7195
10877436381340714828.png
  • Monoton
    Pedig haverom valami orosz szerveren játszik ahol nem csak ő az egyetlen magyar!
    (World of Warcraft)
    Ezért kérdem, hogy star wars galaxies-ben ilyen van?
  • Gorii
    ha igy megy tovabb lehet par fanatikus csinal egy pre cu servert :)
  • Fenrir
    gondolom arra gondolsz hogy van tört wow szerver, nah az tényleg ingyenes

mondjuk olyan is...
  • Mayday
    Hat rosszul tudod.
    Szerinted ha ilyen megoszlas lenne, hogy egyik szerver ingyenes, a tobbi meg fizetos, jatszana valaki fizetoson??? :))))
  • Monoton
    Egyébként egy szerveren sem lehet ingyen játszani?
    Úgy tudom WoW-nál lehet!
  • Calver
    Getting Everyone Up To Lightspeed

Beginning on the afternoon of November 9th 2005, as an added bonus for our veteran players who do not yet have the Jump to Lightspeed expansion (and thus, space content) we will be giving you this expansion at no additional charge. This bonus content will automatically download to you upon your next log in to the game beginning on your next login to the game after this goes live. After all, space is more fun with other people to enjoy it with! May the Force be with you!

és igen, nem vettem még meg JtL-t... hmmm, kurva jó vagyok!
  • Gorii
    link
  • Gorii
    ezt az egyik fan csinalta, asszem eg es fold:) :

• Gorii
    ha a mostani rendszerre tettek volna ra a contentet akkor n1, igy nekem ez gaz egyenlore ahogy van:(, megint kaptunk egy felkesz izet amit 1 evig is basznak majd kijavitani (ahogy a soet ismerjuk), szal nekem egyenlore negativ az egesz, kar erte pedig az uj content nem rossz, tc meg egy hanyas mindenki padawan robeba szaladgal cdeffel pfujj, raadasul vadaszni se lehet rajuk persze azt nerfeljuk le alapon:(
  • AnuluWork #5303
    Ha a harvesterek brokenek lesznek ha sokszor kapom fel őket, akkor úgy néz ki baszhatom a három über BER 20, BER-25, BER-30-as fusion reactorom ... :(
  • Gorii
    az meg a masik hogy akkora /nerfet kap az egesz game hogy kesz:(
  • Gorii
    erdemes elolvasni ezt , en mar nem hiszek ezeknek, cu meg az hogy lesz frs mind mind hujites volt, ebbol is csak az derul ki hogy majd later later later lesz minden /blablabla
  • Gorii
    enis kentem , nkm elsore egy bughalmaz, az oke hogy uj content kellet de miatokert bsztak el a jol bevalt skillrendzsert , szakmat nem adhatom le meg hasonlok , de mar leirtam 100 helyen, az hogy meg a jedik cdeffel szaladgalnak vicc:)
  • Monoton
    HÚÚÚÚÚ!
    Gamecard-ot lehet valahol kapni???
    Mert eddig csak WoF-hoz láttam!!!
  • AnuluWork #5298
    Még mindig 15$ ha Amerikában élsz, ha itthon az EUs adók miatt 17$.

Ha nem havi, hanem 3,6 ill 12 havi díjat fizetsz be egyszerre, jóval kevesebb ...
  • Monoton
    Hali mennyi a játék havi díja????
  • a.carkey
    A fentin ezt már beírtam, de íme újból:

"Annyira azért mégsem vészes a helyzet, mint amennyire az elején annak tűnt!!! (Sorry, ha megköveztek érte ...)

Bár fellépni lehetetlenség, amit tapasztaltam az a következő:

Először is, maradt a skillpont rendszer, csak nem lehet látni. De ha nyomsz egy /respec parancsot, akkor rögtön minden világos lesz. (Nem fosom miért, tessék megnézni!)

A CTRL-S-nek megfelelő régi parancs - mint szinte minden régi parancs LE VAN EGYSZERŰSÍTVE ..., de mivel nem díszgyökér amerikaiak vagyunk, ott az options menü, és tessék mindent visszalőni régi állásba és máris más lesz a leányzó fekvése.
    Ha ezzel megvagyunk, még a Falcon előtt, jöhet a többi.

Mi is az a többi???

Egy kelekótyai idegesítő, idióta és bugos kaki, mindaddig míg fel nem szállunk a Falconnal. Ha nem indulsz el, nem tudsz felmenni, ülj le a rámpára, és már felszállsz ... (Bugos a drága. Az idióta futás miatt - akik régiek, tudják -, mint korábban amikor nem tudtál jegyet venni, mert futásnak vette a drága mikor rákattintottál a terminálra ...)

