7195
-
fat32 #5152 Hát ismét eluralkodott rajtam a pámik :D....csak ujraindítottam a gépet és képzeljétek, tökéletesen megy :). De azért leizzadtam hogy odaveszett 3 hónap kemény munkája :) -
#5151 ebben teljesen igazad van, csak en se kovacsolni nem akartam fegyvert, se nem rohangaltam pancel nelkul sosem, viszont emlekszem h kb 6 bolygot bejartam a legolcsobb kaja utan.
en azert fizettem anno elo a trial utan mert nagyon bejott az amikor meg a Tatooinon mentunk 8 an mindenki a sajat poros jarganyan oltunk vmi mobot aztan leultunk a tabortuz melle ejszaka vki zenelt. na ezt valtotta fel kesobb az agyatlan solozas es ezert utan meg:/ viszont sok lehetoseg van az igaz ezeken kivul is -
fat32 #5150 öööö....most hogy mondod :)
Egyébként inkább építő jellegű hozzászólásokat várnék, mondjuk olyat hogy: ezt és ezt csináld és akkor jó lessz. "ez példa volt" :) -
#5149 öltözz föl :D Amugy nem tudom :| -
fat32 #5148 Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy megpeccelte magát a game 2.4-re és nem látok a karakteremből csak egy alsógatyás kopasz nyeszlett kis csávókát a peccselés után. Ilyenkor mi a tehendő? -
#5147 simán elkezdhetsz craftert is, max az anyagot majd spawn alapján bányászod ki, ha belépsz magyar guildbe akkor még sztem fognak anyagilag is segíteni mert crafternek mindenki örül :) -
Cnut #5146 Azért remélem érted mire gondolok, pl weaponsmith meg ilyesmi nem lehet új karival az ember mert, soha nem szerzi meg a fél éve beshiftelt 1000oq-s mittoménmit amit a szakmabeliek raktárában figyel. Szóval elég nagy hátrány most kezdeni, azt hiszem. Nem tudom most milyenek a viszonyok, én már 1,5 abbahagytam, mikor meglett a jedim... Akkor még bővel a holocronos, aztán találgatós rendszer volt. Valószínúleg valamilyen harcost indítunk mert a haver azt akar. -
#5145 hülyeség, nyugodtan inditsatok uj karit. chimaerara, farstarra vagy starsiderre mennyetek. -
Cnut #5144 Helló! Nagyon nagyon rég swg-ztem, csak persze nincs időm. Most egy haverral közösen indítanánk egy új karit. Van valami fiatal szerver ahol élvezni lehet egy új karival a játszadozást? Vagy mit ajánlotok? Mert azért valljuk be ha vadi új karival becsöppenénk pl a starsiderre, craftszakmákban élből versenyképtelenek lennénk és harcosok köz is, a sok idő alatt összeszedett pre-nerf cuccok miatt is. -
#5143 En ugy gondolom, hogy Te, mint harcos, szukseged volt egy fegyverkovacsra, hogy vegyel jo fegyvert.
Szukseged volt pancelkovacsra, mert nem mentel ruhaba szolozni. Ha esetleg jatszottal is, es neha levetted az armort, akkor a ruhaidat valoszinuleg egy jatekos karakter szabo varrta.
Jah, persze, szolozas elott a doki buffolt, aki szinten player volt. Harc utan meg bementel a kantinaba, ahol player zeneszek, tancosok szorakoztattak.
En lentebb a wowhoz hasonlitottam, amit vegigszolozhatsz, osszelootolva minden cuccot :( (Jatszottam azzal is, tapasztalatbol mondom.)
Jah, es mostmar nem sokat szolozhatsz az SWG-ben, az uj harcrendszerben, megszuntek az oriasi buffok, tehat mostmar a fentiek MELLETT a harcban is masokra van szukseged. Tehat ilyen szempontbol magasan az SWG vezet velemenyem szerint! -
#5142 "Sokkal jobban egymasra vannak a jatekosok utalva,"
haaat, amikor en jatszottam akkor a jatek durvan abbol allt, hogy mindenki felszedte a buffot, es elment solozni. marmint a harcos resze, a tobbi az erdekes volt, de engem nem kotott le annyira -
#5141 ja -
#5140 béka? -
#5139 Hja, ok, nem vagyok kepben ilyen teszt szerver meg beta ugyileg :))) -
#5138 mivel benvagyok a betaba ki mas fotozta volna?:), vannak leteve terminalok amibol barmely item valaszthato a teszteles miatt -
#5137 Öööö, ez az alap felszereles? :)
Ezt Te fotoztad, vagy "hivatalos" kepek? Csak azert, hogy a BH es RIS armorok ennyire "kommerszek" lettek? -
#5136 par kep a TOOW betabol :
-
#5135 Europa-Farstar, de mostanaban nem jatszok. -
#5134 te melyik szerveren játszol Mayday? -
#5133 kössz! -
#5132 Hat, nem tudom pontosan, de utanakerdezek, a lenyeg, hogy mas banknal. Kollegaim OTP-srol asszem a CIB-hez mentek at, es ott az ilyen webkartyas dolognak, csak 99 HUF a havidija tan.
