7195
10877436381340714828.png
  • N1ggA
    Ebben teljesen biztos vagy?
  • Cnut
    uhh, az holnap!
  • Fenrir
    update:

tc - november 4

live - november 15

• Fenrir
    nem biztos hogy craftban rosszabb lesz, elvileg nem nyúlnak hozzá nagyon a craftrendszerhez
  • Cnut
    Szerintem se biztos hogy rossz lesz! Látatlanban, harcba jobb, craftban rosszabb (pedig itt sok dologban egyedülálló és jó volt az swg), összeségében jobb lesz. De ha 1 hónappal később veszem a játékot akkor nem zsákbamacska. ToW nincs meg szerencsére.
  • Fenrir
    az nem biztos, tény hogy teljesen átalakul a rendszer de sztem a jelenleginél csak jobb lehet...
  • Smuge
    Neeeeeee CU2 ? Megcsillant a remény :D
  • Cnut
    Most olvastam. Kár volt megvenni 2 hete nekem a játékot.
  • Mayday
    Az szep :)

Mikor hosszabb tavot kihagyok a jatekbol, mindig beiktatnak egy CU-t :DDDDD
  • Fenrir
    november 15 tc

november 22 live

nah ez a jó faq
  • Mayday
    Hatnemsemmi, koszi az infot!
    Felnezek azert a honlapora is. Es ez az egesz mennyire tavoli jovo?
  • Fenrir
    akkor dióhéjban neked is:

9 "class": Smuggler, Bounty Hunter, Commando, Medic, Force Sensitive, Officer, Tradesman, Entertainer, Spy (a Politician és a Pilot marad ami volt)

az xp-szerzés sem nem grind-, sem nem questalapú lesz (bár arról nem találtam eddig semmit, hogy akkor micsoda)

minden crafter ágnak 4 alága lesz

az entertainerek, crafterek és hasonlók nem lesznek támadhatóak (npck vagy mobok által), hacsak nem bocsátkoznak ők maguk harcba

maximális szint 90 lesz

force sensitive kezdő szakma lesz, jedi nem

a mostani jedik majd kapnak mindenféle fájdalomdíjat :)

altok megmaradnak

nem lesz melee szakma egyáltalán, a 9 felsorolt szakmákban lesznek elvétve melee képzettségek

be és ch teljesen megszűnik

nem lesz adk mert nem lesz decay sem

nem lesz xp loss jediknek bh miatt

kb így ennyi, ha van még valami akkor majd írom :)

addig itt van angolul hosszabban és részletesebben
  • Cnut
    Hát, crafter pályafutásról lemondtunk. Túl jól jön a pénz pilot-tal. Tegnap kezdtük 1-2-1-1 Imp pilota és nagyon jó. Földön egyenlőre pistoleer, novice meg 1 box. Majd talán combat medic, de igazából nagyon sok jó dolgot elvesztett a swg a földön, de ez az űr! A pénz valahogy elvesztette az értékét. Anno még megérte valami +50 max damage fegyverért 5-10millával többet költeni, mert lehet h ezen múlik a krayt szolózása, most csak ki kell gyúrni a lvl80at, sokan összeállni. Persze ez jó! (lenne ha annyian játszanának mint régen)
  • N1ggA
    nézd csak meg az swgalaxies.hu-n. Nagyon aktív a fórum is :) Jelentleg 29-en olvassák
  • Mayday
    LOL, ez komoly?????
  • Fenrir
    nigga írta hogy lesz ingyenes próbaidőszak
  • BladE666
    nincs vkinek egy feles accauntja h kiprobáljam (utána változtathat kodot és én már be sem birok menni vele)
  • N1ggA
    Mindjárt kijön egy trial!
  • BladE666
    Nme tudja vki h tudnám kiprobálni a játékot egy két na erejéig???
  • Fenrir
    jön a CU2...mostmár írhatom a karakterem biojába hogy: ....has survived 2 combat upgrades :D
  • AnuluWork #5252
    Matthias! Ne legyél bio, mert kiveszik a gaméból a SOE legújabb faszsága szerint ...
  • N1ggA
    jobb gomb valamelyik fülön, és ott kell megkeresni a magyar-t, nem hun hanem magyar.
  • cikasz
    Chimaera-n vagyok... itt mi a channel csatlakozás parancsa? a /join hun nem volt jó :)
  • Pemack
    csatlakozz a magyar csatira ha farstar vayg chimaera severen vagy, ha starsideres vagy akkor nicns magyar csati
  • cikasz
    egy bajom van csak... nem találok egy deka magyart sem :(
    igy elég uncsi
  • cikasz
    sikerült. kikellett szedni belöle a cuccot mert nem volt elég hely, hogy az invertoriba rakja...
  • Fenrir
    fogalmam sincs, elvileg ha van hely akkor ki kéne dobnia a toolnak a cuccot...esetleg próbáld meg kézileg üríteni, körmenü a toolon
  • cikasz
    Nem tudja valaki miért nem enged crafting-olni a gép?
    ezt irja ki :
    The crafting tool has a prototype or manufacturing schematic in its output hopper.You need to make room in your invertory or datapad and remove the item before you can use the tool again.