Amikor felszálltál - némi idióta űrharc után (nagyon gáz és csúnya volt) egy űrállomáson találod magad, ahol tulajdonképpen sok mindent lehet csinálni, persze aki akar, de ezeket ugyanúgy tudod a bolygón is, de ha valami újra vágytok és egyben egy jó kis laggra - a sok kis bolond miatt -, akkor: hajrá! Láthatsz CDEFes padawan ruhás jedit pl. Borzasztó látvány ...
    Eredménye, némi kezdő skill és kevéske tőke, amiből a Tatoon akár már utazhatsz is, stb, stb.

Érdemes megnézni, de nem egy "hú de" a bázis, nekem a régi jobban tetszett ...

Kinézet.
    Rosszabbat vártam. GF7800 GTX-em van, 2 GB RAMMAL, + jó proci, meg minden, szóval nem volt vészes, bár észrevehető, hogy sok minden ami eddig benne volt, kimaradt. Viszont nem hinném, hogy véglegesen, mert szellemileg nem annyira idióta a SOE, hogy lebutítsa ennyire a gamét, ha már egyszer felturbózta. Én speckó a rohadt sok kezdő playerre tippelek, hogy miért szedtek ki sokmindent.

Miután némi skillünk van, és unjuk az űrállomást, egy rossz minőségű videó megnézése után leléphetünk onnan a Tatoora.

Onnan meg szintén el, mert rengeteg kis emberke mászkál ott.

Keressetek egy olcsó bolygót, és jöhet a teszt.

A harc - hogy is mondjam - főleg az egyelőre bugos irányítás és a "sok ember kis helyen" effekt miatt majdnem katasztrófális, de van benne remény (szvsz változni fog, finomodni) és - egy idő után - nem is olyan vészes. Sokfajta lövés nincs, sőt mindenki egyforma, de tény, hogy ha megszokja az ember, mint anno a CUt, akkor nem lesz vele gond. Engem erőteljesen egy régebbi játékra, a Star Trek: Hidden Evilre emlékeztet, legalábbis elsőre. Az pl. tetszett. Első látásra úgy tűnt tényleg csak pár speckó lövésed lesz/kaszt, de elvileg quest alapon, 80-as szint után még lehet majd másokat is tanulni (ezt Coronetben olvastam a chatablakban két eléggé normális kinézetű, amolyan teszter kinézetű nem LOL, YAY és egyéb összekötő szóval beszélgető kari között), vagyis szvsz aki harcos, ne adja fel, hogy nem lehet majd több lövése, mint az alap. Szvsz ez a jedinél sem lesz másképpen ...

Más.
    Érdemes pl. az always runningot letiltani, mert ahogy Ryd mondta, mintha állandóan burstunolna az ember. Alapból kb. a régi szinten fut, amúgy meg burstrun. Szvsz ezért sem működik a toolbarban, mert bugos, szóval itt is lesz fix, mert nincs normális séta (legalábbis én nem találtam ...).

Mi is változott még???
    Pl. a toolbar. Van ahol szarabb lett, van ahol jobb. Pl. eltűnik a chat ablak, ha semmi új nem kerül bele, de ha rávisszük a nyilat, keresztet, akkor visszjön. (Nagyobb teret lehet jobban látni.) Kisebbek lettek viszont az infopanelek, egysoros lett a toolbar lyuk is, de szvsz ez is vissza lesz kétsorosra véve ...

A Toolbar néhány parancs esetén erősen bugos, de szvsz ezt fixelik.

Egy gombos lett a régi kispanelekből álló "gyűjtemény", ahol a mailre, a playerekre, holora (stb.) lehetett egy kattal., bill. komb. nélkül eljutni. Feljön egy menü, és ki lehet választani mi kell. Nem mozgatható, de szvsz ez is az lesz.

A többi ismert HUD elem - mindenki döntse el milyen szinten, jól v. rosszul - szintén megváltozott. (Radar, chatablak, stb.) Automatikusan kiteszi az XPt - kis sárga vonal alul a köv. szintig -, ahol ha rávisszük - mint régen a skillablakra - kiírja mennyi XP van betárolva addig ...

Effektek. Sokszor volt, hogy vmire várt converse alatt, szvsz beszélni fognak a figurák, bővül végre az audio tár, és már nem csak az állatok, strooperek, jawak fognak "beszélni", hanem a karakterek is, akik vmi fontosabb questet adnak.

