7195
10877436381340714828.png
  • Mayday
    Persze! Csunya is lenne, ha mindenkinel lenne!
    Csak a trialosoknak, a trial ideje alatt!
  • ollie
    ez az 50k limit csak trialosoknak van?
  • Mayday
    Jah, ertem!
  • Madmaxx
    Ha eléri az 50k limitet átutalja neki és újra gyüjthet :)
  • Mayday
    Mi az, hogy banknak akarod hasznalni?
  • Nexushun
    Vagy valaki mást aki este/éjszaka fent lesz és nem trialos. Még csak trial-oasokat ismerek az előfizetősök valahol máshol járnak már
  • Nexushun
    Meg ennyi pénzem volt, mivel trialos vagyok még. kérdés:
    Ha igaz ma megyünk rancor-t vadászni. Gorii használhatlak bank-nak?
  • Nexushun
    Már vettem egyet.
    Nem tudom, hogy jó vétel volt-e. T-21
    50K
    208-484 damage slicelt speed 7,6
    Azt mondta egy rifleman srá,c hogy ezek nem rosszak egy novice rifleman-nak bár neki 280-730-as volt
  • zoli80
    mindenféle cuccom van a gyartashoz,3k fém,3k chemikal,stb,tehat tudok eszetlenul gyartani de legyartottam 15carbine-t 0pontért:)
    meg még csomo mindent,crafting toolokat,ruhat,miegymast de maradt 260exp:)
    ha kell vkinek ingyen fegyver(nem tul jó:) szoljon.kezdokre gondolok:)
  • Mayday
    Mit tudnak? Milyen statjaik vannak?
  • Gorii
    a vendoromban van meg 2db t21 , 670 -5319 coronettol 800m
  • Mayday
    Eholi a neve a jatekban. (Azert mertem helyette valaszolni, mert irta, hogy most deltol keson estig dolgozik)
  • PTW
    ez azert van mert az alacsonyabb szinteken (engineering 1) csak nagyon keves pontot kapsz magaert a craftolt targyert... ha valaki az altalad keszitett targyat hasznalja akkor kapsz erte.
    legjobb modszer a fejlodesre hogy kinezed a legmagasabb osszetettsegu targyat , mivelk minel nehezebb osszeszerelni annal tobb xp t kapsz es azz gyartod eszetlen tempoban !!!!PRACTICE MODBAN!!!, mert igy meg egy kis pluszt kapsz hozza. ha eleget fejlodtewl mindenkepp szerezd meg a masodik oszlop (mar nem emlexem a nevere, de amiben a ruhak vannak) elso 2 kkockajat hogy tudjal fiberplast panelt csinalni ami majd a csont pancelokhoz kell. ha ezek megvannak csakis csontpancelok legbonyolultabb darabjait gyartsd (karvedo, csizma stb majd ha megvan chestplate) folyamatosan. Egy chestpalte osszeszereleseert fiperplast panelekkel es mindennel egyutt practice modban kapsz kb 600 Xp t ami eleg jo.
    Kis turelem kell hozza es 1-2 ora alatt megvan az osszes oszlop kiveve a Surveying, azt csak makrozassal lehet mar ha nem vagy mazochista! remelem segitettem
  • zoli80
    milyen nevet irjak brave?
  • Calver
    pénz küldése: /tip <összeg> <név> bank
    asszem. vagy ha nem, beírod simán hogy /tip és akkor kiírja a lehetséges parancsokat. ha bankot írsz utána, akkor, meglepő de bankbol löki a pénzed és 5%át benyeli. ha nem nyomod utána akkor a nálad lévő pénzt küldi, itt nincs holmi 5% - ezért szoktam én Coronetben a bank és a medcenter között rohangálni, hogy szegény tumble-t nyomoknak jó legyen.
  • Kandurex
    /tip név pénz
  • zoli80
    figyu hogy kell pénzt kuldeni?mert ha elmondjatok kuldok bravenek most.

más:elkezdtem gyurni az artisanra és megvan az engineering1 de hiába craftolok minden szart baszi generic crafting experience pontot adni.MIÉRT?

még másabb::) vettem egy bányászo bigyot nmeg széleromuvet hozzá,egymas mellé raktam oket de magatol nem megy át az energia:).mindig el kell mennem kivenni,átrakni?
  • magus
    epp egy ilyet nem vettem meg bitang olcson:( na mind1
  • LSC
    kapsz rá igent sőt ha vibro knuckler fegyvered van akkoris kapsz.
  • LSC
    a jó doki anyagokat igen nehéz beszerezni álltalában 1.5 hónap vagy több mire jó anyag van a szerveren vagy ha megveszed 50-100 CPU ba kerül mellesleg injury treatment es bio engineer ruhát is szerezned kell emg bivoli tempari kaját ha jó buffot akarsz:) nekem ezek összeszedése kb 1.5 hónap volt. Nem elkeserítés miatt mondom csakhogy reálisan lássad a dolgot.
  • magus
    ja tenyleg a pet-et mikor tudom meglovagolni emg ilyenek, milyen skill kell hozza?
  • magus
    mi a neved, koszonj mar ram : Befi neven vagyok.

amugy human vagyok nem wookie:)

bazz hogy tudtok ilyen gyorsan xp-t szerezni? en hhu nagyon megszenvedtem a 10k xp-mert one handedben. de most vegre megvn a 3. szint ugyhogy elmerek menni mas bolygora is.

