7195
-
#5192 ha publish jön akkor 9-12 óra, ha hotfix talán megúszod 6-ból, mostanában a soe-nak nem sikerül elsőre feltenni a peccseit és miután felteszi jöhet rá a gyorsjavítás mert annyi dolog baxódott el benne -
#5191 Nos ottvagyok az Europe Chimaera-n. Még egyenlöre ismerkedek az egésszel. Cikasz néven játszom egy twilek csajjal.
Most épp server down van, nemtom mikor fog menni ujra...
-
#5190 Jön lefelé a patch :) -
#5189 Ez igaz, de azért minden városnak az a célja, hogy nővekedjen a lakosság száma, nemde? -
#5188 Marcus voltam anno. De még most is csak még nem jött meg a kártya amivel fizetem a jatekot. De mar megrendeltem -
#5187 van -
#5186 igazabol wowon kivul egy mmorpgben sem talalkoztam paraszttal. nem a varost akarom leszolni csak ugy altalanossagban szoktak segiteni itt -
#5185 Egy a gond,hogy a WOW-om Decemberig bevan fizetve :(
Mivel szüneteltetni nem lehet, igy várok amig lejár. De legkésöbb dec 8.-án ottvagyok :) -
#5184 hát te nigga ki vagy az NST-ben? :) -
#5183 fix a skillpontok száma, de ehhez elég. Amúgy gyere a Chimaerara, ott van egy full imperial klán, az NST. Már 4-es szinű városunk van, és ott jo fejek vannak, akik segitenek mindenben. -
#5182 van, asszem holonet a neve de a legkönnyebb ha a magyar cseten kérdezek inkább -
#5181 Én mindenképpen a Birodalom oldalán szeretnék lenni
Létezik olyan oldal mint a wow-hoz a thottbot? ha elakadsz akkor ott ugye van help leirva, hogy mit, hogy, hova stb... -
Cnut #5180 Na, farstaron vagyunk, "messir" néven. -
#5179 a játékban a karaktered nevén, nemén és faján kívül semmi sem állandó, bármikor változtathatsz rajta
lehetsz pl 1 hónapig master chef / master architect a lázadó oldalon, köv hónapban pedig birodalmi master rifleman / master smuggler -
#5178 de kilehet maxolni mindkettöt? nem fix a skillpontok száma? -
#5177 Még semelyiken.. elöször tapogatózok, tanulok,olvasok...
-
#5176 lehetsz mindkettő egyszerre, dupla szívás de dupla haszon a végén :) -
#5175 Melyik szerveren vagy? -
#5174 Viszont amennyi müxik a swg.hu-ból anyit olvastam, hogy van külön fegyver, és külön páncélkovács is. Szerintetek melyik lehet a jobb? Mindkettő idöigényes ahogy olvastam, és mindkettőnek vannak elönyei-hátrányai. De mintha páncélkovácsból kevesebb lenne....
-
#5173 nem tudok rola, de ha van is sztem nem olyan egetoen fontos mint a wowban -
#5172 A crafter iparos. Fegyvereket készít, hajókat készít stb. és nem ad combat xp-t. -
#5171 Létezek addon-ok az swg-hez is mint a wow-hoz?
tudtok ajánlani oldalt ha van ilyen? -
#5170 MI az a crafter? vagy inkább olvasgassak az swg.hu-n? :) -
#5169 én azt mondom hogy vagy harcos karit csináljatok vagy craftert mert ha felesbe megy akkor bár mindkettőhöz ért de mindkettőben gyenge is lesz a dupla elit harcosokhoz vagy a dupla master crafterekhez képest -
Cnut #5168 Ma osztálytársam generálja a karinkat és asszem a Farstaron leszünk. Ő sok MMO-val játszott, galaxies eddig kimaradt, így látatlanban úgy beszéltük meg hogy akkor Chef és talán pistoleer, de majd meglátjuk. Nekem is szinte minden új, én még az űr meg a CU előtt hagytam abba szóval nem tudtam neki sok konkrétat mondani, de így izgi :) de nyomjuk! -
#5167 igen, lehet varialni pl harcos szakmakat, hogy ha kimaxolsz vmit, akkor felvehetsz mas fele harcstilusbol (majd meglatod h ertem), kulonbozo dolgokat, pl igy novelheted a def-ed -
#5166 Pontosan!