Crafting. Második látásra - 3. még nem volt, mert sajna nem tudok visszajutni a szerverre - nem változott meg ami változott, max kevésbé érthetőbb lett pár dolog, de ismét csak azt tudom mondani, hogy aki eltéved, írja be, hogy "/respec", és minden átláthatóvá válik skillpontostul, skillestül. Az a kancsó "K" engem is megzavart ...

Amúgy borzasztónak tűnt, hogy bemész a régi szép, zenés, hangulatos guildhallba, és ott zéró trainer van. Mindegyik eltűnt az asztalok mögül ... (Gondolom itt is lesz némi grafikai javítás, mert így egy használhatatlan épület az egész ...)

Crafting. Minden maradt a régiben, csak ugye a skillrendszer során kap az ember némi rewardot, amik közül választhat. (Harcosként detto.)
    Nem lett 1 statja a resourceoknak.

Az ipar megbénulásától sem félek, mert szvsz a jármű és páncélgyártás kivételével, az összes - nem tucat - áru max. azért kellet újból a közösségnek, mert pl. megunt egy ruhát és újat vett helyette, ill. jobb fegyvert tudott craftolni a crafter. Az itt is megmaradt, csak TÉNY, hogy második megnézésre leegyszerűsödött. Páncélkészítést nem néztem hosszan, de ott mintha nem lenne akkora változás, mint a fegyvereknél. SW is úgy néz ki nem lett szétbaszva, viszont semmi új tárgyat nem vettem észre a craftereknél, amit sajnálok. Se egy új bútor, se egy új páncél v. alapból craftolható fegyver."
  • a.carkey
    Ő a Tigggs! ha hiszitek, ha nem, ő egy "nő" ...
  • a.carkey
    Ez baszta el:
  • Gorii
    sot jon a javas telos valtozat, epp teszteles alatt

• Gorii
    bovebben: vegyel egy konzolt:) , szigoruan 12 even aluliaknak
  • Mayday
    Reszletesebben kifejtened azert? :)
  • Fenrir
    nah mostmár nyilatkozom az nge-ről: dec 12-ig van accountom...
  • a.carkey
  • Fenrir
    még nincs fent
  • Calver
    megy már TC-n? amugy asszem pont jókor fizettem be, a meglévő FS xpmet felhasználhatom legalább
  • Mayday
    Hat igen, meg a "minden peccs utan uj tempet csinalok, hogy en maradjak a legtaposabb" emberkek jol megszivjak (es nem is kevesen vannak sajnos).
  • Fenrir
    nem is baj annyira, így eltünnek a hibrid és a fotm tempek, szépen letisztázódik minden
  • AnuluWork #5284
    Baszhatom a bacta tankom ... :)
  • AnuluWork #5283
    Biza!
  • Gorii
    egesz falu torolve lesz, kulon kaszt lesz a force sensitive
  • Mayday
    Azt mar az eroerzekeny statusz utan kell csinalni, a falu questeket. Eroerzekenyseg meg a megfelelo POI-k osszeszedesevel elerheto. Es szerintem ez lesz megvaltoztatva csak. Utana gondolom ugyanugy faluzni kell.
  • Calver
    na meglátjuk új CU milyen lesz... első után aludtam majd 8 hónapig, most végre jön egy újítás, hát, nem is nagyon bírtam ki - végre befizettem... és 6 perc és visszatérek... de jó lesz újra régi ismerősök (élnek még azok?) között lenni...

Sel
  • Adam5
    Uhh, én azt hittem hogy abban a fs faluban kell questeket csinálni és hogy az több hét/hónap is lehet :S És most hogy ez eltűnik (mert úgy láttam azt írták a FAQ-ban) felgyorsul a jedi kreálás. De akkor tévedtem sry (az a helyzet hogy a swg-ben nem nagyon vagyok otthon )
  • Fenrir
    már miért? attól hogy az fs választható kezdő lesz nem lesz nagyon gyorsabb...eddig is ha nagyon akartad megcsináltad 1-2 nap alatt hogy fs lehess
  • Adam5
    Érdekes újitások. De akkor ezekszerint így rohadtul elfognak szaporodni a Jedik nem?
  • N1ggA
    hát.. pedig most úgytűnik, hogy így lesz
  • Cnut
    Abban meg reménykedem, hogy nem 11 nap teszt után lesz live...
  • N1ggA
    Jaaaah, vág az eszed :)
  • Cnut
    Levezettem abból hogy ma nov.3. van. Fenrir írta hogy 4.