Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem 😊 mindenesetre kár hogy nincsenek meg a patch fájlok 😊

igen,de szüleim nem fizetik 😊 egyébként megértem õket csak nagyon sanálom hogy megvan és csak dísznek tom használni

😞( basszus 😞 egyébként bejött neked?

én pont most szedtem le a játékot mielõtt megnéztem volna fórumot, nem tudom fizetni sajnos ezért nem tudom használni <#schmoll2>

igazság szerint nekem is van játékom, csak nemjó a cd kulcs, pár nap múlva kldenek új kulcsot...addigra felszeretnék készülni, és azért kéne a patch hogy ne szarakodjak vele még 3 órát :-)

de még nem biztos

since nekem van egy játékom és egy accom is ha kell eldaom neked többit priviben

Sziasztok! Valaki megtudja osztani a patch fileokat este vagy éjjel? Köszi!

NA igen de még az alapjátékkal se játszottam (éppen várok a kódomra), szerintem elõször megismerem az alapjátékot és csak utána kell a kiegészítés :-)

PLaci
Megéri, mert pl.:

Gyors utazás!
1.) Nem kell jegyet venni a bolygóközi utazáshoz.
2.) Nem kell várni a bolygóközi utazáshoz.
3.) Nem kell átszálni ha nincs közvetlen járat 2 bolygó között.

Az alap, játék által adott gép még nem képes hiperugrásra, igy csak a vásárolt hajókkal elérhetõ ez a funkció. A bolygón belüli (Shuttleport) utazáshoz még mindig kell jegy, és kell várni.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Én egyenlõpre a keyemre várok, aztán lehet jövõre megveszem a kiegészítõt ha leköt a játék. sok jót hallottam róla 😊 Van a játékban star wars zene? vagy egyedi zenék vannak?

PLaci
Nagy méret miatt linkelem inkább :-)

Kép 1
Kép 2

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

jáccani akarock! 😄

ha nem cseréli ki az automex vagy ha a faszi sem cseréli ki akkor ez lesz a megoldás

értem, lehet ez lesz a megoldás 😊 mert a faszikában nem bízok...

Mayday
Sztem - jozan paraszti esszel - letiltjak az eredetit, es csak ugy adnak ujat. Igy ha kamuznal is - nem lesz duplazva a kulcs. Persze amit elkuldesz, azt ellenorzik, hogy tenyleg letezo kulcs-e, csak egy sima szamsort ha elkuldesz, azt gondolom nem cserelik ki mukodore.
Szerintem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

De ha írok a SOE-nak egy mailt, és ha pl elküldöm neki acd kulcsot, õ honnan tudja hogy nem kamuzok? Lehet hogy éppen haveromnak kell egy cd kulcs mert játszani akar vele stb stb. nemtudom hogy mükszik ez.

Vagy leeht azt csinálom ha nemfoglalkozik velem az automex, hogy visszaviszem a játékot, és kibontatom vele az összes swg dobozt ha van neki, és ott próbálom ki a kódokat a helyszínen 😊))))

Elõször felhívom automexet aztán majd kiderül...Max azt mondják hogy vigyem vissza a boltba és kicserélik, csak lehet hogy a faszikámnak nincsen több példánya belõle, legalábbis lehet hogy azt fogja mondani, és ha van is, leeht hogy az is kódhibás 😊 Ezt a rábaszást, nemhiszem el...

Mayday
Eleinte, amikor a jatek bejott, majd' az osszes 576 shopban vasarolt peldanybol ki volt a kod lopva.
Valoszinuleg tenyleg az lesz a megoldas, hogy irsz a SOE-nak mailt, ok letiltjak azt, es kapsz ujat. Igy a boltos-tolvaj baratunk valoszinuleg egyszercsak tapasztalja, hogy nem tud tovabb jatszani, mig Te igen.
Nem tudom, nekem szerencsem volt (csunya, hogy ehhez szerencse kell), es jo volt a kodom, de panaszkodott mar sok ember ilyenre, az swgalaxies.hu oldalon biztos talalsz megfelelo valaszt ra, mit tegyel.
De sztem nem az Automex, hanem a SOE lesz a megoldas.
Bar lehet, hogy az Automex is kicsereli neked, ha beviszed/bekuldod.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

értem...felhívom automexet hátha tudnak segíteni, de még senki sem veszi fel a telefont 😊 az az igazság hogy egy kisboltban vettem a játékot a városban, de rajta van az automexes embléma...

Mayday
Biztos nem buktad, ilyen esetekbn asszem a SOE szokott adni uj CD keyt. Sajnos kishazankban nem ez az elso ilyen eset, de nem is a masodik... 😊

Az automex kicseréli a játékot? Vagy cseszhetem a 12 rongyot?