Nagyjából értem de mégsem :) :(
    Az Invertory-m 67%-on van a datapad-om meg 4%-on.
    thx
  • Pemack
    feltehetőleg még a SOE sem tudja
  • cikasz
    Nem tudja valaki meddig áll az a kurva Chimaera??
  • Pemack
    pilótából jön ezerrel a pénz ha a felesleges looot eladod a chassis dealernek, ln már kétszer kigrindeltem a pilótát és kb 5Milla folyt így be, sok türelem kell hozzá, de megéri :)
  • Fenrir
    ahhoz nem kell tőke csak türelem :P
  • Cnut
    Most tőkém sincs ahhoz hogy pilóta legyek... de most elkezdem a gyűjtögetést!
  • AnuluWork #5239
    Ha rámhallgatsz:

Gyártsál mindent járművet megjavító toolt! Most különösen, hogy a kurva Mustafar miatt 1-1 quest alatt 2-3 jármű, köztük BARC speeder, az új Jabba hajó (és egyéb nem javítható járművek) is odavesznek. Pár űrcucc kell hozzá. Ahhoz ki kéne nyomni egy ace pilótát, és mellé lenyomni az Y-8 mining ship küldit.

Azután űrbányászat. Pár ezer szar asteroida darabka 50-100k ill. afeletti áron megy, aztán 1-1 mindent reparáló tool 300k körül van.

Kell bele 1500 űranyag és kész. Kb. fél óra jó technikával kiszedni asteroidákból elegendő anyagot nem egy, hanem 3-4 toolra. Ha vki rászáll erre, most a Mustafar miatt, pillanatok alatt összeszedhet 100 millát.

Én most shipwright vagyok, és van mit a tejbe aprítanom. Tegnap ugyan első próbára én is felbasztam az agyam a Mustafaron - Jabba hajó, egy swoop disabled -, de Ry'ydert nem múltam felül: BARC, Jetpack, Swoop ... :)

Egy ideig marad a lávabogár a maga 0.5 km/h-s sebességével a láván való átkeléshez ...
  • Cnut
    Voltam. Azért is hagytam abba. Szóval a mostani karival már megvan a Master artisan, aztán csinálom vele amit tudok. És igen, pont azt csinálom amit régebb, csak ott rontottam el, hogy nem gázzal, hanem 2 nagy flora farmmal termelem ki az anyagot és az grindelnivaló organic ára a legalacsonyabb. Úgyhogy vagy minőségit kell kihúznom, vagy pedig minderalra cserélni és akkor gyárthatom a járműveket. Én megmondom az őszintét, nekem ez a harcerendszer, így novice pistoleerig tetszik. Főleg azért mert nagyon megéri groupban, de egyedül sem vagyok elveszve. Persze rengeteg hibát látok, már most is, de a réginél jobb. Szerintem.
  • Calver
    hát nemtom. sztem nem kellett az újítás, határozottan nem. a ham rendszer egyedi volt, tuti volt. tulképp ráhuztak swg-re egy harcrendszert szintekkel és minden fenével - de h ez mire volt jó... legutóbbi emlékeim szerint egy artisan b*szhatta a bányáit a vadonban, solozás kilőve, sztem undormány lett CU...
  • Fenrir
    egyedi volt az swg ham rendszere, ha kellett is az újítás akkor sem úgy ahogyan kiadták mert ez elég gyengére sikeredett, ezért kell már hónapok óta minden szakmát balanszolni és javítani...

kiábrándultam az swg-ből, nagyon gondolkozom azon hogy az 1 évet még lehúzom az adk miatt és abbahagyom a játékot ideiglenesen...vagy összerakják rendesen a játékot (és végre a jedik megkapják azt a bónuszt amiért nekik kéne lenniük az über szakmának) vagy lehúzzák a rolót és abbahagyják

mert most eléggé mélyrepülésben vannak, főleg olyan hibákkal tarkítva hogy magát a peccseket sem tudják feltenni elsőre vagy rögtön utána adnak ki 1-2-3 hotfixet mert maga a peccs baxott el valamit

no comment
  • AnuluWork #5235
    Dyna! Te tudod, hisz voltál, de olyan unalmas lett a jedi, azzal a pár harcmozgással ami maradt, mintha egy mostani magyar filmet nézne az ember ...
  • AnuluWork #5234
    Azt hitték mindenkinek a WOW és az EQ2 féle harcrendszer kell. Nos, enyhén szólva "picit" tévedtek ....
  • Fenrir
    combat upgrade, gyakorlatilag az addig használt harcrendszert teljesen lecserélték egy másikra amivel sok egyéb foglalkozás is megváltozott (harciak, orvos, bió-mérnök)

sokan csak combat downgrade-nek csúfolják, tény hogy cu óta az swg mélyzuhanásban van mert a cu-t ugyebár az SW:Episode III-mal hozták be, tehát amikor kijött a film még nem volt készen korántsem ezért azóta toldozzák, foltozzák, próbálják kiegyenlíteni a szakmákat de sajnos sikertelenül mert amikor 1-et erősítenek akkor az élelmes játékosok rögtön megtalálják a kiskapukat és megint csak 1-2 über szakma lessz ami a többi fölött van nagyon sokkal