(Persze amire a 20 skillpontot koltod, xp-be is kerul, tehat nem csak kirakosgatod a karaktert! Es mindennek masfele xp-je van, tehat, ha pisztollyal losz, pisztoly xp-t kapsz, amit ertelemszeruen a pisztoly skilled novelesere hasznalhatsz!) -
#5165 Jól értelmezem, hogy ha felveszek valamit mondjuk 20 skillpontért de nem tetszik, és később leadom akkor visszakapom a 20 skillpontot amiből tanulhatok bármi mást, vagy növelhetem a meglévőket? -
#5164 Jah, es igen, ha a packot veszed, alapbol felmegy mindharom jatek, es az elso kiegeszito eleg nagy valtozast hoz be a csak alapjatekhoz kepest, ez adja a jatekhoz az urt, urhajozast, a masodik meg uj bolygot, uj cuccokat. -
#5163 Igen, de itt FOFOGLALKOZASnak minosulnek a crafter dolgok. Tehat Nem vagy mindenkeppen harcos, es mellette meg banyasz/mittomenmi, hanem eloszhatod a meglevo 250 skillpontodat valamilyen szakmakra. Harcosra, fegyverkovacsra, stb, stb.
Persze mindenre oszthatsz keveset, vagy ha megsem tetszik, leadod a tanultat, es a skillpontbol tanulsz mast. Tehat barmikor valtoztathatod a szakmad. -
#5162 Szándékozom megvenni a 3-as kaidást egyben. Jól gondolom , hogy a kiegészitők abból állnak, hogy uj bolygók fegyverek stb?
Ha esetleg rászánom magam akkor ugy inditsak, hogy installáljam fel az alapot és a két kieget is egyszerre??
Igy előre gondolkodva olyasmi karit szeretnék csinálni mint a wow-ban az engineer. Itt is vannak trade skillek? tehát bányászhatok és/vagy nyuzhatok is pl?
-
#5161 2 het alatt kimaxolhatod a karakteredet. utana meg csak rajtad mulik mit csinalsz -
#5160 Mint kollega is mondja, egyik magyarokkal jol megrakott szerver az EU Chimaera, a masik az EU FarStar, a harmadik meg a StarSider (ez utobbi nem europai, hanem amerikai szerver, de sok-sok magyar jatszik itt, foleg, akik a nagyon az elejen kezdtek.)
Nem feltetlenul hatrany, es megoszlanak a velemenyek, de talan az amerikai szerveren nekunk rosszabb a ping, meg hat, az idoeltolodas miatt mas lehet az aktivitas. -
#5159 EU - Chimaera :) -
#5158 Lehet, hogy átlovaglok WOW-ról SWG-ra... Tudtok tanácsot adni melyik szerverre menjek pl?
thx
-
#5157 Ebben a jatekban nem szamit, hogy mikor kezdted. -
#5156 Áh. Tök mindegy. Előbb volt fullos jedi master EU szerveren, mint a Starsideren! -
Cnut #5155 Csak tudod, Starsideren ott az a sok feltápolt emberke, EU szerver talán mert fél évvel vagy mennyivel is fiatalabbak, talán még versenyképesebbek lehetnénk. 30 perc míg lejönnek a file-ok, addig ki kéne találnom h mi legyen. Oszt. társammal azt találtuk ki hogy Chef és vagy BE, vagy valami harcos, de majd meglátjuk. -
#5154 Nem kő szarni! Patch volt és ilyenkor fokozottan SOE a SOE. Majd rendbe jönnek. Kinőa hajuk, meg ilynek. Le ne töröld őket ... -
#5153 ANyám! Dyna! :)
Szvsz Starsider, még mindig. Ha csak szórakozni akarsz, ne "gildezz"! :) Kezdj el előlről egy crafter-harcos combot, de ne menj a tutira, felesleges! Még crafterként sem rossz a helyzet, ne add fel! :)
Sajnos a boltom és Rako némi cucca egy karakter delete áldozata lett, pedig a bioenghez, ami voltál, ott sorakoztak Rako betárazott régi anyagai és nyersanyagai. Irtó jó oqval. De utána nézek, hogy megvannak-e még neki a betárazott régi bios anyagai a volt házában.