (hasonlo konfig) kulonosen az arnyek (az 512adsl meg nem szamit mert kb ugyanannyit forgalmaz le is meg fel is szinkronban es az kb 4-5k 😄)...
Minek full minden (kiprobaltam a default reszletesseget meg a fullt es alig latok kulonmbseget max elobb latni a fakat..)

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Knox
Hali!

Nem tudjátok véletlenül hogyan tudom online megrendelni a játékot, mert a lucasarts csak usa-ba szállit, az international contact-on belül magyarországnál pedig csak egy brit activision iroda cime és telszáma van! Szoval falakba ütköztem! Esetleg az is jo, ha megmondjátok hol lehet bpn kapni😄! bár ahogy itt visszaolvasva hallottam a hozzászolásokat, már sehol, épp ezért keresem az online megoldást!
segítséget elõre is köszi!

b. kérdésben pedig arra lennék kiváncsi hogy mennyi is a pontos ára havonta, áfával, mindennel, forintban!
ezt is köszi!

FREAK
mondtam "hi" 😊

oks, meglátogatom a mádzsár törzset 😊

Riszpekk

Kandurex
Ház ezen tényleg nem kellene szaggatni

Lenne egy kérdésem.
Valaki tudja játszani teljes grafikai részletességgel?
Esküszöm még a Far Cry-t is max felbontásban játszottam végig.
DE EZ ÚGY SZAGGATT MINT A DISZNÓ!

4x Antialiasing szerintem kell , mert nagy monitoron csúnyák a vonalak.
Természetesen mindent maxra húzok, hogy távolra is lássak
és a fû lengedezzen, legyen szép árnyék... miazmás.
A gépem: P4 2.4, 1GB ram , Ati radeon 9800XT.
Mondjatok valami tippet mi lassítja így le.

Ja: 512 ADSL az kapcsolatom.

ui.: se 576 se cdgalaxis se automexnél nem lehet kapni, pedig szívesen folytatnám a trial után.

[NST]Cifu
Ha jól látom megjött a Patch09 😊))

a.carkey
Mi köze a Knockdown kajának a sebzéshez? Max. nem tud kiütni, te pedig futva rohansz és lõsz, de aki tkm, az ált nem csak az ...

MCM meg akkor ért sokat, amikor nem voltak ilyen jók a buffok ill. nem voltak ...

A medve nem játék.

And5
Szeretnék ma este eljutni a naboora de most kezdtem mennyi cash kell az utazáshoz és honnan inudl a járgány ?

[NST]Cifu
Mégis milyen szavakkal köszöntél rá? 😊))

Amúgy ha a FarStar szerveren vagy, nézz el Pannónoiába, amely a Dantoonie bolygón található.

JohnnySmith
Tegyük hozzá hogy ha még1X találkozunk nemfogja megúszni hogy kinetapossam a belét a szemét gecijének. Egyébként meg nem egyszerre támadtunk hanem külön-külön értünk oda a faszhoz. Legközelebb majd egyszerre kezdjük ölni a faszt aztán megnézzük mit csinál ha mindenkitõl kap 2000-es sebzéseket....a rohadt buzerátor lázadója.
Nem utálom a rebeleket csak ezt a buzit. Szal a rebellek ne vegyék magukra

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)