amugy az unarmed ugye ugy is szamit ha van rajtam pancel. marmint van rajtam pancel de fegyverem nincs ugye ugy is kapok ra xp-t majd?
  • Nexushun
    Te vagy hartzee! :D
  • harczos
    hát nem volt pite ;)
  • Nexushun
    Tegnap valahogy bekerültünk egy Rancor csapatba. Hát elég fun volt :) Néhány óra alatt meg lett az 50K-limitem. Szeretnék venni egy T-21-est de sehol nem találok. Egy srác elvitt a Naboo-ra hogy ott van egy jó bolt, de nagyon ki volt fosztva nem volt ilyen fegyverünk. Szóval kéne egy T-21-es max 50-K ért ha lehet egy kicsit speedre craftolva. Van magyar fegyverkészítő műhely?
  • Rincewind
    Nekem meg az egyik petem van a gyalog galoppból. :))
  • Mayday
    Jo lenne, a baj csak az, hogy en mar mentem volna jedire, fel is vettem a kuldit, ossze is jott a group, de amikor megtalaltuk, nem lehetett tamadni :(
    Persze nem Wood volt az, hanem mas.
  • Madmaxx
    Nemsokáig mert összefogunk és feldobjuk a grillrácsra :)
  • Mayday
    Van jonehany, es egyre tobb lesz. Most csak saccolok, de szerintem csak ezen a szerveren van vagy 20. De inkabb tobb.
    Egy padawan lanyt szoktam mostanaban latni Coronetben soxor. Szerintem nemreg le is vertek, mert igencsak woundos volt :)
    A legelso jedi a szerveren WOOD volt, ezt tudom. BH-kat reggelizik :)
  • Mayday
    Azokat altalaban menuben (Options) tudod bekapcsolni.
    Fontosabbak:
    Online waypoint monitor (asszem ez a neve), mutatja, az aktiv wp-k tavolsagat, iranyat, ez szinte "kotelezo".
    Kis ablakban FPS es meg nehany adat mutatasa, szinten options, nem tudom most, mi a neve.
    Ugyanitt bekapcsolhatsz egy kis ablakot meg, ami a buffokat, etelek, italok hatasat mutatja.
    CTRL+G lenyomasaval is kaphatsz egy ablakot, ahol a ping, FPS es nagyon sok egyeb mellett az adott bolygon levo idot is mutatja.
    Hirtelen ennyi jut eszembe.
    Ja, es CTRL+H lenyomasaval MINDEN ablakot eltuntetsz a kepernyorol, csak a tiszta jatek marad, igy erdemes szep screenshootokat loni!
  • Braveheart
    Ok, köszi szépen!
    Amúgy hány jedi van a játékban most? Mert én össz-vissz 1-et láttam, azt is csak kb 20 mp-ig. A #3171-ben beraktam róla 2 screenshotot.
  • Mayday
    Igen, Gyaloggaloppbol van :) Imadom :)
    A Creditet meg persze, atkuldom, amikor fellepek, es meglesz, amikor fellepsz.
  • Braveheart
    Oké. ÉLs hogyan lehet létrehozni új ablakokat a játékban? Mert nézem a képeiteket és egy csomó dolog van rajta, ami alapban nincs.
  • Lacc
    Jobb klikk a chat-tabekre, ott létrehozol egy újat. Aztán arra jobb klikk, join channel, és ott megkeresed a magyar csatit, általában eléggé észrevehető helyen van :)
  • Braveheart
    hogyan tudok belépni a magyar chatre? Amúgy ma sajna 12-től 9-ig dolgozom. Nem tudnád elküldeni a bankszámlámra? :)

Az aláírásod ugye a Gyaloggaloppból van? :)
  • Mayday
    Nincs mit, de tenyleg csak delutan 17 ora korul leszek fenn. Ha addig jatszol, akkor irj a magyar csatira, hogy kuldjon valaki pizet.
    Corellian sharnaff hunting, es Tatooine-on Mountain Squill hunting szokott lenni, en foleg az utobbin szereztem nagyon sok scout xp-t, mondjuk en szinte Tatooine"-on nottem fel, eleg keson mentem Corelliara, de azert nehany naff huntban reszt vettem.
    De vegulis a lenyeg az, hogy valami nagy hunt groupba kerulj, ahol nagy ellenfelek ellen mentek, mert nem ugy mint a lootnal, itt minden testbol szedhetsz ki cuccot, nem csak, amit te oltel meg. Lootnal ugye meg csak azt lootolhatod, amelyikbe te vitted be az utolso lovest.
  • Braveheart
    Eholi Dustwalker. Ja és köszi szépen. Már vagy 2 órája futkosom a Lok-on, de egy playxert nem láttam még... ugye a corellian szokott lenni az a nagy scout xp-t adó vadászat? Oda akarok menni.
  • Mayday
    En nagyon szivesen megtennem, de csak delutan leszek. Ha most jatszol, akkor napkozben nem tudlak kisegiteni, dolgozok.
    Ha delutan is eleg, akkor add meg az ingame neved, es amint belepek, kuldok creditet.
  • Mayday
    Hat akkor Te hagyd ki ezt a valtozatot.
    Nem ertem, miert kell kiakadni. Sokan szidjak a folytatast, vagyis az elozmenyeket. Legalabb egy ilyen ember velemenyere kivancsi lennek, o milyen sztorival allt volna elo?
  • Braveheart
    Nem tudna egy Farstaros játékos küldeni egy kis lovét ticketre? Ottragadtama Lok-on. Meg kölcsönadtam egy magyarnak 1100 creditet, azóta nem is láttam :)