Éppen most hoztam el SwG-t, és nemjó a cdkey, pontosabban valaki használja...Én fasz fejemmel eldobtam a blokkot...Felhívtam faszit, emlékezett rám meg minden, és azt mondja hogy kapcsolatba lép a nagykerrel...Lehet hogy buktam 12 rongyot 😞(((

AnuluWork
Az én csúcsom, hogy fél délelõtt, majd egy laza délután végig beszélgettem robotokról egy sráccal, angolul, majd egy szó nem jutott eszembe, és nem az odaillõt használtam. A srác megkérdezte honnan nyomom, ami után kiderült, hogy õ is innen ... 😊

De volt, hogy ámeríkainak álcázott hat. túli magyarokkal futottam össze, akik kicsit beszéltek magyarul is. Még. Jó érzés volt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gorii
remeljuk kicsit jobban odafigyelnek ra, mert kb a lehetosegek 1% ha kihasznaltak a fejlesztok

PLaci
Nagyon sok a magyar, és hogy most kijött a JTL sokan vissza is tértek, tegnap is a semmi közepén (Moena, a Naboo-i kihalt (játékosok álltal mellõzött) városban megkérdezték, hogy tudok-e buffolni... Magyarul. Csak úgy a semmibõl.
Sokan vagyunk, és sok játékosról csak akkor derül ki hogy magyar, ha épp magyarul szólalsz meg a spactial-ban (alap chat). :-)

AnuluWork
Enyhén szólva ...

Az bizti, durván 500 magyar karakter még rombol a Starsideren ... Kevesebbnek tûnik a szám, de nem csak a forumozókról van szó. Elég sok magyar játszik, akik nem is forumoznak sehol ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hmuda
Köze nincs egymáshoz a kettõnek azon kívül, hogy mindkettõ soe játék. Az egyik FPS, a másik RPG. Ez olyan mintha a Falloutot hasonlítanád a D3-hoz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mayday
Nekem meg nincs viszonyitasi alapom. Tkp csak ezt az egy MMORPG-t jatszottam meg eddig, de ez nagyon megfogott, maradok is ennel.

palentSide-al még nyomtam anno trialt, de nemnagyon jött be...Csak arra ment ki a játék, hogy likvidálni kellett az ellent, elfoglalni bázisokat stb. Az egy idõ után elég unalmas. Na meg ha egy bázison voltak kb 30an baromira laggolt 😊

SwG gondolom jobb mint PlanetSide, nem? 😊

Mayday
Most eppen van egy kis kihagyas, mert koltozunk, es az eddigi alberletben a netet kikottettuk. December eleje tajan "visszaterek" 😊

Mayday
Voltak jatekosok, akik azzal szorakoztak, foleg, amikor a trial volt, es nagyon sok newbie jott, hogy dekkoltak Mos Eisleyben (minden ujonc itt kezdett a triallal), es vartak az alkalmat, es nyirtak a szerencsetleneket 😊 Ez is egy jatekstilus 😊

Te is játszol SwG-vel? 😊

Mayday
Nem akarok mar nagyon fajgyulolonek tunni, de a nemetek az en szememben mindig is parasztok voltak.

Mayday
Fokent ket szerveren: FarStar es Starsider
Ezeken sztem kb fele-fele a megoszlas. A legelso jatekosok nagyresze a SS-en van, akik nyaron, a Trial verzioval kezdtek, a FS-on tomorulnek.
Persze ez a nagy atlag, FS-en is vannak/vagyunk regebbiek, es SS-en is ujabbak.

Németek alapból bunkók, vagy csak én vagyok szerencsés?

Jó, elkövettem azt a hibát, hogy újoncként beültem egy TIE vadászba, de azért egymás után 4* kinyírni egy közelharc speckósnak, meg egy terasz kazinak hááááttt....
Ja, és a Tatuinon történt, városban.

Az igen 😊 100 fõ azért elég sok...És mindeki egy serveren van vagy szétszórva játszanak serverek között?

Mayday
De az aktiv kozosseget nem itt, hanem a www.swgalaxies.hu oldalon talalod (meg persze a jatekban).

Mayday
Szerintem 100 felett van a szamunk. Szerintem.

Hányan játszanak ezzel a gammel mint magyarock?

loál 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Pedig az SW-kben egész jó alakítást nyújtott és azért a WC-kben se volt rossz. Lehet, hogy sci-fiben érzi otthon magát, a többiben meg csak bénázik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ollie
A szörnyûbb az, hogy pocsék szinész. Láttam más filmekben is, hát....

Hmuda
Te jó ég! A WingCommanderben még egész emberi feje volt. Lassan ez a generáció is kezd elhalni. :-(

hát igen sajnos mindenki öregszik

ollie
Úgy néz ki, mint akit átszúrt egy lézerkard...

Szkájvóker öregen:

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock