Star Wars: Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps: esetleg egy nyeszlett padawan...?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
Igaz ez is egy viszonylag félreesõ bázis volt a Tatooine-on, de a jelek szerint nem eléggé félreesõ...
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
A www.swgalaxies.hu - STARSIDER és a www.swg.hu - FARSTAR.
Nézegessetek oda, ott többet megtudtok, mint itt. A "Starsideres fórumon" pont most írták, hogy VAN SWG itthon is, méghozzá egy Automexes!!!
AZ "SWG Beszerzése" topicot kerssétek! 2002. nov. 03. 17:32 óta foglalkozik a témával. Ez a topic addig volt, míg nem volt az a site.
Sok sikert a beszerzéshez mindenkinek!
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Na szoval..
PvP -ben ha valaki overt en nem kerdezek semmit csak megolom (vagy o nyir ki..)
Számomra az overt jelzõ egyenlõ a targettel.
Amugy Master CM vagyok és bufftól függetlenül ha megpakollak disease val ami alapban 300 damage,wound/tick (termeszetessen minden statra..) és hozzá a 7-800 damage/tick es poison pl mindre vagy healt vagy action..
Nos..amellé a 2-3k-s headshot3(mind) hab a tortán..
És ugy hogy ha jól csinalom egy TKA megsem tud közeliteni..
A gyakorlatban ugynez ki hogy egy mindbuffolt fazon,kaja-pia stb..ha bekap egy jobb mindpoisont és nincs master doki a kozelben aki levenne..nos kb 20mp és incap..akkor még nemis löttem rá.
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
Aztán mászkáltam már nem egy olyan városban is, ahol egy szem PC nem volt... 😊))
Amúgy az SWG.hu egyik fórumában olvastam azt a trükköt, hogy a városba való normális közlekedéshez a srác folyamatosan a földet nézni, és a várostérképen (CTRL+M) navigál 😊))
Lesütött szemû ámokfutó 😊))
De ne mond , hogy win 98 alatt süvít mint a szél.
gondolom win xp van
War. War never changes.
De , hogy lehet, hogy lemegy 1-3 fps-re?
Ez durva.

De nem úgy van, hogy a trial után lehet folytatni a karaktereddel a játékot ha kifizeted az egészet?
AMD Barton 2500@3200+
1GB ram
Radeon 9800XT
A részletesség nincs teljesen max.-ra húzva, olyan 80-90% körül van. Így 1024x768-ban 16xAF és 2xAA mellett nyilt terepen 25-30FPS, városban 20FPS körül, ha sok a játékos (jellemzõen frekventáltabb városokban a Starport elött) akkor 5-10FPS, extrén sok játékosnál (pl. Coronet Starport) 1-3FPS...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most 4.4 Ati oldalról letöltött van fenn.
Használjak régebbit?
Árnyék nélkül se sokkal gyorsul fel. Nem csak a városban, ahol sok ember van, de fás részeknél is szaggat.
Minden defaulton elmegy, bár városban ott sem az igazi.
Minek full minden (kiprobaltam a default reszletesseget meg a fullt es alig latok kulonmbseget max elobb latni a fakat..)
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Nem tudjátok véletlenül hogyan tudom online megrendelni a játékot, mert a lucasarts csak usa-ba szállit, az international contact-on belül magyarországnál pedig csak egy brit activision iroda cime és telszáma van! Szoval falakba ütköztem! Esetleg az is jo, ha megmondjátok hol lehet bpn kapni😄! bár ahogy itt visszaolvasva hallottam a hozzászolásokat, már sehol, épp ezért keresem az online megoldást!
segítséget elõre is köszi!
b. kérdésben pedig arra lennék kiváncsi hogy mennyi is a pontos ára havonta, áfával, mindennel, forintban!
ezt is köszi!

Valaki tudja játszani teljes grafikai részletességgel?
Esküszöm még a Far Cry-t is max felbontásban játszottam végig.
DE EZ ÚGY SZAGGATT MINT A DISZNÓ!
4x Antialiasing szerintem kell , mert nagy monitoron csúnyák a vonalak.
Természetesen mindent maxra húzok, hogy távolra is lássak
és a fû lengedezzen, legyen szép árnyék... miazmás.
A gépem: P4 2.4, 1GB ram , Ati radeon 9800XT.
Mondjatok valami tippet mi lassítja így le.
Ja: 512 ADSL az kapcsolatom.
ui.: se 576 se cdgalaxis se automexnél nem lehet kapni, pedig szívesen folytatnám a trial után.
MCM meg akkor ért sokat, amikor nem voltak ilyen jók a buffok ill. nem voltak ...
A medve nem játék.
Amúgy ha a FarStar szerveren vagy, nézz el Pannónoiába, amely a Dantoonie bolygón található.
Nem utálom a rebeleket csak ezt a buzit. Szal a rebellek ne vegyék magukra

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)