En egyenlore OTP-hez vagyok kotve, mert A-Hitelem van, amit nyomok vissza lassan, de aztan valszeg atmegyek teljesen a K&H-hoz (ott a lakashitelem), asszem ott eleg 100 vagy 150 eHUF havi jovedelem, es mar dombornyomott kartyat kapok, ami ugye alapbol jo a netes vasarlasokhoz.
En most igy nem tudom a mas bankok lehetosegeit, remelem, valaki kisegit, de nezz el a hivatalos magyar SWG oldal ezzel kapcsolatos topicjaba, ott sokkal tobbet irtak mar a dologrol, es ha rakerdezel, gyorsan, nagyon szivesen segitenek! -
#5131 mik ezek a megoldások? -
#5130 Sajna Magyarorszagon nem nagyon lehet gamecardot szerezni SWG-hez :(
En magam OTP-s webkartyaval nyomom, aminek havidija valoban 1200 HUF, de vannak sokkal jobb megoldasok, ahol minimalis havi- vagy eves dij van! -
#5129 valaki tud vmi módot gamecard beszerzésére? ha igen akkor mennyiért? mert soknak tartom a bankkártyás átutalásos dolgot, mert 1000Ft-ok a havidíjak a jó kártyáknál. Nemtom, hogy visa electronnal miért nem lehet fizetni... -
#5128 Én is gondolkodom erősen :)
Van 2db 60-as karim meg pár kisebb, 44-es 22-es stb.
De kezd nem lekötni... -
#5127 Nincs azert pangas, sokan vagyunk. (Europai szervereken is)
Plusz jonnek vissza az emberek sorba WOW-rol, mert meguntak... -
#5126 Pár szerveren tényleg kevesen vannak. Főleg az európaiak közül mentek el sokan. Ezért az csúcsidőpontok is csúsznak. USA szerveren este 7 után van sok arc. EU szerveren fog. sincs mi van. -
#5125 Szisztok.
Állitólag panganak a szerverek mert mindenki átment WOW-ozni. Igaz ez?
üdv
CIkász
-
#5124 Persze az a tutti! Mondjuk én az Armed Assaultnak is örűlnék már! :) -
#5123 Johán és ofp2? lassan jön az is :) -
#5122 ??? miért
nem is játszottam a WoW-al de nem is akarok....
-
#5121 Nevetségesen komolytalan vagy , látom wow valo neked.... -
#5120 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Már a vuki szart se akartam:))))) De ezt 100% hogy nem. De ti legalább majd szellemként mászkálhattok ugye? :DDDDD
Na jó viccen kivűl nem. Majd akkor szólj, ha lehet bolygó felszinen repkedni mondjuk YT1300 vagy Decimatorral. Na majd akkor jövök. -
#5119 lassan jön az új kiegészítő, nem akarod megvenni? :) -
#5118 Még jó hogy nem vagy elfogult :))) Bár én se tudom. -
#5117 mi változatos a wow-ban? egy sima hent játék, egy fokkal jobb mint a gw :)
soha nem éri el az swg szintjét mert az swg nem csupán a harcról szól, ott alkothatsz is -
#5116 Hat mostmar nagyon sok NPC ad kuldetest, vagy kuldetes sorozatot. Amikor Te jatszottal, akkor is sok NPC adott egyebkent kuldetest.
Az meg, hogy valaki ugy jatszik, hogy odamegy, felveszi, lenyomja, megint mas, mintha valaki odamegy, elolvassa, mirol szol a dolog, es ugy kezeli :)
Mert tkp, ha nem olvasod el a kuldeteseket mondjuk a wowban, altalaban ott is annyi van, hogy el kell menni valakihez, meg kell olni valakit, meg ossze kell gyujteni x darab valamit... -
Madmaxx #5115 Akkor mosom kezeim :) -
#5114 A srác EQ2-re írta a fos quest rendszert én meg arra válaszoltam ;) -
Madmaxx #5113 Hát nem tom amikor SWG-ztem a küldik kimerültek abban hogy odamentem a mission terminálhoz és kiválasztottam éppen kihez menjek deliverezni vagy miket öljek meg. kész. :)